2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

o ne öyle hareket etmiyoo
Etmedim ya niye etmiyor ki Bakayım bu edecek mi

Canım çok iyi anlıyorum seni nişanlın sanırım maddiyat yönünden bekliyor ona hak veririm de kayınvalidenin yaklaşımı hiç hoş değil boşver düğün öncesi gerginlik çıkmasın sen takma kafana gayet yerindedir herşeyin sadece konuşurlar bir şey yaptıkları yok ama boşver sen içini ferah tutGelinlik ve duvakla ilgili konularına yorum yaptım

bu hafta tv kurulsun halılar alınsın haftasonuda temizlik yapıp yerleştirelim diye düşündük annemlerle....

ama onlara göre hala erken... son haftayı saymazsak 5 hafta kaldı ve ben çalışıyorum annem çalışıyor,... onun annesi de ewde oturuyor "ayy kalksam mı kalkmasam mı, yapsam mı yapmasam mı" diye düşünüyorlar... neymiş ben çok panikmişim... 5 hafta demek benim için 5 gün demek çünkü ben çalışıyorum sadece haftasonu hallediyorum.. ben haftaiçini niye saymıyormuşum bilmem ne anlatıyorum anlamyorlar...

bi de her şeyin en iyisini aldım en kalitelisini aldım artık kıskançlıklarından yapıyorlar die düşünüyorum....

kusur ara ara bulamıyorlar abuk subuk laflar ediyorlar....

erken diyorlar ama hala çok eksiğimiz war kına, çerez, nikah şekeri, gelinlik provası, damatlık, temizlik, düğün ymeği için aşçı tutulcak vs offf dünya şey war... ve davetiyelerde dağıtılacak.... gelin damat alışwerişi yapılacak ve dadece 5 günümüz kaldı kafayı yicem yaaa

etmemiş bu da sen yapamıyon galiba

oo canım ne erkeni geç kalınmış bileee :26::26: benim sevgilimin ablasının evi düğüne kaaç ay kalarak kuruldu 1,5-2 ay önceden davetiyeler kına malzemeleri herşey halledildi gelinlik bile hazır :26:

senin annen kvyle konuşsun o zaman ne erkeni anca yetiştirir çocuklar diye sonra çok sıkışır yani kv hadi kıskançlıktan yapıyo belli de nişanlın niye bu kadar rahat sıkıştır biraz bence baya az zaman kalmış 5 hafta nedir ki

herşeyin o kadar iyisini aldıkki yani benim hevesimi niye kırmaya çalışıyorsun...

maddiyat konusunda sorun yokkredi çektiler alışweriş yapan hiç yok... erken diyip duruyoralr benim 5 hftam kalmış çalışıyorm bi haftasonum war bu dmek 5 gün...

5 günde ne halledilirki :/

yapılması gereken biçok şey war daha kimse dikkate almıyor....

kv yine iyi de kayınpeder beni daha fazla yoruyor sinir ediyor...

geçen bana diyorki "çay bardaklarını, .ay kaşıklarını aldın mı?" tabikii aldım en iyisi en güzelinden... hem sen benim çay bardağımı çay kaşığımı düşünene kadar kalan eksiklerine bak diycektim de bişey demedim... benim alcaklarım bitti nerdeyse onlar haala yerinde sayıyor... o kadar yawaşlarki anlatamam mıy mıy mıy resmen....

yok kuzum alıntı yanlıs olmus çok şükür canım sonuna dogru geldik sen neler yaptın bakalım

iyim bende hamdolsun.. yaşamaya devam diyelim..

