2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Daha iyiyim bugünHeyecan sevinç başladı kuzum Edam kına için birşeyler paylaşmıştım ön sayfalarda ya da benim beyaz hayaller topiğime bak orada da var aklına bir şeyler gelir belki alışverişteFotoğraf çekimini arkadaşım bahçeşehirde yapmıştı normal güzel geçti yetiştilerde akşam için ama emirgan harikadır

Gunaydin cimcimelerrrr
Hastaliktan kiriliyorum diye pek ilgilenemedim burayla gecen gun de nisanlimla kavga ettik salak bir sebepten bm cikardim verdim eline yuzugu defol git dedimsonra kendiliginden duzeldi simdi fazla yuz vermiyoruz birbirimize ben hastayim diye de o ilgilenmeye calisiyor falan oyle devam ediyoruz iste valla cok stresliyim bi de sinuzit yedi bitirdi beni sizlerde iyisinizdir insallah ozlemisim valla

Canim benim ozlemisim seni de nasilsin

sen düşünüyormusun canım
Aminn ama en azından Allah korusun zor bir anın oldugunda yardım alabilecegin insanlar olmalı bu kadar olsa yeter ama arada birde gelebilirler

Hadi gozun aydin ev isleri cozulmus cok sevindim tatlim

iyi yapmışsınız kuzum aynı bizimkiyle işte bizim alt renk çok kötü bi maviydi ondan çok boya kullanıldı değdi ama güzel oldu renkleri hele bi de evimize eşya girsinn mis miss bizim de bu ctesi falan hazır olcak Allah ın izniyle daha duvar kağıdı seçemedik tv arkası için avizelerimiz var daahaa ooo iş çok kuzum çook doğru gördün bebişim o benim darısı başına inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…