2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnsan bir ömür bekler

Ben hiç tanımıyordum kadını bu şarkıyla yeni duydum he

Valla ben adını sanını bilmem ama sadece iş yerinde radyo dinlemeye bayılırım. powerturk ve joy fm i çok dinlerim. Orada şarkısı çıkıyordu. Sevgi olsun taştan olsun diye. Şarkıyı ezbere biliyorum ama kimin söylediğini bilmiyodum. Meğersem bu kısmış

Öğrenmiş oldum

Aa o muymuş bende hep radyo dinliyorum bütün gün

benim saçlarım uzun belime yakın diyelim ama çok ince telli yani dürekli düzleştirdiğim için saçımı toplasam ucu çok ince mesela kabarmaz, kabarsada ucu daha da kısalır o zaman opuz olmaz...

benm istediğim model prenses topuzu o yüzden saç almam lazım ama bi yere sordum kadıköyde 350 tl satın alırsam ama kiralarsam da günlük 70 tl imiş.... çok pahalı nerden bulabilirim?

senin benimmmle zorun ne sevgilimmmm diye bi şarkısı var bide

o ses türkiye'dey ken de sevmezdim kendisini nedense

*

güya 1 den sonra cabuk gecer diyodum

aşkitle buluşcaz akşam olsun hadiiii .

O şarkısını bilmiyorum. Daha doğrusu kızı yeni Nehirimle beraber keşfettim

Geçmiyo işte Boncukum geçmiyo :111: :84:

kızlaaaarrr benim saça ihtiyacım war

kuaförüm saçının topuz yapılablmesi için saç al dedi :I

nerden bulablrim hem uygun hem gerçek saçı bilen var mı?

Canim saclarin cok mu kisa yoksa zayif mi ondan mi istedi?
İnternetten alabilirsin gittigidiyordan almistim ben uzun sure once gercek sac cok da kullanisliydi hem de ucuzdu
Disarida carsidan falan alsan dunya kadar para isterler sana tavsiyem internetten al mutlaka

saçlarım uzun ama zayıf ince telli topayınca azıcık görünüo... :/

internetten görmeden almak istemiyorum ama dışarda da çok pahallı 350 tl, kiralasan o da gnlk 70 tl...

nasıl nerden alcam başka bilemiyorum :2:

Valla kuzum bende sordum aynı parayı söylediler. Ama bence 1 günlük alacağına topuzlar için süngerler var onlardan alıp yaptırman daha mantıklı. Kuaförün nasıl bir kuaför ki sana alternatif sunmamışta direkt git saç al demiş :26: Biraz saçmalamış. Her kuaförde saç vardır ayrıca. Senin kuaföründe yok mu?

Oda olmadı peruk satan yerlerde bile bulabilirsin. Yada herhangi bir kuaföre git sor onlar bile yardımcı olurlar sana. Ama bence saç almaktan öte bir kaç kuaföre git alternatif neler var araştır. Kuaförün işin kolayına kaçmış biraz :26:

ewet süngeri bende duydum bunu kuaförüme söylicem sünger alsam falan diye....

bana kuaförüm direkt saç alman lazım diyince tabi bende saç art-ıyorum...

kuaförmde saç yokama kadıköyde bi yer önerdi orası da 350-70 diyor..

bakalım napcam :2:

Kuaförün nerede sorması ayıp ? Adı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…