- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Ben degıl o ayrıldıktan sonra bırakdı dansı . ayrıldgımız günden berı hıc gormedım . herkes oyle dıyo toparlanman lazımdı atlatman lazımdı dıyorlar ama olmuyo . kaldıramıyorum yaşananları . ozluyorumNe kadar daha böyle devam edıcek bılmıyorum .
Evet canım bu hastalık böyle sürekli zayıf olman gerekiyor yediklerine dikkat etmen gerekiyor inşallah canım evlenince çocuk isterken sorun yaşamayız öyle ihtimalleri de var Allah korusun
Allah korusun canım, düşünme öyle şeyler.
Benim amcamın gelini düzensiz adet oluyodu, sonradan hiç olmamaya başladı, ilaç tedavisiyle söküldü. hamile kaldı simdi bi oğlu var, tosuncukkkk
Yöntemleri var tedavi olunuyor yumurta takibi iğne falan inşallah gerek kalmadan olur o yüzden hiç beklemiycez bebiş için hemen
eskiden vermidon içerdim adet olunca bi günde 2 tanesonradan vermidon geçirmemeye bbaşladı majeziği keşfettim. ayda 1 kullanmak zorundayım :26: yoksa acısı dayanılmazzz bende kullanmak istemiyorum ama gercekten çooook kötü oluyorumm
Aaa hadi yaaa hiç bilmiyordum majezikin mideye zarar werdiğini... ben zaten uzun zamandr onu kullanmıyorum artık. parol kullanıyorum..
bazen parol iyi gelmediğinde de acile gidip iğne vurduruyorum ...
Aldatıldım . Bunca zamanın uzerıne yapılan tum hazırlıklara rağmen aldatıldım ve bıttı
anlıyorum canım ağrı çok çektim bende şimdilerde eskisi gibi olmuyorum çok şükür yada alıştım acıya sanırım
bana etkisi o olmuştu canım doktor yasakladı sakın majezik alma dedi yani
canım benim ya çok üzüldümRabbim yardımcın olsun evlilik yolundayken mi oldu:26:
Aldatıldım . Bunca zamanın uzerıne yapılan tum hazırlıklara rağmen aldatıldım ve bıttı
Gelir gelir sen merak etme. Evde tek olunca mecbur yapınca alışırsın kuzum
bilseydim çöpe atmazdımm sana verirdimkullanışlı değil çünkü yani ben kullanamadım aynen tipik erkekliğine onunn
annesi abisi baya bi fırçalamış onuu ohh olsun bide ben ona bağırmadımm ki demişş 3kağıtçı
alışmışsındır
içime kurt düşürdün yahu
benim ablam sağlıkçı ve hamile. hemen mesaj attım. dedim böyle böyle. bende majezik kullanıyodum dedi. dedim doğumcuya bi sor yinede. içim rahat etsin
sanırım kişiden kişiye de fark ediyo.
Dün siparişi verdim kuzum sabah aradılar öğleden sonra elinizde olur dediler. Bakalım nasıl bişey :44:
Kullanışlı olmasa da olur bi günlük kullanışlı olsun yeter
Saydır saydır bende çok saydırıyorum, beyimiz dün akşam arkadaşına gitmiş haberim yoktu kaynım aradı yenge abim senin yanında mı diye o zaman öğrendim. Ah ne sinir oldum bozuştuk yine
Anneyi pek dinlemezler ama abisinin fırçası işe yararAha bi tipik erkek daha ben bağırmadım
ben rahatsızım demedim ama doktora öksürük ve baş ağrım vardı mazejik yazmasını istedim o da bana öyle dedi tabi dinlemedim ben içtim falan sonrasında ama midem ağrımaya başladı falan filan öyle öyle öğrendimtabi her bünye aynı değill
inşaAllah yarar işine canımbugün yine yazıyo bana bak yazmazsan silerim seni facebooktan diyor tehdite bak ya en sonunda dayanamadım çok pişkinsin gönül almak yerine yaptığına bak gibisinden neyseki savunmadı kendini duvar kağıdı bakalım boyacı gelcek falan filana çevirdi bende git başında dur adamın dedim sanırım gitti yanına ses seda yok efendiden şuan kendi nasıl bi tavır içinde görmüyor kendini gerçekten ben normalim o anormal diyor biliyorum şu arkadaşa gidip kalmalar arkadaşı eve getirip pes oynamalar falan nefret ediyorumm nefrettt yaa
inşaAllah yarar işine canımbugün yine yazıyo bana bak yazmazsan silerim seni facebooktan diyor tehdite bak ya en sonunda dayanamadım çok pişkinsin gönül almak yerine yaptığına bak gibisinden neyseki savunmadı kendini duvar kağıdı bakalım boyacı gelcek falan filana çevirdi bende git başında dur adamın dedim sanırım gitti yanına ses seda yok efendiden şuan kendi nasıl bi tavır içinde görmüyor kendini gerçekten ben normalim o anormal diyor biliyorum şu arkadaşa gidip kalmalar arkadaşı eve getirip pes oynamalar falan nefret ediyorumm nefrettt yaa
Milkshake ben seni nerden hatırlıyorum canım?
İyi bari o bırakmış...
Ah canım.. Umarım bir kaç aya toparlarsın... Dua et bol bol beterin beteri var yaşın genç... Gençsin güzelsin kaderin önüne geçemiyoruz... Bunu yaşamak da varmış kaderinde napalım
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
[COLOR=#ff0000
[COLOR=#ff0000]canım benim ya çok üzüldümRabbim yardımcın olsun evlilik yolundayken mi oldu:26:[/COLOR]
Ayyy canım yaaa üzüldüm
Allah kimsenye göstermesin böyle bir durumu.. gerçekten ben öyle duyunca şok oluyorum aldatılanları, düğünden bi gün önce ayrılanları duyunca....
nasip değilmiş canım demekki xordur eminim erkeklerde neden böyle yapar anlam weremiyorum.. madem hazır değil neden ewliliğe adım atıyor dimi...
yazık olmuş... senin için hayırlısı buymuş...
yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun canım....
Bu topıkden hatırlıyosundur canım benım . 7 ay oncesıne kadar sıksık gırıyordum .
Amın kuzucum amın . Ama üzülmemek elde degıl ıste
Evet düğüne 2 ay kala ayrldık . Amın cok saol canım
Evet kolay degılmıs hemde hıc degılmıs . bızım evımız eşyalarımız dugun yerımız herseyımız hazırdı gun sayıyorduk . ufak tefek detayları hallediyorduk ayrıldığımız zaman gercekden cok zor . böyle olunca daha bı koyuyo adama . Hele aldatılmak
Bende görebilecek miyim o günleri acaba :26:
Benim sevdiceğimde 4 mayısta gidecek. 5 mayısta yıl dönümümüz
Canım çok üzüldüm anlattıklarına o kadar sayılı gün kala öncesine mi dayanıyormuş o işleri hallederken neyin peşindeymiş çok zordur inşallah toparlanabilmişsindir Rabbim yardımcın olsun çabucak atlat inşallah
1 gecelik hatası tum hayatımıza maloldu . Benım onunla kurduğum hayallerı sımdı başkasıyla yasıyoıste düşündükçe duydukça toparlanamıyorum . Allahım böyle acıları kimseye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?