2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Biraz daha konuşursak ben adımı da eylül yapsam sus lan

Sorarım kuzum hiç bilgi almadım ama meslek önemlidir muhakkak öyle olması gerekir yani ama şans eseri direk sistemden de atıldığını duymuştum belki Safranbolu da kalır belli mi olur Ustada kalırsa yaşadı şahsen Safranbolu bozkırı soğuktur yazları sıcaktır ama harika bir yer biz bir gün nasip olursa gezmek kalmak için gideceğiz inşallah düğünden sonra hasret gideririz eskileri yad ederiz diyoruz bakalım kısmet

Son düzenleme:
sagol bebeğim ya, karar veremedim :26: herkes bi isim veriyo ama ben hormanlarımı cok fazla etkilemeyen bişe istiyorum :26:
en iyisi doktora gideyim

Bence de doktor söylesin zaten bu tarz ilaçları doktor kontrolünde almak en mantıklısı benim kullandığım hormonları gayet etkili adet düzenleyici korunma hapı :26:

Bizde de öyle yazıyor kuzum Jandarma diye. Benim bildiğim sülüste yazarmış ne olduğu ama henüz sülüsü almadı. E devletten baktık biz. Benim nişanlımda İklimlendirme ve Soğutma Teknikeri. Alanında usta. Zaten şuanda da usta başı olarak çalışıyor. İnşallah meslek ile ilgili birşeyler yapabileceği durum olursa süper olur onun için. Bilgisayardan da iyi anlıyor ama yapmak ister mi bilmiyorum :26: Off Allahım ne olur meslekçi olsun yaa :26:

Soğuğundan çok fazla etkileneceği sanmıyorum kuzum. Mesleği gereği fazlasıyla alışkın. İnşallah usta birliğinde kalır ya nasıl sevinirim Bende çok gezmek istiyorum. Bakalım Allah nasip ederse zaten yemin törenine gitmeyi düşünüyoruz ailecek

Sanırım Safranbolu'da kalma ihtimali de yüksek oluyor genelde bizim arkadaşlarından Karabük,Bolu olarak dağılmıştı birazı da Safranbolu'da kalmıştı tabi ki uzun kısa farkedermi orasını sormam gerekir:26:ben bunun cevabını sana yarına kalmaz veririm kuzuminşallah işiyle ilgili rahat edeceği bir yer olur yemin törenine kadar zorlayacaklar fazlasıyla haberiniz olsun ama aşılıyor telefon sıkıntısı da çekmeyecek oldukça fazla ankesörlü telefon var hep farklı numaradan arardı sevdiğim hepsini kaydederdim daha silemedim bile kıyamıyorumyemekleri çok güzel olmasa da idare eder kantinden bir arkadaş falan ayarlarsa bazen dürüm bile yediği olur askerim sevdirmişti kendini yaptırıyordu komutanların yaptırdıklarından çiğ köfte aldırırlardı dışarıdan sadece cafe de çalıştığı için Salı günleri izin günüydü o sorundu bir tek benim işten izin alıp gitmem gerekti giderken biz götürdük çıkışına da biz aldık geldik çok güzel anlar oluyor arkadaşları bavulunu tekmeledi çıkışında bir daha gelme diye 349.dönem askerlerinde yazım var müsait olduğunda okursun istersen kuzum asker yolu beklemek çok güzel bir şey

İnşallah dediğin gibi olur kuzum ya Nişanlımda genelde her girdiği ortamda kendini sevdirir ama orası asker ocağı. İnşallah dediğin gibi oda sevdirir kendini ve rahat eder. Benim abim bile komutanların gözüne girdiyse benim nişanlım hayda hayda girer Abimle biraz geçim zordur da

Allahım abim gibi bir asker yoktur sanırım. O kadar rahat istediğini yapan. İstediğini yiyip istemediğini yemeyen. Birde bildiğim kadarıyla ailede tek evlat olunca doğuya düşmüyor diye birşey varmış. Doğru mudur? :26:

Yazını en kısa sürede okuyacağım Nehirimm

Son düzenleme:

Sevdirir sevdirir konuşkansa cana yakınsa bir yerden tutturur muhakkakBizde rahattık çok şükür öyle bir yere düşer inşallah kuzum o dediğini duymadım ama bir kardeşten biri doğuya düştüyse diğeri batıya düşer olayını duymuştum canımcım mesela bizim diğer kardeş Erzurum'da yapmıştı usta birliğini biz Sfranbolu'da kaldık tam batı olmasa da karadenizden hiçbir zarar gelmez

