2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım koltuk ikisainin arasında vizon renk en iyisi dedim eve gelince gözümle daha net göreyim demek merinostan cok memnunsun ne güzel canım alayım gitsin o zaman ya bu markayı bide daha ucuzdu merinos indirim falan dedi ama 200-300 arası halılardı :44:

konseptimiz aynı deryacımm Rabbim içinde huzurlu günler nasip etsin inşaAllah
hadii ya seninkinide merak ettim şimdi canımmmm aminnnn hepimize

hee sen orada degilsinnn ne zaman görmeye gidiccenn
aynen canım orda değilim maleseff zaten 29 gün sonra gidiyorum tüm detaylarıyla gördüm oraya gidince ordaki düğünle arada 7 gün var o 7 günde foto çekimini yaparız odama eşyalarmı dizerimm nevrsimlerimiiiiiiiiiiiii ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ne kadar az kalmış:18: hem heycanlı panik hem ailemmmoof karışık duygular içindeyim bugün

Kızlar evde olanlar canımı son sürat sıkıyor..
Herkes kolumu gördügünde hak verip sasırırken..
Annemin iyi oldu ne varmıski demesi..
Karsı tarafı tutması ve benimle konusmaması cok zoruma gidiyo..
Bugün yüzüme bile bakmadı düşman gibi..
Olanları duyunca herkes şaşırıp kalıyor..
O gelemez evime diyince o zaman bende gelmem diyor..
Senin evine girilmez diyo gelmesin ya artık hic birsey demiyorum hicbirsey ne hali varsa görsün..

dogru canım senden birgün sonrada ben nasipse bense gecenlerde aglayan ben..
şimdi gitmek istiyorum görmemek gitmek..üff

canım hayırola ne oldu:26: konuyu anlamadım düğün öncesi bu ne gerginlik :44:

heh tamam kuzum al benimde cıkasım geldi dısarı

işte o sorun oturacagımız oda ama karar verdim ya karısık desenlerdense sadeler yine daha güzel sanki :44:

Kiracı çıktı mı kuzum evden son durumlar nedir ? ben sadeciyim biliyorsun en güzeli sadedir her zaman

canım hayırola ne oldu:26: konuyu anlamadım düğün öncesi bu ne gerginlik :44:
aman kuzum coktan bitmesi gereken bir arkadaslık akrabalık gec bitti diyim kolumda suan yanık gibi bir yara var..herkesin bunu görünce sasırdıgı annemin ne varmıs dedigi..onun tarafına gectigi..

aman kuzum coktan bitmesi gereken bir arkadaslık akrabalık gec bitti diyim kolumda suan yanık gibi bir yara var..herkesin bunu görünce sasırdıgı annemin ne varmıs dedigi..onun tarafına gectigi..

annen niye öyle yapıyo ya bu akrabalarda varya illet ettiryo

Kiracı çıktı mı kuzum evden son durumlar nedir ? ben sadeciyim biliyorsun en güzeli sadedir her zaman

canım haber yok cok daralıyorum hersey üst üstee
insan gercekten görüyor kim eşi kim dostu bu dönemde ya daha bir iyi..
neyse tanımıs oluyorum evime sokacagım insanlar iyice secili olacak artık..

annen niye öyle yapıyo ya bu akrabalarda varya illet ettiryo
annem hep öyle canım hep..yasananlar o kadar kötüki arkadaslarım ne diyecegini sasırıyo..
sabır diliyolar sadece düşün arkadasım diyoki ilk geceden korkuyomusun..
aklıma gelmiyoki..
yasanan o kadar berbat olay varken inan aklıma gelmiyo dügünü düşünemiyorum ya bitsin gideyim bu evden sadece 23 yıl dayandım artık gücüm yok..gercekten yok

off hiç iyi demedin canım ya üzüldüm şimdi neyse az kaldı bundan güç al bari canımm
yukarda dedin gibi insan düğünde dost düşmanını biliyo hele biz şuan düğünmüz var gerçekten o kadar çok şey öğrendimkii kime değervermem gerek kime vermemem gerek hepsini öğrenmiş oldum

Ben geldiiim :) unutuldum mu ki acep
Özledim burayı inanın , evlenince internet bağlantım evde olmayınca hiiiç giremiyorum haliyle ,nasılsınız gelin kızlar , az kaldı inşaAllah düğünlerinizeeee

Özledim burayı inanın , evlenince internet bağlantım evde olmayınca hiiiç giremiyorum haliyle ,nasılsınız gelin kızlar , az kaldı inşaAllah düğünlerinizeeee

aaaa gelin gelmiş hoşglmiş aylar olmuş maşallahhh mutluluklar allah bir yastıkta kocatsınnn:13:

bizede çok az kaldı yakında toplu gelin çıkarcaz topikten

aaaa gelin gelmiş hoşglmiş aylar olmuş maşallahhh mutluluklar allah bir yastıkta kocatsınnn:13:

bizede çok az kaldı yakında toplu gelin çıkarcaz topikten

Hoşbulduuumm... Çok teşekkür ederim , amiiin , darısı başınıza

Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor , hele sevdiğin yanındayken , Rabbim bozmasın ,,,
vaay demek öyle , nasıl gidiyor hazırlıkların canım , her şey tamam mı artık , gün mü sayıyorsun

kesinlikle canım ya dost düşmanı ögrnemk için dügün yapmak gerek

oooo gelin hanım 6 aya dogru gidiyosunuz heee ne cabuk gecmiş zaman nasılsın evlilik nasıll

aminn ayy ne güzelll hazırlıklar bitti gün sayıyoruzz uf bir gün gelsee sanırım kalbim duracakkkkkkkkkkk

kesinlikle canım ya dost düşmanı ögrnemk için dügün yapmak gerek

oooo gelin hanım 6 aya dogru gidiyosunuz heee ne cabuk gecmiş zaman nasılsın evlilik nasıll

Konudan tam haberdar değilim ama tespitin çok doğru tatlım , her şey düğün zamanı ortaya çıkıyor

Eveeet zaman hızlı geçiyor , çok iyiyim gerçekten , çok mutluyum , 8 yıldan sonra kavuştuk ya Rabbime şükrediyorum , inşaAllah yakında sizler de kavuşursunuz eşlerinize , mutluluğun tadına varırsınız

aminn ayy ne güzelll hazırlıklar bitti gün sayıyoruzz uf bir gün gelsee sanırım kalbim duracakkkkkkkkkkk

hehe , ne kadar telaşlı ve heyecanlısındıııırrr, heyecandan kilo vermeye başladın mı

Ben 52 'den 47 'ye düşmüştüm 1 buçuk ayda , düğün heyecanından bişicik yiyemedim diye

Merak etme sayılı gün çabuk geçer, eda'yla da aranızda hiç bişey yok , arka arkaya gidiyorsunuz

bugün saçımı yapptımm makyaj yaptım duvağımı taktım kendi kendime prova yaptım resmen o derece çıldırdım

ayy dünde kına eşyalarmı dizdimmm heycandan delirdim mi acaba
daha pembiş keselerdee çerez keselerimm gelecekk düğün havlularmız gelecekkk

Eklentiler

• $cats.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…