geçsinler bence güzel
Tatlımm ahh ne güzel, yer değişek biz ya vallahi
Aaaaayy :26: Bizde ilk yıl dönümümüzü ayrı geçirmiştik :26:
Hep kendimi 'tek engelimiz' diye avuttum. Geçecek bitecek inşallah sizinde
Eyyylüüüüüüll !
Çok kızarım bak
Ama benden istememeleri normal mi ki bebeğim onu anlayamadım. :26:
Nişanlımla aramızda da 17 kilo var
Acemide zorlandık biraz kuzum en fazla ilk 1 ayı zor söyleyeyim bizim gibi çanta hazırlamayın detaylı hiçbirini kabul etmemişlerdir tekrardan kantinden aldırmışlardı birkaç iyi komutanları vardı Usta birliğine geçince rahatladık internet cafe de görevli oldu her gün telde konuştuk kamerada her gün gördük birbirimizi skype dan yazıştık sürekli bizim askerliğim rahattı çok şükür o zamanlar nöbet tutuyorlardı biraz kötüydü nöbetleri kışa denk geldi askerliğimiz bozkır soğuğu var sizin yaza gelecek acemisi falan daha rahat olurGeldim geldimm.. Anlatsana kuzum nasıldı peki?
Rahat mıydı çok sorun yaşadı mı?
gizli yerim var
Yok kuzum bu sene çok şükür beraberiz ama seneye ilk ve son olacak Allahın izni ileBu nedenle çok fazla sorun etmiyorum. Nede olsa yıl dönümümüzden bir kaç gün sonra temelli kavuşacağım Rabbimin izniyle
kız güzel bişey diyorum kızarım diyo :26: valla ben isterdim zapzayıf olmayı
bana aile hekimim söyledi canım kuzenim de aynı şekilde söyledi hekim demese bile gidecektim ben çekmeye yani bilmiyorum ki sizin doktor gerek görmemiş belki de sonuçlara göre rapor verdi çünkü
nişanlın bile benden 1,5 kilo zayıf kızoyy ben nerelere gidemmm nerelereee
Acemide zorlandık biraz kuzum en fazla ilk 1 ayı zor söyleyeyim bizim gibi çanta hazırlamayın detaylı hiçbirini kabul etmemişlerdir tekrardan kantinden aldırmışlardı birkaç iyi komutanları vardı Usta birliğine geçince rahatladık internet cafe de görevli oldu her gün telde konuştuk kamerada her gün gördük birbirimizi skype dan yazıştık sürekli bizim askerliğim rahattı çok şükür o zamanlar nöbet tutuyorlardı biraz kötüydü nöbetleri kışa denk geldi askerliğimiz bozkır soğuğu var sizin yaza gelecek acemisi falan daha rahat olurkalktı sonra nöbetleri düştüğü bölüğe göre de değişiyor aslında inşallah sizde bizim gibi rahat bir askerlik yaparsınız canım Ben sürekli gittim 5 ay da 5 kere gittim diyeyim kalınacak çok güzel yerleri var görülecek gezilecek gidersin inşallah sende bitirir yersiniz bu askerliği her şekilde yardımcı olurum ben sana belki gittiğinde erkek arkadaşımda yardımcı olur komutan ismi falan verir sevdiği iyi anlaştığı komutanları vardı çünkü cafede arkadaş gibi olmuştu bazılarıyla internet işi yakınlaştırıyor dostluklar güzel kurdu hala görüşürler
seni seni
AyyyyşşşTabi şimdiden strese sokupta sorun etme kendine.. Sonra bi ömür var
Tamam al benim fizik senin olsun, senin ki de benim
Heee anladım bebeğim. Kan testine göre söylüyorlar o zaman, salı günü net birşey söyler bana da hekim sanırım :44:
Nişanlım askerden geldiğinde daha kiloluydu bu ara çok çalışıyo verdi kiloları
Gitme kız bi yerlereee
tamam ama göğüslerimi vermem
onlarda biter canımm :)
sonu gelecek dimi bunların az kaldı
bugün sadece mutfak dolaplarını temizleyip döndük annemle..tanıdık biri var gelinlikci ona evde dikiyor gittik yanına bir resim vardı sırttan gösterdimkesinlikle cok yanlıs yapılmıs duvak altından belli olmaz ama elimden geldigince halledicem onlar yapamasada teslim alınca ben yapıcam dedi yarın birlikte gidicez gelinlikciye sabahtan inşallah haber falan vermedim inşallah düzelir inşallah ön kısmı bir harika prenses gibiyim ama arkası
inşallah kuzum inşallahh Allah+ım utandırma
sagol canım
kınadakinimi örteceksin canım onu düşünüyorum bende :44:bende beyaz alayım en iyisi hem renkli bir cicekle kırmızı kurdele hos durmaz :44:
canım bence ebvin cok güzeldi hem oraya yuva yapacak sizsiniz ayrıca inşallah hayırlısıyla cok güzel bir ev alır cıkarsınız oradan
vuuuuu
İnşallah canım ya. Bazı yorumları falan okudum. Oradan genelde doğuya tim gönderiyorlarmış. Ama meslekçiler ve şoförler şanslı olurmuş genelde. Onları batıya gönderirlermiş. Peki sülüsünde yazar dimi ne olarak gideceği. Ben öyle biliyorum ama yanlış mıyım?
Olmaz onlar da dahilbende o da yok :26::26::26:
kızlarr bişe sorucam, doğum kontrol hapı için doktora gittiniz mi :26:
Ne zaman başlamak lazım :26: hormonları en az etkileyen hangisi :26:
Tatlımm ahh ne güzel, yer değişek biz ya vallahi
onları veremem memnunum biraz büyük olmasından
Değişelim olur
Acemide zorlandık biraz kuzum en fazla ilk 1 ayı zor söyleyeyim bizim gibi çanta hazırlamayın detaylı hiçbirini kabul etmemişlerdir tekrardan kantinden aldırmışlardı birkaç iyi komutanları vardı Usta birliğine geçince rahatladık internet cafe de görevli oldu her gün telde konuştuk kamerada her gün gördük birbirimizi skype dan yazıştık sürekli bizim askerliğim rahattı çok şükür o zamanlar nöbet tutuyorlardı biraz kötüydü nöbetleri kışa denk geldi askerliğimiz bozkır soğuğu var sizin yaza gelecek acemisi falan daha rahat olurkalktı sonra nöbetleri düştüğü bölüğe göre de değişiyor aslında inşallah sizde bizim gibi rahat bir askerlik yaparsınız canım Ben sürekli gittim 5 ay da 5 kere gittim diyeyim kalınacak çok güzel yerleri var görülecek gezilecek gidersin inşallah sende bitirir yersiniz bu askerliği her şekilde yardımcı olurum ben sana belki gittiğinde erkek arkadaşımda yardımcı olur komutan ismi falan verir sevdiği iyi anlaştığı komutanları vardı çünkü cafede arkadaş gibi olmuştu bazılarıyla internet işi yakınlaştırıyor dostluklar güzel kurdu hala görüşürler
seni seni
Biraz daha konuşursak ben adımı da eylül yapsam sus lan
Canım ben rahatsızlığım için kullanıyorum en etkilisi diane 35 sanırım ama yasminin etkileri daha az kötü anlamda sanırım ama en sağlıklısını doktor söyler sana bence 1 ay önceden başlamak gerekir etkisi olsun diye
:82:
AyyyyşşşTabi şimdiden strese sokupta sorun etme kendine.. Sonra bi ömür var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?