- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benimde yok ama bende gelmek istemedim hatta bir bahane bulup gitsek ne güzel olurİyi gibi, değil gibi. :26:
Kötü olmam için bi sebep yok aslında, hava soğuk üşüyorum, işe gelmek istemedim bugün
evet bebeğim :26:
aslında içim çok durgun,suskun,bitik... sanki patlicak bi bomba var, kimsenin olmadığı bir yerde içimden bu acı sökülene kadar ağlamak istiyorum...
size birşey sormak istiyorum, akciğer kanseri olup da iyileşen biri gördünüz mü çevrenizde
evet canım hayat çok zor 28 yıldır çok zorluk çektim ama hiç para yüzünden çaresiz kalıp ağladığımı bilmem geçen ay çok daraldım napcam ben diye oturup ağladım yao yüzden kasmıyorum kendimi hatta bişey almıyorum bilee düze çıkana kadar
Benimde yok ama bende gelmek istemedim hatta bir bahane bulup gitsek ne güzel olur
Kuzum bugünde bir şey var belli Salı bugün günde geçmezDedem öyleydi 6 ay sonunda kaybettik kemoterapiler falan yemek yiyemedim yemesi önemli ve yarısından çoğunu almışlardı ciğerin nefes alması zordu eğer hastalık başıyla ve dirençliyse farklı olur bir tanıdık mı var canım aklıma geldi dertlendim şimdi
kızlar nasılsınız bugün gelinlik provasına gittim tabi daha tam olarak bitmedi üzeri kristal taşlarla işlencek göğüs kısmına tüller koncak ama ben genede göstermek istiyorum bi heyecanlıyımki sormayın
evet canım hayat çok zor 28 yıldır çok zorluk çektim ama hiç para yüzünden çaresiz kalıp ağladığımı bilmem geçen ay çok daraldım napcam ben diye oturup ağladım yao yüzden kasmıyorum kendimi hatta bişey almıyorum bilee düze çıkana kadar
evet canım yılda 1 kez yapılıyor ya inşaAllah benim %8 değildir şunu merak ediyorum tazminatımı aldım çıktım diyelim peki işsizlik ödeneği hakkım oluyor mu benim bilgin var mı canım en azından hemen işe girmem düğünden sonra girerim düşüncesindeyim :44:
evet canım yılda 1 kez yapılıyor ya inşaAllah benim %8 değildir şunu merak ediyorum tazminatımı aldım çıktım diyelim peki işsizlik ödeneği hakkım oluyor mu benim bilgin var mı canım en azından hemen işe girmem düğünden sonra girerim düşüncesindeyim :44:
Keşke olsa ahh keşke.. bide hava böyle puslu olunca insanın hiç bişey yapası gelmiyoBenimde yok ama bende gelmek istemedim hatta bir bahane bulup gitsek ne güzel olur
Kuzum bugünde bir şey var belli Salı bugün günde geçmezDedem öyleydi 6 ay sonunda kaybettik kemoterapiler falan yemek yiyemedim yemesi önemli ve yarısından çoğunu almışlardı ciğerin nefes alması zordu eğer hastalık başıyla ve dirençliyse farklı olur bir tanıdık mı var canım aklıma geldi dertlendim şimdi
Eniştem canımteyzemin eşi..
başka şehirdeler..fakat çok yakındık, inan canımdan bir parça gibi, arkadaş gibiydik,
1 senedir, iki kez ameliyat oldu, yazın tatile onların yanına gittik, görsen zarzayıf adam nasıl kilo almıştı, enişte sen benden iyisin demiştim, hastalık sana yaramış demiştim, güldü..
Şimdi ise, çok zayıflamış..Doktorlar demiş ki, eve götürün artık yapabileceğimiz birşey kalmadı... Gözümün önünden gitmiyor...Dün mahfoldum bunları duyunca..Zar zor doktora yalvarmışlar nolur biraz daha kalsın demişler..Çünkü eve götürüldüğünde çok ağrısı oluyormuş, o kadar acı çekiyormuş ki
Eylül'de gördük onu en son, gece 3te birlikte çorba içmeye gittik..Dedi ki sabah kemoterapiye giricem, doyasıya yemek istiyorum...2 porsiyon istedi çorbasını...Çok iyiydi..inanamıyorum..
Başkası anlatınca insan hissedemiyor...ben de hiç hissetmemiştim böyle kendimi
Of içim yandı sen anlatınca yaşayan bilir o sızıyı acıyı biliyorum canım bizimde gözümüzün önünde oldu herşey dedeme öyle söylediler eve gönderdiler Rabbim eniştene şifa versin inşallah çok farklı çok üzücü duygular inşallah Allahım size bağışlasın onuEniştem canımteyzemin eşi..
başka şehirdeler..fakat çok yakındık, inan canımdan bir parça gibi, arkadaş gibiydik,
1 senedir, iki kez ameliyat oldu, yazın tatile onların yanına gittik, görsen zarzayıf adam nasıl kilo almıştı, enişte sen benden iyisin demiştim, hastalık sana yaramış demiştim, güldü..
Şimdi ise, çok zayıflamış..Doktorlar demiş ki, eve götürün artık yapabileceğimiz birşey kalmadı... Gözümün önünden gitmiyor...Dün mahfoldum bunları duyunca..Zar zor doktora yalvarmışlar nolur biraz daha kalsın demişler..Çünkü eve götürüldüğünde çok ağrısı oluyormuş, o kadar acı çekiyormuş ki
Eylül'de gördük onu en son, gece 3te birlikte çorba içmeye gittik..Dedi ki sabah kemoterapiye giricem, doyasıya yemek istiyorum...2 porsiyon istedi çorbasını...Çok iyiydi..inanamıyorum..
