- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
oooo sen çeyizi tamamlamışsın nerdeyseeeHepsini sevdiceğinle sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah
ben baya başlardayımm bende almaya başlamak için işe girmeyi bekliyorum
açarız tabi kız
Kızlarrrr
Ben yemek yapmayı hele ki pasta kurabiye yapmayı çok severimAma yaptıgım tarifi küçük kagıtlara yazar sonra onları kaybederim Ve 10 defada yapsam o tarif aklımda kalmıyor Evlenince evimize internet almamaya karar verdik..Bu yüzdennn bende kendime kullanılmayan bir ajandayı süsleyerek çeyizime tarif defteri yapıyorum..2 tarif yazdım şimdilik Sizin çeyizinizde tarif defteri varmı
Aynen canım :13: Benim yıllardır tuttuğum bir defter var. Bunun yanında da yine biriktirdiğim dergiler ve yemek kitapları var. Pek severim yeni şeyler denemeyi, insanlara yedirmeyi. Bi de yiyenler beğendiler mi değmeyin keyfime
Canımmm çok güzel elbisenn bayıldım
takılarında çok uyumlu olmuş güle güle giy kuzumm
Yok canım çok çok eksik varİnşallah canım hepmiz mutlulukla kullanırız. Zaten önemli olan evdeki huzur
İnşallah işe girince talan edicez her yeri
Ben çok takıyorum mesela geçen meyve bıcagı almak için nereleri gezdim en sonunda iş görüşmesi için gittigim ilçeden buldumyani böle böle 5 senede bitmez benim çeyiz
Pınarcım çok sevindim beğendiğine :)
İnşallah güzel olacak. Saçımı da dağınık topuz yaparım diye düşündüm. Eda da onay verdiSen ne dersin?
Pınarcım çok sevindim beğendiğine :)
İnşallah güzel olacak. Saçımı da dağınık topuz yaparım diye düşündüm. Eda da onay verdiSen ne dersin?
Bencede güzel düşünmüşsün canım dağınık topuz güzel olur
inşallah canım tabiki önemli olan huzur
işe girelim sonra gelsin çeyizlerrr
bende çok takılıyorum aslında kolay kolay beğenip alamıyorum herşey içime sinsin istiyorum
alemsin valla
Ne güzel söylüyorsun canım inşallah
Ayy evet zaman çabucak geçsinBen şimdi çeyiz topikleri ile oyalıyorum kendimi..kk dan çok şey ögrendim çeyiz konusunda özellikle Sen alıyormusun çeyiz canım
Kızlar iki alıntı birden yapamıyorum, neden olmuyo anlamadım. O yüzden tek tek cevap veriyorum, kurusa bakmayın.
Ben de durduramıyorum kenimi çeyiz konusunda. Annem de becerikli hatundur, pike takımları, nevresim takımları, yatak örtüleri, masa örtüleri falan dikti bana. Ben bernardodan günlük yemek-misafir yemek- günlük çatal kaşık-misafir çatal kaşık-kahvaltı takımı-düdüklü tencere-döküm tencere seti-çelik tencere setleri falan hepsini birlikte almıştım. O gün sevgilim buraya geldiğinde bi çılgınlık yaptık, gittik çamaşır makinesini aldıkonun dışında silikon kek kalıpları aldım, plastik saklama kapları, seramik tencerele falan var. Borcamlarım var. Yazınca bir sürü çeyizim varmış yahuuu
Çok güzel olacak inşallahpeki bizde görebilecekmiyiz sözden sonra seni :26:
Ay ne güzel..sen yine defter tutabilmişsin bizim uyduruktan bir defter 2 ye ayrılmıştı taşınırken bir yarısı kaybolmuş Farklı tariflerini paylaşırsan zamanın olunca sevinirim canım
Ben yakın arkadaşlarıma ve evdekilere bişiler yapınca başlarında bekliyorum yorum yapsınlar diyeGüzel olmuştan çok bunu nasıl yaptın diye sormalarına bayılıyorum
Kızlar iki alıntı birden yapamıyorum, neden olmuyo anlamadım. O yüzden tek tek cevap veriyorum, kurusa bakmayın.
Ben de durduramıyorum kenimi çeyiz konusunda. Annem de becerikli hatundur, pike takımları, nevresim takımları, yatak örtüleri, masa örtüleri falan dikti bana. Ben bernardodan günlük yemek-misafir yemek- günlük çatal kaşık-misafir çatal kaşık-kahvaltı takımı-düdüklü tencere-döküm tencere seti-çelik tencere setleri falan hepsini birlikte almıştım. O gün sevgilim buraya geldiğinde bi çılgınlık yaptık, gittik çamaşır makinesini aldıkonun dışında silikon kek kalıpları aldım, plastik saklama kapları, seramik tencerele falan var. Borcamlarım var. Yazınca bir sürü çeyizim varmış yahuuu
Tabi görürsünüz, fotoğrafımı çekip koyarım. O zamana kadar mesaj sayısını doldurursam özelden de gönderebilirim
Tabi paylaşırım tatlım. Hatta kendimize topik bile açabiliriz yemek bölümünde. Fotoğrafını çekip koyarız. Burdan da bir kaç tarif aldım, yaptım. Çok beğendiler bizimkiler.
Eki Görüntüle 598863
Canım burada göstermeye çalıştım ama umarım olmuştur
Ooo sende almışsın canım baya şey..
Çamaşır makinesini kaça aldınız kız kaç programlı
Canım Allah sanada sevdiceğinle sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsinnn
Siz baya almışsınız çeyizleri bende acele etmiyim derken son an a herşey sıkışacak diye korkuyorum :26:
Ama işe girersem başlıcam her ay paramı çeyize yatırcam valla
Teşekkür ederim edacımmm
Samsungunkini aldık Eco bubble teknolojisi falan diyo işte. Bir sürü programı var nevresim, kot, bebek giysileri, ıvır zıvır. Bi düğmesi var, ona basınca her programın süresini yarıya indiriyo, en çok bi özelliğini sevdim. 1149 liraymış, o hafta 749'a düşmüş. O yüzden acele ettik biraz da. 749 a aldık yani. 1200 devir, 7 kg.
Bence de acele değil, her şeyi bi anda alamıyoruz, yavaş yavaş, azar azar ödemek daha kolay
baya iyi fiyata almışsınız o zaman canım hayırlı olsun..7 kg olmasıda güzel olmuşbeyaz mı gri mi ne çok sordum
Aslında ben gri istiyodum ama grileri bitmiş. Bu fiyata bir daha bulamayız diye beyazını aldık, beyaz olsun napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?