Tünaydın tatlışOh halletmişsin inşallah sorunsuz çarşamba sabahı elinde olacaklar merak etme korkusundan bayan artık hata yapamaz Bende iyiyim işteyim çalışmaya çalışıyorum Pazartesi sendromu var işte sendrom olsun yoksa gün geçmez canımcım Pazar 9 da kalktım canım ama akşam 11 gibi uyumuştum 10 saatlik uyku yetti kendiliğimden uyandım yani misafirler gelecekti maç vardıya börek,poğaça falan döktüreyim dedim sarma sardık birde keyifliydi yani ama yorgunum Senin nasıl geçti neler yaptın bakıyım
Yapsın yiyosa vallahi bu sefer yolarım. İki kolumda mor mor geziyorum
Ama bu sefer çok acıttı bide dalga geçiyor, alıştın nasılsa kan vermeye haftaya bi daha gel diye
Ahahaha o zaman her hafta içi sana bu sendromu yaşatalımOooo iyi uyumuşsun hay maşallah yavrum
Bi karadenizli olarak sarmayı hiç sevmem biliyor musun :26: Ama beyaz lahana ya bayılırım, insan bi gelir bana da ikram ederdi
Evdeydim bebeğim haftasonu, bugün inşallah çıkcam dışarıya bunaldım. Nişanlımı bekliyorum bakalım işi biterse gelecekti :26:
Ayrıca bi konu açmışlar Allahım okudum sinir oldum. Baksana nasıl belli erkek olduğuhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=712015
Aklınca ortamı yumuşatıyor iyi yapmışsınAman bu hafta bitsin gitsin her hafta bitmeye mahkum Zeytinyağlı yaprak sarmasına bayılırım beyaz lahanayı da çok severim ah canım benim ikram ederim etmem mi Çık çık arada dışarıda takılmak iyi geliyor Bakayım bakim
Aklınca ortamı yumuşatıyor iyi yapmışsınAman bu hafta bitsin gitsin her hafta bitmeye mahkum Zeytinyağlı yaprak sarmasına bayılırım beyaz lahanayı da çok severim ah canım benim ikram ederim etmem mi Çık çık arada dışarıda takılmak iyi geliyor Bakayım bakim:41:
O sırada bi de nişanlım aradı yavrum kız diyor ki kan alacağım aldığınız kanlara sayın az bekleyin dedim.
Tabi ki gitse bitmezse bitiririz evelallahBen bi türlü sevemiyorum, annem bi kere ağzıma tıktı da nasıl çıkartacağımı şaşırmıştım
Çok kızar bu yüzden bana herkes. Nasıl Ordulusun derler
Evde dur dur bunalıyor insan yavrum ya. Bazen 1 hafta dursam çıkmasam sıkılmıyorum, bazen iki gün duramıyorum
nasılsınız kızlarrrben haftaya sevdiğime,aileme kavuşuyorum 10 güncükte olsaaa sonra gelip finallere gireceğim ve sonrası malum nişan ve okul açılana kadar yani 4 ay sevdiğimleyimmm ya ben anneler günü için şimdiden düşünmeye başladım ne alsam ki annesine kıyafet hariç bişi olmalı farklı fikirlere açığım
gözün aydın canım
anneler günü ne zaman?
Günaydın gelinciklerYada tünaydın diyeyim
Sabah saat 8 de uyandım çok uykum var. Sağlık ocağından saat 9'a randevu almıştım gittim kanımı verdim.
Üstüne basa basa 'Evlilik İçin Olacak' dedim. Çarşamba sabah gelip alın tahlilleri dediler.
İnşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz :18:
Sizler nasılsınız, napıyosunuz
Vallahi en güzeli ya, bende öyle istedim ama annem ve kayınvalidem direk hötledi
Ayy hiç bi şeycik kalmamış ki kuzum, burda oyalanacağınızla gidip halletseniz ya
Bende 20 yaşındayım canımİğne yapıldığında utancıma ağlayamadığım için, gülme krizine giriyorum
Korkumu nasıl yencem vallahi hiç bilmiyorum offf. :26: Sen bi yen bana da örnek ol
Hadi ya. Çok yorma kendini canım, düğün üstü bide hasta olma.
Herşey yolunda çok şükür arada tadsızlıklar çıksada..Tatlım geneli öyle damatların sadece sende değil, benimde nişanlım öyle
Tünaydın tatlımm
Gittim kan verdim ve sordum canım bana cevabı şu oldu 'Özel hastanelerde mutlaka istiyorlar ama bazı sağlık ocakları keyfiye istiyorlar.'
Hımm haklısınız dedim. O zaman bana şey dedi 'Akciğerinde sorun var mı, öksürme gibi durumun var mı?' dedi. Yok dedim. Eşinde yapıyor dimi bu tahlilleri dedi. Evet ondan akciğer filmi istemişler sigara kullanmasıyla bi alakası olamaz sanırım bende kullanıyorum ama siz benden istemediniz dedim.
Yok canım onunla alakası yok ben gerek duymuyorum, maşallah iyisin gördüğüm kadarıyla çarşamba sabah gel aile raporunuda kan tahlilide vereyim yanında resm getirmeyi unutma dedi.