Günaydın canım hayırlı olsun ayakkabı olayıda çıkmış aradan biz hüzünlüyüz bugün keyiflerde pek yok bugünde öyle geçecek sanırımGünaydın fıstıklar
Bugün güzel bir gün cunku bu arkadaşınız ayakkabısının siparişini verdi, ayakkabılı provam olucak hafta sonu gelinliğimi bir kere daha gıymek harıka
Sizde durumlar nasıl?
Keşke olsa ahh keşke.. bide hava böyle puslu olunca insanın hiç bişey yapası gelmiyo
Çok zor gerçekten benim şimdiden uykularım kaçıyor hani boşa koysan dolmuyor doluya koysan almıyor hesabı sanki yetişmiyor gibi alınacak çok para yokvarda yok o kadar şeye yine borçlu evlenicez gibi
anladım canımm neyse bakalım nolcak eski işyerimden iş yeri çıkarmıştı iş bitimi diye 1,5 aylık ödenek aldım sadece belki ondan kalan devam edilir öyle bi hak var gerçi üstünden 3 yıl geçtiBebegım kuzenım nıkah cıkısı yaptı erken kıyıldı onların nıkah sırf bu yuzden ıssızlık alamıyosun sadece tazmınat ıhbarda alamıyosun. O işyeri çıkardı gostersın tum haklarını alsın cok ıstedı ama ısverenı cok katıydı
Of içim yandı sen anlatınca yaşayan bilir o sızıyı acıyı biliyorum canım bizimde gözümüzün önünde oldu herşey dedeme öyle söylediler eve gönderdiler Rabbim eniştene şifa versin inşallah çok farklı çok üzücü duygular inşallah Allahım size bağışlasın onuBenimde gözümde canlandı bütün yaşananlar
Günaydın canım hayırlı olsun ayakkabı olayıda çıkmış aradan biz hüzünlüyüz bugün keyiflerde pek yok bugünde öyle geçecek sanırım
kızlar selam nasılsınız giremiyorum kaç gündür 2 ay sonra işten ayrılıcam stajer kız geldi ona öğretiyorum
Of içim yandı sen anlatınca yaşayan bilir o sızıyı acıyı biliyorum canım bizimde gözümüzün önünde oldu herşey dedeme öyle söylediler eve gönderdiler Rabbim eniştene şifa versin inşallah çok farklı çok üzücü duygular inşallah Allahım size bağışlasın onuBenimde gözümde canlandı bütün yaşananlar
Çoook çok geçmiş olsun, hastalık öyle zor ki, çekenede, bakanada... E bide çaresizse.. Allah yardımcınız olsun
İşte yetişmiyor kuzum bütün elektriklileri Eylül-Ekim gibi bitirmem gerek sonra beyaz eşya-kına yeri-düğün yeri-damatlık-gelinlik bunlar geliyor ya mobilyalar of yetişmiyorsen sen ol temkinli davran canım benim sıkıştırma hiç kendini acele etme hiç bişey için zaten vaktinde var daha o yüzden borçlar bitsin öyle devam edersin
Canım okudum az once bende. Dedım ya sağlıktan buyuk zengınlık te yok gerçek te.. Allah herkese sağlık versin, en çok ihtiyacı olana versin, şifalar versin, sabırlar versin, dilemekten ve dua etmekten başka eilimizden birşey gelmemesi çok kötü. Ancak acıyı paylaşabılıyoruz elimizden bir bu geliyor
çok geçmiş olsun canımm yaaRabbimden umut kesilmez böyle durumlarda eniyi ilaç moral kuzum moralini yüksek tutun adamın annemin teyzesi de öyleydi ama onun farkedilmemişti tedavi falan görmedi yani hiç geç kalındı bi de haliyle 75-80 falandı yaşı kaybettik ama durumlar farklı tabi bir parça ciğerle yaşayanları biliyorum siz dua edin moral verin adama biliyorum çok zor babam da diyalize girmemk için çok diretiyor mesela öldürün beni daha iyi diyor o öyle yapınca bizde de moral kalmıyor haliyle ama kızıyoruz daha iyi olcan dioz falan yani tek çeken taraf hasta değil hasta yakınları da öyle maalesef Rabbim sevdiklerimizle sınamasın bizi
çok üzücü çok...Allah'ım teyzeme ve cocuklarına bağışlasın inş.....
canım ne soyleyecegımı bılemıyorum cok zor oldugunu hıssedıyorum şimdi her söz her laf gelir aklına canını acıtır, çok zor çok Allah önce sağlık versin gerisi gerçekten boş
Benimde fatura girişlerini yapmam gerekiyo ama sallayıp duruyorum. Gerçekten canım istemiyor ya.Sonunda maaşıma zam işime son verecek patronHiçbirşey yapasım yok zaten dünden beri başım ağrıyor geçmedi
çok üzücü çok...Allah'ım teyzeme ve cocuklarına bağışlasın inş.....
amin canım....teyzem mahfolmuştur şimdi....nerdeyse 1 senedir hastaneye gidiyorlr kalıyorlar sürekli....eniştem beni bırakmayın diyormuş hep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?