meesela kibrit çöpü gibi olmayan patatislerimi mi
Eylüll bak oldu
meesela kibrit çöpü gibi olmayan patatislerimi mi:18:
evet olduu sonunda
Görürsün sen
Öyle yap canım sinirlenmeden belki daha iyi anlarAcaba iyi bir şey yaptıklarını mı sanıyorlar bir şeyler yapmaya çalışıp ellerine mi bulaştırıyorlar senin fikrin önemli evi sen kullanacaksın yani
Çok beğendim ben patatisi öyle severim zatenağzımı sulandırdı oyumu bile verdim
aynen öyle iyi bişey yaptık sanıyorlar kaş yaparken göz çıkardılar resmen.... ben ne istersem sen onu yap fazlasını istemiyorumki ben... zaten yolmak istesem yolardım... ama yapmam yapamam ihtiyacımdan fazlasını istemem...
bi de ben iperdeyi duvardann duvara istemedim diye kp bana "bak daha sonra alamazsın şimdiden al" dedi... ben de "ihtiyacım neyse onu alırım gerek yok" dedim yine dediğini yapmış..
fazla para werdin de ne oldu? hem ben memnun kalmadım hem de boşa para gitti... o fazla parayla bi eksiği kapatırdık ama anlayan yok....
yatak odama çok şık zebra perde yaptırdm benim takımım bembeyaz, renkli yatak örtüleryle hareketlendircem diye öyle istedim ferah aydınlık olsun dedim öyle aldım.. perde de kırık beyaz aldım.. kp bi sürü şey söyledi niye dandik perde aldınız tül almadınız diye... Allahım nasıl sinr oldum anlatamam... şimdi de o zebranın kenarlarına renki fon istiyor... sen kp.sin yaaaa sana noluyor sen mi yatcan dimi....
Ya bayanları anlarım kv olayını da anlarımda Allah aşkına erkek adama ne oluyor kadın gibi karışıyor herşeye nerden bilir nasıl olacağını hay allahım ya sabır diye çekeceksin içinden tatlımaynen öyle iyi bişey yaptık sanıyorlar kaş yaparken göz çıkardılar resmen.... ben ne istersem sen onu yap fazlasını istemiyorumki ben... zaten yolmak istesem yolardım... ama yapmam yapamam ihtiyacımdan fazlasını istemem...
bi de ben iperdeyi duvardann duvara istemedim diye kp bana "bak daha sonra alamazsın şimdiden al" dedi... ben de "ihtiyacım neyse onu alırım gerek yok" dedim yine dediğini yapmış..
fazla para werdin de ne oldu? hem ben memnun kalmadım hem de boşa para gitti... o fazla parayla bi eksiği kapatırdık ama anlayan yok....
yatak odama çok şık zebra perde yaptırdm benim takımım bembeyaz, renkli yatak örtüleryle hareketlendircem diye öyle istedim ferah aydınlık olsun dedim öyle aldım.. perde de kırık beyaz aldım.. kp bi sürü şey söyledi niye dandik perde aldınız tül almadınız diye... Allahım nasıl sinr oldum anlatamam... şimdi de o zebranın kenarlarına renki fon istiyor... sen kp.sin yaaaa sana noluyor sen mi yatcan dimi....
beğendin misağol tatlım çok teşekkürlerr
el mahkum derkenihihhiih
bende daraldım beklemekten ama el mahkum bekliyeciiiiz başka çare yok ki
senın kaç yıl oldu niye bekliyonuz
aaa çok tuhaf yani iyi senin baban bişey demiyo :26: ben kızımı zorla mı bunlara veriyorum ne bu diye :26::26:
haftaiçi işten çıkınca eksikleri almaya gidebilirsin aslında canım damatlık kına malz. falan haftasonunu bekleme illa
ihihhiih
bende daraldım beklemekten ama el mahkum bekliyeciiiiz başka çare yok ki
senın kaç yıl oldu niye bekliyonuz
aaa çok tuhaf yani iyi senin baban bişey demiyo :26: ben kızımı zorla mı bunlara veriyorum ne bu diye :26::26:
haftaiçi işten çıkınca eksikleri almaya gidebilirsin aslında canım damatlık kına malz. falan haftasonunu bekleme illa
heyss nehirrr.. naber
beni özlüyormuşssun öyle diyorlar
peri nerelerdevarmı haberiniz ondan. nihanda hiç gelmiyor artık :26::26::26:
el mahkum derkenneye mahkum:26::26:
biz 2010da tanıştık.. sonra bir ara ayrıldık. 1sene kadarsonra yine başladık
onun okulu uzadı üniversitede. buna sinir olmuştumtembellik yaptığını düşünmüştüm bende kpss hazırlanıyordum. en iyisi ayrılmak dediydim
şimdide o kpss hazırlanıyor eğer atanırsa bi kaç ayda halletcez söz nişan düğünü
eğer atanamazsa ben ne hale gelirim acaba
heyss nehirrr.. naber
beni özlüyormuşssun öyle diyorlar
peri nerelerdevarmı haberiniz ondan. nihanda hiç gelmiyor artık :26::26::26:
bu hafta tv kurulsun halılar alınsın haftasonuda temizlik yapıp yerleştirelim diye düşündük annemlerle....
