- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
zamn cok cabuk gecıyor zaten gerıye bakıyorum da 29 temmuzda tanıstık ekım basında ılıskıye basladık 9 kasımda ıstemem ve sozum oldu 1 subatta nısan ee sımdıde dugun var senemız gelmeden evlenıyoruz:26:bu kadar kısa surede evlılık kararı alıcan deseler ınanmazdım hıc
Huu ne güzel cevap vermişsin helal sana yavrum
Kızdan cevap yok nutku tutulmuştur
Öyle ama kuzum. Ben bu zamana kadar ne emeklerle ne zorluklarla geldim. Öyle 3 kuruşluk insanların ilişkime ileri geri laf etmesine izin vermem.
Aynen 35 dakika oldu hala cevap yok. Son yazdığım mesajıda okumuş
Zeyno çok güzel düşünmüşsünüz şahsen düğün yerinde istemesem nikahı bende öyle yapardım en güzel hediyeTatlımm nikahımız nişanlımın doğum gününün olduğu gün olacak
Düğünümüzde ondan 1 ay sonra
Kuzum çok güzel cevabını vermişsin merak ediyorum şuan yazacaklarını orada o kelimeyi söyleme amacı neydi ne gereksiz densizler var yahuAman boşver kuzum ya gereksiz bir arkadaşım sabah sabah gerdi beni. Öyle konuşuyorduk uzun zamandır görüşmemiştik. Ortak bir arkadaşımız var onu bu hafta sonu istmeye gelecekler falan dedim oda bende evde kaldım dedi. Ben hayırlısını iste her zaman dedim. Sende bulamadın dedi. Ben nişanlıyım farkındaysan dedim. Nişanlı olunca ne oluyomuş dedi. Bende x söylediklerini idrak edebiliyo musun dedim. Kendi aramızda olan nişandan bahsetmiyorum tüm sülalemin olduğu nişandan bahsediyorum dedim. Ben yanlış bişey mi söyledim dedi. Bende dedim seninle tartışmıycam. 6 yıl sende bekleseydin sabırla senide görürdüm dedim. Hadi nişanlan o zaman sende dedim. Senin açından o kelimeyi söylemek bu kadar basit ise hadi nişanlan senide görelim dedim. Öyle herşey lay lay lom olmuyor dedim. Ağzından çıktığı kadar basit değil bu işler. Kusura bakma ama bu saatten sonra ne kendime nede nişanlıma laf ettirmem. İlk önce söylediklerinin ne manaya geldiğini ölç tart öyle bana söyle dedim. Yanlış anladın beni diye msjlar atmış. Çok merak ediyorum dedim o söylediklerinin anlamı neydi dedim söyle dinliyorum.
Kızdan hala mesaj yok
Merhaba Kızlar :)
Bende aranızda olup sizin güzel fikirleriniz ve deneyimlerinizden faydalanmak için bende artık burdayım.
Her biriniz çok güzel koşuşturmaların içindesiniz, yazdıklarınızı okudukça tebessüm ettim, çıktığımız bu yolda rabbim hiç birimizi utandırmasın. Güzel telaşlar bunlar herşey gönlünüzce olsun.
Benim ; 11 Ekim Kına Gecem - 12 Ekim Düğüm Olacak.
Eşyalarımızın geçtiğimiz hafta geldi. halı perde, televizyon, avizeler gibi küçük detaylarımız kaldı düğüne daha çok olmasına ragmen eşyaların depoda beklemesi yerine evimizde durmasını istedik.
9 Nisanda gelinliğimi kesinleştirdim. Mayıs sonunda ilk provam olacak.
Balayı otelimizi ayarlarladık.
Nişanım 15 martta olmuştu. Biz kız tarafı olarak bohçayı henüz götüremedik başka koşuşturmalardan dolayı. inşlah haftaya pazar götüreceğiz.
Görüşmek Dileğiyle.
Öyle tabi ki tatlım sonuçta kimse laf edemez.Arkadaşın ters tarafından mı kalkmış, yoksa kıskançlıktan mı anlayamadım ama
Ahahaha bana biri böyle yazacakta Allah atarım kendimi ya, çok pis atar yemiş oluyorum o zaman
Kız ne yazsam diye düşünüyordur
Zeyno çok güzel düşünmüşsünüz şahsen düğün yerinde istemesem nikahı bende öyle yapardım en güzel hediye
Kuzum çok güzel cevabını vermişsin merak ediyorum şuan yazacaklarını orada o kelimeyi söyleme amacı neydi ne gereksiz densizler var yahu
Hoşgeldin canım aramıza sende planlı gelinlerdensin en güzeli eviniz belliyse hazır bir şekilde beklemek maşallah zamanda az kalmış diğer parçalar detaylar halledilir hayırlısıyla
Zeyno çok güzel düşünmüşsünüz şahsen düğün yerinde istemesem nikahı bende öyle yapardım en güzel hediye
Kuzum çok güzel cevabını vermişsin merak ediyorum şuan yazacaklarını orada o kelimeyi söyleme amacı neydi ne gereksiz densizler var yahu
Hoşgeldin canım aramıza sende planlı gelinlerdensin en güzeli eviniz belliyse hazır bir şekilde beklemek maşallah zamanda az kalmış diğer parçalar detaylar halledilir hayırlısıyla
Merhaba Kızlar :)
Bende aranızda olup sizin güzel fikirleriniz ve deneyimlerinizden faydalanmak için bende artık burdayım.