...

eylüll burayadamı geldin yeter artık profilimi sen dolduruyoruyosun

etmemiş bu da sen yapamıyon galiba

Evet ben yapamıyorum:82:

Canım çok haklısın zaman çabuk geçiyor ve çalışan insan için en verimli anları hafta sonları küçük detaylar sadece hafta içi halledilir burada nişanlını tatlı dille sıkıştırman gerek en iyisini yapınca da yaranamıyorsun bu insanlara

annem kaç kere aradı. az zamanımız kaldı ben çalışıyorum 2 hafta sonra bulamazsınız beni davetiye dağıtcam dedi.. kv.nin dediği şu "akşam eşimle konuşayım da ararım ben seni" ... kadın kocasına bağlı o ne derse onu yapıyor... ee nişanlımda ailesine bağlı bişey demiyor onlar erken diyince nişanlımda daha erken diyor ben anlamadım bunları.... sıkıştırınca da birbirimize giriyoruz...

benim görümcemde ewlenince öyle hızlı dawrandılarki bu rahatlıkları hiç yoktu....

artık diyorum herhalde bizden bekliyorlar onu bunu almayı...

iyim bende hamdolsun.. yaşamaya devam diyelim..

...

eylüll burayadamı geldin yeter artık profilimi sen dolduruyoruyosun

yazık yaa ağlama

aaa kız evi kendini ağırdan satar bunlar niye satıyo ki çok sinir oldum

ayıp ediyolar biraz ben olsam birbirimize girsekte usulü budur bu işlerin diye bastırırdım kızardım

hayırlısı olsun inşallah

biraz sıkıştırmaya çalışıcam kawga etmeden sinirlenmeden....

yola getirmem lazım onnu....

bi de h.sonu ewe gittim bi baktım perdeyi yanlış yaptrmışlar... perde istediğimden ama ölçü çok kötü olmuş....

perdeci ölçüyü aldı perdeleri seçtik hallettik.. nişanlımla babası ewe gtsin ölçüyü 2 buçuk metrreden 3 buçuğa çıkar delirdim bi baktım şok oldum hiç bşy diemedim küsmesinler diye..

fransız balkonun sağ tarafında petek olduğu için duvarı boydan boya kaplayamazdı sadece pencerenin önünü kapatık duvarlar açık kalcaktı hayalim buydu. sen ewe git duvarı boydan boya kapat. sağ taraftaki petek açıkta kaldı sol duvar kapalı, oldu sana yamuk bi pencere ortalanmış değil... görünce öyle üzüldümki bi de fazladan para wermişler ölçü büyüyünce iyi bişey yaptım sandı herhalde....

yazık yaa ağlama

Görürsün sen

Öyle yap canım sinirlenmeden belki daha iyi anlar Acaba iyi bir şey yaptıklarını mı sanıyorlar bir şeyler yapmaya çalışıp ellerine mi bulaştırıyorlar senin fikrin önemli evi sen kullanacaksın yani

ufff şurda 5 senedir konuşuyoruz hala bilmiyon

hayır 2,5 yıldır ilişkim var

ya sewgulun var biliyorumda nişan varmıydı acep dedim

uff deme ablaya

2,5 yıl maşALLAH ben artık çok skıldım walla beklemekten

Son düzenleme:

4 yıldır böle mıy mıylar zaten... böyle olmasaydı 4 yıl bekletirler miyidi

walla hiç ağırdan satamadım kendimi nasıl hazırlık bu anlamış değilim...

bu gidişle nişanlıma damatlık bile alamıycaz gibi.... zaman kalmıck çnkü :/

ne görcem kız

ya sewgulun var biliyorumda nişan varmıydı acep dedim

uff deme ablaya

2,5 yıl maşALLAH ben artık çok skıldım walla beklemekten
ihihhiih

bende daraldım beklemekten ama el mahkum bekliyeciiiiz başka çare yok ki

senın kaç yıl oldu niye bekliyonuz

aaa çok tuhaf yani iyi senin baban bişey demiyo :26: ben kızımı zorla mı bunlara veriyorum ne bu diye :26::26:

haftaiçi işten çıkınca eksikleri almaya gidebilirsin aslında canım damatlık kına malz. falan haftasonunu bekleme illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…