2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aa gelinliğimiz aynı model canım.
benim de ip model ve arkasında ek parça var et sıkışıp kötü görüntü olmasın diye aynı renk kumaştan parça koyuyorlar.
düzelir edacım vardır bir çaresi.
çok mu kötü gözüküyor?

Kızlar size bişey sorucam hepiniz mutlaka hazır nevresim takımları falan almışsınızdır bunların hepsini yıkayacak mısınız neleri yıkayacaksınız yardımcı olur musunuz

hepsini tek ek yıka ütüle başa çıkmazsın bence.
istersen sadece havluları ve bornozları yıka. ben de yıkamıycam bir şey.

Eline sağlık canım.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Allah utandırmasın.

vallamı işte benim et sıkısrken o parcada sıkısıyor büzüşüyor tuhaf bir hal alıyo ip ayakkabı bagcıgı gibi inceydi şimdi kalın yapacaklar öyle denicez sence o şekilde daha düzgün olurmu az önce gelinlikten vazgecmeyi bile düşündük..önden bakınca tam ama tam istedigim bir gelinlik ama arkası duvak kapatıyor dyolar ama hep kapatrmı sırtımı duvak

Son düzenleme:

aynı model seçmişiz canım.
keşke resmini görebilsem söylerdim sana. benim de o arka kısmında ufak bir problem var. gittiğimde onu göstericem.
bir de kalın iple denesinler bakalım. inşallah güzel olur canım. dua et güzel olsun diye. :)

olmazsam ne yapıcam canım zaman cok az sanmıyorum 2 hafta içinde bitirecek birini kaldıki oda risk en azından bunun önünü begeniyorum sadece ip kısmı bozuyor işte..arkadasım bir öneride bulundu o ek parcanın içine filmler oluyor ya hani eşarbın içinede koyuyorlar ondan koyulsun diye..gelinlikci olabilir öylede deneyelim dedi ama nasıl cıkar sonc bilmiyorum inşallah olur ya...benimde aklıma kalın ip geldi işte..ip ince oldugunda kesiyormus gibi sanki kuması kat kat görüntü oluyor ikimizinde o bölgede sıkıntı desene demek iplilerde hep sorun

Anladım canım. ben de ip kumaşa değmiyor. daha önde duruyor.
ama kalın iple kamufle olabilir.

Bu arada bugün gelin babetimi ve kına babetimi aldım ikisi 80 tl arkadasım ve annem pahalı dedi aslında bana uygun gelmişti

benim ip ince canım.
bu arada bence gayet ucuz babetlerin. ben tek bir babeti o fiyata aldım.
güle güle giy ve onlarla güle güle göbek at canım.

Allah'ım ne olur utandırma ne olur güzel olayım ya baskasının ne düşündügü degil aslında umrumda olan benim içime sinip sinmemesi baskası farkedermi bilmiyorum ama ben ediyorum işte
Sagol canım sende güle güle giyy demke sende babet giyorsun hee ne güzel ne alsam pahalı diyorlar mesela 460 tl olan damatlıga (kemer ve ayakkabı haric) pahalı dediler bizimkiler bide sezonda alsan cidden pahalı olacak bize göre cok uygun ama :44: ben anladım bizimkilerle uygunluk anlayısımız farklı
sagol canım sendee
gelin cicegimi begenmedim ben tahminde ediyordum zaten eminönünden gidip alıcam bu hafta onuda halledersem cok iyi olacak

ben de gelin çiçeğimi beğenmedim canım ve özel yaptırdım senin gibi. :)
İnşallah gelinliğin de içine siner.
bu arada damatlığın da fiyatı gayet iyi. :)

Bu arada canım annem aile hocamızla konuşmuş. :)
İmam nikahım kısmetse haftaya perşembe. hayırlı gece diye seçtik.
cami hocası bizim ailenin her şeyine gelir.
bugün dayımın yıldönümü mevlütüne geldi. haftaya salı kuzenimin bebek mevlütüne gelicek, perşembe de kısmetse benim nikahım için...:)

ben de gelin çiçeğimi beğenmedim canım ve özel yaptırdım senin gibi. :)
İnşallah gelinliğin de içine siner.
bu arada damatlığın da fiyatı gayet iyi. :)

demekki gelinlikciler göstermelik yapıyor bu işi bilsem atmak için çicek yapmazdım bide ben kızlara atmak için kendim çicek yaptım ve inan kullanacak olsam kendi yaptıgımı kullanırdım cok daha özenli ve güzel oldu şimdi ne yapsam 2 cicek mi atsam vermicem onu gelinlikciye bu arada sen hangi renk tercih ettin canım cicegi :44:
Amin canım inşallah dedigim gibi önden bakınca cok mutluyum ama arkası
bak duysunlar okusunlar hele babam herseye bir sürü para verir harcar eder damatlıgı ilk aldıgımda baya tepki gösterdi parayıda ondan almadım bide :44: bir kere giyilecek ne gerek var diyo ama bu en özel gün şahsi olarak 1000 de deseydi alırdım ben :44:

Ne güzel canım ya bizde mayısın ilk haftası yaparız sanırım :44:sizin zaman az kaldı tam olması gereken zamanda ohh masallah ailenizin hocası gercekten nikahta neler soruyorlar bilgin varmı canım :44:

anladım canım demek istediğini. hani biraz potluk olabilir de etten dolayı ama diğeri de fazla dediğin gibi.
peki sence duvagn altında belli olurmu ? yada sence nasıl bir cözüm olabilir

biz de atmak için çiçek yaptırmıştık. bilsek yaptırmazdık dedik. :)
benim çiçeğim beyaz ve açık pembe canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…