Aynen öyle kuzum. Konuşkandır oldukçada cana yakındır

Senin dediğini bende duydum kardeş olayında. İnşallah kuzum ya sana sorduklarımın cevabını öğrenirsen içimi çok rahatlatırsın

Kafanıda epey şişirdim

Olur mu kuzum hiç aşk olsun kafa şişirmek ne demek seve seve cevap veririm yardımcı olurum bilirim böyle anları açıklanacağı zaman yüreğim ağzımda lafını kanıtlamış bir insanın hiç hayatımda o kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum ekran açılana kadar mahvoldum öldüm bittim diyebilirim gece saat 4 falandır sistem açıldığında düşün araştırmadığım sayfa kalmadı herkesten Safranbolu'nun nasıl olduğunu öğrenmeye çalışıyordum herhalde bir kere daha öyle bir heyecan isteme gecesinde ya da düğün gecesinde olur

Bende o evreleri geçtim düğün hariç. Bunda yaşadım ama bende öyleydim. Sayfa açıldı ya birden elim ayağım uyuştu kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. Gördüğümü okuyamaz hale geldim

Hemen telefona sarıldım daha tam okuyamadan nişanlımı aradım Oda açtı baktı hemen İnşallah bundan sonrada düğünümüzde beraber yine yaşarız böyle heyecanları

Çok teşekkür ederim kuzum benimm. Bende Safranbolu için kötü yorumlar okudum ama içimi rahatlattın

yok yok kan tahlilini ver iki güne çıkar o sende röntgenini çektir o arada dedi bana sevk kağıdı vercek misinz dedim gerek yok evllilik için demen yeterli demişti bana aile hekimi

kızlarr bişe sorucam, doğum kontrol hapı için doktora gittiniz mi :26:
Ne zaman başlamak lazım :26: hormonları en az etkileyen hangisi
:26:

1 ay diye biliyorumm ben canımm benim öyle sorunum yok çok şükür hemen bebiş yapcamm

O heyecan çok farklı gerçektenAmin inşallah kuzum güzel tatlı heyecanlar yaşayalımEvet bende okumuştum ama gitmeden yaşanmadan anlaşılmıyor kafanızı hiç birşeye takmayın aldırmayın herkesin şansı farklı oluyor düştüğü bölük başındaki komutan çok değişiyor o yüzden yaşayıp görmek en iyisi bavulundan birşey aldırmazlarsa üzülmeyin bizim gibi bizim çok zorumuza gitmişti o kadar emekle hazırlamıştık ki ama oranın kuralı sanırım kantinden alındı tekrar kantinde hiç kontör sıkıntısı olmadı sürekli bulunuyor ama önerim aile kartlarımı ne böyle birşey vardı postahaneden giderken alın bol bol yanında bulunsun onlar daha avantajlı sorarsanız zaten verirler direk mantar kremi sabun bunlar önemli yazın gittiği için mantar oluşma ihtimali olabilir bizim kış dı öyle bir sorun olmadı çok şükür güneş kremi alınabilir orada kullandırmasalar sonrasında kullanılır ustasında alıyorlar bavullarını yanlarına acemi de gaffur pijamalarından giymişti askerimHer şey güzel olacak koca bir engel kalkacak tatlım ilk gün iğne vuruyorlar bir sürü ayrıntısı var öğrenmek istersen anlatırım özelden de ilk gece ilk hafta zor ama sonrası geçiyor içindeyken geçmediğini düşünsen de bakıyorsun bitmiş bile

ay gerçekten miiii hemen miiiiiiiii bari biraz bekle kızzz

Haklısın kuzum. Bende nişanlıma öyle dedim okuma dedim onları. Kişiye göre değişir bu durum. Benim abimde Ankara çok kötü dedi ama o kadar rahattı ki anlatamam. Her an her dakika mesajlaşır konuşurduk abimle. İnşallah nişanlım içinde öyle olur. Rabbim bu konuda da yüzümüze gülerde sağ salim kavuşurum ona

Dediğin aile kartını araştırayım canım sorayım bakayım. Bu hafta sonu bakalım kayınvalidemlerle görüşeceğiz görümcemle falan konuşuruz söylerim onlarada fazla birşey götürmesin diye -ki abimde öyle dedi. Acemi birliği için birşey götürmesin dedi. Ayrıntılarını senden dinlemek isterim kuzum çok çok iyi olur

