2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Boşuna zaman kaybı yaniPazar günü uuyuyacağım bende

haklısın ki canım ya bu kadar basit bi olay için problem yaşayınca insan tahammül edemiyor aranız nasıl konuşamadık ne zamndır???

Aynen öyle canımcımm. Bide yüzsüz yüzsüz kağıdı tutuşturuyor elime gıcık karı
Nişanlımdan da verem testi istemişler az gülmedim, öyle birşey yok saçmalama sakın yaptırma bi kan tahlili, bi aile raporu dedim.

Aramız çok şükür iyi canımm, pazartesi beraberdik. Salı sabahıda beraberdik alışveriş yaptık ufak tefek şeyler kalmıştı onları aldık
Siz nasılsınız bebeğim, düzeldi mi aranıız ?

Boşuna zaman kaybı yaniPazar günü uuyuyacağım bende

Eveeettt. Nehir sen beni gaza mı getiriyon yavrum Gidip yolucam kadını şimdi bak

Uyu tabiii uyuuuu oohh mışıl mışıll

Sağol Balımmm

Uzun dönem gidecek kuzum. Teslim tarihi 8 mayıs

94/2 gidecek balım o zaman

94'lü mü nişanlın, yoksa büyük mü ?
Sülüs tarihi 8 mayıs mı bebeğim

Nehirim ciddi misin

Allahım ancak bu kadar olabilir Şuan şaşkınlıktan öliciiimmm

Nehirim ben yemek yiyimde seninle konuşacaklarımm var. Sormam gerekenler var. Senin sevgilin geldi dimi ?

ben akıyorum zaten

napıyım tatlım çalışıyorum işte sen napıyosun

okudum yazdıklarını olsun bişey olmaz kanın temizlendi

Deniz misin? Nehir mi? Göl mü? Nereye akıyon
Çalış çalış Bende aynı bebeğiimm yat kalk kk

Dalga geçme lan çok sinir oldum zaten
Zaten kansızım, olan kanımıda aldı. :26:

Deniz misin? Nehir mi? Göl mü? Nereye akıyon
Çalış çalış Bende aynı bebeğiimm yat kalk kk

Dalga geçme lan çok sinir oldum zaten
Zaten kansızım, olan kanımıda aldı. :26:

okyanus :111::111::111:

ohhh gel keyfim gel haa

niye kız kan vermek iyidir ama boşa mı gitti o kan ne oldu attılar mı sıkma canını olsun

okyanus :111::111::111:

ohhh gel keyfim gel haa

niye kız kan vermek iyidir ama boşa mı gitti o kan ne oldu attılar mı sıkma canını olsun

Ahahahhaa

Tabi keyif benim keyfim :76:
Eveeeeettt. Resmen boşuna gitti ya, karı normal kan testi yaptırmış. Tüm değerlerin olması gerekiyordu oysa ki !
Ne güzel bugün alıp pazartesi gün almaya gidecektik. :18: İki tüp aldı bide boşunaa

Yok kuzum 92 li nişanlım. Sülüs tarihi 5 mayıs ama yol ile beraber sanırım 8 mayıs yazıyor

keserim o dilini :104:

aaa kadının aklı nerdeyse artık neyse sıkma canını dediğim gibi , pazartesiye kadar kan yapıcı şeyler yiyip iç

gün almadınız mı daha geç kalmadınız mı biraz :26:

Yok kuzum 92 li nişanlım. Sülüs tarihi 5 mayıs ama yol ile beraber sanırım 8 mayıs yazıyor

Hee tecilliydi anladım bebeğiim.
O zaman 2015 - 5 ya da 6 mayıs burda oluyor sevgili nişanlın

Kesme lan evet diyeyim ondan sonra kes :76:
Amaan sinir işte :26: Çok sinirlendim zaten.. Sende damarıma basma.. O gün kan verdiğimde, yolda gelirken 'kan benim, damar benim' diye gidiyorum eve
Bol bol vişneli meyvesuyu içcem
Yok yavrum ne geç kalması, düğün günü yapmayacağız biz nikahı istemedik. 21 Mayıs'a alıcaz nikah tarihini, beyimizin doğum günü de o gün
Ondan 1 ay sonra da düğün zaten

Eveeettt. Nehir sen beni gaza mı getiriyon yavrum Gidip yolucam kadını şimdi bak

Uyu tabiii uyuuuu oohh mışıl mışıll

Gaza gelme tatlım amaninşallah ne zaman desem erkenden uyanıyorum
Nehirim ciddi misin

Allahım ancak bu kadar olabilir Şuan şaşkınlıktan öliciiimmm

Nehirim ben yemek yiyimde seninle konuşacaklarımm var. Sormam gerekenler var. Senin sevgilin geldi dimi ?

Ciddiyim kuzum geçen sene Mayısta gelmişti kısa dönem çok şükür bitirdik biz darısı sizin başınıza tamam konuşuruz sen ye yemeğini

biz çok şükür bebeğim Rabbim nazardan saklasınn nikahtan sonra daha bi sahiplendii beni ki sormaa Rabbim çoğaltsınn inşaAllah verem testi ne ki kız o şey olmasın verem savaşlar akciğer röntgeni çekiyor onun içindir belki de röntgen ve kan tahlili isteniyor rapor için canım

inşallah canımm, evli bi kadınsın artık
nasıl bi duygu:)))))

valla bişey anlamadım ki herşey aynı çünkü ama rahatça kocacımm diyorumm oda bana karıcımmm diyor bu işte güzel yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…