- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
tuhaf ama google acılmıyor link atacaktımflorya sosyal tesisler canım aslında güzel yer harika olmasada yeşil alan deniz var işte :44:ben cok uzak olan cekimlerde istemiyorum aslında..hani uzaktan cekilip gelin damat kücücük cıkıyor ya resimlerde öyle olmasın diyorum
bı sekılde karar verılıcek artık cnm sızlerın dugun tarıhlerı ne zaman :26:
bısey kalmamıs cnm :)) edacım senın ne zaman dugun?Benim kısmetse 15 gün sonra canım. :)
bende alayım bunları bari sona kalmasın acaba acele mi olur demiştim ama acleesimi kaldı gerci
aaa gelinlikcimi veriyorbende en yakın zamanda alayım şunları baska aklına gelen detay varmı ?
biliyorum orayı canım. izmirdeyim ama 2 yıl floryada yaşamıştım.
florya ormanında çekilebilirsiniz.
yakın çekimler güzel oluyor bence de.
11 mayıs canımbısey kalmamıs cnm :)) edacım senın ne zaman dugun?
bısey kalmamıs cnm :)) edacım senın ne zaman dugun?
senın de yakınmıs cnmöylemi ne güzel tesadüf olduu o dedigin yer farklı sanırım canım bilmiyorduma ama orayada bakayım bi =)
11 mayıs canımsenin nişan tarihi neydi
gelinlikçi veriyor canım.
detay çok :)
düğün günü para takılması için iğnelik ve iğneler.
nikah şekeri dağıtmak için sepet.
Takılarını içine koyman için altın kesen.
kına için detay zaten çok fazla .:)
öylemi ne güzel tesadüf olduu o dedigin yer farklı sanırım canım bilmiyorduma ama orayada bakayım bi =)
11 mayıs canımsenin nişan tarihi neydi
o zaman ben yanlıs anladım o gecmiş dügün ne zamansenın de yakınmıs cnm1 subattı
zamn cok cabuk gecıyor zaten gerıye bakıyorum da 29 temmuzda tanıstık ekım basında ılıskıye basladık 9 kasımda ıstemem ve sozum oldu 1 subatta nısan ee sımdıde dugun var senemız gelmeden evlenıyoruz:26:bu kadar kısa surede evlılık kararı alıcan deseler ınanmazdım hıcevet canım az kaldı şükür.
detayları atlamamak ıcın en ıyısı not tutmak canm :26: ona ragmen eksıkler kalıyorbitmiyor yani bu detaylarrsürekli hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri diyorum
21 hazıranda cnm kısmetseo zaman ben yanlıs anladım o gecmiş dügün ne zaman
aslında evet cok güzel yer canım ama korkuyorum yetişememektenAslında yıldız parkının içini de çok beğeniyorum. ama uzak kalabilir canım.
kısmet işte canımzamn cok cabuk gecıyor zaten gerıye bakıyorum da 29 temmuzda tanıstık ekım basında ılıskıye basladık 9 kasımda ıstemem ve sozum oldu 1 subatta nısan ee sımdıde dugun var senemız gelmeden evlenıyoruz:26:bu kadar kısa surede evlılık kararı alıcan deseler ınanmazdım hıc
bitmiyor yani bu detaylarrsürekli hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri diyorum
ıyı geceler canmaslında evet cok güzel yer canım ama korkuyorum yetişememekten
saat 06:30 da kuaföre gidicem en gec 09:00 gibi fotografıcıda olsak cıksak.mekanda 10 da oldum diyelim cekime basladık 12 de bitti 2 saat ya..sonra yola cıksak hadi trafikte olsa gerci 14:00 de eve gelsek 14:30 da evden cıksak nikah salonuna varmamız o kadar sürmez ama hadi 15:30 olsa zaten 16:00 da nikah olana bakarmısın:18:
kısmet işte canım
kızlar ben cıkıyorum saat baya gec oldu :18:
detayları atlamamak ıcın en ıyısı not tutmak canm :26: ona ragmen eksıkler kalıyor
21 hazıranda cnm kısmetse
inşallah canım.
hayatımızda bir kere yaşayacağımız heyecanlar. son günlerin tadını çıkarmaya bakalım edacım.
her şey zaten olcağına varıyor. dua edelim ve gerisini Allah'a bırakalım.
zamn cok cabuk gecıyor zaten gerıye bakıyorum da 29 temmuzda tanıstık ekım basında ılıskıye basladık 9 kasımda ıstemem ve sozum oldu 1 subatta nısan ee sımdıde dugun var senemız gelmeden evlenıyoruz:26:bu kadar kısa surede evlılık kararı alıcan deseler ınanmazdım hıc
aynen cok cabuk gelıyor vakıt bende ufak detayların cogunu hallettım aslında asıl onemlı olan ve hemen halledılebılcek seylerım kaldı ınsallah onlarıda mayıs sonuna kadar halletmeyı dusunuyorumceyizleri falan hep öyle bitirdim ama dügün işi daha bir karısık yaseninde az kalmıs canım zaman cabuk geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?