2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne var arkasında:44:

neyini beğenmedin

Çeyiz olayına girdim herşeyi düşünüyor bu kafa almıyor daha fazla canım o yüzden sen düğün zamanı yaklaşmadan hallet çıksın aradan

evet canım nasıl olsa benım daha vakit var o işlere :2: bitsn de kurtulayım

Bende iyiyim canım hiç uğramıyorsun artık hazırlıklar nasıl gidiyor

yoğunumm nehirr :18::18:
hazırlıklar son sürat devam ediyo vallahiii
biz de geçen hafta evi tuttukk

azcık kalmış ya huu gelinlik ne alemdeee
*
bizim de bugün gelcek inşallah mobilyalarımızzz
gelecek hafta gitcek çeyizler yerleşcek eşyalarr fln
artıkk her gün her hafta sonu doluuu
düğüne kadar dinlenebilene aşkolsunnn

Sohbetınıze kaynak yapıyorum ama pendıkte dugun makyajı için tavsiye edecegınız kişi var mı ?

Günaydın kızlarrrrrrrrr
kuzucumm nerdesin sen bakimm konuşmadık ne zamandır:26:

tünaydın canım napim ya acayip yoğunum evin işleri bitmiyor sürekli gidip gelmekten mahvoldum zaten ya temizlik yapılması lazım bu hafta sınavlar var aöf nin kadın tutcaz bi sürü tantana falan filan uğraşıyorum davetilerim kaldı basamadımm ayy sorma canım der çok bende sen napıosuıun?

günaydın canımmmmm
iyiyim sen nasılsın

ay canım iyiyimm hamd olsun ama fazla mı evhamlıyım neyim ben ya sigaraya başladım 3 gündür deli gibi içiyorum sorma yaa :18:

kıyamam sana, strese girdin, bende öyle kafayı yemek üzereyim :26: dün çok fena atıştık, bizim evimiz hala tutulmadı bi de düşünebiliyo musun
nasıl yetişcek bilmiyorum :26: aöfyi salladım zaten sınava bile gitmeyi düşünmüyorum yarın
stres yapma canım, düğüne kadar bitirirsin, en azından ortada bi ev var :26:

bebeğim benim yaaa zor durumun gerçekten o yollardan geçtim Allah yardımcın olsun bizim boya işi bitti ama boş duruyo kimse müdahale etmiyor bende kafayı yiyorum temizlik için beni bekliyorlar ya tutun bi kadın temizlesinler işte ama yok bi sürü tantana bizimki Allah tan anlayışlı ya nikahı yaptıktan sonra daha bi ılımlı oldu canım benim ya kırıyor ağlatıyor ama anında gönlümü alıyor sağolsun stresten sizinki de canım gerçekten zor bu işler bende sınava formaliteden gircem zaten kitap yüzü açmadım ki hiçç sonra işe gelcemm off sorma bitmiyor dertlerr bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…