dinledim sözleri güzel
ben o kadını sevmiyorummm:26:
Ben her sabah görüyorummm
Bu akşamda inşallah işten erken çıkarsa göreceğimm
Evet kuzum öyle düşününce insan diyor kaç sene bekledik 1 yıl mı bizi etkileyecek diye ama işte yinede kalbine söz geçiremiyorsun
:123:
Neden sevmiyonus yahu :26: Ne yaptı ki size
Ben hiç tanımıyordum kadını bu şarkıyla yeni duydum he
Neden sevmiyonus yahu :26: Ne yaptı ki size
Sankim dün bu saat yine geçmemişti
Valla ben adını sanını bilmem ama sadece iş yerinde radyo dinlemeye bayılırım. powerturk ve joy fm i çok dinlerim. Orada şarkısı çıkıyordu. Sevgi olsun taştan olsun diye. Şarkıyı ezbere biliyorum ama kimin söylediğini bilmiyodum. Meğersem bu kısmış
Öğrenmiş oldum
Sankim dün bu saat yine geçmemişti
Saçlarının boyu ne kadardı ki?
benimde nişanımda kısaydı ama kuaförüm gerek yok saç almana dedi ve devasa bir saç çıkardı ortaya şaşkınlıkla izledim resmenVe hiçte bozulmadı. Bütün gece oturmadan oynamama rağmen
senin benimmmle zorun ne sevgilimmmm diye bi şarkısı var bide
o ses türkiye'dey ken de sevmezdim kendisini nedense
*
güya 1 den sonra cabuk gecer diyodum
aşkitle buluşcaz akşam olsun hadiiii .
kızlaaaarrr benim saça ihtiyacım war
kuaförüm saçının topuz yapılablmesi için saç al dedi :I
nerden bulablrim hem uygun hem gerçek saçı bilen var mı?
Aa o muymuşbende hep radyo dinliyorum bütün gün
Bana cabuk gecti bu gun tabii saat 10da ise geldim ogle yemeginde de disari cikinca boyle oluyor keske her gun boyle olsaaaaa
Canim saclarin cok mu kisa yoksa zayif mi ondan mi istedi?
İnternetten alabilirsin gittigidiyordan almistim ben uzun sure once gercek sac cok da kullanisliydi hem de ucuzdu
Disarida carsidan falan alsan dunya kadar para isterler sana tavsiyem internetten al mutlaka
benim saçlarım uzun belime yakın diyelim ama çok ince telli yani dürekli düzleştirdiğim için saçımı toplasam ucu çok ince mesela kabarmaz, kabarsada ucu daha da kısalır o zaman opuz olmaz...
benm istediğim model prenses topuzu o yüzden saç almam lazım ama bi yere sordum kadıköyde 350 tl satın alırsam ama kiralarsam da günlük 70 tl imiş.... çok pahalı nerden bulabilirim?
O şarkısını bilmiyorum. Daha doğrusu kızı yeni Nehirimle beraber keşfettim
Geçmiyo işte Boncukum geçmiyo :111: :84:
Valla kuzum bende sordum aynı parayı söylediler. Ama bence 1 günlük alacağına topuzlar için süngerler var onlardan alıp yaptırman daha mantıklı. Kuaförün nasıl bir kuaför ki sana alternatif sunmamışta direkt git saç al demiş :26: Biraz saçmalamış. Her kuaförde saç vardır ayrıca. Senin kuaföründe yok mu?
Oda olmadı peruk satan yerlerde bile bulabilirsin. Yada herhangi bir kuaföre git sor onlar bile yardımcı olurlar sana. Ama bence saç almaktan öte bir kaç kuaföre git alternatif neler var araştır. Kuaförün işin kolayına kaçmış biraz :26:
Nehir'in keşif günü heralde bugün
muhabbete dalınca geciyo canım.ellerimiz calışsın haydiii
ewet süngeri bende duydum bunu kuaförüme söylicem sünger alsam falan diye....
bana kuaförüm direkt saç alman lazım diyince tabi bende saç art-ıyorum...
kuaförmde saç yokama kadıköyde bi yer önerdi orası da 350-70 diyor..
bakalım napcam :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?