2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gereken cevabı aldı canım. Daha da şakanın ş sini yapamaz bana

Kuzum ben kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü hayatımızda bir çok şeyin benzemesiyle beraber soyadımızda da bir benzerlik var ama biraz komik benzerlik

Benim soyadım Güvercin evlendikten sonra ise Şahin olacak

Kullanmayı kattiyen düşünmüyorum

Kuzum çok güzel buu

Son hazırlıklar tamamlanınca insanın içi daha da bir kötü oluyor dimi. Hem sevinç hem hüzün.

Bende kötü oldum şimdi

Benimde çok hoşuma gitti bebeğim, ilk defa bu tarz birşey gördüm.

Bi tuhaf zaten içim, ne hissettiğimi bilmiyorum ki. Bi eşyalarımız, kına alışverişi kaldı.
Benim yapmam gereken ufak tefek şeyler, çeyiz tas tamam.
Haziran başında da çeyiz sereriz diye konu açıldı bide aile büyükleri arasında tüylerim diken diken oldu ya :44:

Yalnız annemle bu ara çok tartışıyoruz, konuşamıyoruz doğru düzgün. Canımı epey sıkıyor :26:

Cok tesekkurler tatlim
Tulbentine bayildim bu arada en guzel gununde insallah agiz tadiyla kullanirsin tatlim

Aaa neden tartışıyosunuz kuzum yaa :26:

Gerçi sende streslisin normalde sinirlenmeyeceğin şeyi sinirlenirsin çok normaldir bende öyle olurum arada :26:

Canim ben sosyal hayatta ikisini birden kullanicam ama nufusta esiminkini kullanicam

Sahin cok hos bir soyadi canim masallah

Aaa neden tartışıyosunuz kuzum yaa :26:

Gerçi sende streslisin normalde sinirlenmeyeceğin şeyi sinirlenirsin çok normaldir bende öyle olurum arada :26:

Hiç bir şey yok ortada aslında. Şöyle anlatayım bebeğim, babam geçen hafta memlekete gitti. Orda ev yaptırıyor başında olması lazım o yüzden.. Düğüne 2-3 hafta kala geri gelecek..
Annemle ikimiz evde kalıyoruz, bende (nişanlımın alıştırması üzerine) evden çıkmaya pek seven biri değilim açıkçası.. Bana sormadan birşeylere karar veriyor benim adıma.. Dün akşam yengem aradı, canım napıyosun vs. Bulaşık topluyorum dedim. Yarın kahvaltıya gelsene, yada ben geleyim dedi. Bende sen gel dedim. Annemde arkamdan sesleniyor, yarın sabah dayınlara kahvaltıya gidiyoruz diye.. Neyse ses çıkartmadım. Telefonu kapattım.
Ben gelmiyorum anne dedim sadece.. Dediğim bu yani başka birşey demedim. Başladı söylenmeye, gitti mutfağa bulaşıkları topladı. Bırak ben toplarım diye tabi.. O mutfakta ben oturma odasında.. Ağlamaya başladı birden, niye ağlıyorsun diyorum beni çok üzüyorsun diyor. Ya ne yaptım diyorum. Sus cevap verme diyor. Of anne ya dedim odaya geçtim.

Evet stres var üstümde, bana destek olması gerekirken üzerime iyice geliyor ya aşırı geriliyorum canım.

bizde de d ile basliyor soyadlari ama benimki daha guzel malesef de yapicak bisey yok
Ben gecende cok saglam geyik yaptim dedimki kan testlerinde sorun cikarsa bizi uygun kisilerle eslestirebilirler mi acaba benim cok acele evlenmem lazim malum yasim gecti dedim guldu bana iyice manyaklastin bu nasi saka falan dedi ama ben ciddi ciddi soyledigim icin baya bir guldu boyle sakalara hic kizmaz benim tosunum hahaha

Son zamanlarin gerginligi canim herkeste var uzmeyin birbirinizi gerci uzmeseniz de herkes her an aglamaya hazir oluyor malesef

Ahahahha iyi yapmışsın kuzum bende dün yaptım bi tane acayip sinirlendi
Elektrik kesildi bi ara 25 dk falan kadar korktum mum ışığı falan idare ettik. Neyse o sırada aradı, konuşurken ya iyiki elektrikçi koca bulmuşum dedim.
Tabi çok yakışıklıyım dimi diyor. Kendimi düşündüğümden demiştim öyle dedim. Allah Allah dedi. Neden miş dedi. Neden olacak ben karanlıktan korkuyorum bu yüzden seni iyiki almışım dedim. Sinir etme insanı dedi. Bi baktım tribe girdi
Sonra gönlünü aldım
Ben onun soyadını daha çok seviyorum

Son zamanlarin gerginligi canim herkeste var uzmeyin birbirinizi gerci uzmeseniz de herkes her an aglamaya hazir oluyor malesef

Gerginliğin en çoğu bende var kuzum, ama annemin bu tarz davranışı üstelik birşey demediğim halde zoruma gitmiyor değil. :44:

Çok güzel canım nasıl duygulu anlar böyle

Henüz ağlama moduna geçemedim ben bebeğim ya, bana fırsat vermiyor annem

Kuzum bu konuda sana fazlasıyla hak veriyorum. Haberim olmadan hakkımda plan yapılması. Çıldırıyorum resmen. Annemede nişanlımada söylüyorum ilk önce bana bir söyleyin belki işim var. Belki rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum dimi. Bende çok sinir olurum böyle olduğunda. Bizde ilk zamanlar zorluk yaşadık ama çok şükür şimdi annem birşey olduğunda direkt bana sorar ona göre cevap verir vereceği kişiye. Nişanlımda aynı şekilde. Çabuk alıştı bizimkiler

Şuan sende annende zor zamanlar geçiriyosunuz. Annende belli ki duygulanmış biraz. Evden gidecek olmana üzülüyordur. Sende streslisin. Ama yinede annenin gönlünü kırma derim. Bugün onun dediğine gidin yarında senin dediğine. Ben en çok keşke demekten ve annemin ailemin kalbini kırmaktan korkarım. Sonra pişman olacağımı bildiğim için. Sende şurada az bir zamanın kalmış annenin gönlünü yap. Zaten ondan sonra evleneceksin ayrı yuvan olacak Anneni git öp kokla gönlünü al derim

Evet bende yeni soyadımı şimdiden çok sevdimm Adımada yakıştı sankim

benim de soyadım Kılıç olacak

kendi soyadımı kullanmam ben sewdiğiminkini kullancaaam

face de bile direkt soyadımı değiştirip kılıç yazcm kendi soyadımla kullnmam

ayy ne meraklıymışım

kendi soyadımda çok güzel ama ne gerek war

Benim çok yakın arkadaşımında Kılıçtı ama evlendi değişti tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…