2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Olması gerekende bu bence. Laf söylettirmemek

Yerim senii

Yani nisanli olan bir insana da sen de kimseyi bulamadin demek harbi gerzeklik olmus bosver takma kafana duzelir araniz insallah tatlim

Yok umrumda değil açıkcası kuzum. Ben gereken cevabı verdim. Anladı anlamadı ona kalmış. Özür falan diledi ama çokta muhattap olacağımı sanmıyorum

Evet canim yaaa azicik kaldi hic inanasim gelmiyor

Ayyy ne güzel yaa, heyecan ne durumda

kızlarr merhaba

benim evlenmeme daha 1 yıldan fazla var.zaman nasıl gecicek bilmiyorum

Merhaba canım hoşgeldin
Geçmeyen dediğimiz zaman bile geçiyor
Örnek olarak ben

Olması gerekende bu bence. Laf söylettirmemek

Yerim senii

Tabiii kideee laf söyleyeni dobra dobra sözlerle susturmak paha biçilemez Yaşasın kötülük

Bende seni yerimm bebeğiimmm

Son düzenleme:
Sen deeee ya ne cok isterdim dugunlerimize gidilip gelinebseydi ayni sehirde olsaydik dimi yaaa

Evet kuzum ya ne güzel anı olurdu Ayrı bir mutluluk olurdu. Burada mutluluğumuzu, hüznümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz. Öyle güzel bir günde de bulunmak çok ayrı olurdu

Heyecan pek yok canim ya bakalim artik o gun gelince olcak herhalde

Bu arada beni gorun diye profilime resmimi koydumhic de yasimi gostermiyorum dimi

kızlarr merhaba

benim evlenmeme daha 1 yıldan fazla var.zaman nasıl gecicek bilmiyorum

Zaman dedigin nedir tatlim cabucak gecer onemli olan tarih olsun niyet belli olsun ben bunlarin hicbirisi olmadan 2,5sene sadece umut ettim son anda evlilik karari aldik bak beterin beteri var

Kızlar annem dün kına için tülbentimi almış, gelinlik üstüne kuşağımı ve eldivenleri..
Yeni çıkan bi model miş, tülbentin uclarındaki şııkır şııkıır bayıldım
Fikir olsun size de

30a girdim canim

Aaaa hiç göstermiyorsun tatlım, maşallah

Şaka yapmışmışta. Başka söylediği bişey yok. Bu konuda yeterince hassasım şakasını dahi kaldıramam dedim
Çok gereksiz bir şaka öyle şakamı olur
Hoşbuldum :) Planlı olmak her zaman iyidir. inşllah o detaylarda halolacak canım.
Bu samimiyetin içinde ayrıca teşekür ederim.
Bende planlı biriyim çok iyi anlıyorum seni

Halledilir canım yıldırım nikahı yapacağız dersinizSen en büyük hediyesin ona Ben bir düşüneyim,araştırayım kuzum ne yapılabilir hediye olarak bakalım:44:

Yeri gelmişken kendi soyadınıda kullanacak olan var mı genelde her erkek yaklaşmıyor bu duruma ama

Son düzenleme:

Kuzum çok güzel buu

Son hazırlıklar tamamlanınca insanın içi daha da bir kötü oluyor dimi. Hem sevinç hem hüzün.

Bende kötü oldum şimdi

Sağol canımm benimm şöyle masrafsız birşey olsun ama Malum evde oturuyorum, baba parası yediğim için

Ben geçen gün lafını açtım ama şöyle açtım. Benim soyadım da güzel sana benim soyadımı mı versek napsak dedim.
Manyak mısın sen oldu olacak karı köylü diye kimliğe yazdıralım yaptı He kütükten bahsediyorsan kütüğünde değişiyor zaten öyle dedim. Git başımdan dedi sinirlendi. Ardından o zaman ben kendi soyadımı taşıyacağım dedim. Kim izin verdi dedi. Yeni kanuna göre kullanabiliniyor biliyorsun dedim.
Olmaz kabul etmiyorum bu konu burda kapandı dedi ve kapandı
İkimizin soyadı da A' ile başlıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…