ama onlara göre hala erken... son haftayı saymazsak 5 hafta kaldı ve ben çalışıyorum annem çalışıyor,... onun annesi de ewde oturuyor "ayy kalksam mı kalkmasam mı, yapsam mı yapmasam mı" diye düşünüyorlar... neymiş ben çok panikmişim... 5 hafta demek benim için 5 gün demek çünkü ben çalışıyorum sadece haftasonu hallediyorum.. ben haftaiçini niye saymıyormuşum bilmem ne anlatıyorum anlamyorlar...
bi de her şeyin en iyisini aldım en kalitelisini aldım artık kıskançlıklarından yapıyorlar die düşünüyorum....
kusur ara ara bulamıyorlar abuk subuk laflar ediyorlar....
erken diyorlar ama hala çok eksiğimiz war kına, çerez, nikah şekeri, gelinlik provası, damatlık, temizlik, düğün ymeği için aşçı tutulcak vs offf dünya şey war... ve davetiyelerde dağıtılacak.... gelin damat alışwerişi yapılacak ve dadece 5 günümüz kaldı kafayı yicem yaaa
babam sinirleniyor da annem sakinleştiriyor onu... o yüzden bişey demiyor babam...
ewet h.içi eksikleri tamamlarım bişeyler alırım.. ama kına damatlık için nasıl olcak bilmiyorum... onlar babaya bağlı oldukları için bizi dikkate alan yok şu sıralar...
anooo kp e ne oluyo kisen oğluna parayı ver gerisine karışma ne karışıyosun kı herşeye müdahale ediyolar galiba ama iş nişanlın da bitiyo ben istediğim gibi olsun istiyorum demedin mi canım bir kere ev kurucaksın ve sen yaşıycaksın o evde
Ya bayanları anlarım kv olayını da anlarımda Allah aşkına erkek adama ne oluyor kadın gibi karışıyor herşeye nerden bilir nasıl olacağını hay allahım ya sabır diye çekeceksin içinden tatlım
Evet çok beğendim
üfff stresli işlerrrAyy Allah aşkına o kadar geride kalmışlarki yatak odama kadar girdiler yaniii....
ben hep dedim zaten ben böyle sewiyorum yatk osası küçük tül olmaz buraya hep küçülür ben böyle sewiyorum fon falan da olmaz buraya, burası yatak odası salon deil... ayrıca annem dandik bişy asla almaz bunları ben seçtim annem ben ne istersem onu yaptırır dedim... kapattım konuyu fon fln yaptrmam çok komik oldur yani....
nişanlımı dolduruyor mu babası anlamadım gitti hep bana banasının ağzıyla konuşuyor...
ben de bozgunluk çıkmasın diye fazla üstüne gitmiyorum... ama ewlenince yolarım o kesin....
Kiyamam sana sakin sakin planla islerini liste uzerinden planli sekilde gidersen yetisir bitanem uzme tatli canini hic merak etme benim de son dakika oldu ama yetisti bak simdi bos oturuyorum ben de aynen calisiyorum sadece bir hafta sonum var annem yorulmasin diye hic ondan is istemedim senin kv cok biliyormus begenmiyorsa kendisi begenilcek seyler yapsin getirsin ne bicim insan sen hic uzulme keyfini sur tatlim guzel heyecanlar bunlar strese girme
uff çok sinir bozuucu
kaç yaşındaydın canım :13: bence sen bizi dinle ne yap et sıkıştır kavga çıkarsa çıksın son haftalarda elin ayağına dolanır neye yetişeceğini şaşırırsın istediğin gibi olmaz çoğu şey
kv arada kızıyla beni kıyaslasa da asıl kaynana benim kayınpeder oluyor... herşeye muhalefet... .ok karışır çoook......
25 yaşındayım canım nişanlımda 27 yaşında....
bi şekilde laf sokmam lazım artık kawga olsada yapcak bşy yok herkes kawga ediyor zaten...
demek bunlardan oluyormuş....
Nişanlına burada çok iş düşüyor biz böyle istiyoruz böyle düşünüyoruz diyecek karıştırmayacak bu kadar sonra daha çok karışırlar herşeyinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?