:) bana itici geliyor sesisen sevdiysen kimseye laf düşmez
huuuuu
Zaman çabuk geçiyor kuzum benim daha 5 ay 5 gün var
Herkese göre değişir kuzumİlk dinlediğimde bile çok etkilendim. Kolay kolay etkilenmem çünkü
huuuuu
En zoruda nişanlımı yaklaşık 20 gün sonra göndericek olmakO zamanda böyle su gibi geçse :26: Bir baksak ki kendimizi evlilik telaşı sarmış
Kalbinden vuran şarkılar buldum bugün canıma
Geçicek kuzum içindeyken zorluyor ama geçtikten sonra aa bitmiş diyorsun inan bana burada hazırlıklar yapacağız konuşarak daha kolay geçiyor
Boncuğum kesinlikle dinlemelisinBu kıs beni ağlatıcak
Yaa mutluluğumuz için ağlamak yok
Bu akşam gör bence bu aşklaEvet felaket vurdun hemdeAşk tazeledim resmen
Bak bitti bile kuzum sonrası büyük adımlar büyük mutluluklar engel kalkacak öyle düşünEvet bende öyle düşünüyorum. Zaten ilk 1 acemi birliği olacak sonra görücemDaha sonrada alıştı alışacak derken belki izne gelir bayrama o zamanda görürüm
Ondan sonra kurban bayramı gelicek zaten. Allahın izniyle kurban bayramı sonrasıda nikah işlemlerimizi yapacağız
Mutluluktan, aşktan, sevgiden ağlıycam zaten
VuuuuuuuuuuuuuuuTam bir film senaryosu gibiydi
Böyle şeyler gerçek hayatta olur mu derdim hep canlı örneğine tanık oldum şimdik
Maşallah kuzum demekki siz birbirinize nasipmişsiniz. Rabbim nereden nereye bağlamış sizi. E alın yazısı olduğu zaman ne olursa olsun önüne geçemiyorsun işte
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh
dinledim sözleri güzel
Boncuk yeni eklediğim şarkıyı dinledin mi
Boncuğum kesinlikle dinlemelisinBu kıs beni ağlatıcak
Bu akşam gör bence bu aşklaben göreceğim
Bak bitti bile kuzum sonrası büyük adımlar büyük mutluluklar engel kalkacak öyle düşün
:127::132::123:
Aynen oyle canim cok tesekkur ederim aminnn aminnn insallah Allah olmayanlara da versin boyle mucizeler
kızlaaaarrr benim saça ihtiyacım war
kuaförüm saçının topuz yapılablmesi için saç al dedi :I
nerden bulablrim hem uygun hem gerçek saçı bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?