- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Şimdi bile dinlerken tüylerim diken diken olduuu
Milletin hoşuna gitmiş bi de dans şarkısı yapmışlar , ay amma yerdik valla inş bu topicde dans şarkısı yapan yoktur bu şarkıyı :18:
Bizim şarkımız Tarkan: Asla. bu şarkıyı düşünüyoruz düğün için. zaten sadece düğünde dans edicez o da iki kere ikinci şarkıyı düşünmedim
Dinliyorum şuan, bağırışlar, alkışlar filan ambiyans harika fakat ben yabancı müzik sevmiyorum
Bizim şarkımız Tarkan: Asla. bu şarkıyı düşünüyoruz düğün için. zaten sadece düğünde dans edicez o da iki kere ikinci şarkıyı düşünmedim
Türkçe düşünmeseydim çok güzel bir parça canım ama türkçe istiyorum niyeyse aslında yabancı daha tarz duruyor
Çok güzel bir parçasıdır Tarkanın aslında kişilere özel bir şarkı olmalı illa yeni şarkı ya da çok dinlenmesi önemli değil bir anlamı olmalı kişi dinlediğinde hissedebilmeliİki kere dans etmekte güzel işte 2 seçenek düşüneceğiz Bana ellerini ver şarkısı da çok moda bu aralar :26:
Çok güzel bir parçasıdır Tarkanın aslında kişilere özel bir şarkı olmalı illa yeni şarkı ya da çok dinlenmesi önemli değil bir anlamı olmalı kişi dinlediğinde hissedebilmeliİki kere dans etmekte güzel işte 2 seçenek düşüneceğiz Bana ellerini ver şarkısı da çok moda bu aralar :26:
Kuzum türkçelerden de valla ben doğru düzgün bulamadım ki. Bi çok hoşuma giden Sezen Aksu- Hoş geldin oldu. Onuda düzgün söyleyememiş kadın. Sesi çıkmıyor resmen
Onun dışında türkçe şarkılara açığım
Konserini dinledim :26:İnşallah yoktur
Dur bende onu dinliyim bakim
Kuzum konser olanından dinleme. Oradakini bende pek sevmiyorum şarkı net anlaşılmıyor. Bende sevmezdim ama nişanlım bana önerdiği ilk günden beri bu olacak dedim. O kadar içime işledi ki başka hiç bir şarkı bu kadar etkilememişti beni. Şimdiye kadar minimum 500 kere dinlemişimdir her seferinde de aynı his
Bizim şarkımız oldukça eski, çünkü bizde eskidik 10 yıldırÇok güzel bir parçasıdır Tarkanın aslında kişilere özel bir şarkı olmalı illa yeni şarkı ya da çok dinlenmesi önemli değil bir anlamı olmalı kişi dinlediğinde hissedebilmeliİki kere dans etmekte güzel işte 2 seçenek düşüneceğiz Bana ellerini ver şarkısı da çok moda bu aralar :26:
kızlar konuya ben de atlayıp size fikir önerisinde bulunabilirim :)
Konserini dinledim :26:
böyle de tabularım var işte.illa ki türkçe olacak. sevmiyorum yabancı müziği, sevemediiiimmmm
Bizim şarkımız oldukça eski, çünkü bizde eskidik 10 yıldırkesinlikle bu olacak ilk çıkış+ dans şarkımız dinlerken hep gözlerim dolar.
bazıları da dediğin gibi yeni şarkı peşinde. yeni olup da dansa uymayan şarkı tercih ediyolar :26:
Evet, Pervane moda şu sıralar. Ama cok güzel oluyo o şarkıyla dans etmesi
Bende iyiyim kuzumm.. Yemek takımı almıştım o gelmişşş
Hımm iyi bakalım çok güsel olucak çookkk gelinliğinn
inş bebeğimm
hayırlı olsun yemek takımın güle güle kullan canım benim
arada bir giriyorum çok yoğunum bugün
Gerçekten biz ikiz olabilirizKuzum türkçelerden de valla ben doğru düzgün bulamadım ki. Bi çok hoşuma giden Sezen Aksu- Hoş geldin oldu. Onuda düzgün söyleyememiş kadın. Sesi çıkmıyor resmen
Onun dışında türkçe şarkılara açığım
Bende bu şarkıyı bir yerlere koydum kafamdaAyyyy evet geçenlerde tv de dinlemiştim. Onuda çok severriimmm.. Bak onu 2. şarkımız olarak düşünebilirisYazıyım ben hemen :126:
Eneee yazmışım bilemHaberim yokmuş
Bekleriz canım her zaman daha çok zaman var ama olsun fikirkızlar konuya ben de atlayıp size fikir önerisinde bulunabilirim :)
Bizim şarkımız oldukça eski, çünkü bizde eskidik 10 yıldırkesinlikle bu olacak ilk çıkış+ dans şarkımız dinlerken hep gözlerim dolar.
bazıları da dediğin gibi yeni şarkı peşinde. yeni olup da dansa uymayan şarkı tercih ediyolar :26:
Evet, Pervane moda şu sıralar. Ama cok güzel oluyo o şarkıyla dans etmesi
Doğrudur kuzum herkes sevmeyebilir
Şarkı sana hissettiriyorsa kesinlikle vazgeçme tabi
Pervaneyide çok severiimmmm
Gerçekten biz ikiz olabilirizBen o şarkıyı çok beğeniyorum
Bende bu şarkıyı bir yerlere koydum kafamda
Bekleriz canım her zaman daha çok zaman var ama olsun fikir
Evet 2.parçam olarak pervaneyi düşünebilirimKesinlikle Asla çok güzel bir şarkı eskimez İlk çıkış ben hareketli farklı birşey düşünüyordum çok uzunmu olur ki o biter dans şarkımız başlar diyordum Nikah düğünde olsa çok güzel olur da direk dansa geçilirse şarkıyı önceden vermeye başlamaları gerek tabi
Evet 2.parçam olarak pervaneyi düşünebilirimKesinlikle Asla çok güzel bir şarkı eskimez İlk çıkış ben hareketli farklı birşey düşünüyordum çok uzunmu olur ki o biter dans şarkımız başlar diyordum Nikah düğünde olsa çok güzel olur da direk dansa geçilirse şarkıyı önceden vermeye başlamaları gerek tabi
Bekliyorus kuzum
Hemde nasıl.Söz bakar mısın: Aslaaa aslaaa vazgecemem senden asla olamam ben sensiz
Bizim dans şarkımız Özdemir Erdoğan- Pervane olacak. Nişanımızda da ilk dans şarkımız Zerrin Özer 'Herşey seninle güzel' şarkısı olmuştu. Arkadaşlar ile beraber yapılanda da Nilüfer 'Ta uzak yollardan' şarkısını tercih ettik. İki şarkı size bir seçenek olsun o zaman. Öpüldünüzaslında ben de yazsam buraya yaa bu sene ya da seneye evlenecem ama belli değil işte
eğer dans müziğinde hemen söze başlıyosa giriş müziği şart fakat dans müziğinde uzun bi müzik varsa piste gelene kadar calar ve tam söze girerken dans etmeye başlarsınız bence. benim fikrim bu :26:
bende düğünde nikah olmasını istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?