üfff stresli işlerrr
babası çok her şeye karışan tip galibaay ona ne sinir oldum
Özlemezmiyim hiçİyiyim tatlım sen nasılsın evet arada periyi görüyorum yoğun biraz ama nihan yok ne zamandır:26:
Nişanlına burada çok iş düşüyor biz böyle istiyoruz böyle düşünüyoruz diyecek karıştırmayacak bu kadar sonra daha çok karışırlar herşeyinize
evet allah yardım etsin ama nişanlının kulaklarını çek biraz
çok karışır babası gerçektende....
napcam ben bunlarla bakalım....
nişanlanınca bende girmeyecem artık topiğe
sebep
sebep
anladım canım
yani güzellikle olmuyorsa kavgayla konuş o zaman sinir olur insan yani
Yoksa insan çok üzülür eylülcüm öyle değil mi yıpranır insan iki arada kalınca herşeyine karışılıncaevet aynen öyle
Bende bir sözleneyim görür herkesnişanlanınca bende girmeyecem artık topiğe
ewet iş benim nişanlımda bitiyor amaa nerde öyle adam "biz böyle istiyoruz diyecek, az zamanımız kaldı hadi diyip sıkıştrcak"....
o böyle yapınca bazen ona da sinir oluyorum insan soğuyor resmen...
Yoksa insan çok üzülür eylülcüm öyle değil mi yıpranır insan iki arada kalınca herşeyine karışılınca
Bende bir sözleneyim görür herkes
Nişanlına bir konuşacaksın anlamıyorsa iki konuşacaksın gerekirse ciddi konuşacaksın tatlım maksat sakın yangına körükle gitmek değil ama olayın ciddiyetinin farkında değil ailesi ileride herşeyinize karışma hakkı bulacak bu kadar insanların fikirleri sorulmamalı bizim ailemizde dahil herkesin zevki fikri farklı olur kimse kimse uyum sağlamaz tatsızlık olur biz böyle istiyoruz diyip kestirip atmak gerek
Yoksa insan çok üzülür eylülcüm öyle değil mi yıpranır insan iki arada kalınca herşeyine karışılınca
Bende bir sözleneyim görür herkes
Nişanlına bir konuşacaksın anlamıyorsa iki konuşacaksın gerekirse ciddi konuşacaksın tatlım maksat sakın yangına körükle gitmek değil ama olayın ciddiyetinin farkında değil ailesi ileride herşeyinize karışma hakkı bulacak bu kadar insanların fikirleri sorulmamalı bizim ailemizde dahil herkesin zevki fikri farklı olur kimse kimse uyum sağlamaz tatsızlık olur biz böyle istiyoruz diyip kestirip atmak gerek
çok haklısın canım ciddiyetin farkında deil... ben karıştrmıyorum hatta hiç sormam ama o çok karıştırr....
koltuk bile bakarken kv.ler yataklı olsun dedi.. ben de istemedim ... şık güzel bi koltuk beğendim... bana söyledikleri biz nerde yatca?
bende "ben millet nerde yatcak diye düşünemem, ewiniz zaten yakın oturur gidersiniz yatmaya ne gerek warki altınızda arabanız var.. çok yatmak istiyorsanız biz size gelir yatarız" dedim.. şok geçirdiler...
we şuan benim misafir sewmediğimni falan düşünüyorlar.... arkadaş herkesin bi mahremiyeti war yatmak da ne demek oluyor?
bi de yer yatakları yapmış kızına da oğluna da.. sana da wereyim dedi, ben de "istemem annecim bana kim gelip yatcak ben uğraşamam onunla werme bana"dedim.. boşuna mı yaptım dedi.. ee napiim yani yatak dolduramam ya ewe zaten kjüçücük ew...
Niye istemiyor kızeylül bunu beğendi
yazmak istemiyor :111::111::111::101:
çok haklısın canım ciddiyetin farkında deil... ben karıştrmıyorum hatta hiç sormam ama o çok karıştırr....
koltuk bile bakarken kv.ler yataklı olsun dedi.. ben de istemedim ... şık güzel bi koltuk beğendim... bana söyledikleri biz nerde yatca?
bende "ben millet nerde yatcak diye düşünemem, ewiniz zaten yakın oturur gidersiniz yatmaya ne gerek warki altınızda arabanız var.. çok yatmak istiyorsanız biz size gelir yatarız" dedim.. şok geçirdiler...
we şuan benim misafir sewmediğimni falan düşünüyorlar.... arkadaş herkesin bi mahremiyeti war yatmak da ne demek oluyor?
bi de yer yatakları yapmış kızına da oğluna da.. sana da wereyim dedi, ben de "istemem annecim bana kim gelip yatcak ben uğraşamam onunla werme bana"dedim.. boşuna mı yaptım dedi.. ee napiim yani yatak dolduramam ya ewe zaten kjüçücük ew...
Niye istemiyor kızaklıma 32 dişimi göstereceğim gün geldi :101:
Ahahah bu çok iyi olmuş yakın yerde yatmak niye ki ani durumlar hastalık falan anlar insanda çok istiyorlarsa arada gider siz yatarsınız
iyi olmuş
herşeye karışmasınlar öyle lafını esirgeme sen
bazende hakediyorlar iştee... demek istemiyorum ama damarıma basıyorlar söylüyorum... =)
Niye istemiyor kızaklıma 32 dişimi göstereceğim gün geldi :101:
Ahahah bu çok iyi olmuş yakın yerde yatmak niye ki ani durumlar hastalık falan anlar insanda çok istiyorlarsa arada gider siz yatarsınız
bence iyi olmuş :90:
hep iyilik olmaz az diş göstermek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?