- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aynen öyle oldu canım :) öyle yaparsın kuzum inşallah yarınada birseycigin kalmazznehirim ya bugün bende bir heyecan basladı önceden olan panikten farklı birsey bu eşyaların geldigi yerlestigi anı merak ediyorum bu hafta cok dolu gececek zaten yarın evden perce ölcüsünü alıcaz ve perdeleri halledicez inşallah çarşamba gelinligin tam olarak bittigi halini görücem kınalıgımın ön etek kısmını kısaltıcam topuklu giymeyecegim için yürürken zorlanıyorum sonra birde kına ve dügün için ayakkabı alıcam inşallah bakırköy bütün gün perşembe cuma temizlik olacak sanırım cumartesi eşya pazar halıcıya gidicez :18: haftaya pazartesi salı falan artık uygun oldugum bir gün eminönüne gecicem son eksikler ve kına için sacıma aksesaur bakmaya :44: birde gelin cicegimi begenmezsem onuda alıcam kendim :44: üff baska neler yapmam lazım nehirim :44: bu arada dıs cekim için cok kararsızım internetten bakınca bahcesehir golet demiştim ama fotografcı orada 2 alan var cekilmek için uygun degil bence dedi florya sahil dedim olabilirde dedi daha cok emirgan olarak öneriyo..trafik ve kalabalıktan düşünceliyim bende..balat falan ara sokaklar dedim 3-4 defa gittik pişman olduk cok önümüzü kesiyorlar yollar zorluyor dedi coluk cocuk bence girmeyelim oraya dedi fikrin varmı:44:
Daha iyiyim bugünHeyecan sevinç başladı kuzum Edam kına için birşeyler paylaşmıştım ön sayfalarda ya da benim beyaz hayaller topiğime bak orada da var aklına bir şeyler gelir belki alışverişte Fotoğraf çekimini arkadaşım bahçeşehirde yapmıştı normal güzel geçti yetiştilerde akşam için ama emirgan harikadır
sen düşünüyormusun canım
Aminnama en azından Allah korusun zor bir anın oldugunda yardım alabilecegin insanlar olmalı bu kadar olsa yeter ama arada birde gelebilirler
Canim benim ozlemisim seni de nasilsin
İyiyim canımcım sen nasılsın nerelerdesin
bizde bugün aldık canım 200 boyalar 350 boyacı yarın baslıyor sabah inşallahbizde sabah annemle perde ölcülerini almaya gidicez nasipse sonra sipariş vericez inşallah cumartesiye kadar dikerler
bu arada yanlıs görmedim dimi alıntıyı unuttum nikah resmini koydun cokk güzel olmussun canım mutluluklar
Sanmıyorum canım o kadar uzun zaman olmadıİyi olmaya calisiyorumcanim ya is guc hastalik her biri bir yandan kistirdiperim insallah cikarmamistir beni listeden
günaydınnn bebişlerimmmmm
Günaydın şekerlikler.
Nasılsınız :92:
Ben iyiyim kuzummmm yemek takımım bugün geliyor oleeyyyKargodan mesaj geldi
Sen nasılsın bakıyım
Sanmıyorum canım o kadar uzun zaman olmadıGeçmiş olsun dikkat et kendine azıcık zamanın kaldı
Günaydın kuzum
Ben iyiyim kuzummmm yemek takımım bugün geliyor oleeyyyKargodan mesaj geldi
Sen nasılsın bakıyım
Günaydın şekerlikler.
Nasılsınız :92:
Ayyy canim cok tesekkur ederim bitanesin sen
Gunaydin boncuk hanim
İyi diyelim iyi olsun sen nasilsin canim
gözün aydıııın bebeğim
bende iyiyim ,bildiğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?