2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bizim gelin üşenmekten vazgeçmiş

Allah nazarlardan saklasın kuzummm.. Hep öyle ol. Bak nasılda keyif almışsın

Merakla bekliyorum cicilerini

Bizim gelin üşenmekten vazgeçmiş

Allah nazarlardan saklasın kuzummm.. Hep öyle ol. Bak nasılda keyif almışsın

Merakla bekliyorum cicilerini

Aslında vazgeçmeyecektim ama baktım olmuyor, bakmaya devam ettim

Amin bebeğim amin, uzun zamandır bu kadar huzurlu olduğumu hissettim.
Rabbim hepimizin neşesini arttırsın

Netten resimlerini arıyorum

Aslında vazgeçmeyecektim ama baktım olmuyor, bakmaya devam ettim

Amin bebeğim amin, uzun zamandır bu kadar huzurlu olduğumu hissettim.
Rabbim hepimizin neşesini arttırsın

Netten resimlerini arıyorum

Seni gidi senii

Aminn canım benimmm

Ben de cok uzgunum cicegim
Uzun uzadiya gezecek ev bakacak vakit yoktu sonra burasi isyerlerimize yakin dedi ben de dedim ki ben calismayacagim uzun sure benim isterime gore ev ararsan gecekonduda oturmamiz gerekir dedim kendi isimizi yapiyoruz bir yandan da o da oraya yakin bir sure idare edelim dedi o sekilde ev tutuldu canim
Ev sahibi gerizekalinin teki ben de dedim insallah kavga edersin bu ev sahibiyle ben de seni taniyorsam aynen boyle olacak aha gorursun oyle apar topar cikicaz bu evden dedim ki adim gibi eminim

Tatlım nişanlını sen daha iyi tanırsın ama genel olarak birşey demek istiyorum. Bazı erkekler başta benim babam olmak üzere kafalarına birşey takarlarsa o yanlış olsa bile yapmak isterler. Sen istediğin kadar doğrusunu anlatsanda illa ki onun yanlış olduğunu yaşayıpta görmek isterler. Bende anlam veremiyorum. Yahu zaten detaylı olarak görüyorsun herşeyi yetmiyor nişanlın söylüyolar sana herşeyi ama kafasına taktıysa sen bedavadan da ev bulsan yanaşmayacaktır. Sende bekle ve gör canım. İllaki dediklerin çıkacaktır. Biz bayanlar bu konuda çokta yanılmayız.

Ondan sonrada sana der sen seç evi diye. İş yerine yakın sadece o ev yoktur sanırım. Azıcık daha bekleyip keşke başka bir ev bulsaydı. Senin bakma imkanın yok muydu? İnternetten falan ?

Hoş geldiniz gelincikler. Keyifler nasıl bakalım

Denizin nasılsın kuzum? Hala devam ediyor mu sorununuz :26:

Larissam nasılsın? Bitti mi gelinliğin bakıyım

ben çok fenayım çok pazar gecesi annemle facede mesajlaştım babamdayken bunlarıda nişanlım okudu

bana ben değişmedim seni ilk günkü gibi seviyorum biraz şu aönyargılarından kurtul ailemin bişeyler yapmasını görmek istiyorum dedi çok uzatmadım sustum ortamımız uygun değildi çünkü benim böyle düşündüğümü gördüğü için dünden beri yine eskisi gibi davrnıyor ama ben yelkenleri indirmedim hemen ya larissaya gelinlik sormuşsun da ben daha gelinliğimin siparişini vermedim :18::18:

Oooo harika gelişme bunlarrr Süpersin kuzum

Siparişini vermedin mi. Kıs neyi bekliyosun kalmış şurda 2 ay

Oooo harika gelişme bunlarrr Süpersin kuzum

Siparişini vermedin mi. Kıs neyi bekliyosun kalmış şurda 2 ay

evet evet dank ettiricem kafasına

ya ne biliyim kız ha birazcık daha kilo vereyim ha şu nuda halledeyim diye diye günler geçti gitmem gerek bi an önce :18::18:

evet evet dank ettiricem kafasına

ya ne biliyim kız ha birazcık daha kilo vereyim ha şu nuda halledeyim diye diye günler geçti gitmem gerek bi an önce :18::18:

Kuzum boşver sen git ya kiloda versen onlar 1 gün halleder hemen gelinliğin içinden daraltırlar. Böyle şeyleri aksatma kuzum en önemli şeyin senin gelinlik

Ay benim imkansız böyle olması. Ben nişanlığımda bile kadını her gün aradım ne durumda nişanlığım diye

ayyy nişanlığım dikilrken bende öyleydim giderdim devamlı bakardım nasıl oluyor diye ama gelinlik için daha gidemedim cuma günü gideyim artık :18::18:

Hoş geldiniz gelincikler. Keyifler nasıl bakalım

Denizin nasılsın kuzum? Hala devam ediyor mu sorununuz :26:

Larissam nasılsın? Bitti mi gelinliğin bakıyım

İyiyim bebeğim sen nasılsın?
yok bebeğim henüz bitmedi, mayıs ortasında alıcam

Günaydın gelinciklerrrr

Günaydın şekerlikler.

Nasılsınız :92:

slmmm kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz
Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Hoşgeldin canım ne güzel şeyler yapmışsınız siz öyle ekle bekliyoruz merakla
selam canlar nasılsınız

kaldı 59 günüm :18::18::18:
Çok azıcık kaldı ki
selam kızlar, anca gelebildim
napıosunuz bakimmmmm
Hoşgeldin canım iyiyim çok şükür günü bitirmeye çalışıyorum sen neler yapıyorsun

ayyy nişanlığım dikilrken bende öyleydim giderdim devamlı bakardım nasıl oluyor diye ama gelinlik için daha gidemedim cuma günü gideyim artık :18::18:

Git git bekleme daha kuzum. Aksilik olmasını falan hepsini göz önünde bulundur

Çok iyiyim Nehirim... Yemek takımım gelmişş Ay herkese söyledim sanırsam

Sen nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…