2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyi geceler kızlar uzun zmndır gelemiyordum telaş işler vardı.

12 nisan cumartesi şükür kndi şehrimdeki kına mı ve düğünümü bitirdim.
VAlizlerimi topladım baba evimde son gecem
Sivasa gidiyoruz yarın düğüne.
19 nisanda sivasta düğün var.
20 nisanda istnbulda kndi evimdeyim.

Yukarda bizim düğünden 3 resim ekledim.
Gelinliğim umarım yakışmıştır sizlerde beğenirsiniz.
Bende gelinlik konusu varken resimlerimi koymak istedim

o zaman yakın yerlere bak canım. sonra strese girme nikaha yetişemiycem diye.
görüşürüz canım tanıştığımıza memnun oldum.

kısmet olunca herhalde ınsan engel olamıyor hanı derler ya hayırlı olayları uzatmamak lazım dıye benım esımle tanısmamda cok tuhaf oldu aslında hıc beklemıyordum gercı tanısmaktan cok esımınde benımde aynı duyguları paylasmamızı ne bılım

Mutlulugunuz daım olsun guzel bı gelın olmussun cnm sız ne guzel 1 hafta ara vermıssınız kına ıle dugun arasında :26::26: benim 21 hazıranda kutahyada 22 sında ıstanbulda olucak:44:

haklısın canım. uzatmamak lazım.
evlenmeden önceki tüm tanışmalar ilahi olarak planlanıyor önceden canım.
dediğin gibi benim de çok ilginç tanışmam var.
bir gün dinlemek isterim tanışma hikayenizi de.
ama şimdi gözlerim kapanıyor yatıyorum canım. çok memnun oldum. iyi geceler ve mutluluklar.

Mutlulugunuz daım olsun guzel bı gelın olmussun cnm sız ne guzel 1 hafta ara vermıssınız kına ıle dugun arasında :26::26: benim 21 hazıranda kutahyada 22 sında ıstanbulda olucak:44:

canım mecburduk kütahya - ist yakın yine.
Bizde ailem bursada eşimin ailesi sivasta mesafe fazla kndi evimde istnbulda olunca en güzelinin böyle olduğunu düşündük.
Dedim annemde düğünden sonra evi fln ancak toplar hazırlanır bnde yardım ettim.
Şükür hallettik toplandık şimdide yolculuğa hazırız.

RAbbim herkesin hayırlısıyla bu süreçleri atlatıp evinde yuvasında eşiyle sağlıkla mutlulukla oturmasını nasip etsin.

tşk ederim güzel sözlerin içinde

Kızlar ben yatıyorum. sabah oldu. :)
herkese iyi uykular dilerim. rüyanızda huzurlu şeyler görün inşallah.

bende cok memnun oldum cnm ıyı geceler sanada mutluluklar
anladım cnm esımde sınoplu aslında cogu akrabaları falan ıstanbulda oldugu ıcın ıstanbulda yapmak daha dogru dıye dusunduk bızde evımde orda olucak ınsallah amin canım ınsallah

Edacim duzeltilir ya niye uzuyorsun tatli canini bitanem

Canim ben kirmizi kurdele baglamayacagim cikarken sevmiyorum o adeti bizde duvagin uzerine kirmizi alli pullu bir esarp orterler onu ortecem insallah
Taki kurdelelerimiz de beyaz hem nisanlimin hem benim ikiser kurdelemiz var

Hayirli ugurlu olsun canim cok yakismis guzel bir gelincik olmussun Allah bir yastikta kocatsin insallah

İyi yapmışsın kuzum en azından gider bakar görürsün modellerini el becerilerini

Bakalım artık hangi düğün salonunu tutarsak ona göre kuaförüyle görüşürüz iyiyse oraya giderim

İyi yapmışsın kuzum en azından gider bakar görürsün modellerini el becerilerini

Bakalım artık hangi düğün salonunu tutarsak ona göre kuaförüyle görüşürüz iyiyse oraya giderim

Nirdesin sen soliscan nirdesin bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…