aslında daha güzel olmuş canımbeyaz eşya dedigin beyaz olur gerçekten iyi fiyat o özelliklere canım
Sevgilim de aynı şeyi söylüyor
Teşekkür ederim tatlım, daha iyileri sizlerin olsun
Edacım yemek tarifleri için de destek olalım birbirimize. Yaptığımız mamaların fotoğrafını çekelim, paylaşalım. İhmal etmeyelim. Topik meselesinde de ciddiyim. Orda biriktirmiş oluruz hem de.
Bence de acele değil, her şeyi bi anda alamıyoruz, yavaş yavaş, azar azar ödemek daha kolay
önce iş sonra çeyizAllah büyüktür canım..
Bu arada acele falan degil canım..eger kendin alacaksan çeyizini ancak çünkü sende bilirsin herşey inanılmaz pahalı
aynen öyle canım hem modası geçer diyorlar çok begenince neden geçsin ki
Aslında ben gri istiyodum ama grileri bitmiş. Bu fiyata bir daha bulamayız diye beyazını aldık, beyaz olsun napalım..
Bencede öyle kızlar modası geçer fikrine bende pek katılmıyorum beğendikten gönlüne göre olduktan sonra modası falan önemli değil.. Herşeyi kendim almayacağım ailemde yardım edecek, ama haklısın tabi herşey inanılmaz pahalı her çarşıya gittiğimde çeyiz mağazalarındayım zatenordakilerde tanıdılar artık utanıyorum bazen tekrar tekrar girip bakmaya
elbisss hayırlı olsun güle güle kullanın iyi yapmışsınız bence hemde çok uygun fiyatı ne farkedicek gri olmuş beyaz olmuş hem beyaz eşya bu dediğiniz gibi
bir fotograf canım benim avatarımklasik kurabiye hamuru ile yapmıştım.. şu ana kadar tek fotografım bu sen hep çekiyormusun canım
Aaa senmi yaptın canım ne kadar güzel olmuş ellerine sağlıkk
bir fotograf canım benim avatarımklasik kurabiye hamuru ile yapmıştım.. şu ana kadar tek fotografım bu sen hep çekiyormusun canım
Ben bazen üşenmezsem çekiyorum
Ellerine sağlık, çok tatlı görünüyorlar
Bu arada yemek yarışması başlıyormuş kızlar kk da . Katılsak mı acaba yahuuu
Bu da linki http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...yarisma-mutfakta-mutluyum-6.html#post28175056
kk da çok başarılı bayanlar var canımben katılmıyım sen katılacakmısın
Biliyorum, süper tarifler var burda zaten. Ama eğlence olur diye düşündüm yaa. Belki bi şansımı denerim. En azından bi anı olarak kalır, yoksa iddialı olduğumdan değil yani
merak ettim canım yaptıklarından pc de varsa bir resim koyarmısın
Bu arada kızlar deprem oldu
Canım iş yerindeyim şimdi, burda yok, ama eve geçince bulabildiklerimi paylaşırım tabi.
Sen nerde oturuyosun? çok mu hissedildi? geçmiş olsun canım, iyisiniz di mi?
İstanbul canım..Benim sürekli başım döner ben yine başım dönüyor diye düşündüm annem bagırdı deprem oluyor diye baktık avize yavaş sallanıyor kısa sürdü çok şükür
İstanbul canım..Benim sürekli başım döner ben yine başım dönüyor diye düşündüm annem bagırdı deprem oluyor diye baktık avize yavaş sallanıyor kısa sürdü çok şükür
Canımm çok geçmiş olsunn
Ay kıyamam yaa, çok geçmiş olsun tatlım
Sağolun canım
Sizler nerede oturuyorsunuz bu arada
Sağolun canım
Sizler nerede oturuyorsunuz bu arada
Ben ankaradayım canım, çayyolu tarafında oturuyorum.
Bende eskişehirdeyim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?