2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

En zoruda nişanlımı yaklaşık 20 gün sonra göndericek olmak O zamanda böyle su gibi geçse :26: Bir baksak ki kendimizi evlilik telaşı sarmış

Geçicek kuzum içindeyken zorluyor ama geçtikten sonra aa bitmiş diyorsun inan bana burada hazırlıklar yapacağız konuşarak daha kolay geçiyor

Geçicek kuzum içindeyken zorluyor ama geçtikten sonra aa bitmiş diyorsun inan bana burada hazırlıklar yapacağız konuşarak daha kolay geçiyor

Evet bende öyle düşünüyorum. Zaten ilk 1 acemi birliği olacak sonra görücem Daha sonrada alıştı alışacak derken belki izne gelir bayrama o zamanda görürüm

Ondan sonra kurban bayramı gelicek zaten. Allahın izniyle kurban bayramı sonrasıda nikah işlemlerimizi yapacağız

Evet felaket vurdun hemde Aşk tazeledim resmen
Bu akşam gör bence bu aşklaben göreceğim
Bak bitti bile kuzum sonrası büyük adımlar büyük mutluluklar engel kalkacak öyle düşün
Mutluluktan, aşktan, sevgiden ağlıycam zaten

:127::132::123:

Aynen oyle canim cok tesekkur ederim aminnn aminnn insallah Allah olmayanlara da versin boyle mucizeler

kızlaaaarrr benim saça ihtiyacım war

kuaförüm saçının topuz yapılablmesi için saç al dedi :I

nerden bulablrim hem uygun hem gerçek saçı bilen var mı?

Bu akşam gör bence bu aşklaben göreceğim

Bak bitti bile kuzum sonrası büyük adımlar büyük mutluluklar engel kalkacak öyle düşün

:127::132::123:

Ben her sabah görüyorummm

Bu akşamda inşallah işten erken çıkarsa göreceğimm

Evet kuzum öyle düşününce insan diyor kaç sene bekledik 1 yıl mı bizi etkileyecek diye ama işte yinede kalbine söz geçiremiyorsun

:123:

kızlaaaarrr benim saça ihtiyacım war

kuaförüm saçının topuz yapılablmesi için saç al dedi :I

nerden bulablrim hem uygun hem gerçek saçı bilen var mı?

Saçlarının boyu ne kadardı ki?

benimde nişanımda kısaydı ama kuaförüm gerek yok saç almana dedi ve devasa bir saç çıkardı ortaya şaşkınlıkla izledim resmen Ve hiçte bozulmadı. Bütün gece oturmadan oynamama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…