2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canim bizim yas kemale erdigi icin sarkilar da eski

Black-wonderful life
Digeri de one more cup of coffee
Ucuncu ve dorduncuyu hatirlamiyorum ne rahat insanim yaaa
Bugun sabah rontgende sira bekliyorduk bi baktim en buyuk cift biziz geri kalan hep kucuk yasli coluk cocuk evlencez diye gelmisler ne guzel dedim vaktiyle evleniyorlar bizim gibi olmamislar imrendim valla Allah mutlu etsin hepsini
Derken br cift geldi her biri 35-40 yas civaribiz meger baya kucukmusuz

Eski şarkıları severim bende hemen not alıp dinlemeliyim

Ay ne güldüm neşeniz bol olsun kuzum benimm.. Sizin içinde böylesi nasipmiş böylesi hayırlıymış demekki. Geç olsun güç olmasın diyorum. Bizimde nereden baksan 7. yılımızda evlenicez Allah nasip ederse Bizde eskidik sayılır

Evlenmenin yaşı yok diye boşuna demiyolar. Belkide onlarda kendilerini epey genç hissediyordur

Canim wonderful life ozellikle cok cok guzel o sarkiyi secmeni tavsiye ederim
Sabah sabah ben de cok guldum tatlim ya amin insallah hepimizin nesesi bol olsunbiz 2009da tanistik o zamanlar o da baskasiyla nisanliydi ben de sonra birbirimizden habersiz ikimiz de nisanlari attik ve 2011de tekrar karsilastik bir sure arkadas ortaminda devam etti sonra sanirim 2012mayis gibiydi iliskimiz basladi belki de daha once basladi ona gore ama ben bilmiyorum garip ve sacma bir iliskimiz oldu simdi de kismetse evlenecez dur bakalim
Eski nisanlisiyla dugunden 10gun once ayrilmislardi ben duymustum sonra hep turlu turlu seyler duydum hakkinda isimiz geregi ayni ortamlarda bulunduk falan cooook uzun hikaye

Vuuuuuuuuuuuuuuu Tam bir film senaryosu gibiydi

Böyle şeyler gerçek hayatta olur mu derdim hep canlı örneğine tanık oldum şimdik

Maşallah kuzum demekki siz birbirinize nasipmişsiniz. Rabbim nereden nereye bağlamış sizi. E alın yazısı olduğu zaman ne olursa olsun önüne geçemiyorsun işte

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh

Selam gelincikler

Sabah erkenden kalkıp kan vermeye gittim
Canım çok acıdı ya, ağlayamadığım için güldüm. Kızda çok hoşuna gittiyse her gün gel demez mi
Biraz öncede fotoğrafçıya gidip vesikalıkları aldım. Yarın öğle de raporları alacağım, sonra gelsin nikah dairesi

Sizler nasılsınız, napıyosunuz ??

Dualar eder insan
Mutlu bir ömür için
Sen varsan her yer huzur
Huzurla yanar içim

Çok şükür bin şükür seni bana verene
Yazmasın tek günü sensiz kadere
Yazmasın
Ellerimiz bir gönüllerimiz bir
Ne dağlar ne denizler engel bir sevene

Bu şarkı kalbimin tek sahibine
Ömürlük yarime gönül eşime
Bahar sensin bana gülüşün cennet
Melekler nur saçmış aşkım yüzüne

İREM DERİCİ - KALBİMİN TEK SAHİBİNE

Nehirimmmmm Harikasın sennnn

Ağlamamak için çok zor tuttum kendimi gözlerim dolduuu Bu ne kadar güzel bir şarkı Allahımmmm

Çok şükür bin şükür seni bana verene

Yazmasın tek günü sensiz kadere

Çok güzelmiş kuzum bende duydum hemen paylaşmak istedim fikir olsun yeni bir parça tazecik körpecik

Çok güzelmiş kuzum bende duydum hemen paylaşmak istedim fikir olsun yeni bir parça tazecik körpecik

Ay yok yok kesinlikle bu olmalı dans şarkımız Allahım bu kadar etkilenebilirim ancak

Bayıldım mest oldum hemen indiriyorum telefonuma

Nişanlana 5 ay olmuş bugün

Allahım zaman ne hızlı geçiyor. Daha dün gibiydi herşey

atladım konuya ama :) bu şarkının sözleri güzel ama kadının sesinden ben hiç hoşlanmıyorum :120:

atladım konuya ama :) bu şarkının sözleri güzel ama kadının sesinden ben hiç hoşlanmıyorum :120:

Estağfurullah canım olur mu öyle şey

Bilmiyorum ben tam anlamıyla herşeyiyle çok beğendim Güzelde yorumlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…