2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

biliyorum orayı canım. izmirdeyim ama 2 yıl floryada yaşamıştım.
florya ormanında çekilebilirsiniz.
yakın çekimler güzel oluyor bence de.

bende alayım bunları bari sona kalmasın acaba acele mi olur demiştim ama acleesimi kaldı gerci
aaa gelinlikcimi veriyor bende en yakın zamanda alayım şunları baska aklına gelen detay varmı ?

gelinlikçi veriyor canım.
detay çok :)
düğün günü para takılması için iğnelik ve iğneler.
nikah şekeri dağıtmak için sepet.
Takılarını içine koyman için altın kesen.
kına için detay zaten çok fazla .:)

biliyorum orayı canım. izmirdeyim ama 2 yıl floryada yaşamıştım.
florya ormanında çekilebilirsiniz.
yakın çekimler güzel oluyor bence de.

öylemi ne güzel tesadüf olduu o dedigin yer farklı sanırım canım bilmiyorduma ama orayada bakayım bi =)

bısey kalmamıs cnm :)) edacım senın ne zaman dugun?
11 mayıs canım senin nişan tarihi neydi

Son düzenleme:

bitmiyor yani bu detaylarr sürekli hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri diyorum

evet canım az kaldı şükür.
zamn cok cabuk gecıyor zaten gerıye bakıyorum da 29 temmuzda tanıstık ekım basında ılıskıye basladık 9 kasımda ıstemem ve sozum oldu 1 subatta nısan ee sımdıde dugun var senemız gelmeden evlenıyoruz:26:bu kadar kısa surede evlılık kararı alıcan deseler ınanmazdım hıc

Aslında yıldız parkının içini de çok beğeniyorum. ama uzak kalabilir canım.
aslında evet cok güzel yer canım ama korkuyorum yetişememekten
saat 06:30 da kuaföre gidicem en gec 09:00 gibi fotografıcıda olsak cıksak.mekanda 10 da oldum diyelim cekime basladık 12 de bitti 2 saat ya..sonra yola cıksak hadi trafikte olsa gerci 14:00 de eve gelsek 14:30 da evden cıksak nikah salonuna varmamız o kadar sürmez ama hadi 15:30 olsa zaten 16:00 da nikah olana bakarmısın :18:

kısmet işte canım

kızlar ben cıkıyorum saat baya gec oldu :18:

bitmiyor yani bu detaylarr sürekli hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri diyorum

inşallah canım.
hayatımızda bir kere yaşayacağımız heyecanlar. son günlerin tadını çıkarmaya bakalım edacım.
her şey zaten olcağına varıyor. dua edelim ve gerisini Allah'a bırakalım.

ıyı geceler canm

detayları atlamamak ıcın en ıyısı not tutmak canm :26: ona ragmen eksıkler kalıyor

21 hazıranda cnm kısmetse

ceyizleri falan hep öyle bitirdim ama dügün işi daha bir karısık ya seninde az kalmıs canım zaman cabuk geciyor

inşallah canım.
hayatımızda bir kere yaşayacağımız heyecanlar. son günlerin tadını çıkarmaya bakalım edacım.
her şey zaten olcağına varıyor. dua edelim ve gerisini Allah'a bırakalım.

öyle tabi dedigin kesinlikle dogru bir kere yasıcaz ama benim gibi her detayı düşünüp kafasına takan biri için cok zor ya

aynen benim de öyle oldu canım.
kısa zamanda evlilik kararı aldık. ki bundan önce başımdan bir nişanlılıkta geçti.
ayrıldıktan 8 ay sonra müstakbel eşimle tanıştım.
17 ağustos tanışma tarihimiz.
9 kasım nişanımız. :)
bizde de her şey 8 ay içinde oluyor Allah'ın izni ile.

ceyizleri falan hep öyle bitirdim ama dügün işi daha bir karısık ya seninde az kalmıs canım zaman cabuk geciyor
aynen cok cabuk gelıyor vakıt bende ufak detayların cogunu hallettım aslında asıl onemlı olan ve hemen halledılebılcek seylerım kaldı ınsallah onlarıda mayıs sonuna kadar halletmeyı dusunuyorum

evet ben de kafaya takarım ama not ediyorum canım.
bir iki gün çok takıyorum sonra boşveriyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…