Ben aslında bu ayrı kalma olayına çok takılmıyorum. Konuşmama, görememe gibi. Neden dersen 2 yıl benim üniversitemden dolayı ayrı kaldık. Uzak olduğu için 2-3 ayda bir geliyordum. Sürekli telefonla konuşamıyorduk gün içinde o işte yada okulda oluyordu bende okuldaydım. Anca akşamlar bir kaç saat konuşup yatıyorduk. Aslında çokta uzak değiliz bu durumlara ama şuan fena halde alıştık. Son 8 aydır hemen hemen her sabah beraberiz. Bu nedenle biraz zorlanırız diye düşünüyorum. Son 1 haftadır sürekli Sakaryaya çalışmaya gidiyor. Akşamları göremiyorum o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam İnşallah bunlarıda atlatıcaz. Hayırlısıyla Askerimi göndericem ve onun bana yaptığı gibi son günü gidip ben alacağım onu

İnşallah çok çabuk kolayca geçecek canım içini ferah tutZaten fırsat buldukça arayacak bazen ailesinden çok seni arayacak bizim öyle olmuştu ben ailesine haber veriyordum bazen diyorum onları da ara sor yanlış anlamasınlar diye yönlendiryordum var mıdır benim gibi gelinher fırsatta da aradı çok şükür hiç üzmedi beni askerim askerde değişir sözlerine falan inanma sakın yok öyle bir şey hatta daha da olgunlaşıyorlar belki daha da anlıyorlar değerini daha ballı oluyor sonrası o özlem var ya çok fena güven,saygı,sevgi olduğu sürece daha kolay ve kavga etmiyorsanız normalde orada da etmiyorsunuz merak etme biz hiç etmedik çok şükürburada sana biraz fazla iş düşüyor fazlaca sabrı öğreneceksin için ağlayacak ama telefonda ona güleceksin hep destek tam destek modunda yaşayacaksın hepilk günler belki arar diye telefonun sesi sonuna kadar açık olacak banyoya bile giremeyeceksin ya ararsa o sırada diyesonra telefona geçecek ve rahatlayacaksınız usta birliğinde inşallahburada attığın triplerin hiç bir anlamı olmadığını anlayacaksın keşke yanımda olsa tripte neymiş bir olmaktan başka önemli şey mi varmış diyeceksin sabrın sınanacak ama aşkınız büyüyecek zaten uzaklık mesafeler küçük ateşi söndürür büyük ateşi alevlendirirmiş

Son düzenleme:

Ben en çok onun sesine özlem duyuyorum inşallah o özlemimde çok uzun sürmezde günde 1 defada olsa duyarım içim rahat eder en azından Banada çok söyleyen oldu öyle askerde değişir diye ama sevdiğim adam 6 senedir aynı. Ne değişebilir diyorum. Bende değişeceğine inanmıyorum. Dediğin gibi askine bana daha bağlı bir insanla karşılaşacağıma eminim

Tartışmalarımız illa ki oluyor ama çok uzun sürmez. Heleki o askerdeyken ben daha da çok dikkat ederim. Sabırlıyımdır çok sabırlıyım hemde. Rabbim daha da çok sabır verir inşallah bana Ben benden öte onun moralinin yüksek olmasını istiyorum ve onun içinde herşeyi yaparım Şimdi bile öyleyim üzüleceği, kafasına takılacak şeyler olunca çokta söylemem söylersemde ayrıntısına inmeden söylerim

Evet dediğin gibi şimdi yaptığım triplerden çokça pişman olucam buna adım gibi eminim Bazen nişanlımda diyor ama napıyım

Ona olan sevgim en kötü günümüzde bile bir gram azalmadı. İnşallah askerdeykende daha da fazlalaşacak Ben sabırla evliliğimiz için çeyizler hazırlayacağım. Ona süprizler yapacağımm

İşte bu düşünceyle her şey çok güzel olacak kuzum aşkınıza inan çeyizlerine süprizlerine sarıl sevdiğinin sesini duyunca gün bitince her şey daha da güzel olmaya başlayacak her doğan güneş batmaya mahkum yeniden güneş doğması için askerdeyken hep söylediğim bir söz vardı Bir gün gelecek Bir gün kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…