2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın tatlım benimm Nasılsın bakayım

İdare ediyoruz solisim napayim zaman daraliyor ben hala hastayim simdi de sinuzitim azdi cok fena oldum birazdan sirket doktoruna muayeneye gidicem belki duzelirim sen nasilsin bakim solisim

İdare ediyoruz solisim napayim zaman daraliyor ben hala hastayim simdi de sinuzitim azdi cok fena oldum birazdan sirket doktoruna muayeneye gidicem belki duzelirim sen nasilsin bakim solisim

:26::26::26:

Kuzumm düğüne çok az kaldı. Doktora git tabi böyle atlatılacak bişey değil bu hastalıklar. Gitte biran önce iyileş. Sonra düğün haftası yorgunluktan tekrar hasta olma :26:

bende iyiym kuzucum çalışıyorum iş güç aynı E tabi çeyizsiz olmaz

Gittim canim basti doktor antibiyotigi gene kullanmayayim dedikce yaziyorlar ama baska turlu gecmez dedi doktor bu sefer mecbur kullancam
Olsa artik su dugun de kurtulsak yoksa birbirimizi girtlakliyacaz zaten yaptigi hersey batar oldu bana
Ceyizlerin ne durumda bitanem baya sey almistin sen en son oyle hatirliyorum sanki

Sakin sakin azıcık kalmış. Az daha dayanın kuzum. Ay bende mi öyle olurum acep :26:

Yavaş yavaş hallediyorum kuzum. Büyük meblalı olanlar bitti sayılır. Onun dışında bir kaç elektrikli aletlerim var onlarıda borçlarım bittiğinde almayı düşünüyorum. Ya 2015 ocak ayında alırım. Yada bu yıl sonuna biterse borçlarım yada hafiflerse öyle alırım. Acele etmek istemiyorum onun için.

Birde mutfak eşyalarımda ufak tefek alınabilecekler kaldı. Yemek takımlarım alındı. Şuan 3 yemek takımım 1 kahvaltı takımım var. 1 yemek takımıda kayınvalidem verecekmiş bende 1 tanesini kendi anneme bırakacağım.

Günlük çatal bıçak takımı bir türlü istediğim gibi bulamadım :26: Onuda aramaktan vazgeçtim artık bi ara çıkar oda rastgele karşıma

Annemde bilirsin belki sende danteller örülür sonra onlar pikocuya verilir nevresim takımı falan yaptırılır. Onları gittik beğendik kumaşlarını annemde onları yaptıracak. Dantelli havlularım, mutfak havlularım, patikti, yemeniydi hepsi hazır. Kullanmayacağım ama adettendir bide evin tek kızıyım annemde pek hamarat emeklerine saygı duyuyorum bu nedenle alıcam

Bende durumlar böyle kuzum sende durumlar nasıl. Herşey tamam mı?

Baya kolaylamissin canim olsun al tabi annenin el emekleri heves etmis belli olmaz hem belki kullanirsin ya da hatira olur sana
Belli ki askla ozenle hazirliyorsun ceyizciklerini canim Allah en guzel gunlerinde kullanmayi nasip etsin canim
Ben hic anlamam oyle ceyizden falan zaten evde de yer yok minicik ev o yuzden hicbirsey almiyorum cogu aldigimi da yer olmadigi icin annemde birakicam ileride buyuk eve gecince alirim diye dusundum anlatiyordum burda belki denk gelmissindir ev meselesine cok kafam bozuk sadece kiyafetlerim bile dolaba sigmadi cok moralim bozuldu aslinda nisanlima bu nedenle de cok kizginim bilmiyorum bir hale yola girer herhde valla su an deseler ayrldiniz evlenmiceksiniz ok der gecerim o derece hevesim kacmis durumda

Evet kuzum kullanırım biliyorum ama o kadar güzeller ki kıyamamda bir yana. Ama yinede annemin gönlü kırılmasın diye kullanırım Çok fazla seviyor ve değişik şeyler hazırlıyor her akşam gittiğimde bana değişik değişik şeyler gösteriyor diyorum yorma bu kadar kendini olduğu kadar ama yok durduramıyorum. Bende ses etmiyorum artık

Ben aldığım en ufak bir mutfak eşyası olsun çeyiz olsun çok çok severek alıyorum çok mutlu oluyorum. Nişanlım o halime bile güler. Bu kadar ufak şeylerle böyle mutlu olan bir insan olamaz heralde der Pazar günü alışveriş yaptık beraber sen hep böyle olacaksan sabahtan akşama kadar gezelim diyor

Görmemiştim kuzum o yazdıklarını :26: Ev sizin mi peki yoksa kira mı? Neden o kadar küçük ki :26:

Öyle deme canım ya böyle zor zamanlarda birbirinize bağlanmalı ve destek olmalısınız. Resmi nikah kıyılırken yada dini nikah o sözler boşuna söylenmiyor iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye :26: Sizde biraz daha dayanın sabırlı olun. Mümkünse sinirli olduğunuzda birbirinizle konuşmayın sakinleşince konuşun. Yeterki gönülleriniz kırılmasın

Ev kira canim hem cok kucuk hem de bursanin en igrenc mahallesinde bir de anneme cok cok uzak o yuzden cok moralim bozuk ben zaten acik acik soyledim ben bu mahalleyi istemiyorum burda oturmam dedim esasinda huyumdur herseyi acik acik soylerim isine gelmiyorsa evlenmesin benimle cok sinirimi bozdu beni o hap kadar eve tikistirarak simdiki evimi biliyor luks degil ama buyuk sonucta ben ona demistim sigilmaz diye dinlemedi simdi o bir yillik kontrat bitene kadar da ben vazgecmicem hic kusura bakmasin kendi evi sa ses cikarmam ama ne de olsa para vericez ne anlami var elalemin delik kadar evine para baglamaya cok dertliyim cooook solisim biktim bana yaptigi bu sacmaliklardan

Selam kızlar

Ben bugün çok güzel uyandım
Nişanlımla dün bütün gün beraberdik
Biz gezmedeyken çok tatlı şeyler aldık, dibim düştü resmen Topiciğime ekliycem
Öğleden sonrada fotoğraf çekinmeye gideceğim, yarın kan tahlili için rapor vs.
Siz nasılsınız napıyosunuz

:26::26::26::26:

Neden böyle küçük bir evde oturmayı tercih etti kuzum. İllaki araştırsa daha iyi ve güzel bir ev bulabilirdi. Sonuçta o evi temizleyecek ve o eşyalarla uğraşacak sensin. Bende sevmem öyle minicik evleri. Çok üzüldüm kuzum yaa :26:

Peki istemediğini söylediğinde gerekçesi ne oldu? Neden illa o kadar küçük evi tutmayı istedi :26: Ev mi bulamadınız da mecbur kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…