Çok gereksiz bir şaka öyle şakamı olur
Bende planlı biriyim çok iyi anlıyorum seni
Halledilir canım yıldırım nikahı yapacağız dersinizSen en büyük hediyesin ona Ben bir düşüneyim,araştırayım kuzum ne yapılabilir hediye olarak bakalım:44:
Yeri gelmişken kendi soyadınıda kullanacak olan var mı genelde her erkek yaklaşmıyor bu duruma ama
Kuzum çok güzel buu
Son hazırlıklar tamamlanınca insanın içi daha da bir kötü oluyor dimi. Hem sevinç hem hüzün.
Bende kötü oldum şimdi
Kızlar annem dün kına için tülbentimi almış, gelinlik üstüne kuşağımı ve eldivenleri..
Yeni çıkan bi model miş, tülbentin uclarındaki şııkır şııkıır bayıldım
Fikir olsun size de
Eki Görüntüle 1074037
Aaaa hiç göstermiyorsun tatlım, maşallah
Cok tesekkurler tatlim
Tulbentine bayildim bu arada en guzel gununde insallah agiz tadiyla kullanirsin tatlim
Maşallah göstermiyorsun çıtır gelin çok güzelsin
Maşallah canım 9 gün mü
Benimde çok hoşuma gitti bebeğim, ilk defa bu tarz birşey gördüm.
Bi tuhaf zaten içim, ne hissettiğimi bilmiyorum ki. Bi eşyalarımız, kına alışverişi kaldı.
Benim yapmam gereken ufak tefek şeyler, çeyiz tas tamam.
Haziran başında da çeyiz sereriz diye konu açıldı bide aile büyükleri arasında tüylerim diken diken oldu ya :44:
Yalnız annemle bu ara çok tartışıyoruz, konuşamıyoruz doğru düzgün. Canımı epey sıkıyor :26:
Çok gereksiz bir şaka öyle şakamı olur
Bende planlı biriyim çok iyi anlıyorum seni
Halledilir canım yıldırım nikahı yapacağız dersinizSen en büyük hediyesin ona Ben bir düşüneyim,araştırayım kuzum ne yapılabilir hediye olarak bakalım:44:
Yeri gelmişken kendi soyadınıda kullanacak olan var mı genelde her erkek yaklaşmıyor bu duruma ama
Gereken cevabı aldı canım. Daha da şakanın ş sini yapamaz bana
Kuzum ben kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü hayatımızda bir çok şeyin benzemesiyle beraber soyadımızda da bir benzerlik var ama biraz komik benzerlik
Benim soyadım Güvercin evlendikten sonra ise Şahin olacak
Kullanmayı kattiyen düşünmüyorum
Aaa neden tartışıyosunuz kuzum yaa :26:
Gerçi sende streslisin normalde sinirlenmeyeceğin şeyi sinirlenirsin çok normaldir bende öyle olurum arada :26:
Sağol canımm benimm şöyle masrafsız birşey olsun amaMalum evde oturuyorum, baba parası yediğim için
Ben geçen gün lafını açtım ama şöyle açtım. Benim soyadım da güzel sana benim soyadımı mı versek napsak dedim.
Manyak mısın sen oldu olacak karı köylü diye kimliğe yazdıralım yaptıHe kütükten bahsediyorsan kütüğünde değişiyor zaten öyle dedim. Git başımdan dedi sinirlendi. Ardından o zaman ben kendi soyadımı taşıyacağım dedim. Kim izin verdi dedi. Yeni kanuna göre kullanabiliniyor biliyorsun dedim.
Olmaz kabul etmiyorum bu konu burda kapandı dedi ve kapandı
İkimizin soyadı da A' ile başlıyo
Sahin cok hos bir soyadi canim masallah
Hiç bir şey yok ortada aslında. Şöyle anlatayım bebeğim, babam geçen hafta memlekete gitti. Orda ev yaptırıyor başında olması lazım o yüzden.. Düğüne 2-3 hafta kala geri gelecek..
