2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çok açma kibar ol
kızzz ben görümcenin kınasında oynasam mı yaa çok oynarsam arkamdan laf ederler mii :26::26:
Sırıtacağım hafiften:101:Ben eltiminkin de çok oynamıştım herkeste sevmişti beni arkamdan konuştular mı bilmem ama ailesinin hoşuna gitti sahip çıkmış gibi olduk erkek arkadaşımla hiç oturmadık desek yeridir beraber karşılıklı bence oynamalısın biz oynadık oh yandan yandan halay başları sayılırız:118: Eltimin çiçeğini de ben kaptım biliyon mu evde kalmaktan kurtulacağım diye bir zıpladım:124:
heyy Alklahım yatmaya ne meraklılar yaaa

sanki ben birlik oturmaya gidiyorum yatcak yer düşünüyorlar =))

bi rahat bırakın şu gençleri işimiz gücümüz war dimi ama

İşte onlardan ayrı bakamazmıydınız inşallah nasip olursa biz ayrı bakalım istiyorum biz beğendik aldık olsun yani herkesin fikrine de gerek kalmazyanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama aslında herkes için en iyisi kalp kırmadan halledilir kötü gelin değilim yani

Son düzenleme:

orası öyle tabi ama parayı babası werdiği için onun keyfi ne derse o oluyor.. zaten istediğimi aldırdım...

benm ailem hiç karışmaz ama onlarda bi karışma huyu war...

orası öyle tabi ama parayı babası werdiği için onun keyfi ne derse o oluyor.. zaten istediğimi aldırdım...

benm ailem hiç karışmaz ama onlarda bi karışma huyu war...

Parayı ben veriyorum karışmaya hakkımız var diyorlar yani ne sinir bozucu yardım ediyorsun diye laflara karışmanın ne anlamı var yardım ediyorsan bir anlamı kalsın yani iyi yapmışsın canım içinde kalmamalı tabi ki

hahahaha

kına kadınlar arasında olucak düğünde oynama müzik yok zaten benimkyle oynayamayız zaten yani ben çok oynarsam fingirdek derler bakarsın hafiften kibar kibar oynıyım ben demi

aa ne güzel olmuş bende çiçeği tutarım inşallah

aynn öyle parayı ben veriyoprum karışırım hesabı yapıyor....

ama nolurs olsun kendi istediğimi aldırdım çok şükür....

bakalım daha neler gömrcez...

Kınada daha rahat oynaman gerekir tabi beni kınaya çağıran olmadı bende gitmedim yani Bana da fingirdek mi dediler ki :26:Sen kibardan kibardan oyna o zaman canımİnşallah tutarsın bana nasip oldu işte o kadar kızın arasından hayatımda bir kere tuttum o da eltimin ki oldu ne düşündüler acaba hakkımda
aynn öyle parayı ben veriyoprum karışırım hesabı yapıyor....

ama nolurs olsun kendi istediğimi aldırdım çok şükür....

bakalım daha neler gömrcez...

İyi yapmışsın canım Rabbim sorunsuz diğer işleri halletmeyi nasip etsin inşallah bundan sonrasında anlarlar da az karışırlar

ayy inşallah canımmm.....

Canim madem laftan anlamiyorlar yap listeyi ver ellerine bak sende en azindan birileri var bizde bir annem var nisanlimin ailesi suya sabuna dokunmayi gectim dugunde ev sahibi bile olamayacaklar nisanlima manevi destekleri bile olmadigi icin o haklarini kaybettiler
Beterin beteri var uzulme sukret tatlim ellerine liste verebilecegin bir kv ve kp var

haklısın canım... dediğin gibi beterin beteri war hiçbşy yapmasalar daha kötü olurdu...

seninkilerde çok fenaymış.....

merhaba kızlar ben çok yoğunum birde hastaayım bu aralar umarım sizler iyisinizdir

okuyorum ama bişey yazmıyorum son günlerde gelicem bikaç güne öpüyprum hepinizi görüşürüz

ahahahah ne şans hakkaten gelipte senin tutman

kınaya çağırmadı mı çok ayıp etmiş öyle oynıyım bariii

bende hiç tutmadım hayatımda

merhaba kızlar ben çok yoğunum birde hastaayım bu aralar umarım sizler iyisinizdir

okuyorum ama bişey yazmıyorum son günlerde gelicem bikaç güne öpüyprum hepinizi görüşürüz
Hoşgeldin canım geçmiş olsun az zamanın kaldı dikkat et kendine lütfen hallet sen işlerini biz buradayız
ahahahah ne şans hakkaten gelipte senin tutman

kınaya çağırmadı mı çok ayıp etmiş öyle oynıyım bariii

bende hiç tutmadım hayatımda

Şahsen ilk nişanlarında davetiye vermediler bende gitmedim sonradan diyorlar ki sen yabancımısın davetiyeye ne gerek var niye gelmedin bende dedim sonuçta davet yani bekledim dedim düğün davetiyesini erkek arkadaşım verdi onlardan almadım ayıp olmasın diye gittim tabi ki ama kına kıza ait sonuçta canım bak bekliyorum demesi gerekirdi az buçuk selamımız vardı yani neyse gitmedim bende düğüne gittim sadece o da ailesinin erkek arkadaşımın hatırına bende inadına gibi gittim tuttum çiçeğini kuzeninin elinden kaptım ahahha temiz kalpliyim ondan oldu çok fenayım ya işin şakası herkes mutlu olsun kimseyle bir derdim yok nasıl yaklaşırlarsa öyle yaklaşırım beni sevmeyen ölsün demiycem Hadi bakalım bu sefer seni görelim çiçeği kapmadan gelme

Son düzenleme:

anladım tatlım beni nişana da çağırdı da ben gidemedim düğüne de çağırdı davetiyeyi de getiricek benimki annemle gidicez düüğüne ama belki babam da gelir

ahahha kız sinir olmuştur bende tutarım inşallahta herkes çatlar

hadi koçum almadan gelme der gibi

merhaba kızlaaaarrr ne yapıyosunuz?? uzun zamandır girmiyordum biraz triplere girmiştim eee ne var ne yok nasılsınız ne yaptınız hazırlıklar nasıl ??

kızlar bişi sorcam ya kına gecesinde ne giymeyi düşünüyorsunuz ? benim kayınvalidemgil bindallı alalım diolar bende karasızım bindallıyı bir seferliğine almak istemiyorum.çünkü başka nerde giyecem onun yerine abiye güzel bir elbise alıyımki başka zamanda giyeyim diorum??:44::44::44::44: siz ne düşünüyorsunuz ??

slm kızlar nıkah sekerı dusunuyoarsanız eger cok uygun fıyatlarla yardımcı olabılırım. ısteyen olursa orneklı resım gonderebılırım. 60 kr dan baslayan sekerler mevcut.

Gidin tabi ne güzel canımKapmadan geldiğini görmiyimMüsait olduğumda sana özelden bir şey anlatıcam eylül aklıma geldi anlatmazsam çatlarım

Gidin tabi ne güzel canımKapmadan geldiğini görmiyimMüsait olduğumda sana özelden bir şey anlatıcam eylül aklıma geldi anlatmazsam çatlarım

babam gelirse gerilirim diye istemiyorum aslında babam benimkiyle bizi bilmiyor ya

tamam inşallah alcam gelcem

anlat kız bekliyorum merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…