2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benimde fatura girişlerini yapmam gerekiyo ama sallayıp duruyorum. Gerçekten canım istemiyor ya.

Yarına daha zinde gelmeliyim, bugün baygın baygın bakıyorum

Bi majezik al canım

İlaç etkiliyor beni almak istemiyorum kuzumBende yarın zinde olmalıyım bugün geçti gibi

canım hiç bilmiyorum ama bilen bi arkadaşım var, ona bi sorar sana haber veririm

sağol canım benim sosyologelin verilmiyormuş dedi ama

kızlar selam nasılsınız giremiyorum kaç gündür 2 ay sonra işten ayrılıcam stajer kız geldi ona öğretiyorum

aleykümselam hoşgeldin canım hayırdır nie ayrılıyorsun ki?:26:

haklısın çok var eskik bitmiyor ama kasma kendini Allah korusun hasta edersin kendini dediğin gibi herşeyin başı sağlık

aynen canım şükür etmemiz lazım böyle günlerde Rabbim kimseye dermansız dert vermesin benim de bildiğim kadarıyla akciğer mi karaciğer mi tama net bilmiyorum ama kendini yeniliyen bi organmış öyle biliyordum ben :26:Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin içlerinden de bizmkileri ayırmasın inşaAllah

Saat 11 daha nereye gecti

Hasta olunca karnın ağrıyodur muhtemelen, o zaman ne yapıyosun?

ben majeziksiz bi hayat düşünemiyorum
Hiç bir şey yapmıyorum kuzum yoksa hemen kesiyor benim biraz sorunlu rahatsızlığım pko hastasıyımGeçti gitti öğlen yemek yeriz bitti işte

haklısın çok var eskik bitmiyor ama kasma kendini Allah korusun hasta edersin kendini dediğin gibi herşeyin başı sağlık

Evet kuzum elimizden geleni yapacağız elbet

Saat 11 daha nereye gecti

Hasta olunca karnın ağrıyodur muhtemelen, o zaman ne yapıyosun?

ben majeziksiz bi hayat düşünemiyorum

majeziksiz bi hayat olamaz bende diyordum canım ama midemde resmen yara oluşturdu ve majeziksiz baş ağrıları adet sancıları çekiyorum doktor bana o ilaç çok etkili mideye zamanla zarar veriyor o yüzden sana yasak çok ağrın olursa minoset veya parol başkası olmaz dedi sık kullanmamaya bak derim ben boncuğum

Hiç bir şey yapmıyorum kuzum yoksa hemen kesiyor benim biraz sorunlu rahatsızlığım pko hastasıyımGeçti gitti öğlen yemek yeriz bitti işte

Evet kuzum elimizden geleni yapacağız elbet

pko hakkında bi bilgim yok, adet düzensizliği diye hatırlıyorum sanki :26:

öğlen ezanı okununca oh tamam bitti diyorum bende, nereye bittiyse daha 5 saat kalmış oluyo

eskiden vermidon içerdim adet olunca bi günde 2 tane sonradan vermidon geçirmemeye bbaşladı majeziği keşfettim. ayda 1 kullanmak zorundayım :26: yoksa acısı dayanılmazzz bende kullanmak istemiyorum ama gercekten çooook kötü oluyorumm

Aaa hadi yaaa hiç bilmiyordum majezikin mideye zarar werdiğini... ben zaten uzun zamandr onu kullanmıyorum artık. parol kullanıyorum..

bazen parol iyi gelmediğinde de acile gidip iğne vurduruyorum ...

pko hakkında bi bilgim yok, adet düzensizliği diye hatırlıyorum sanki :26:

öğlen ezanı okununca oh tamam bitti diyorum bende, nereye bittiyse daha 5 saat kalmış oluyo

Evet canım doğru hatırlıyordun yumurtada oluşan küçük kistciklerden dolayı oluşan bazı problemlerEvet yemekten sonra birde çay içiliyor bitti gitti

Aldatıldım . Bunca zamanın uzerıne yapılan tum hazırlıklara rağmen aldatıldım ve bıttı

Hatırladıgım kadarıyla danscıydınız.. Peki evlenmeden ögrendin yani, evlenmeden bitti di mi.. Üzüldüm canım ya... Nasip değilmiş...

Zamanla her acı hafifliyor seninki de hafifleyecek bi süre sonra unutursun bile merak etme..

~~~•~~~•~~~•~~~•~~~•~~~•~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin

Aldatıldım . Bunca zamanın uzerıne yapılan tum hazırlıklara rağmen aldatıldım ve bıttı

Hatırladıgım kadarıyla danscıydınız.. Peki evlenmeden ögrendin yani, evlenmeden bitti di mi.. Üzüldüm canım ya... Nasip değilmiş...

Zamanla her acı hafifliyor seninki de hafifleyecek bi süre sonra unutursun bile merak etme..

Evet canım Dansçıyım . Evlenmeden bıttı herseyı cok sukurkı evlenmeden once ogrendım . ayrılmamızın ustunden 7 ay gectı bu 7 ayda hıc bısey hafıflemedı aksıne katlandıkça katlanıyo Zormus gercekden

Uff uzuldum cidden canım ya... Aslında 7 ay uzun bir süre toparlanmak için yeterli, peki dansı bıraktın mı napiyorsun, halen aynı ortamda mısınız

~~~•~~~
~~~•~~~

Ben degıl o ayrıldıktan sonra bırakdı dansı . ayrıldgımız günden berı hıc gormedım . herkes oyle dıyo toparlanman lazımdı atlatman lazımdı dıyorlar ama olmuyo . kaldıramıyorum yaşananları . ozluyorum Ne kadar daha böyle devam edıcek bılmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…