2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşallah yoktur

Dur bende onu dinliyim bakim

Kuzum konser olanından dinleme. Oradakini bende pek sevmiyorum şarkı net anlaşılmıyor. Bende sevmezdim ama nişanlım bana önerdiği ilk günden beri bu olacak dedim. O kadar içime işledi ki başka hiç bir şarkı bu kadar etkilememişti beni. Şimdiye kadar minimum 500 kere dinlemişimdir her seferinde de aynı his

Bizim şarkımız Tarkan: Asla. bu şarkıyı düşünüyoruz düğün için. zaten sadece düğünde dans edicez o da iki kere ikinci şarkıyı düşünmedim

Çok güzel bir parçasıdır Tarkanın aslında kişilere özel bir şarkı olmalı illa yeni şarkı ya da çok dinlenmesi önemli değil bir anlamı olmalı kişi dinlediğinde hissedebilmeli İki kere dans etmekte güzel işte 2 seçenek düşüneceğizBana ellerini ver şarkısı da çok moda bu aralar :26:

Türkçe düşünmeseydim çok güzel bir parça canım ama türkçe istiyorum niyeyse aslında yabancı daha tarz duruyor

Kuzum türkçelerden de valla ben doğru düzgün bulamadım ki. Bi çok hoşuma giden Sezen Aksu- Hoş geldin oldu. Onuda düzgün söyleyememiş kadın. Sesi çıkmıyor resmen

Onun dışında türkçe şarkılara açığım

Ayyyy evet geçenlerde tv de dinlemiştim. Onuda çok severriimmm.. Bak onu 2. şarkımız olarak düşünebiliris Yazıyım ben hemen :126:

Eneee yazmışım bilem Haberim yokmuş

Son düzenleme:

kızlar konuya ben de atlayıp size fikir önerisinde bulunabilirim :)

Konserini dinledim :26:

böyle de tabularım var işte. illa ki türkçe olacak. sevmiyorum yabancı müziği, sevemediiiimmmm

Bizim şarkımız oldukça eski, çünkü bizde eskidik 10 yıldır kesinlikle bu olacak ilk çıkış+ dans şarkımız dinlerken hep gözlerim dolar.

bazıları da dediğin gibi yeni şarkı peşinde. yeni olup da dansa uymayan şarkı tercih ediyolar :26:

Evet, Pervane moda şu sıralar. Ama cok güzel oluyo o şarkıyla dans etmesi

Doğrudur kuzum herkes sevmeyebilir

Şarkı sana hissettiriyorsa kesinlikle vazgeçme tabi

Pervaneyide çok severiimmmm

Son düzenleme:
Gerçekten biz ikiz olabilirizBen o şarkıyı çok beğeniyorum
Ayyyy evet geçenlerde tv de dinlemiştim. Onuda çok severriimmm.. Bak onu 2. şarkımız olarak düşünebiliris Yazıyım ben hemen :126:

Eneee yazmışım bilem Haberim yokmuş
Bende bu şarkıyı bir yerlere koydum kafamda
kızlar konuya ben de atlayıp size fikir önerisinde bulunabilirim :)
Bekleriz canım her zaman daha çok zaman var ama olsun fikir

Evet 2.parçam olarak pervaneyi düşünebilirimKesinlikle Asla çok güzel bir şarkı eskimez İlk çıkış ben hareketli farklı birşey düşünüyordum çok uzunmu olur ki o biter dans şarkımız başlar diyordumNikah düğünde olsa çok güzel olur da direk dansa geçilirse şarkıyı önceden vermeye başlamaları gerek tabi

Bir ortak yön daha

Çok güzel çok anlamlı bir şarkı O zamana kadar başka biri güzel söylerse yada daha iyi bir şarkı bulamazsam yine düşünebilirim onu. Belki yüksek sesle açılınca güzel olabilir :26:

Evet kıslar daha önerilerinisi bekliyorus

Bekliyorus kuzum

Bizim dans şarkımız Özdemir Erdoğan- Pervane olacak. Nişanımızda da ilk dans şarkımız Zerrin Özer 'Herşey seninle güzel' şarkısı olmuştu. Arkadaşlar ile beraber yapılanda da Nilüfer 'Ta uzak yollardan' şarkısını tercih ettik. İki şarkı size bir seçenek olsun o zaman. Öpüldünüz aslında ben de yazsam buraya yaa bu sene ya da seneye evlenecem ama belli değil işte

Pervane benimde aklımda. Zerrin Özer sevmiyorum o kadını dinleyince gülesim geliyor ses tonundan dolayı

Nilüferide dinleyeyim

eğer dans müziğinde hemen söze başlıyosa giriş müziği şart fakat dans müziğinde uzun bi müzik varsa piste gelene kadar calar ve tam söze girerken dans etmeye başlarsınız bence. benim fikrim bu :26:

bende düğünde nikah olmasını istiyorummm

Bende istiyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…