2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynen öyle iyi bişey yaptık sanıyorlar kaş yaparken göz çıkardılar resmen.... ben ne istersem sen onu yap fazlasını istemiyorumki ben... zaten yolmak istesem yolardım... ama yapmam yapamam ihtiyacımdan fazlasını istemem...

bi de ben iperdeyi duvardann duvara istemedim diye kp bana "bak daha sonra alamazsın şimdiden al" dedi... ben de "ihtiyacım neyse onu alırım gerek yok" dedim yine dediğini yapmış..

fazla para werdin de ne oldu? hem ben memnun kalmadım hem de boşa para gitti... o fazla parayla bi eksiği kapatırdık ama anlayan yok....

yatak odama çok şık zebra perde yaptırdm benim takımım bembeyaz, renkli yatak örtüleryle hareketlendircem diye öyle istedim ferah aydınlık olsun dedim öyle aldım.. perde de kırık beyaz aldım.. kp bi sürü şey söyledi niye dandik perde aldınız tül almadınız diye... Allahım nasıl sinr oldum anlatamam... şimdi de o zebranın kenarlarına renki fon istiyor... sen kp.sin yaaaa sana noluyor sen mi yatcan dimi....

anooo kp e ne oluyo ki sen oğluna parayı ver gerisine karışma ne karışıyosun kı herşeye müdahale ediyolar galiba ama iş nişanlın da bitiyo ben istediğim gibi olsun istiyorum demedin mi canım bir kere ev kurucaksın ve sen yaşıycaksın o evde

Ya bayanları anlarım kv olayını da anlarımda Allah aşkına erkek adama ne oluyor kadın gibi karışıyor herşeye nerden bilir nasıl olacağını hay allahım ya sabır diye çekeceksin içinden tatlım
beğendin mi sağol tatlım çok teşekkürlerr

Evet çok beğendim

heyss nehirrr.. naber
beni özlüyormuşssun öyle diyorlar

peri nerelerde varmı haberiniz ondan. nihanda hiç gelmiyor artık :26::26::26:

el mahkum derken neye mahkum:26::26:
biz 2010da tanıştık.. sonra bir ara ayrıldık. 1sene kadar sonra yine başladık
onun okulu uzadı üniversitede. buna sinir olmuştum tembellik yaptığını düşünmüştüm bende kpss hazırlanıyordum. en iyisi ayrılmak dediydim

şimdide o kpss hazırlanıyor eğer atanırsa bi kaç ayda halletcez söz nişan düğünü
eğer atanamazsa ben ne hale gelirim acaba

babam sinirleniyor da annem sakinleştiriyor onu... o yüzden bişey demiyor babam...

ewet h.içi eksikleri tamamlarım bişeyler alırım.. ama kına damatlık için nasıl olcak bilmiyorum... onlar babaya bağlı oldukları için bizi dikkate alan yok şu sıralar...

çünkü okulu eğer uzamazsa aynen bu sene bitiyor ondan sonra okula devam etmesi gerekebilir yada dışardan okuyabilir okulu bitmesi lazım 2 yıl var gibi yani söz nişana

ahahaha okulu uzadı diye mi ayrıldın kader birleştrdi yine sizi :127:

hadi bakalım inşallah atanır canım

Kiyamam sana sakin sakin planla islerini liste uzerinden planli sekilde gidersen yetisir bitanem uzme tatli canini hic merak etme benim de son dakika oldu ama yetisti bak simdi bos oturuyorum ben de aynen calisiyorum sadece bir hafta sonum var annem yorulmasin diye hic ondan is istemedim senin kv cok biliyormus begenmiyorsa kendisi begenilcek seyler yapsin getirsin ne bicim insan sen hic uzulme keyfini sur tatlim guzel heyecanlar bunlar strese girme

uff çok sinir bozuucu

kaç yaşındaydın canım :13: bence sen bizi dinle ne yap et sıkıştır kavga çıkarsa çıksın son haftalarda elin ayağına dolanır neye yetişeceğini şaşırırsın istediğin gibi olmaz çoğu şey

Ayy Allah aşkına o kadar geride kalmışlarki yatak odama kadar girdiler yaniii....

ben hep dedim zaten ben böyle sewiyorum yatk osası küçük tül olmaz buraya hep küçülür ben böyle sewiyorum fon falan da olmaz buraya, burası yatak odası salon deil... ayrıca annem dandik bişy asla almaz bunları ben seçtim annem ben ne istersem onu yaptırır dedim... kapattım konuyu fon fln yaptrmam çok komik oldur yani....

nişanlımı dolduruyor mu babası anlamadım gitti hep bana banasının ağzıyla konuşuyor...

ben de bozgunluk çıkmasın diye fazla üstüne gitmiyorum... ama ewlenince yolarım o kesin....

kv arada kızıyla beni kıyaslasa da asıl kaynana benim kayınpeder oluyor... herşeye muhalefet... .ok karışır çoook......

üfff stresli işlerrr

babası çok her şeye karışan tip galiba ay ona ne sinir oldum

ben mart ayınca liste hazırladım ewimi eşyamı hiç bşyim yoktu ... hadi şunu yapalım dediğimde hep erken dediler...

sonra dedim bunlar ne alıncağını bilmiyor tarihe göre ne yapılacağının listesini hazırladım... werdim ellerine öyle harekete geçtiler....

en sonunda kaln şeyler için tekrar liste yapcam o olcak yaniii...

görevlerinden hiiç hberleri yok....

25 yaşındayım canım nişanlımda 27 yaşında....

bi şekilde laf sokmam lazım artık kawga olsada yapcak bşy yok herkes kawga ediyor zaten...

demek bunlardan oluyormuş....

kv arada kızıyla beni kıyaslasa da asıl kaynana benim kayınpeder oluyor... herşeye muhalefet... .ok karışır çoook......

Nişanlına burada çok iş düşüyor biz böyle istiyoruz böyle düşünüyoruz diyecek karıştırmayacak bu kadar sonra daha çok karışırlar herşeyinize

25 yaşındayım canım nişanlımda 27 yaşında....

bi şekilde laf sokmam lazım artık kawga olsada yapcak bşy yok herkes kawga ediyor zaten...

demek bunlardan oluyormuş....

anladım canım

yani güzellikle olmuyorsa kavgayla konuş o zaman sinir olur insan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…