- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Hayırlı cumalar,günaydınlar bebişlerim Rabbim bugün açılan ellerin ve edilen duaların hiç birini geri çevirmesin inşaAllah
edoşumm canımmm benimtakımların çok güzel halıların da ayrı güzel ama şunu söylemek isyorum köşe açık renk ya o yüzden halını zıt rengi tercih etsen daha iyi edersin ikincisi daha uygun gibi ama ilk halında çok hoş kahve köşe takımına süper olurdu mesela merinostan şüphen olmasın derim evde de kullanıyoruz benimkilerde merinos canımm
maşaAllah size kuzummmmresmi alıntılamadım belli rahatsız olursun diye canım
bak hele baaak yine mevzu gelmiş kilolaraa yaahepiniz benden incesiniz ne konuşuyorsunuz sen olsun nehir olsunn dün kuaföre gittim saçlarımı bal köpüğü yaptım karamelden çok açık oldu ama nişanlım beğendi bide üstüne gözle görülür şekilde zayıfladın sen demez mi ee benden mutlusu olur mu hiiçç
konseptimiz aynı deryacımmRabbim içinde huzurlu günler nasip etsin inşaAllah
kuzummm bi kaç yorumunu okudum da konuşmuyormuşsunuz güvensizlik varmış falan noldu böyle size bebem yaa ama o evreleri atlattığım için söylüyorum her insan bir değil tabi istisnai bi durum olur mu bilmem bizimde böyle çekişmelerimiz oldu hatta biri bana ayrıl istersen biz senin arkandayız deseydi kendi ailemden bahsediyorum ayrılmıştım bile ama anladım ki bu durum geçici kendimiz bile değişiyoruz stresten kuaförüm bana saçların kalmamış senin dedibende farkındayım son zamanlarda döküldüğünün ama başkası söyleyince olayı çok ciddiye aldığımı farkediyorum üzme kendini geçecek bunlar falan dedi bana yani o da yani sizinde böyle bi evreden geçtiğiniz çok belli:26:Rabbim hasarsız bi şekilde atlatmamızı nasip etsin kuzum ne diyim ama üzme kendini hiç bişey ve hiç kimse için olan sana oluyor
bende converse delisiyim kii bu renkte çok şirin ayrıca
hadii ya seninkinide merak ettim şimdi canımmmm aminnnn hepimizekonseptimiz aynı deryacımmRabbim içinde huzurlu günler nasip etsin inşaAllah
aynen canım orda değilim maleseff zaten 29 gün sonra gidiyorum tüm detaylarıyla gördümhee sen orada degilsinnn ne zaman görmeye gidiccenn
hadii ya seninkinide merak ettim şimdi canımmmm aminnnn hepimize
aynen canım orda değilim maleseff zaten 29 gün sonra gidiyorum tüm detaylarıyla gördümoraya gidince ordaki düğünle arada 7 gün var o 7 günde foto çekimini yaparız odama eşyalarmı dizerimm nevrsimlerimiiiiiiiiiiiii ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ne kadar az kalmış:18: hem heycanlı panik hem ailemmm oof karışık duygular içindeyim bugün
Kızlar evde olanlar canımı son sürat sıkıyor..
Herkes kolumu gördügünde hak verip sasırırken..
Annemin iyi oldu ne varmıski demesi..
Karsı tarafı tutması ve benimle konusmaması cok zoruma gidiyo..
Bugün yüzüme bile bakmadı düşman gibi..
Olanları duyunca herkes şaşırıp kalıyor..
O gelemez evime diyince o zaman bende gelmem diyor..
Senin evine girilmez diyo gelmesin ya artık hic birsey demiyorum hicbirsey ne hali varsa görsün..
heh tamam kuzum al benimde cıkasım geldi dısarı
işte o sorun oturacagımız odaama karar verdim ya karısık desenlerdense sadeler yine daha güzel sanki :44:
aman kuzum coktan bitmesi gereken bir arkadaslık akrabalık gec bitti diyim kolumda suan yanık gibi bir yara var..herkesin bunu görünce sasırdıgı annemin ne varmıs dedigi..onun tarafına gectigi..canım hayırola ne oldu:26: konuyu anlamadım düğün öncesi bu ne gerginlik :44:
aman kuzum coktan bitmesi gereken bir arkadaslık akrabalık gec bitti diyim kolumda suan yanık gibi bir yara var..herkesin bunu görünce sasırdıgı annemin ne varmıs dedigi..onun tarafına gectigi..
Kiracı çıktı mı kuzum evden son durumlar nedir ? ben sadeciyim biliyorsun en güzeli sadedir her zaman
annem hep öyle canım hep..annen niye öyle yapıyo ya bu akrabalarda varya illet ettiryo
annem hep öyle canım hep..yasananlar o kadar kötüki arkadaslarım ne diyecegini sasırıyo..
sabır diliyolar sadece düşün arkadasım diyoki ilk geceden korkuyomusun..
aklıma gelmiyoki..
yasanan o kadar berbat olay varken inan aklıma gelmiyo dügünü düşünemiyorum ya bitsin gideyim bu evden sadece 23 yıl dayandım artık gücüm yok..gercekten yok
Ben geldiiim :) unutuldum mu ki acep
Özledim burayı inanın , evlenince internet bağlantım evde olmayınca hiiiç giremiyorum haliyle ,nasılsınız gelin kızlar , az kaldı inşaAllah düğünlerinizeeee
aaaa gelin gelmiş hoşglmiş aylar olmuş maşallahhhmutluluklar allah bir yastıkta kocatsınnn:13:
bizede çok az kaldı yakında toplu gelin çıkarcaz topikten
off hiç iyi demedin canım yaüzüldüm şimdi neyse az kaldı bundan güç al bari canımm
yukarda dedin gibi insan düğünde dost düşmanını biliyo hele biz şuan düğünmüz var gerçekten o kadar çok şey öğrendimkiikime değervermem gerek kime vermemem gerek hepsini öğrenmiş oldum
Ben geldiiim :) unutuldum mu ki acep
Özledim burayı inanın , evlenince internet bağlantım evde olmayınca hiiiç giremiyorum haliyle ,nasılsınız gelin kızlar , az kaldı inşaAllah düğünlerinizeeee
Hoşbulduuumm... Çok teşekkür ederim , amiiin , darısı başınıza
Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor , hele sevdiğin yanındayken , Rabbim bozmasın ,,,
vaay demek öyle , nasıl gidiyor hazırlıkların canım , her şey tamam mı artık , gün mü sayıyorsun
kesinlikle canım ya dost düşmanı ögrnemk için dügün yapmak gerek
oooo gelin hanım 6 aya dogru gidiyosunuz heee ne cabuk gecmiş zaman nasılsın evlilik nasıll
aminn ayy ne güzelllhazırlıklar bitti gün sayıyoruzz uf bir gün gelsee sanırım kalbim duracakkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?