2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Mezhep farkı canım
Ama ilk söyledigim anlara göre daha iyi hatta bekledigimden daha iyi ilerliyor..kabul ettim demiyor ama sanki sonunda mecbur kabul edecegim der gibi konuşuyor
Bende işsizim 1.5 aydır canım iş bulmak şart
Bakalım ben en çok annemden korkuyordum ama durumlar neyi gösterecek..Hayırlısıyla herşey olur inşallah

Pınarcım sen olayı bitirmiş sayılırsın. Tanışma bitti mi gerisi kolay bence. Yapılır sırayla rahat ol sen. (Diyene bakar mısınız!!)
Allah sana da Edacıma da güzel işler nasip etsin inşallah da o konuyu kafanızdan atıverin bir çırpıda..

Anladım canım bazı aileler sorun ediyor mezhep farklılığını..
Ama mutlaka anlayacaklardır sevdiğin o senin.. Mezheplerin farklı olması sizin mutlu olamayacağınız veya ille sorunlar yaşanacağı anlamına gelmez ki
Hayırlısıyla inşallah ailende mutlulukla kabul eder, benimser.. tanıştırdınmı peki annenle? görünce belkide çok sevicek yani..
İş şart tabi canım ama kolay kolay bulunmuyor maalesef..

İnşallah tatlımmm...
Sende keyfini çıkar ne güzel az kaldı sözünüzee
ne giyeceksin sözde aldınmı kıyafetini

Amin canım
Birgün gelecek bu topik aklımızdan geçecek hey gidi günler diyecegiz ne telaşlar yapmıştık ne güzel sohbetlerdi onlar

Gördügünde seveceginden eminim canım..Tanıştırmak için tam teklif ettim sayılmaz biraz daha zaman geçsin ondan sonra diye düşündüm..annem bazen kırıcı olabilir şimdi tanışırsa onu kırar diye korkuyorum İnşallah bir iş buluruz

İnşallah tatlımmm...
Sende keyfini çıkar ne güzel az kaldı sözünüzee
ne giyeceksin sözde aldınmı kıyafetini

Aldım canım, her şey tamam. Hatta geçmiş sayfalarda fotoğrafı bile var. Edaya göstermek için yüklemiştim. Sen de bakıp yorum yaparsan çok sevinirim valla

anlıyorum canım bende yaşamıştım o korkuları annem şöyle derse böyle derse diye.. ama annenle konuş uygun bi zamanda tanıştır bence o zaman herşey daha çok yoluna girer annende daha farklı bakmaya başlar bence, ön yargılarından sıyrılır..
inşallah gönlümüze göre bi iş buluruz kuzumm

Düşününce bile nasıl panik oldum Nerede tanıştırmak lazım birde o var :44:
İnşallah canım

Canımmm çok güzel elbisenn bayıldım
takılarında çok uyumlu olmuş güle güle giy kuzumm

Düşününce bile nasıl panik oldum Nerede tanıştırmak lazım birde o var :44:
İnşallah canım

Biz dışarıda sessiz sakin fazla kalabalık olmayan bi yer seçmiştik
öyle kahve falan içtik sohbet ettik ama ben nasıl heycanlıydım böyle ağzımdan tek kelime çıkmıyo
tedirginim sürekli annem ne dicek falan diye ama güzel geçmişti korktuğum gibi olmamıştı hiç

Son düzenleme:
Kızlarrrr

Ben yemek yapmayı hele ki pasta kurabiye yapmayı çok severim Ama yaptıgım tarifi küçük kagıtlara yazar sonra onları kaybederim Ve 10 defada yapsam o tarif aklımda kalmıyor Evlenince evimize internet almamaya karar verdik..Bu yüzdennn bende kendime kullanılmayan bir ajandayı süsleyerek çeyizime tarif defteri yapıyorum..2 tarif yazdım şimdilik Sizin çeyizinizde tarif defteri varmı

Annenin önyargısı varmıydı peki canım :44:
Ayy ne güzel atlatmışsın canım..Nazar degmesin en stresli başlangıcları atlatmışsın

Annenin önyargısı varmıydı peki canım :44:
Ayy ne güzel atlatmışsın canım..Nazar degmesin en stresli başlangıcları atlatmışsın

Annemin ön yargıları vardı ama net olarak şu sebep bu sebep diye birşey yoktu aslında hep böyle aklında soru işaretleri ya şöyleyse ya böyleyse diye..
Annemin en çok takıldığı nokta koruyup kollarmı sahip çıkarmı, ezdirir mi ezdirmez mi tabi zamanla annemde aklındaki şeylerin yersiz olduğunu gördü, tanışmanın çok büyük etkisi oldu tabi bunda.. İnşallah sizde hayırlısıyla en güzel şekilde atlatırsın bu aşamaları tatlım Sonra dönüp baktığında gereksiz yere stres yapmışım dersin

Ahh canım keşke bizimde sadece bunlar olsa..bak annen ne güzel bunları düşünmüş..bu düşüncelerde çokta haklı
Benim annem sen ne yaparsın demiyor elalem bize ne der diyor :44: İşte bu daha sinir bozucu :44:
İnşallah canım herşey olumluya döndügünde aklıma geleceksin valla

Evet canım çok haklısın elalem ne der düşünceleri çok sinir bozucu gerçekten ama hayırlısıyla inşallah herşey tatlılıkla olacak..
sonuçta senin mutluluğun, ailende senin onunla ne kadar mutlu olduğunu görünce bence tüm ön yargılarından sıyrılacaklar, her aile çocukları mutlu olsun ister annende belki bu farklılıktan sorunlar çıkacağı senin üzüleceğin korkusu vardır.. O yüzden sen içini ferah tut inşallah mutluluğunu paylaşacağız burada hep birlikte

Ne güzel söylüyorsun canım inşallah
Ayy evet zaman çabucak geçsin Ben şimdi çeyiz topikleri ile oyalıyorum kendimi..kk dan çok şey ögrendim çeyiz konusunda özellikle Sen alıyormusun çeyiz canım

bende bakıyorum canım çeyiz topiklerinee
şimdilik mutfak eşyaları aldım tencere, tava falan onlar tamam, birde küçük küçük şeyler mutfakta lazım olan
onun dışında pek bişey almadım kuzum sen neler aldınn

nevresimler,bornoz takımı,battiyeler,yorgan,yemek takımı,tencere takımı,teflonlardan bazılarını,,günlük ve misafirlik çkb takımlarını,salon takım örtüsü fransız güpürü kek kalıpları,çelik çay seti,pasta seti ufak tefek ıvır zıvır öyle devam ediyor hele işsiz kaldıgımdan beri bütün paramı harcadım
Elektronik hiç almadım Ama eksik çok düşününce bitmez gibi geliyor
Artık 2013 sonlarına dogru bizde açarız topik

oooo sen çeyizi tamamlamışsın nerdeyseee Hepsini sevdiceğinle sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah
ben baya başlardayımm bende almaya başlamak için işe girmeyi bekliyorum
açarız tabi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…