evet canım ya uzun zamandır görüşemiyoruz..
gelinlikle ugrasıyoruz biraz sorunlar var şimdi bir gelinlikci tanıdıgımla gidicem inşallah tekrar bakmaya
ev bosaldı canım boya yapıldı dün mutfak dolaplarını sildik annemle..
bugümde kv ve annem temzilik için gidiyorlarbende önce gelinlikci ardından temizlik
hayırlısıyla yarın eşyalarımız geliyorböyle işte sen neler yaptın bakalım
Günaydın canım stres sıkıntı bunalım hersey bir arada canım herseygünler yaklastı gelinlik arkası sorunlu ne olur kızlar yine dualarınıza ihtiyacım var önü harika arkası ııııı
canım inşallah sorunsuz bir gün olur hatta beklemedigin kadar güzel inşallah
iyi fikirmiş ben seneye bitiririm sanırım inşallah
Çeyiz olayına girdim herşeyi düşünüyor bu kafa almıyor daha fazla canım o yüzden sen düğün zamanı yaklaşmadan hallet çıksın aradan
stresli kuzum sen nasılsın
evet canım nasıl olsa benım daha vakit var o işlere :2: bitsn de kurtulayım
Bende iyiyim canım hiç uğramıyorsun artık hazırlıklar nasıl gidiyor
evet canım ya uzun zamandır görüşemiyoruz..
gelinlikle ugrasıyoruz biraz sorunlar var şimdi bir gelinlikci tanıdıgımla gidicem inşallah tekrar bakmaya
ev bosaldı canım boya yapıldı dün mutfak dolaplarını sildik annemle..
bugümde kv ve annem temzilik için gidiyorlarbende önce gelinlikci ardından temizlik
hayırlısıyla yarın eşyalarımız geliyorböyle işte sen neler yaptın bakalım
Belli olmaz bu işler bir söz olsun bakalım
yoğunumm nehirr :18::18:
hazırlıklar son sürat devam ediyo vallahiii
biz de geçen hafta evi tuttukk
inşallah keşke olsa aa
Allah kolaylık versin canım ya zordur tabi hep koşuşturma hayırlı olsun eviniz Rabbim musmutlu günler geçirmek nasip etsin
İnşallah inşallah
Günaydın canım sen işlerini hallette müsait oldukça gel yine
Günaydın eylülcüm iyiyim çok şükür sen nasılsın
naber tatlımmm
İyiyim kuzum sen nasılsınnaber tatlımmm
Günaydın kızlarrrrrrrrr
İyiyim kuzum sen nasılsın
Günaydın canımcım nasılsın
günaydın canımmmmm
iyiyim sen nasılsın
Günaydın kızlarrrrrrrrr
kuzucumm nerdesin sen bakimm konuşmadık ne zamandır:26:
günaydın canımmmmm
iyiyim sen nasılsın
tünaydın canım napim ya acayip yoğunum evin işleri bitmiyor sürekli gidip gelmekten mahvoldum zaten yatemizlik yapılması lazım bu hafta sınavlar var aöf nin kadın tutcaz bi sürü tantana falan filan uğraşıyorum davetilerim kaldı basamadımm ayy sorma canım der çok bende sen napıosuıun?
ay canım iyiyimm hamd olsun ama fazla mı evhamlıyım neyim ben yasigaraya başladım 3 gündür deli gibi içiyorum sorma yaa :18:
bebeğim benim yaaa zor durumun gerçekten o yollardan geçtim Allah yardımcın olsun bizim boya işi bitti ama boş duruyo kimse müdahale etmiyor bende kafayı yiyorum temizlik için beni bekliyorlar ya tutun bi kadın temizlesinler işte ama yok bi sürü tantana bizimki Allah tan anlayışlı ya nikahı yaptıktan sonra daha bi ılımlı oldu canım benim ya kırıyor ağlatıyor ama anında gönlümü alıyor sağolsunkıyamam sana, strese girdin, bende öyle kafayı yemek üzereyim :26: dün çok fena atıştık, bizim evimiz hala tutulmadı bi de düşünebiliyo musun
nasıl yetişcek bilmiyorum :26: aöfyi salladım zaten sınava bile gitmeyi düşünmüyorum yarın
stres yapma canım, düğüne kadar bitirirsin, en azından ortada bi ev var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?