2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaaaaaayyyyydıııııııııııııııııınnnnnn

Yeni çeyizlerimle geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii :78::103:

Arada yapılan arkadaş gezileri görüşmelerinden bir şey olmaz canım benim sende biliyorsun zaten rahat olsun için sende hafta sonu kendine zaman ayırırsın ailenle vakit geçirirsin

Günaydın boncuk hemen bakıyorum ki

yok nerdee ben h.sonu sınavlara gidicem hastaneye gidicem o gezicek haksızlık buuu

dedim ona burnundan getiricem diye

Evet kuzum aşırı gergin oluyorum. Mide ağrılarım tutuyor ondan geriliyorum. Benimde sorun varda gitmeye korkuyorum :18:

Off ben biraz karmaşığım bugün. Nişanlımın saat 11 de acemi birliği belli olacak

günaydınn kızlar yoğunum bu aralar giremiyorummm :18: nasılsınızz?

Günaydın kızlarrrr

Napıyosunuzzz ne var ne yokk :103::103:

Günaydın kızlarr

Kizlar bugun mustakbel kayinvalidemler yemege geliyo. Cok gerilimli oluyo bu yemekler sans dileyin bize :/

neden öyleki canım :26: inşallah bu sefer sorunsuz gecer

günaydınn kızlarrr
*
edaaa ne zamandır görüşemiyoruzz canımm nasılsınn nasıl gidiyo hazırlıklarrrrr

Günaydın kızlarr k

neden öyleki canım :26: inşallah bu sefer sorunsuz gecer

Canim bizim ailelerimiz bize pek yardimci olmadi biz kendimiz hallettik cogu seyi. Ailemde erkek tarafi yapar eder mantigi karsi taraftada biz 35 yil once evlenirken bile yapmadik bunlari bu zamanda mi yapilir cikislari derken hep gerginlik oluyo ne yazikki :26:

Kizlar bugun mustakbel kayinvalidemler yemege geliyo. Cok gerilimli oluyo bu yemekler sans dileyin bize :/
İnşallah sorunsuz çok güzel bir yemek olur canım sakin ol
Günaydın kızlarr
Günaydın edam nasılsın
günaydınn kızlarrr
Günaydın canım nasılsın
geçen seneden beri bunu deniyorum

Ben düğünden sonra devam edeceğim bıraktım çalışmadan girdiğimde kalıyorum

iyi fikirmiş ben seneye bitiririm sanırım inşallah

günaydınn kızlarrr
*
edaaa ne zamandır görüşemiyoruzz canımm nasılsınn nasıl gidiyo hazırlıklarrrrr

evet canım ya uzun zamandır görüşemiyoruz..
gelinlikle ugrasıyoruz biraz sorunlar var şimdi bir gelinlikci tanıdıgımla gidicem inşallah tekrar bakmaya
ev bosaldı canım boya yapıldı dün mutfak dolaplarını sildik annemle..
bugümde kv ve annem temzilik için gidiyorlar bende önce gelinlikci ardından temizlik
hayırlısıyla yarın eşyalarımız geliyor böyle işte sen neler yaptın bakalım
Günaydın edacım,naber? hazırlıklar ne alemde

Günaydın canım stres sıkıntı bunalım hersey bir arada canım hersey günler yaklastı gelinlik arkası sorunlu ne olur kızlar yine dualarınıza ihtiyacım var önü harika arkası ııııı

canım inşallah sorunsuz bir gün olur hatta beklemedigin kadar güzel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…