2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoşgeldin canım iyiyim çok şükür sen nasılsınEvet maşallah 20 gün kaldı arkadaşlarımız gelin oluyor sırayı bize verecekler

benim ümidim yok artık :111:
rabbim onların mutlluk ve huzurlarını artırsın
iyim bende hamdolsun

Ramazan ayından dolayı seneye biz yandık daha da geri geliyor:18:Çoğu gitmiş azı kalmış halledersiniz hayırlısıyla içini ferah tut sen

Ramazan ayından dolayı seneye biz yandık daha da geri geliyor:18:Çoğu gitmiş azı kalmış halledersiniz hayırlısıyla içini ferah tut sen

yok içim ferah zaten az kaldı işler çok şükür sewiniyorum bikaç ay öncesine oranla daha iyi durumdayız Allahtan hiç bişeyimiz yoktu almıyorduk daha çok war diye ama zaman nasıl geçiyor anlamadım... daha dün 1 nisan'dı ne çabuk ay sonuna geldik anlamadım

aynen öle seneye daha da geri geliyor seneye ewlenen yandı

millet boş durmuyor walla bu sene ne çok ewlenen war hahah

Zaman çabuk geçiyor gerçektenBiz yandık yani bu sene evlensin herkes seneye tek tük kalalım ne kötüyüm ya
çok şükür bir sorun yok neblim umutsuzum sadece biraz

Maşallah canım benim umutsuz olma kısmetimiz bakalım ne göstericek

Zaman çabuk geçiyor gerçektenBiz yandık yani bu sene evlensin herkes seneye tek tük kalalım ne kötüyüm ya

Maşallah canım benim umutsuz olma kısmetimiz bakalım ne göstericek

Ahahah

tabii canım seneye ewlencek kimse kalmasın herkes sizin düğüne gelsin de bol bol takı taksın dimiiiii

Son düzenleme:
haa iyi bari bi tanesi eksilmiş
Birtanesi var o tehlike diyorum evleneceksen aynı aylarda olmasın haberleşelim ya da yaşın küçük bir sene daha bekle işin şakası canım ya herkesin kendi nasibi sonuçta gelin ata binmiş ya nasip demiş bakalım bana nasip olacak mı
naber tatlımm nasılsın???

İyiyim kuzum sen nasılsın geçmiş olsun hava geçişi oldu gribe dikkat et ilaç falan kullan az bir zaman var daha çok dikkat et kendine

öyle tabi canım...

sana da nasip olur canım merak etmee =))

walla biz ne kadar çok bekledik nişanlımla....

baya zor günler atlattık ama zafer bizim olacak artıkk ve çok daha iyi durumda olcağımıza inanıyorum inşallah =))

Amin canım inşallah Rabbim hepimizin mutluluğuna mutluluk katsın

Günaydın gelincikler Yada tünaydın diyeyim

Sabah saat 8 de uyandım çok uykum var. Sağlık ocağından saat 9'a randevu almıştım gittim kanımı verdim.
Üstüne basa basa 'Evlilik İçin Olacak' dedim. Çarşamba sabah gelip alın tahlilleri dediler.
İnşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz :18:

Sizler nasılsınız, napıyosunuz

yok kuzum zaten bizim sadece nikah olacak

öyle kuzum ama daha halı perde tv ayakkabılık eksik pazarda ceyizler gidecek inşallah :44:

Vallahi en güzeli ya, bende öyle istedim ama annem ve kayınvalidem direk hötledi

Ayy hiç bi şeycik kalmamış ki kuzum, burda oyalanacağınızla gidip halletseniz ya

Hehe Canım bence sende bu hafta başla bak ben cesaretlendiysem sen hayli hayli gidersin Ben 20 yaşındayım hala iğne yapıldığında ağlarım Korkuyu yenmek gerek

Bende 20 yaşındayım canım İğne yapıldığında utancıma ağlayamadığım için, gülme krizine giriyorum
Korkumu nasıl yencem vallahi hiç bilmiyorum offf. :26: Sen bi yen bana da örnek ol

Hadi ya. Çok yorma kendini canım, düğün üstü bide hasta olma.
Herşey yolunda çok şükür arada tadsızlıklar çıksada.. Tatlım geneli öyle damatların sadece sende değil, benimde nişanlım öyle

Tünaydın tatlımm

Gittim kan verdim ve sordum canım bana cevabı şu oldu 'Özel hastanelerde mutlaka istiyorlar ama bazı sağlık ocakları keyfiye istiyorlar.'
Hımm haklısınız dedim. O zaman bana şey dedi 'Akciğerinde sorun var mı, öksürme gibi durumun var mı?' dedi. Yok dedim. Eşinde yapıyor dimi bu tahlilleri dedi. Evet ondan akciğer filmi istemişler sigara kullanmasıyla bi alakası olamaz sanırım bende kullanıyorum ama siz benden istemediniz dedim.
Yok canım onunla alakası yok ben gerek duymuyorum, maşallah iyisin gördüğüm kadarıyla çarşamba sabah gel aile raporunuda kan tahlilide vereyim yanında resm getirmeyi unutma dedi.

Nehiiiirrr yeni bi pazartesi sendromu dahaa

Nasıl pazar uyudun mu? Nasılsın napıyon bakim bebeğim

Tünaydın tatlışOh halletmişsin inşallah sorunsuz çarşamba sabahı elinde olacaklar merak etme korkusundan bayan artık hata yapamazBende iyiyim işteyim çalışmaya çalışıyorumPazartesi sendromu var işte sendrom olsun yoksa gün geçmez canımcımPazar 9 da kalktım canım ama akşam 11 gibi uyumuştum 10 saatlik uyku yetti kendiliğimden uyandım yani misafirler gelecekti maç vardıya börek,poğaça falan döktüreyim dedim sarma sardık birde keyifliydi yani ama yorgunum Senin nasıl geçti neler yaptın bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…