2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Naber Nehirim Nasılsın
İyiyim kuzum çok şükür keyifliyim günü bitirmeye çalışıyorum sen nasılsın
evet bebeğim ya çok yoğunummm :26:
Geri sayımda başladı neredeyse azıcık zamanın var yoğun olman normal canım benim ya ben şuan bile ufak çeyiz alırken yoğun oluyorum sen nasıl olmayasın:96:
İyi bende nehirim, aynı

Aynen boncuk sıradan gün bitirme :97::101:

Bende gayet iyiydim ta ki gereksiz kendini bilmez bir arkadaşım sinirlerimi hoplatana kadar Ağzının payını aldı oturdu dengesiz

Sen de haklisin tatlim bakalim nolacak idare edicem napayim dua ediyorum hep

Hmm soyle fikir vereyim
Sadece nikahla evlenecekseniz dogum gununu secme derim
Ama dugun de olacaksa secebilirsin bence
Nacizane fikrim tatlim

Tatlımm nikahımız nişanlımın doğum gününün olduğu gün olacak
Düğünümüzde ondan 1 ay sonra

Anaaa noldu naaptilar sanaa

Aman boşver kuzum ya gereksiz bir arkadaşım sabah sabah gerdi beni. Öyle konuşuyorduk uzun zamandır görüşmemiştik. Ortak bir arkadaşımız var onu bu hafta sonu istmeye gelecekler falan dedim oda bende evde kaldım dedi. Ben hayırlısını iste her zaman dedim. Sende bulamadın dedi. Ben nişanlıyım farkındaysan dedim. Nişanlı olunca ne oluyomuş dedi. Bende x söylediklerini idrak edebiliyo musun dedim. Kendi aramızda olan nişandan bahsetmiyorum tüm sülalemin olduğu nişandan bahsediyorum dedim. Ben yanlış bişey mi söyledim dedi. Bende dedim seninle tartışmıycam. 6 yıl sende bekleseydin sabırla senide görürdüm dedim. Hadi nişanlan o zaman sende dedim. Senin açından o kelimeyi söylemek bu kadar basit ise hadi nişanlan senide görelim dedim. Öyle herşey lay lay lom olmuyor dedim. Ağzından çıktığı kadar basit değil bu işler. Kusura bakma ama bu saatten sonra ne kendime nede nişanlıma laf ettirmem. İlk önce söylediklerinin ne manaya geldiğini ölç tart öyle bana söyle dedim. Yanlış anladın beni diye msjlar atmış. Çok merak ediyorum dedim o söylediklerinin anlamı neydi dedim söyle dinliyorum.

Kızdan hala mesaj yok

Huu ne güzel cevap vermişsin helal sana yavrum

Kızdan cevap yok nutku tutulmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…