- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
bebeğim benim yaaa zor durumun gerçekten o yollardan geçtim Allah yardımcın olsun bizim boya işi bitti ama boş duruyo kimse müdahale etmiyor bende kafayı yiyorum temizlik için beni bekliyorlar ya tutun bi kadın temizlesinler işte ama yok bi sürü tantana bizimki Allah tan anlayışlı ya nikahı yaptıktan sonra daha bi ılımlı oldu canım benim ya kırıyor ağlatıyor ama anında gönlümü alıyor sağolsunstresten sizinki de canım gerçekten zor bu işler bende sınava formaliteden gircem zaten kitap yüzü açmadım ki hiçç sonra işe gelcemm off sorma bitmiyor dertlerr bitmiyor
Maşallah göstermiyorsun çıtır gelin çok güzelsin
Maşallah canım 9 gün mü
Hatta bugün 8 :)
nikahı ne zaman yaptınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlaaaarrr Nişanlımın acemi birliği belli oldu SafranboluuuuuAllahım sana binlerce kez şükürler olsun
Kızlaaaarrr Nişanlımın acemi birliği belli oldu SafranboluuuuuAllahım sana binlerce kez şükürler olsun
Geldim yine buradayım çok uykum var
ürünleri nasıl görebiliriz?
evet canım geçen hafta pazar yaptıkkkçok komiktii ya geç kaldık nikah memurunu falan aradım 15 dakka gecikmeli de olsa yarım saatlik zaman dilimimizi geçmeden yetiştik koştura koştura sonra şahitlerimiz masada şahitlik etmiyoruz dedi falan memur bunları bi bozdu şimdi çok pişmanlar oo bi sürü olay oldu ama sonunda güzeldi ya
evet canım ya uzun zamandır görüşemiyoruz..
gelinlikle ugrasıyoruz biraz sorunlar var şimdi bir gelinlikci tanıdıgımla gidicem inşallah tekrar bakmaya
ev bosaldı canım boya yapıldı dün mutfak dolaplarını sildik annemle..
bugümde kv ve annem temzilik için gidiyorlarbende önce gelinlikci ardından temizlik
hayırlısıyla yarın eşyalarımız geliyorböyle işte sen neler yaptın bakalım
Günaydın canım stres sıkıntı bunalım hersey bir arada canım herseygünler yaklastı gelinlik arkası sorunlu ne olur kızlar yine dualarınıza ihtiyacım var önü harika arkası ııııı
canım inşallah sorunsuz bir gün olur hatta beklemedigin kadar güzel inşallah
Selam gelincikler
Ben güne çok sinirli başladım. Geçen kan tahlili yaptırmaya gitmiştim ya nikah için.. Bugün sonuçlarını almaya gittim, salak karı sen git normal kan tahlili yap.
Oysa içindeki tüm değerlerin çıkması gerekiyordu :26: Çok sinirlendim. Özellikle demiştim evlilik için diye dedim. Pazartesi gelirsiniz demez mi.
Çıktım o sinirle eve geldiğimde soluk soluğa kaldım
İşini doğru düzgün yapmayan insanları boğasım geliyo :26::26:
Canımm çok sevindim, şimdiden Allah kavuştursunKısa dönem gidecekti dimi ?
Ne zaman yolcu bakim askerin ?
Ayyy yer değiştirelim tatlım, bende çok uyudum sersem gibiyim
sakin ol zeynomm maalesef oluyor bende nikah işlemlerinde sorun yaşamıştım maalesef ama geçip gitcek unutulcak hepsii
hahah ayy koptummmçok eğlenceli bi anı olumştur sizin için de canım
Allah utandırmasınn bebeğim, inş mutluluğunuz daim olsun
Kuzum yok artıkKızlaaaarrr Nişanlımın acemi birliği belli oldu SafranboluuuuuAllahım sana binlerce kez şükürler olsun
Hoşgeldin gelincik
Selam gelincikler
Ben güne çok sinirli başladım. Geçen kan tahlili yaptırmaya gitmiştim ya nikah için.. Bugün sonuçlarını almaya gittim, salak karı sen git normal kan tahlili yap.
Oysa içindeki tüm değerlerin çıkması gerekiyordu :26: Çok sinirlendim. Özellikle demiştim evlilik için diye dedim. Pazartesi gelirsiniz demez mi.
Çıktım o sinirle eve geldiğimde soluk soluğa kaldım
İşini doğru düzgün yapmayan insanları boğasım geliyo :26::26:
Ayyy yer değiştirelim tatlım, bende çok uyudum sersem gibiyim
Çok sinirliyim bebeğim ya. Ne güzel pazartesi gidip verecektik evrakları gün alacaktık. İki tüp kan boşuna gitti, bi de kolumun morartmıştı şimdi hepten sinirlendim
Hoşgeldin gelincikBende sinir olurdum nasıl başından savma iş yapıyor Gel yer değiştirelim olur vallahi 8 buçuk saat uyudum hala uykusuzum
Gözünüz aydıııııııııınnnnn
*
yalnız her yerden tebrik ediyorum seni farkında mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?