- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Hımm ne zaman açıklanacak peki. Umarım çabuk bulursunuz canım. İşiniz zor :26:
İyiyim kuzum çok şükür keyifliyim günü bitirmeye çalışıyorum sen nasılsınNaber Nehirim Nasılsın
Geri sayımda başladı neredeyse azıcık zamanın var yoğun olman normal canım benim ya ben şuan bile ufak çeyiz alırken yoğun oluyorum sen nasıl olmayasın:96:evet bebeğim ya çok yoğunummm :26:
İyi bende nehirim, aynı
iyi bende Allaha şükür
bende facebook,haberler, kk
İyi bende nehirim, aynı
nisan sonu gibi inş gecikmez canım :26:
neden bebeğimmmm:)
İyiyim kuzum çok şükür keyifliyim günü bitirmeye çalışıyorum sen nasılsın
Geri sayımda başladı neredeyse azıcık zamanın var yoğun olman normal canım benim ya ben şuan bile ufak çeyiz alırken yoğun oluyorum sen nasıl olmayasın:96:
Aynen boncuk sıradan gün bitirme :97::101:
Böyle deme kuzum ya. Ufakta olsa, sevmesende sonuçta sizin yuvanız. Dua et kendi eviniz değil kira. Bide kendi evin olsaydı bu sefer tuttururdu ne diye kiraya para vereyim iyi kötü ev var diye.
Sen sabret. Hiç gönlünü, hevesini kırma. Eşyalarını güzel güzel yerleştir. Moralinide daima yüksek tut. En güzel en mutlu günün geliyor hiç bişeyin moralini bozmasına izin verme kuzum ya. Dediğim gibi şanslısın ki ev sizin değil. Olaya birde bu tarafında bak
Bizim tuttugumuz ev icime sinmedi de iki gundur solicana dert yaniyorum kizin kafasi sisti artik :)
Sen de haklisin tatlim bakalim nolacak idare edicem napayim dua ediyorum hep
Bende gayet iyiydim ta ki gereksiz kendini bilmez bir arkadaşım sinirlerimi hoplatana kadarAğzının payını aldı oturdu dengesiz
Estağfurullah tatlım benimm her zaman dinlerim ben seni
Bende senin bi ara kafanı şişirmiştim de
Bol bol dua et tatlım benimmRabbim kulunun darda kalmasına izin vermez. Her daim yanındadır
Ne dedi canım hayırdır kim o densizBende gayet iyiydim ta ki gereksiz kendini bilmez bir arkadaşım sinirlerimi hoplatana kadarAğzının payını aldı oturdu dengesiz
Anaaa noldu naaptilar sanaa
Bizim tuttugumuz ev icime sinmedi de iki gundur solicana dert yaniyorum kizin kafasi sisti artik :)
Hmm soyle fikir vereyim
Sadece nikahla evlenecekseniz dogum gununu secme derim
Ama dugun de olacaksa secebilirsin bence
Nacizane fikrim tatlim
Anaaa noldu naaptilar sanaa
Allah iyiligini versin dinlerim ben de seni hep bitanem cok tesekkur ederim
Aynen Gmail, Outlook, Facebook, Kk, e habersiz olmaz
İş dışı olan herşey
gerçi sen bilg. prog.cısısın. il önce programları açıyosundur
Aman boşver kuzum ya gereksiz bir arkadaşım sabah sabah gerdi beni. Öyle konuşuyorduk uzun zamandır görüşmemiştik. Ortak bir arkadaşımız var onu bu hafta sonu istmeye gelecekler falan dedim oda bende evde kaldım dedi. Ben hayırlısını iste her zaman dedim. Sende bulamadın dedi. Ben nişanlıyım farkındaysan dedim. Nişanlı olunca ne oluyomuş dedi. Bende x söylediklerini idrak edebiliyo musun dedim. Kendi aramızda olan nişandan bahsetmiyorum tüm sülalemin olduğu nişandan bahsediyorum dedim. Ben yanlış bişey mi söyledim dedi. Bende dedim seninle tartışmıycam. 6 yıl sende bekleseydin sabırla senide görürdüm dedim. Hadi nişanlan o zaman sende dedim. Senin açından o kelimeyi söylemek bu kadar basit ise hadi nişanlan senide görelim dedim. Öyle herşey lay lay lom olmuyor dedim. Ağzından çıktığı kadar basit değil bu işler. Kusura bakma ama bu saatten sonra ne kendime nede nişanlıma laf ettirmem. İlk önce söylediklerinin ne manaya geldiğini ölç tart öyle bana söyle dedim. Yanlış anladın beni diye msjlar atmış. Çok merak ediyorum dedim o söylediklerinin anlamı neydi dedim söyle dinliyorum.
Kızdan hala mesaj yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?