2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tatlımm ahh ne güzel, yer değişek biz ya vallahi

Aaaaayy :26: Bizde ilk yıl dönümümüzü ayrı geçirmiştik :26:
Hep kendimi 'tek engelimiz' diye avuttum. Geçecek bitecek inşallah sizinde

Yok kuzum bu sene çok şükür beraberiz ama seneye ilk ve son olacak Allahın izni ile Bu nedenle çok fazla sorun etmiyorum. Nede olsa yıl dönümümüzden bir kaç gün sonra temelli kavuşacağım Rabbimin izniyle

Ama benden istememeleri normal mi ki bebeğim onu anlayamadım. :26:

Nişanlımla aramızda da 17 kilo var

bana aile hekimim söyledi canım kuzenim de aynı şekilde söyledi hekim demese bile gidecektim ben çekmeye yani bilmiyorum ki sizin doktor gerek görmemiş belki de sonuçlara göre rapor verdi çünkü

nişanlın bile benden 1,5 kilo zayıf kız oyy ben nerelere gidemmm nerelereee

Geldim geldimm.. Anlatsana kuzum nasıldı peki?

Rahat mıydı çok sorun yaşadı mı?
Acemide zorlandık biraz kuzum en fazla ilk 1 ayı zor söyleyeyim bizim gibi çanta hazırlamayın detaylı hiçbirini kabul etmemişlerdir tekrardan kantinden aldırmışlardı birkaç iyi komutanları vardı Usta birliğine geçince rahatladık internet cafe de görevli oldu her gün telde konuştuk kamerada her gün gördük birbirimizi skype dan yazıştık sürekli bizim askerliğim rahattı çok şükür o zamanlar nöbet tutuyorlardı biraz kötüydü nöbetleri kışa denk geldi askerliğimiz bozkır soğuğu var sizin yaza gelecek acemisi falan daha rahat olurkalktı sonra nöbetleri düştüğü bölüğe göre de değişiyor aslında inşallah sizde bizim gibi rahat bir askerlik yaparsınız canım Ben sürekli gittim 5 ay da 5 kere gittim diyeyim kalınacak çok güzel yerleri var görülecek gezilecek gidersin inşallah sende bitirir yersiniz bu askerliği her şekilde yardımcı olurum ben sana belki gittiğinde erkek arkadaşımda yardımcı olur komutan ismi falan verir sevdiği iyi anlaştığı komutanları vardı çünkü cafede arkadaş gibi olmuştu bazılarıyla internet işi yakınlaştırıyor dostluklar güzel kurdu hala görüşürler

seni seni

Ayyyyşşş Tabi şimdiden strese sokupta sorun etme kendine.. Sonra bi ömür var

kız güzel bişey diyorum kızarım diyo :26: valla ben isterdim zapzayıf olmayı

Tamam al benim fizik senin olsun, senin ki de benim

Heee anladım bebeğim. Kan testine göre söylüyorlar o zaman, salı günü net birşey söyler bana da hekim sanırım :44:

Nişanlım askerden geldiğinde daha kiloluydu bu ara çok çalışıyo verdi kiloları
Gitme kız bi yerlereee

kızlarr bişe sorucam, doğum kontrol hapı için doktora gittiniz mi :26:
Ne zaman başlamak lazım :26: hormonları en az etkileyen hangisi
:26:

tamam ama göğüslerimi vermem

Evet edacim kina ortusunu ortecegim zaten cicegim de beyaz benim sorun olmaz ama tabiiki sen beyaz al cicegin renkliymis
Valla tatlim bizde gun gectikce kavgalar artiyor surekli problemliyiz bu sabah dugune kadar seni gormek istemiyorum dedim en sonunda bunu dedirtti bana cok mutsuzum canim hicbirsey istemiyor

Uzun dönemlerin farklımı bilmiyorum ama canımcım bizim açıklandığı jandarma yazıyordu ustasıda orasıydı ya sonra oradan sanırım belli oluyor uzunlarda duruma göre değerlendiriyorlar herhalde bizde jandarma yazıyordu ama hiç öyle birşey yapmadı acemide yemin törenine hazırladılar bayağı sıkı bir şekilde ustada da maliye mezunu komutan birkaç bilgi sordu cevapladı sevdi o an komutan yardımcı oldu internet işinden de anlıyor çözemediği sorun yok o yüzden cafenin başına koydular çok keyifliydi yani

kızlarr bişe sorucam, doğum kontrol hapı için doktora gittiniz mi :26:
Ne zaman başlamak lazım :26: hormonları en az etkileyen hangisi
:26:

Canım ben rahatsızlığım için kullanıyorum en etkilisi diane 35 sanırım ama yasminin etkileri daha az kötü anlamda sanırım ama en sağlıklısını doktor söyler sana bence 1 ay önceden başlamak gerekir etkisi olsun diye
:82:

Acemide mecbur zorlanacak kuzum. Alışmaşı arkadaş edinmesi sonuçta sivil hayattan askeriyeye gidiyor ne kadar normal olabilir dimi. Çanta konusunda bende diyorum aslında çok detaylı bişey almasın götürmesin diye ona bakıcaz artık. Peki acemin sonra usta birliği dağıtımı olacak ya. O biraz kafamı karıştırıyor açıkcası. Neye göre belirleniyor. Benim nişanlım meslek mezunu. Acaba ona göre meslekçileri ayırıyolar yoksa soruyorlar mı? Bu konuda hiç duyum aldın mı sevgilinden ?

İnşallah kuzum bir gitsinde bakalım artık hangi bölükte olacak :26:

sagol bebeğim ya, karar veremedim :26: herkes bi isim veriyo ama ben hormanlarımı cok fazla etkilemeyen bişe istiyorum :26:
en iyisi doktora gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…