Her biriniz çok güzel koşuşturmaların içindesiniz, yazdıklarınızı okudukça tebessüm ettim, çıktığımız bu yolda rabbim hiç birimizi utandırmasın. Güzel telaşlar bunlar herşey gönlünüzce olsun.
Benim ; 11 Ekim Kına Gecem - 12 Ekim Düğüm Olacak.
Eşyalarımızın geçtiğimiz hafta geldi. halı perde, televizyon, avizeler gibi küçük detaylarımız kaldı düğüne daha çok olmasına ragmen eşyaların depoda beklemesi yerine evimizde durmasını istedik.
9 Nisanda gelinliğimi kesinleştirdim. Mayıs sonunda ilk provam olacak.
Balayı otelimizi ayarlarladık.
Nişanım 15 martta olmuştu. Biz kız tarafı olarak bohçayı henüz götüremedik başka koşuşturmalardan dolayı. inşlah haftaya pazar götüreceğiz.
Görüşmek Dileğiyle.
Kıskançlıktan olduğu kesin. Üniversiteden bile mezun olduğumda hiç alttan dersin var mı? Dönemin uzadı mı falan diye soruyordu hayır üniversiteyi bölüm 2. olarak bitirdim dediğimde aa nasıl olur falan diyodu. Sendeki zekanın bende fazlası olduğu için dedim. Sende 4 yıldır hala üniversiteye gidemedin dedim sustu oturdu.
Allahım ne insanlar var çevremde. Uzak dursunlar benden
Şimdi anca kem küm ediyor. Şey şöyledide bunu demiştim ya ondan da bundanGeçti herşey. O laf ağızdan bir kere çıkar. Bende geri vites yoktur
hadı yaa nerden tuttunuz bebeğim bakmamış mıydın eve :26:
Allahım Yarabbim ya. Vallahi böyle insanlar, insanı hasta eder. Zaten kızda o cinslerden belli :44:
Ne güzel lafı yapıştırmışsın sen ya
Cuk diye oturmuştur kalbine laflar vallahi
Tatlımm nikahımız nişanlımın doğum gününün olduğu gün olacak
Düğünümüzde ondan 1 ay sonra
Hoşgeldin mira
Amin canım. Rabbim huzurla bi yuva kurmayı nasip etsin hepimize
Ekiim ayını hep severim, doğum günüm 1 ekim ya o yüzden. Terazi bayanı olarak sanırım
İyi düşünmüşsünüz tabi canım sonuç olarak evinizde hazırda varsa eve koyup bekletmek daha mantıklı
Oh herşey hazır bi düğün olması kalmış maşallah
Hoşbuldum zeyno :)
Çok şükür rabbim yardımcı oluyor. günler daraldıkça heyecanda basıyor insanı.
Senin düğününe birşey kalmamış 2 ay allah yardımcın olsun. Nikah işlemleriyle uğraşıyorsunuz sanırım rabbim herşeyinizi denk getirsin. :)
Aynen öyle ya. Tahammülüm yok böyle insanlara.
Ben içimde tutamam asla kuzum. Haksızlığa tahammülüm yoktur. Sevmem kırıcı konuşmayı ama iş ailem ve sevdiğim olursa ben başkalaşırım yani. En hassas olduğum konudurİçimden bir canavar çıkabilir
Tamam canim o zaman guzel bence hadi hayirli olsun diyelim
Aman boşver kuzum ya gereksiz bir arkadaşım sabah sabah gerdi beni. Öyle konuşuyorduk uzun zamandır görüşmemiştik. Ortak bir arkadaşımız var onu bu hafta sonu istmeye gelecekler falan dedim oda bende evde kaldım dedi. Ben hayırlısını iste her zaman dedim. Sende bulamadın dedi. Ben nişanlıyım farkındaysan dedim. Nişanlı olunca ne oluyomuş dedi. Bende x söylediklerini idrak edebiliyo musun dedim. Kendi aramızda olan nişandan bahsetmiyorum tüm sülalemin olduğu nişandan bahsediyorum dedim. Ben yanlış bişey mi söyledim dedi. Bende dedim seninle tartışmıycam. 6 yıl sende bekleseydin sabırla senide görürdüm dedim. Hadi nişanlan o zaman sende dedim. Senin açından o kelimeyi söylemek bu kadar basit ise hadi nişanlan senide görelim dedim. Öyle herşey lay lay lom olmuyor dedim. Ağzından çıktığı kadar basit değil bu işler. Kusura bakma ama bu saatten sonra ne kendime nede nişanlıma laf ettirmem. İlk önce söylediklerinin ne manaya geldiğini ölç tart öyle bana söyle dedim. Yanlış anladın beni diye msjlar atmış. Çok merak ediyorum dedim o söylediklerinin anlamı neydi dedim söyle dinliyorum.
Kızdan hala mesaj yok
Cansın sen can
Hoşbuldum zeyno :)
Çok şükür rabbim yardımcı oluyor. günler daraldıkça heyecanda basıyor insanı.
Senin düğününe birşey kalmamış 2 ay allah yardımcın olsun. Nikah işlemleriyle uğraşıyorsunuz sanırım rabbim herşeyinizi denk getirsin. :)
Hiç sevilmeyen, itici insan türleri.
İçinde tutacağın bi durum değil ki kuzum bu her hangi bi insan hakkında konuşmuyorsunuz. Ben de olsam bende tutamazdım yani..
Ben bile korktum be
Amin canım, sen bi an önce evlende önümüzü aç
Maşallah ne kadar az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?