Nehiiiirrr yeni bi pazartesi sendromu dahaa
Nasıl pazar uyudun mu?Nasılsın napıyon bakim bebeğim
gözün aydın canım
anneler günü ne zaman?
Kizlar herkese iyi aksamlar zaman daraldi iki hafta sonra gelincik olarak ayriliyorum birer birer gidiyoruz hayirlisiyla umarim hepiniz iyisinidir hersey yolundadir opuyorum herkesi
Hayırlı olsun... Allah bir yastıkta kocatsın
Günaydın kızlaarr
belediye istemez tabi kuzum tahlili de belediye istemiyor zaten doktor istiyorki ona göre rapor versin belki senin doktor gerek duymamıştır canım bilmiyorum ki bizde istedi kuzenimden de istemişibugün sor bakalım ne dicek sana aile hekimin
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasıngünler nasıl da geçip gidiyor
tatlım annemin dizlerinde problem var ayakta duramıyor kaynana desen o da onun gibi tek gözü de görmüyor yaşları 50nin üstünde yapamazlar yaptırmam da zaten ya ama hala kadın tutulmadı bende gittim beyaz eşyalarımı istedim çarşamba eve gelcek temizlik adına hiç bişey yok ama sinir oluyorum yaa avizeler takılmamış kornejler takılmamış off offf fena kavga etcem valla sağlığım bozuldu düşünmekten
canım benim erkekler hep öyle kiibizim de tartışmalarımız hep o yönde olur şu aralar düzeltti kendini gerçi ama yine de yolunda değil hiç bişey
Maşallah kızlar ne kadar az kalmış
evet kuzum bitti bende inanamıyorum amaEdamm Son 20 gün mü yani
İNşallah çok güzel bir hafta olur canım
Gelemiyorum ne zamandır, sohbet etmeyi sizinle o kadar özledim ki
yok kuzum alıntı yanlıs olmusselam kızlar nasılsınız
eda sen darkmore m oldun :26: perini yazdığını gördüm 20hünmü kaldımaşALLAH diyorum kuzum çok şükür canım sonuna dogru geldik sen neler yaptın bakalım
Günaydın gelinciklerYada tünaydın diyeyim
Sabah saat 8 de uyandım çok uykum var. Sağlık ocağından saat 9'a randevu almıştım gittim kanımı verdim.
Üstüne basa basa 'Evlilik İçin Olacak' dedim. Çarşamba sabah gelip alın tahlilleri dediler.
İnşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz :18:
Sizler nasılsınız, napıyosunuz
Vallahi en güzeli ya, bende öyle istedim ama annem ve kayınvalidem direk hötledi
Ayy hiç bi şeycik kalmamış ki kuzum, burda oyalanacağınızla gidip halletseniz ya
Bende 20 yaşındayım canımİğne yapıldığında utancıma ağlayamadığım için, gülme krizine giriyorum
Korkumu nasıl yencem vallahi hiç bilmiyorum offf. :26: Sen bi yen bana da örnek ol
Hadi ya. Çok yorma kendini canım, düğün üstü bide hasta olma.
Herşey yolunda çok şükür arada tadsızlıklar çıksada..Tatlım geneli öyle damatların sadece sende değil, benimde nişanlım öyle
Tünaydın tatlımm
Gittim kan verdim ve sordum canım bana cevabı şu oldu 'Özel hastanelerde mutlaka istiyorlar ama bazı sağlık ocakları keyfiye istiyorlar.'
Hımm haklısınız dedim. O zaman bana şey dedi 'Akciğerinde sorun var mı, öksürme gibi durumun var mı?' dedi. Yok dedim. Eşinde yapıyor dimi bu tahlilleri dedi. Evet ondan akciğer filmi istemişler sigara kullanmasıyla bi alakası olamaz sanırım bende kullanıyorum ama siz benden istemediniz dedim.
Yok canım onunla alakası yok ben gerek duymuyorum, maşallah iyisin gördüğüm kadarıyla çarşamba sabah gel aile raporunuda kan tahlilide vereyim yanında resm getirmeyi unutma dedi.
Nehiiiirrr yeni bi pazartesi sendromu dahaa
Nasıl pazar uyudun mu?Nasılsın napıyon bakim bebeğim
canımcım çok şükür hallettim perde ve halı tamamdır birde ayakkabılık baktım 150 tl iyimi dolaplı şekilde ? onuda gidip alsam iyi olacak :44:
Rabbim hepinizin işlerini rast getirsin, zaman su gibi aksin, hepiniz hayırlısıyla gelinliginizle çıkın baba evinizden, yazamasamda takipteyim hep opuldunuz kosmocaman cancagazlarim :))))
Rabbim hepinizin işlerini rast getirsin, zaman su gibi aksin, hepiniz hayırlısıyla gelinliginizle çıkın baba evinizden, yazamasamda takipteyim hep opuldunuz kosmocaman cancagazlarim :))))
amin cnminşRabbim hepinizin işlerini rast getirsin, zaman su gibi aksin, hepiniz hayırlısıyla gelinliginizle çıkın baba evinizden, yazamasamda takipteyim hep opuldunuz kosmocaman cancagazlarim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?