aslında evet cok güzel yer canım ama korkuyorum yetişememekten
saat 06:30 da kuaföre gidicem en gec 09:00 gibi fotografıcıda olsak cıksak.mekanda 10 da oldum diyelim cekime basladık 12 de bitti 2 saat ya..sonra yola cıksak hadi trafikte olsa gerci 14:00 de eve gelsek 14:30 da evden cıksak nikah salonuna varmamız o kadar sürmez ama hadi 15:30 olsa zaten 16:00 da nikah olana bakarmısın:18:
kısmet işte canım
kızlar ben cıkıyorum saat baya gec oldu :18:
kısmet olunca herhalde ınsan engel olamıyor hanı derler ya hayırlı olayları uzatmamak lazım dıyeaynen benim de öyle oldu canım.
kısa zamanda evlilik kararı aldık. ki bundan önce başımdan bir nişanlılıkta geçti.
ayrıldıktan 8 ay sonra müstakbel eşimle tanıştım.
17 ağustos tanışma tarihimiz.
9 kasım nişanımız. :)
bizde de her şey 8 ay içinde oluyor Allah'ın izni ile.
Mutlulugunuz daım olsun guzel bı gelın olmussun cnm sız ne guzel 1 hafta ara vermıssınız kına ıle dugun arasında :26::26: benim 21 hazıranda kutahyada 22 sında ıstanbulda olucak:44:Eki Görüntüle 1073783 Eki Görüntüle 1073784 Eki Görüntüle 1073785
iyi geceler kızlar uzun zmndır gelemiyordum telaş işler vardı.
12 nisan cumartesi şükür kndi şehrimdeki kına mı ve düğünümü bitirdim.
VAlizlerimi topladım baba evimde son gecem
Sivasa gidiyoruz yarın düğüne.
19 nisanda sivasta düğün var.
20 nisanda istnbulda kndi evimdeyim.
Yukarda bizim düğünden 3 resim ekledim.
Gelinliğim umarım yakışmıştır sizlerde beğenirsiniz.
Bende gelinlik konusu varken resimlerimi koymak istedim
kısmet olunca herhalde ınsan engel olamıyor hanı derler ya hayırlı olayları uzatmamak lazım dıyebenım esımle tanısmamda cok tuhaf oldu aslında hıc beklemıyordum gercı tanısmaktan cok esımınde benımde aynı duyguları paylasmamızı ne bılım
Mutlulugunuz daım olsun guzel bı gelın olmussun cnm sız ne guzel 1 hafta ara vermıssınız kına ıle dugun arasında :26::26: benim 21 hazıranda kutahyada 22 sında ıstanbulda olucak:44:
bende cok memnun oldum cnm ıyı geceler sanada mutluluklarhaklısın canım. uzatmamak lazım.
evlenmeden önceki tüm tanışmalar ilahi olarak planlanıyor önceden canım.
dediğin gibi benim de çok ilginç tanışmam var.
bir gün dinlemek isterim tanışma hikayenizi de.
ama şimdi gözlerim kapanıyor yatıyorum canım. çok memnun oldum. iyi geceler ve mutluluklar.
anladım cnm esımde sınoplu aslında cogu akrabaları falan ıstanbulda oldugu ıcın ıstanbulda yapmak daha dogru dıye dusunduk bızde evımde orda olucak ınsallah amin canım ınsallahcanım mecburduk kütahya - ist yakın yine.
Bizde ailem bursada eşimin ailesi sivasta mesafe fazla kndi evimde istnbulda olunca en güzelinin böyle olduğunu düşündük.
Dedim annemde düğünden sonra evi fln ancak toplar hazırlanır bnde yardım ettim.
Şükür hallettik toplandık şimdide yolculuğa hazırız.
RAbbim herkesin hayırlısıyla bu süreçleri atlatıp evinde yuvasında eşiyle sağlıkla mutlulukla oturmasını nasip etsin.
tşk ederim güzel sözlerin içinde
canım ya canım sıkkın gelinlgiin sırt kısmı ile ilgili..gelinligin arkası ip model hani altında ek parca gibi oluyar ya öyle ve o ip parca büzük büzük duruyor güya yapacaktı olmamıs..ip inci ipti şimdi onuda kalın ip yapacak sence kalın iple düzelir mi ? ve cıldırcam ya
Bu arada bugün gelin babetimi ve kına babetimi aldımikisi 80 tl arkadasım ve annem pahalı dedi aslında bana uygun gelmişti
bir soru daha kırmızı kurdele baglayacakmısınız evden cıkarken ?
takı kurdelesi olarak siz ve nişanlınız için hangi rekleri tercih ettiniz :44: ikiside beyaz mı yoksa beyaz kırmızımı :44:
ve bunları aldın mu tugce sen ?
Eki Görüntüle 1073783 Eki Görüntüle 1073784 Eki Görüntüle 1073785
iyi geceler kızlar uzun zmndır gelemiyordum telaş işler vardı.
12 nisan cumartesi şükür kndi şehrimdeki kına mı ve düğünümü bitirdim.
VAlizlerimi topladım baba evimde son gecem
Sivasa gidiyoruz yarın düğüne.
19 nisanda sivasta düğün var.
20 nisanda istnbulda kndi evimdeyim.
Yukarda bizim düğünden 3 resim ekledim.
Gelinliğim umarım yakışmıştır sizlerde beğenirsiniz.
Bende gelinlik konusu varken resimlerimi koymak istedim
Canim aradim simdi randevu aldim simdi is cikisi bir gun gelin model secelim dediler bakalim bir gideyim goruseyim kadin telefonda baya ilgiliydi insallah beceriklidir de
Dugun salonlari genelde iyi kuaforlerle anlasiyorlar canim tabii senin daha onceden guzel bir deneyimin de oldugu icin orayla da anlasabilirsin ama salonunkine de bir ugrar bakarsin icine sinerse neden ekstra para verip disarda yaptirasin ki
hepsini tek ek yıka ütüle başa çıkmazsın bence.
istersen sadece havluları ve bornozları yıka. ben de yıkamıycam bir şey.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özledm sizi gelemedim yine dün
Günaydın Larissacımm
Günaydın Gelinciklerrr
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özledm sizi gelemedim yine dün
Kocamannn günaydııııııııııııııııııınnnn
nasılsınız kıızlaaar
İyi yapmışsın kuzum en azından gider bakar görürsün modellerini el becerilerini
Bakalım artık hangi düğün salonunu tutarsak ona göre kuaförüyle görüşürüz iyiyse oraya giderim
Günaydın Larissacımm
Günaydın Gelinciklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?