Annemle ikimiz evde kalıyoruz, bende (nişanlımın alıştırması üzerine) evden çıkmaya pek seven biri değilim açıkçası.. Bana sormadan birşeylere karar veriyor benim adıma.. Dün akşam yengem aradı, canım napıyosun vs. Bulaşık topluyorum dedim. Yarın kahvaltıya gelsene, yada ben geleyim dedi. Bende sen gel dedim. Annemde arkamdan sesleniyor, yarın sabah dayınlara kahvaltıya gidiyoruz diye.. Neyse ses çıkartmadım. Telefonu kapattım.
Ben gelmiyorum anne dedim sadece.. Dediğim bu yani başka birşey demedim. Başladı söylenmeye, gitti mutfağa bulaşıkları topladı. Bırak ben toplarım diye tabi.. O mutfakta ben oturma odasında.. Ağlamaya başladı birden, niye ağlıyorsun diyorum beni çok üzüyorsun diyor. Ya ne yaptım diyorum. Sus cevap verme diyor. Of anne ya dedim odaya geçtim.
Evet stres var üstümde, bana destek olması gerekirken üzerime iyice geliyor ya aşırı geriliyorum canım.
Evet bende yeni soyadımı şimdiden çok sevdimmAdımada yakıştı sankim
Kızlar annem dün kına için tülbentimi almış, gelinlik üstüne kuşağımı ve eldivenleri..
Yeni çıkan bi model miş, tülbentin uclarındaki şııkır şııkıır bayıldım
Fikir olsun size de
Eki Görüntüle 1074037
Aaaa hiç göstermiyorsun tatlım, maşallah
bizde de d ile basliyor soyadlari ama benimki daha guzel malesef de yapicak bisey yok
Ben gecende cok saglam geyik yaptim dedimki kan testlerinde sorun cikarsa bizi uygun kisilerle eslestirebilirler mi acaba benim cok acele evlenmem lazim malum yasim gecti dedim guldu bana iyice manyaklastin bu nasi saka falan dedi ama ben ciddi ciddi soyledigim icin baya bir guldu boyle sakalara hic kizmaz benim tosunum hahaha
Son zamanlarin gerginligi canim herkeste var uzmeyin birbirinizi gerci uzmeseniz de herkes her an aglamaya hazir oluyor malesef
Çok güzel canım nasıl duygulu anlar böyle
Hiç bir şey yok ortada aslında. Şöyle anlatayım bebeğim, babam geçen hafta memlekete gitti. Orda ev yaptırıyor başında olması lazım o yüzden.. Düğüne 2-3 hafta kala geri gelecek..
Annemle ikimiz evde kalıyoruz, bende (nişanlımın alıştırması üzerine) evden çıkmaya pek seven biri değilim açıkçası.. Bana sormadan birşeylere karar veriyor benim adıma.. Dün akşam yengem aradı, canım napıyosun vs. Bulaşık topluyorum dedim. Yarın kahvaltıya gelsene, yada ben geleyim dedi. Bende sen gel dedim. Annemde arkamdan sesleniyor, yarın sabah dayınlara kahvaltıya gidiyoruz diye.. Neyse ses çıkartmadım. Telefonu kapattım.
Ben gelmiyorum anne dedim sadece.. Dediğim bu yani başka birşey demedim. Başladı söylenmeye, gitti mutfağa bulaşıkları topladı. Bırak ben toplarım diye tabi.. O mutfakta ben oturma odasında.. Ağlamaya başladı birden, niye ağlıyorsun diyorum beni çok üzüyorsun diyor. Ya ne yaptım diyorum. Sus cevap verme diyor. Of anne ya dedim odaya geçtim.
Evet stres var üstümde, bana destek olması gerekirken üzerime iyice geliyor ya aşırı geriliyorum canım.
Evet bende yeni soyadımı şimdiden çok sevdimmAdımada yakıştı sankim
Soli sahinbana gore adin soli cunku
benim de soyadım Kılıç olacak
kendi soyadımı kullanmam ben sewdiğiminkini kullancaaam
face de bile direkt soyadımı değiştirip kılıç yazcm kendi soyadımla kullnmam
ayy ne meraklıymışım
kendi soyadımda çok güzel ama ne gerek war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?