2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yapsın yiyosa vallahi bu sefer yolarım. İki kolumda mor mor geziyorum
Ama bu sefer çok acıttı bide dalga geçiyor, alıştın nasılsa kan vermeye haftaya bi daha gel diye
Ahahaha o zaman her hafta içi sana bu sendromu yaşatalım Oooo iyi uyumuşsun hay maşallah yavrum
Bi karadenizli olarak sarmayı hiç sevmem biliyor musun :26: Ama beyaz lahana ya bayılırım, insan bi gelir bana da ikram ederdi

Evdeydim bebeğim haftasonu, bugün inşallah çıkcam dışarıya bunaldım. Nişanlımı bekliyorum bakalım işi biterse gelecekti :26:
Ayrıca bi konu açmışlar Allahım okudum sinir oldum. Baksana nasıl belli erkek olduğu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=712015

Son düzenleme:

O sırada bi de nişanlım aradı yavrum kız diyor ki kan alacağım aldığınız kanlara sayın az bekleyin dedim.
Tabi ki gitse bitmezse bitiririz evelallah Ben bi türlü sevemiyorum, annem bi kere ağzıma tıktı da nasıl çıkartacağımı şaşırmıştım
Çok kızar bu yüzden bana herkes. Nasıl Ordulusun derler
Evde dur dur bunalıyor insan yavrum ya. Bazen 1 hafta dursam çıkmasam sıkılmıyorum, bazen iki gün duramıyorum

Son düzenleme:

Ahahah Ordulu seni azıcık sevmeye çalış bırakamayacaksınRuh haline göre arada geliyorlar işte insana konuyu gördüm gerçekten bu kadar ben erkeğim diye bağırmaz

nasılsınız kızlarrr ben haftaya sevdiğime,aileme kavuşuyorum 10 güncükte olsaaa sonra gelip finallere gireceğim ve sonrası malum nişan ve okul açılana kadar yani 4 ay sevdiğimleyimmm ya ben anneler günü için şimdiden düşünmeye başladım ne alsam ki annesine kıyafet hariç bişi olmalı farklı fikirlere açığım

gözün aydın canım
anneler günü ne zaman?

Ayyy minicik gelincik bu daha 20yasindaaaamasallah sana tam 10ya buyugum senden nerdeyse evde kaliyormusum ya ben kiiiiiz))
Ben evlilik islemlerini gecen hafta hallettim ama saglik ocaginda degil aile hekimine gittim kan verdim oradan da evlilik danismanligi dispanserine gittim rontgen icin her yerde farkli oluyor demek ki
Bugun isyerinde davetiye dagittim artik calismak cok zor geliyor oyle yorgunum ki hic is yapmak gelmiyor icimden ne guzel sen calismiyorsun ben calisiyorum da noluyor

Kizlar herkese iyi aksamlar zaman daraldi iki hafta sonra gelincik olarak ayriliyorum birer birer gidiyoruz hayirlisiyla umarim hepiniz iyisinidir hersey yolundadir opuyorum herkesi

canım inşallah hersey olur biter biz mesela beyaz eşya ve 3 farklı magazadaki mobilyaları aynı gn gecen cumartesi istedik sorunda olmadı cok şükür 1 magaza haric hepsi birden geldi sayılır hemde birde üstüne beyaz eşya serviside geldi aslında sende öyle yapsan herseyin basında dursan hem :44:

Rabbim hepinizin işlerini rast getirsin, zaman su gibi aksin, hepiniz hayırlısıyla gelinliginizle çıkın baba evinizden, yazamasamda takipteyim hep opuldunuz kosmocaman cancagazlarim :))))

Bende 20 yaşındayım canım İğne yapıldığında utancıma ağlayamadığım için, gülme krizine giriyorum
Korkumu nasıl yencem vallahi hiç bilmiyorum offf. :26: Sen bi yen bana da örnek ol

Canım benim durumum çok farklı nöbet gibi bişi oluyor başımın döndüğünü bile anlamıyorum bazen kendimi bir anda yerde buluyorum ayaklarımı hep havada görüyorum
Ama ne olursa olsun bu korkunun üstüne gitmeliyim ben bi başlıyımda gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…