2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi bari o bırakmış...
Ah canım.. Umarım bir kaç aya toparlarsın... Dua et bol bol beterin beteri var yaşın genç... Gençsin güzelsin kaderin önüne geçemiyoruz... Bunu yaşamak da varmış kaderinde napalım

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

Evet canım bu hastalık böyle sürekli zayıf olman gerekiyor yediklerine dikkat etmen gerekiyor inşallah canım evlenince çocuk isterken sorun yaşamayız öyle ihtimalleri de var Allah korusun

Allah korusun canım, düşünme öyle şeyler.

Benim amcamın gelini düzensiz adet oluyodu, sonradan hiç olmamaya başladı, ilaç tedavisiyle söküldü. hamile kaldı simdi bi oğlu var, tosuncukkkk

Allah korusun canım, düşünme öyle şeyler.

Benim amcamın gelini düzensiz adet oluyodu, sonradan hiç olmamaya başladı, ilaç tedavisiyle söküldü. hamile kaldı simdi bi oğlu var, tosuncukkkk

Yöntemleri var tedavi olunuyor yumurta takibi iğne falan inşallah gerek kalmadan olur o yüzden hiç beklemiycez bebiş için hemen

anlıyorum canım ağrı çok çektim bende şimdilerde eskisi gibi olmuyorum çok şükür yada alıştım acıya sanırım

Aaa hadi yaaa hiç bilmiyordum majezikin mideye zarar werdiğini... ben zaten uzun zamandr onu kullanmıyorum artık. parol kullanıyorum..

bazen parol iyi gelmediğinde de acile gidip iğne vurduruyorum ...

bana etkisi o olmuştu canım doktor yasakladı sakın majezik alma dedi yani

Aldatıldım . Bunca zamanın uzerıne yapılan tum hazırlıklara rağmen aldatıldım ve bıttı

canım benim ya çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun evlilik yolundayken mi oldu:26:

alışmışsındır

içime kurt düşürdün yahu

benim ablam sağlıkçı ve hamile. hemen mesaj attım. dedim böyle böyle. bende majezik kullanıyodum dedi. dedim doğumcuya bi sor yinede. içim rahat etsin

sanırım kişiden kişiye de fark ediyo.

Aldatıldım . Bunca zamanın uzerıne yapılan tum hazırlıklara rağmen aldatıldım ve bıttı

Ayyy canım yaaa üzüldüm

Allah kimsenye göstermesin böyle bir durumu.. gerçekten ben öyle duyunca şok oluyorum aldatılanları, düğünden bi gün önce ayrılanları duyunca....

nasip değilmiş canım demekki xordur eminim erkeklerde neden böyle yapar anlam weremiyorum.. madem hazır değil neden ewliliğe adım atıyor dimi...

yazık olmuş... senin için hayırlısı buymuş...

yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun canım....

slm kızlar bua aralar sıklıkla ugruyamaıyorum işler yoghun bi ce yapıp çıkıyorum bys

Gelir gelir sen merak etme. Evde tek olunca mecbur yapınca alışırsın kuzum

Öyle tabi yavrum, yapa yapa rütbeli olcaz yemek konusunda

Dün siparişi verdim kuzum sabah aradılar öğleden sonra elinizde olur dediler. Bakalım nasıl bişey :44:
Kullanışlı olmasa da olur bi günlük kullanışlı olsun yeyter
Saydır saydır bende çok saydırıyorum, beyimiz dün akşam arkadaşına gitmiş haberim yoktu kaynım aradı yenge abim senin yanında mı diye o zaman öğrendim. Ah ne sinir oldum bozuştuk yine
Anneyi pek dinlemezler ama abisinin fırçası işe yarar Aha bi tipik erkek daha ben bağırmadım

ben rahatsızım demedim ama doktora öksürük ve baş ağrım vardı mazejik yazmasını istedim o da bana öyle dedi tabi dinlemedim ben içtim falan sonrasında ama midem ağrımaya başladı falan filan öyle öyle öğrendim tabi her bünye aynı değill

inşaAllah yarar işine canım bugün yine yazıyo bana bak yazmazsan silerim seni facebooktan diyor tehdite bak ya en sonunda dayanamadım çok pişkinsin gönül almak yerine yaptığına bak gibisinden neyseki savunmadı kendini duvar kağıdı bakalım boyacı gelcek falan filana çevirdi bende git başında dur adamın dedim sanırım gitti yanına ses seda yok efendiden şuan kendi nasıl bi tavır içinde görmüyor kendini gerçekten ben normalim o anormal diyor biliyorum şu arkadaşa gidip kalmalar arkadaşı eve getirip pes oynamalar falan nefret ediyorumm nefrettt yaa

Majezik ağır bi hap zaten, doğrudur. o yüzden şüphelendim bende. Ben dolorex alayım bide

İnşallah tatlımm Tatlım çok güldüm ya tehdit süper, şebeklik yapıyor adam sana bi yandan da he
Ses seda yoksa kesin gitmiştir. Aman kuzum adam sana elektirk yolluyor gel barışalım diye
Kalma gibi bi durum olmadı ama ne biliyim acayip bozuldum. Nasıl ben attığım adımı haber veriyorsam o da verecek yoksa biliyoki bende vermem !
Domuz kıskançlıktan çatlar Aynı tip bende de var hiç bi gönül alma çabası yok bahane bile üretmiyor adam ya

Milkshake ben seni nerden hatırlıyorum canım?

Bu topıkden hatırlıyosundur canım benım . 7 ay oncesıne kadar sıksık gırıyordum .

Amın kuzucum amın . Ama üzülmemek elde degıl ıste

[COLOR=#ff0000
[COLOR=#ff0000]canım benim ya çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun evlilik yolundayken mi oldu:26:[/COLOR]

Evet düğüne 2 ay kala ayrldık . Amın cok saol canım

Evet kolay degılmıs hemde hıc degılmıs . bızım evımız eşyalarımız dugun yerımız herseyımız hazırdı gun sayıyorduk . ufak tefek detayları hallediyorduk ayrıldığımız zaman gercekden cok zor . böyle olunca daha bı koyuyo adama . Hele aldatılmak

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm anlattıklarına o kadar sayılı gün kala öncesine mi dayanıyormuş o işleri hallederken neyin peşindeymiş çok zordur inşallah toparlanabilmişsindir Rabbim yardımcın olsun çabucak atlat inşallah

1 gecelik hatası tum hayatımıza maloldu . Benım onunla kurduğum hayallerı sımdı başkasıyla yasıyo ıste düşündükçe duydukça toparlanamıyorum . Allahım böyle acıları kimseye yasatmasın

Birde utanmadan onunla mı devam etti ya da başka ilişkiye mi hemen başladı Eğer durum böyleyse kendini hiç yıpratma canım her işte vardır bir hayır demek ki en başından görmüş oldun sonuçta evlendikten sonra daha da acı verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…