2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

edacımm evi yerleştirdikten sonra alırsın süs eşyalarını 1 haftacık daha sabret derim ben perde işini naptın edacım yazdıysan kaçırmış olabilirim ben dün baktım ama iyi para tutcak sanırım :44: bende de 6 cam var anam az değil ki boyacı gelip boya yapıcak bugün inşaAllah dün almışlar istediğim boyaları inşaAllah güzel kapatır o çirkin maviyi :26:dün yolda kayınbabayı gördük eltim kornişleri değiştirin baba dedi kayınbaba onu da mı yapalım der gibi baktı boyacının başında biri dursun baba dedim adamda renk kalmadı niye bilmiyorum

çok şık canım böylesi bile çok zarif benimkine yakın ama benim bustiyer kristal kaplı komple

bende eh iştee kuzum bu ay zam alcaz da arkadaşlarla onu tartışıyoruz %8 yapılıyormuş falan diyorlar da eğer öyle olursa ptesi istifamı basar dedim bende

Bizimde bu sene %10 oranında falan yapılmış diye duydum ama herkese aynı olmuyor canım bana %30 olmuştu sabret gelince konuşursun benim gibi iyileştirme yapılamazmı diye sinir oluyorum kendini düşünen patronlara

%8 zam mı olur ya :26: ne kadar zamandır çalışıyosun canım

3 yıl doldu geçen ay canım %8 doğruysa 72 lira yapıyor ya böyle bişey olur mu borcum olmasa bi dakka bile durmam da bakalım yarın yatcak doğru mu dedikodu mu görcez işte

Günaydın gelincik iyiyim çok şükür sen nasılsın

bende orta şeker bebeğimm dün perde beğendim bugün fiyat çıkarcak adam bize bakalım kaç lira tutcak :18:

bende orta şeker bebeğimm dün perde beğendim bugün fiyat çıkarcak adam bize bakalım kaç lira tutcak :18:

Hayat zor kuzum bende işin içine girdiğimde daha iyi farkediyorum ve artık çok fazla işi hiçbirşeyi takmamaya karar verdim hayat zor birde ben zorlaştırmayayım illa bu olsun diyede diretmiycem hiçbirşeyi

canım ya şartlarından da memnun değilsen, nikah yapacağın zaman tazminatını alarak çıkış yapabilirsin,
yılda 1 kez mi yapıyorsa bu zam çok az..

Bugün herkeste bir bohem var sanki bende de öyle eve gitmek dinlenmek istiyorum tv izlemek film falan

Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın çıtır

İyi gibi, değil gibi. :26:

Kötü olmam için bi sebep yok aslında, hava soğuk üşüyorum, işe gelmek istemedim bugün

aslında içim çok durgun,suskun,bitik... sanki patlicak bi bomba var, kimsenin olmadığı bir yerde içimden bu acı sökülene kadar ağlamak istiyorum...

size birşey sormak istiyorum, akciğer kanseri olup da iyileşen biri gördünüz mü çevrenizde

Hayat zor kuzum bende işin içine girdiğimde daha iyi farkediyorum ve artık çok fazla işi hiçbirşeyi takmamaya karar verdim hayat zor birde ben zorlaştırmayayım illa bu olsun diyede diretmiycem hiçbirşeyi

evet canım hayat çok zor 28 yıldır çok zorluk çektim ama hiç para yüzünden çaresiz kalıp ağladığımı bilmem geçen ay çok daraldım napcam ben diye oturup ağladım ya o yüzden kasmıyorum kendimi hatta bişey almıyorum bilee düze çıkana kadar

canım ya şartlarından da memnun değilsen, nikah yapacağın zaman tazminatını alarak çıkış yapabilirsin,
yılda 1 kez mi yapıyorsa bu zam çok az..

evet canım yılda 1 kez yapılıyor ya inşaAllah benim %8 değildir şunu merak ediyorum tazminatımı aldım çıktım diyelim peki işsizlik ödeneği hakkım oluyor mu benim bilgin var mı canım en azından hemen işe girmem düğünden sonra girerim düşüncesindeyim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…