2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çıkamıyorum ki :26: Keşke çıksam.. Bizim ailenin erkeklerine evlilik yarar, göbek yaparlar
Belki bana da evlilik yarar

erkeklerine diyor kadınlarına değil genelde öyle olur da bayanlar için bilemiyorum ama olabilir dee sen şimdi çeşit çeşit yemekler yapıcan deniycen haliyle alırsın

Eki Görüntüle 1076469 Eylülcüm çok farkı yok gibi ahaha
Çok kızdırdı çok bakışlarımla korkuttum kadını Benimde dayımın oğlu hemşir olacak
Kardeşine söyle yalnışlık yapmasın sakın ilerde, çok sinir bi durum

Önünde yırtmışsın kağıdı daha ne olsun bir dahakine yapamaz o yanlışı sana Dikkatlidir kardeşim bakalım güzel bir meslek layıkıyla yaptıktan sonra

erkeklerine diyor kadınlarına değil genelde öyle olur da bayanlar için bilemiyorum ama olabilir dee sen şimdi çeşit çeşit yemekler yapıcan deniycen haliyle alırsın

Belki kadınlarıda alıyordur, ama şimdi düşündüm de yok ya gelinleri alıyor kilo Amcamın kızıda hamilelikte almıştı bi tek

Aaaaa evet ben bunu nasıl düşünmedim :26:

Önünde yırtmışsın kağıdı daha ne olsun bir dahakine yapamaz o yanlışı sana Dikkatlidir kardeşim bakalım güzel bir meslek layıkıyla yaptıktan sonra

Yırtarım tabi ayar etti beni karı
Tabi çok güzel bi meslek ya

rengi farklı

Belki kadınlarıda alıyordur, ama şimdi düşündüm de yok ya gelinleri alıyor kilo Amcamın kızıda hamilelikte almıştı bi tek

Aaaaa evet ben bunu nasıl düşünmedim :26:

en güzeli aslında kilo almak iyi bişey miii benim teyzemde senin gibiydi bak 50 kilo bile değildi hamilelikte bir aldı alış o alış şimdi 70 küsür kilo 2,ciye doğrdu diycektim soryy

Son düzenleyen: Moderatör:
en güzeli aslında kilo almak iyi bişey miii benim teyzemde senin gibiydi bak 50 kilo bile değildi hamilelikte bir aldı alış o alış şimdi 70 küsür kilo 2,ciye hamile

Ayyy maşallahh Canım ben mideden dolayı kilo alamıyorum, alınca da çok rahat veriyorum. :26:

Bende evlenince kilo alıcam diye korkuyorum zaten hiç zayıfcık birşey olamadım :76:denemelerle daha da alacağım sanki :95:ben yapsam hiç yemesem hep sevdicek yese keşke

Geldim geldimm.. Anlatsana kuzum nasıldı peki?

Rahat mıydı çok sorun yaşadı mı?

Aaa bana böyle birşey demedi kuzum, nişanlımda da verem testi istemişler. Akciğer isteseler tamam da :44:
Ben bunu bi net öğreneyim ya kafam karıştı şimdi off ne zor işşşş :26::26::26:

sor kuzum sor işin aksamasın

Yaaa ne sandıydıınn sen beni kilolu mu sanıyodun aşk olsun :26:

47 kilo muu yok artık ya aramızda nerdeyse 20 kilo var yaa

Bende evlenince kilo alıcam diye korkuyorum zaten hiç zayıfcık birşey olamadım :76:denemelerle daha da alacağım sanki :95:ben yapsam hiç yemesem hep sevdicek yese keşke

Tatlımm ahh ne güzel, yer değişek biz ya vallahi

Evet kuzucanımmm

En kötüsüde yıl dönümümüz 5 mayıs :26:

Aaaaayy :26: Bizde ilk yıl dönümümüzü ayrı geçirmiştik :26:
Hep kendimi 'tek engelimiz' diye avuttum. Geçecek bitecek inşallah sizinde

ama güzel bişey aslında yaaaa :113::113::113:

Hiiçç güzel birşey değil ! :26: Dalga geçiyorlar benimle iskeletor diye

sor kuzum sor işin aksamasın

47 kilo muu yok artık ya aramızda nerdeyse 20 kilo var yaa

Ama benden istememeleri normal mi ki bebeğim onu anlayamadım. :26:

Nişanlımla aramızda da 17 kilo var

Hiiçç güzel birşey değil ! :26: Dalga geçiyorlar benimle iskeletor diye

Ama benden istememeleri normal mi ki bebeğim onu anlayamadım. :26:

Nişanlımla aramızda da 17 kilo var

geçsinler bence güzel

İnşallah uğur getirir size kuzum bizimde gidiş tarihimiz çok farklıydı 12.12.12

vuuuuu

İnşallah canım ya. Bazı yorumları falan okudum. Oradan genelde doğuya tim gönderiyorlarmış. Ama meslekçiler ve şoförler şanslı olurmuş genelde. Onları batıya gönderirlermiş. Peki sülüsünde yazar dimi ne olarak gideceği. Ben öyle biliyorum ama yanlış mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…