2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

duvağın nasıl canım? ince mi? kalın mı?
kalın ise belli olmaz. ama kalın iple de dene bir sen.

biz de atmak için çiçek yaptırmıştık. bilsek yaptırmazdık dedik. :)
benim çiçeğim beyaz ve açık pembe canım.
bu kadar olur baya ortak özellikler var ne yapsak ki olmadı bir tanesini atar bir tanesini isteyen bir arkadasımıza veririz bende aynı tonlarda istiyorum inşallah

duvağın nasıl canım? ince mi? kalın mı?
kalın ise belli olmaz. ama kalın iple de dene bir sen.

ince canım daha dogrusu kalın nasıl oluyor bilmiyorumki normal tül :44: duvak kısa bir duvak uzun duvakları sevemedim ben :26:kenarlarında güpürler var :44:inşallah önümmüzdeki denemede gider o :44:
teşekkür ederim canım. evet benim.
seninki de güzel olcak inşallah.

İnşallah canımm senide görmüş oldum böylece

edacım her şey güzel olacak inşallah. öyle düşün.
güzel gelinler olucaz ve kurtlarımızı dökücez inşallah.
bu arada ben ilk gün düğün çekiminden vazgeçmiş gibiyim.
benim için yorucu olucak sanki.
düğünden sonra rahat rahat çekim yaptıralım dedim en son.
ben biraz titizim de gelinliğim kirlencek diye hasta olurum. :)

Tskler canım bende sızlerı tbrk ederım hep mutlu olursunuz ıns guzel secım olmus ben cok kararsız kal dim ya:

Rica ederim canım.
sağolasın inşallah hepimiz mutlu olalım.
sen türk mü yabancı müzik mi istiyorsun önce ona karar vermelisin.

Turkce istiyorum canım cicegin cok tatli olmus ' benim daha onlarda var hergun baska Bitanem eksik cikiyor: (

teşekkür ederim canım. eksikler bitmez. en önemlileri halledip, diğerlerini evlendikten sonraya da bırakabilirsin.
Türkçe şarkı istiyorsan benim pervane şarkısı da hoşuma gidiyor.

İnşallah
canım dügün olsa bizimde öyle yapabilirdim belki şimdi nikahya dıs cekimde sonraya kalırsa sadece kuaföre gitmek kalır gün kısa sürer ben o gün gelinligim cok kalsın istiyorum üzerimde aslında bende kirlenmesini düşünmedim degil ama yatıp yuvarlanmam dedim ya birde canım dıs cekim için hala kararsızım tam karar vermişken fotografcı güzel bir yer degil orası dedi..şimdi birkac mekan var normal şartlarda 45 dk falan süren ama cok trafik olma olasılıgas olan ve malum nikah olacak..birde lunapark,sahil,yeşil alan,sosyal tesisler bulunan bir yer var burası eve 20 dk falan hadi trafik olsun 30-35 dk..sen olsan ne yapardın ..birde uzak olan mekan büyük ihtimalle daha kalablıktır remin arkasında bir dolu insan cıkaar falan

Fikir olması açısından bu da benim gelin çiçeğin canım. dün yaptırdım. :)

Eki Görüntüle 1073746

canımm cicegin cok gzel renkleri cok tatlı

bir soru daha kırmızı kurdele baglayacakmısınız evden cıkarken ?
takı kurdelesi olarak siz ve nişanlınız için hangi rekleri tercih ettiniz :44: ikiside beyaz mı yoksa beyaz kırmızımı :44:
ve bunları aldın mu tugce sen ?

Son düzenleme:

teşekkür ederim edacım. beğendiğine sevindim.
yakındaki yer güzel ise orayı tercih ederdim. senin nikah olacağı için çektirmen iyi olur canım dediğin gibi. :)

teşekkür ederim canım. eksikler bitmez. en önemlileri halledip, diğerlerini evlendikten sonraya da bırakabilirsin.
Türkçe şarkı istiyorsan benim pervane şarkısı da hoşuma gidiyor.

Aynen canım bitmiyor bir yandan okuyorum bide Memlekete gittikce tamamliyorum artik eksikleri dugun baya yorucu gececek hayirlisi bi kc tane benimde aklimda var
ferhat gocer saril bana
bora oztoprak seni seviyorum
irem derici kalbimin tek sahibine vs..

Kırmızı kurdele bağlancak canım evet aldım.
takı kurdelesini unutmuşum onu da gelinlikçime gittiğimde isticem. ikisini de beyaz istemeyi düşünüyorum edacım.

güzel şarkılar canım. bir tanesini seçersin zaman yaklaştıkça.
nişanlınla beraber ortak bir karar alırsınız.

teşekkür ederim edacım. beğendiğine sevindim.
yakındaki yer güzel ise orayı tercih ederdim. senin nikah olacağı için çektirmen iyi olur canım dediğin gibi. :)

tuhaf ama google acılmıyor link atacaktım florya sosyal tesisler canım aslında güzel yer harika olmasada yeşil alan deniz var işte :44:ben cok uzak olan cekimlerde istemiyorum aslında..hani uzaktan cekilip gelin damat kücücük cıkıyor ya resimlerde öyle olmasın diyorum

Kırmızı kurdele bağlancak canım evet aldım.
takı kurdelesini unutmuşum onu da gelinlikçime gittiğimde isticem. ikisini de beyaz istemeyi düşünüyorum edacım.

bende alayım bunları bari sona kalmasın acaba acele mi olur demiştim ama acleesimi kaldı gerci
aaa gelinlikcimi veriyor bende en yakın zamanda alayım şunları baska aklına gelen detay varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…