ne iyi yapmıssın canım 2+1 miydi evin ?
bana niye gelmiyıor acaba :44:
napıyım bende canım evin bosalmasını bekliyorum hala inşallah bir hafta kaldı bakalım..
bende bugün ikeaya gittim ev bombos olmasın diye ayna cerceve mum falan aldım
kızlar nasılsınız bugün gelinlik provasına gittim tabi daha tam olarak bitmedi üzeri kristal taşlarla işlencek göğüs kısmına tüller koncak ama ben genede göstermek istiyorum bi heyecanlıyımki sormayın
günaydın gelincikler nasılsınız??
Günaydın bebeğimm, ben fena değil, sen nasılsın cnım
bende eh iştee kuzum bu ay zam alcaz da arkadaşlarla onu tartışıyoruz %8 yapılıyormuş falan diyorlar da eğer öyle olursa ptesi istifamı basar dedim bende
Günaydın gelincik iyiyim çok şükür sen nasılsıngünaydın gelincikler nasılsınız??
Günaydın bebeğimm, ben fena değil, sen nasılsın cnım
bende eh iştee kuzum bu ay zam alcaz da arkadaşlarla onu tartışıyoruz %8 yapılıyormuş falan diyorlar da eğer öyle olursa ptesi istifamı basar dedim bende
%8 zam mı olur ya :26: ne kadar zamandır çalışıyosun canım
Günaydın gelincik iyiyim çok şükür sen nasılsın
Günaydın gelincik iyiyim çok şükür sen nasılsın
Günaydın kuzum
bende orta şeker bebeğimm dün perde beğendim bugün fiyat çıkarcak adam bize bakalım kaç lira tutcak :18:
3 yıl doldu geçen ay canım %8 doğruysa 72 lira yapıyor ya böyle bişey olur mu borcum olmasa bi dakka bile durmam da bakalım yarın yatcak doğru mu dedikodu mu görcez işte
bende orta şeker bebeğimm dün perde beğendim bugün fiyat çıkarcak adam bize bakalım kaç lira tutcak :18:
Günaydın cnım nasılsın nehirim
İyiyim canımcım çok şükür sen nasılsın
Bugün herkeste bir bohem var sanki bende de öyle eve gitmek dinlenmek istiyorum tv izlemek film falançok şükür canım, fena değilim bende..
Herkes günaydın
Nasılsınız çıtırlar
Bugün herkeste bir bohem var sanki bende de öyle eve gitmek dinlenmek istiyorum tv izlemek film falan
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın çıtır
Herkes günaydın
Nasılsınız çıtırlar
Bugün herkeste bir bohem var sanki bende de öyle eve gitmek dinlenmek istiyorum tv izlemek film falan
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın çıtır
günaydın canım, fena degilim uykum var :26: sen nasılsın canım
evet bebeğim :26:
Hayat zor kuzum bende işin içine girdiğimde daha iyi farkediyorum ve artık çok fazla işi hiçbirşeyi takmamaya karar verdim hayat zor birde ben zorlaştırmayayım illa bu olsun diyede diretmiycem hiçbirşeyi
canım ya şartlarından da memnun değilsen, nikah yapacağın zaman tazminatını alarak çıkış yapabilirsin,
yılda 1 kez mi yapıyorsa bu zam çok az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?