Hiç sevilmeyen, itici insan türleri.
İçinde tutacağın bi durum değil ki kuzum bu her hangi bi insan hakkında konuşmuyorsunuz. Ben de olsam bende tutamazdım yani..
Ben bile korktum be
Amin canım, sen bi an önce evlende önümüzü aç
Maşallah ne kadar az kalmış
Yani nisanli olan bir insana da sen de kimseyi bulamadin demek harbi gerzeklik olmus bosver takma kafana duzelir araniz insallah tatlim
Evet canim yaaa azicik kaldi hic inanasim gelmiyor
kızlarr merhaba
benim evlenmeme daha 1 yıldan fazla var.zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Olması gerekende bu bence. Laf söylettirmemek
Yerim senii
Sen deeeeya ne cok isterdim dugunlerimize gidilip gelinebseydi ayni sehirde olsaydik dimi yaaa
Yok umrumda değil açıkcası kuzum. Ben gereken cevabı verdim. Anladı anlamadı ona kalmış. Özür falan diledi ama çokta muhattap olacağımı sanmıyorum
Ayyy ne güzel yaa, heyecan ne durumda
Merhaba canım hoşgeldin
Geçmeyen dediğimiz zaman bile geçiyor
Örnek olarak ben
Tabiii kideee laf söyleyeni dobra dobra sözlerle susturmak paha biçilemezYaşasın kötülük
Bende seni yerimm bebeğiimmm
Ayyy ne güzel yaa, heyecan ne durumda
Merhaba canım hoşgeldin
Geçmeyen dediğimiz zaman bile geçiyor
Örnek olarak ben
Tabiii kideee laf söyleyeni dobra dobra sözlerle susturmak paha biçilemezYaşasın kötülük
Bende seni yerimm bebeğiimmm
Haklisin tatlim durduk yerde sorun cikarmis iste ne dicen
Evet kuzum ya ne güzel anı olurduAyrı bir mutluluk olurdu. Burada mutluluğumuzu, hüznümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz. Öyle güzel bir günde de bulunmak çok ayrı olurdu
Heyecan pek yok canim ya bakalim artik o gun gelince olcak herhalde
Bu arada beni gorun diye profilime resmimi koydumhic de yasimi gostermiyorum dimi
kızlarr merhaba
benim evlenmeme daha 1 yıldan fazla var.zaman nasıl gecicek bilmiyorum
Aaay ben tir tir titrerim heralde
Tatlım kaç yaşındasın
Çok gereksiz bir şaka öyle şakamı olurŞaka yapmışmışta. Başka söylediği bişey yok. Bu konuda yeterince hassasım şakasını dahi kaldıramam dedim
Bende planlı biriyim çok iyi anlıyorum seniHoşbuldum :) Planlı olmak her zaman iyidir. inşllah o detaylarda halolacak canım.
Bu samimiyetin içinde ayrıca teşekür ederim.
Bebeğimm daha gün almadık dün kan verdim, o da bugün resim işini halletti. Bu hafta yada haftaya gibip müracaat edicez. İnşallah
Nişanlım bu ayı evli bitirelim diyor, ama bende bilemiyorum tabi bende istiyorum bi yandan soyadını alayım ama sonra düşündüm doğum gününde en güzel hediye bana soyadını vermek olur heralde diyeO zamanda benim hediyem değil, senin hediyen oluyor o dedi.
Nikahı salonda bende isterdim ama takım merasimi de olacağı için vaktimizi almasın
Nehiir senden çıkar fikir o gün ona ne yapabilirim
Kızlar annem dün kına için tülbentimi almış, gelinlik üstüne kuşağımı ve eldivenleri..
Yeni çıkan bi model miş, tülbentin uclarındaki şııkır şııkıır bayıldım
Fikir olsun size de
Eki Görüntüle 1074037
Aaaa hiç göstermiyorsun tatlım, maşallah
Maşallah göstermiyorsun çıtır gelin çok güzelsinBu arada beni gorun diye profilime resmimi koydumhic de yasimi gostermiyorum dimi
Yeni bir gün,yeni bir şafak
Halledilir canım yıldırım nikahı yapacağız dersinizSen en büyük hediyesin ona Ben bir araştırayım kuzum ne yapılabilir hediye olarak bakalım:44:
Yeri gelmişken kendi soyadınıda kullanacak olan var mı genelde her erkek yaklaşmıyor bu duruma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?