2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kısmetse, herşey su gibi akıp gidiyor canım. anlamıyorsun inan

senelerce aynı semtte oturmamıza rağmen, nişanlımla 10 kasımda tanıştık.
Şubatta evlenme teklifi aldım, bir aya kalmadan sözüm (Mart); 12 Nisan'da cumartesi nişanım oldu..
ekim-kasım için düğün tarihi ayarlamayı düşünüyoruz.

Rabbim herkesi sevdiğine bağışlasın inşallah, sevenler kavuşsun

Huu ne güzel cevap vermişsin helal sana yavrum

Kızdan cevap yok nutku tutulmuştur

Öyle ama kuzum. Ben bu zamana kadar ne emeklerle ne zorluklarla geldim. Öyle 3 kuruşluk insanların ilişkime ileri geri laf etmesine izin vermem.

Aynen 35 dakika oldu hala cevap yok. Son yazdığım mesajıda okumuş

Öyle ama kuzum. Ben bu zamana kadar ne emeklerle ne zorluklarla geldim. Öyle 3 kuruşluk insanların ilişkime ileri geri laf etmesine izin vermem.

Aynen 35 dakika oldu hala cevap yok. Son yazdığım mesajıda okumuş

Öyle tabi ki tatlım sonuçta kimse laf edemez. Arkadaşın ters tarafından mı kalkmış, yoksa kıskançlıktan mı anlayamadım ama

Ahahaha bana biri böyle yazacakta Allah atarım kendimi ya, çok pis atar yemiş oluyorum o zaman
Kız ne yazsam diye düşünüyordur

Merhaba Kızlar :)

Bende aranızda olup sizin güzel fikirleriniz ve deneyimlerinizden faydalanmak için bende artık burdayım.

Her biriniz çok güzel koşuşturmaların içindesiniz, yazdıklarınızı okudukça tebessüm ettim, çıktığımız bu yolda rabbim hiç birimizi utandırmasın. Güzel telaşlar bunlar herşey gönlünüzce olsun.

Benim ; 11 Ekim Kına Gecem - 12 Ekim Düğüm Olacak.

Eşyalarımızın geçtiğimiz hafta geldi. halı perde, televizyon, avizeler gibi küçük detaylarımız kaldı düğüne daha çok olmasına ragmen eşyaların depoda beklemesi yerine evimizde durmasını istedik.
9 Nisanda gelinliğimi kesinleştirdim. Mayıs sonunda ilk provam olacak.
Balayı otelimizi ayarlarladık.

Nişanım 15 martta olmuştu. Biz kız tarafı olarak bohçayı henüz götüremedik başka koşuşturmalardan dolayı. inşlah haftaya pazar götüreceğiz.

Görüşmek Dileğiyle.

Tatlımm nikahımız nişanlımın doğum gününün olduğu gün olacak
Düğünümüzde ondan 1 ay sonra
Zeyno çok güzel düşünmüşsünüz şahsen düğün yerinde istemesem nikahı bende öyle yapardım en güzel hediye
Kuzum çok güzel cevabını vermişsin merak ediyorum şuan yazacaklarını orada o kelimeyi söyleme amacı neydi ne gereksiz densizler var yahu

Hoşgeldin canım aramıza sende planlı gelinlerdensin en güzeli eviniz belliyse hazır bir şekilde beklemek maşallah zamanda az kalmış diğer parçalar detaylar halledilir hayırlısıyla

Kıskançlıktan olduğu kesin. Üniversiteden bile mezun olduğumda hiç alttan dersin var mı? Dönemin uzadı mı falan diye soruyordu hayır üniversiteyi bölüm 2. olarak bitirdim dediğimde aa nasıl olur falan diyodu. Sendeki zekanın bende fazlası olduğu için dedim. Sende 4 yıldır hala üniversiteye gidemedin dedim sustu oturdu.

Allahım ne insanlar var çevremde. Uzak dursunlar benden

Şimdi anca kem küm ediyor. Şey şöyledide bunu demiştim ya ondan da bundan Geçti herşey. O laf ağızdan bir kere çıkar. Bende geri vites yoktur

Şaka yapmışmışta. Başka söylediği bişey yok. Bu konuda yeterince hassasım şakasını dahi kaldıramam dedim

Hoşbuldum :) Planlı olmak her zaman iyidir. inşllah o detaylarda halolacak canım.
Bu samimiyetin içinde ayrıca teşekür ederim.

Hoşgeldin mira
Amin canım. Rabbim huzurla bi yuva kurmayı nasip etsin hepimize
Ekiim ayını hep severim, doğum günüm 1 ekim ya o yüzden. Terazi bayanı olarak sanırım
İyi düşünmüşsünüz tabi canım sonuç olarak evinizde hazırda varsa eve koyup bekletmek daha mantıklı
Oh herşey hazır bi düğün olması kalmış maşallah

Zeyno çok güzel düşünmüşsünüz şahsen düğün yerinde istemesem nikahı bende öyle yapardım en güzel hediye

Bebeğimm daha gün almadık dün kan verdim, o da bugün resim işini halletti. Bu hafta yada haftaya gibip müracaat edicez. İnşallah
Nişanlım bu ayı evli bitirelim diyor, ama bende bilemiyorum tabi bende istiyorum bi yandan soyadını alayım ama sonra düşündüm doğum gününde en güzel hediye bana soyadını vermek olur heralde diye O zamanda benim hediyem değil, senin hediyen oluyor o dedi.
Nikahı salonda bende isterdim ama takım merasimi de olacağı için vaktimizi almasın
Nehiir senden çıkar fikir o gün ona ne yapabilirim

Allahım Yarabbim ya. Vallahi böyle insanlar, insanı hasta eder. Zaten kızda o cinslerden belli :44:
Ne güzel lafı yapıştırmışsın sen ya

Cuk diye oturmuştur kalbine laflar vallahi

Allahım Yarabbim ya. Vallahi böyle insanlar, insanı hasta eder. Zaten kızda o cinslerden belli :44:
Ne güzel lafı yapıştırmışsın sen ya

Cuk diye oturmuştur kalbine laflar vallahi

Aynen öyle ya. Tahammülüm yok böyle insanlara.

Ben içimde tutamam asla kuzum. Haksızlığa tahammülüm yoktur. Sevmem kırıcı konuşmayı ama iş ailem ve sevdiğim olursa ben başkalaşırım yani. En hassas olduğum konudur İçimden bir canavar çıkabilir

Hiç sevilmeyen, itici insan türleri.

İçinde tutacağın bi durum değil ki kuzum bu her hangi bi insan hakkında konuşmuyorsunuz. Ben de olsam bende tutamazdım yani..

Ben bile korktum be

Tamam canim o zaman guzel bence hadi hayirli olsun diyelim

Amin canım, sen bi an önce evlende önümüzü aç

Maşallah ne kadar az kalmış

Yani nisanli olan bir insana da sen de kimseyi bulamadin demek harbi gerzeklik olmus bosver takma kafana duzelir araniz insallah tatlim

Tatlım benim taa nişanlım askerdeyken sarmıştı heyecan Ama heyecan yerini, strese bıraktı bende Rabbim bu tatlı telaşları, stres olmadan atlatmayı nasip eder inşallah
Bana da şaka gibi geliyor, darısı başına inşallah canım
Evet dün kan verdim hala canım acıyo çok mızmızımda

Evet canim yaaa azicik kaldi hic inanasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…