- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
800 dur belkı cnm yanlıs yazılmıştır benım gorustugum yerlerde hep o cıvarda fıyat verdi yuh yanı tüm gün fotoğraf çektirsem aynı para nasıl iş bu ya
Hayırlı olsun canım çok beğendim deniz kabuğu davetiye şekilleri hep aklımda olan modeldir çok şık ve sade güzel bir seçimmerhaba kızlar
kuaför işi tamam bugunde gelinlik provama gidiyorum
minnak evimize tadilat başlıyor
10 mayısta mobilyalarım gelicek enemm daha beyaz eşyalar da var
çok hızlıyım bu aralar kendim bile kendime yetişemiyorum
davetiye ve nikah şekeri beğendim sizde fikrinizi söylermisiniz
ben deniz düğün deniz kenarı davetiye deniz kabuğu nikah şekeri deniz yıldızı
ya bu arada nikah şekerine gerek varmı:26::26:Eki Görüntüle 1084676 Eki Görüntüle 1084677
Evde olacaksa zaten göza batmaz eğlenirsiniz kendi aranızda kınada yakılır bence daha sıcak sevimli bir atmosfer olur canım sonrasında dışarıda çıkacakmışsınız daha ne olsunEvet canim ya ben kuzenlerim gelsin istemistim ama kismet degilmis herkes sehir disindan gelecegi icin dugun gunu burda olacaklar kinada tek kalicam diye uzuluyordum nisanlim bosver kinayi yakarsiniz aile buyukleriyle sonra arkadaslarimizi alir disari cikariz deyince ferahladim
Biz kinayi evde yapacagimiz icin yabanci cagirmadik sadece akrabalardan gelen olursa olacak o kadar
Yanında götüreceğin kişiler içinmi istediler canım hangi saçı yaptıklarının bir önemi varmıymış yoksa standartmı kimi insan düz fön ister kimisi bukleler ister topuz ayrı bunların fiyatları aynı olmaz ki hadi makyaj standarttır ama :26:Kizlar bu arada kuafor isimi de hafta sonu hallettim salonun kuaforuyle anlastim yalniz yanimda iki kisi goturebilecegim sadece cok yuksek fiyatlar ya da bana oyle geldi sac makyaj 80tl istediler yaaa
Canım nasılsınMerhaba tatlım
Nasılsın bakalım
Ooo vakit azalıyor çok az kalmışşş
Hazırlıklar ne alemde
olabilir canım düşünemedim onu
banada kına saç porselen makyaj düğün saç porselen makyaj 500 dediler 400 e indirdik zar zor
Canım nasılsın
porselen deyip su bazlı makyaj yapıyolarmış cnm dıkkat et. nerede bu kuafor yaa
Hayırlı olsun canım çok beğendim deniz kabuğu davetiye şekilleri hep aklımda olan modeldir çok şık ve sade güzel bir seçim
teşekkür ederim canım sende böyle yaptır
İyi olmaya çalışıyorum nehirim sen nasılsın
Sürekli sitedeyim ama hiç yazmak gelmiyor içimde keyifsizim bu aralar
Hayır ahududu severim benne ısmarlıyorsun tatlı
izmirdeyim ben canım kuaför imaj ebru facede var bak istersen su bazlı dediğin nedir?
kadın katalog çekimlerine falan gidiyor araştırdım baya kryloan la yapıyomuş makyajları
Hayırlı olsun canım çok beğendim deniz kabuğu davetiye şekilleri hep aklımda olan modeldir çok şık ve sade güzel bir seçim
teşekkür ederim canım sende böyle yaptır
istanbuldayım cnm ben olmazmış zaten ordasu bazlı porselen dedıklerı cogu makyaj aslında böyleymiş, geçen gittiğim kuafor anlattı, porselen dedikleri makyaj 2 3 saatten aşağı sürmeyen çok uzun bı işmiş, ben ayırtedemem buyuk ıhtımal de sen sor bı yıne de nolur nolmaz
izmirdeyim ben canım kuaför imaj ebru facede var bak istersen su bazlı dediğin nedir?
kadın katalog çekimlerine falan gidiyor araştırdım baya kryloan la yapıyomuş makyajları
istanbuldayım cnm ben olmazmış zaten ordasu bazlı porselen dedıklerı cogu makyaj aslında böyleymiş, geçen gittiğim kuafor anlattı, porselen dedikleri makyaj 2 3 saatten aşağı sürmeyen çok uzun bı işmiş, ben ayırtedemem buyuk ıhtımal de sen sor bı yıne de nolur nolmaz
amanınn 2-3 saattmi çatlarım patlarım ben sıkıntıdan yaaa evet sormak gerek onu
canım çok sağolöyle çok araştırmadım.katalogtan bakarken beğendim hemen
davetiyeyi bilmiyorum iş yerimde komşum matbaacı o basıcak..işçilik almaz artık maliyetine ama sorarım tabi
nikah şekeri de 1 yere sordum daha 1.10 tl dedi
ya bir sürü masraf benimki nikahlı düğün olucak nikah şekeri şartmı ?
hadi gözün aydın canım bi işin daha halloldu benden sana küçük bir tavsiye maddi durumun ne bilmiyorum ama gelin başı için 80 tl çok az bir para bence o kuaförü bir araştır netten falan bak nedir ne değildir diye
Canim benim dugunumle nikahim ayni zamanda olacak senin gibi sanirim
Nikah sekeri yaptirmiyorum ben sadece gelin almaya gelenlere lokum ve kurabiye dagitacagim
Davetiyem de bu 800tanesi 400tl tanidik isi tabiiki yoksa bu kadar ucuza olmazdiEki Görüntüle 1084818
Yok hayatim gelin basi icin degil bu fiyat sadece yanimda goturecegim kisiler icin gecerli bana cok pahali geldi ondan soyleyeyim dedim sizlerden bir fikir alayim yapacagi is saca topuz ve normal makyaj yani sanki kus konduracak
Merhaba tatlım
Nasılsın bakalım
Ooo vakit azalıyor çok az kalmışşş
Hazırlıklar ne alemde
ALLAH yardımcımız olsun canım ya valla zor işler
Niye sessiz sessiz takip ediyorsun bakıyımiyiyim canım sen nasılsın gel böyle
Selam tatlim hosgeldin
Canım bir sorunmu var özelden yazabilirsin dinlerimİyi olmaya çalışıyorum nehirim sen nasılsın
Sürekli sitedeyim ama hiç yazmak gelmiyor içimde keyifsizim bu aralar
İnşallah canım nikah şekeri düşünmüyorum nasipse düğün yerinde olacak o kalabalıkta güzel dağıtılmıyor diye vazgeçtim sadece davetiye bu modeller hep kafamda bir nasip olsundateşekkür ederim canım sende böyle yaptır
O da olurböööörtlen olsa
tatlı bugun muz varmış menüde
Canim benim dugunumle nikahim ayni zamanda olacak senin gibi sanirim
Nikah sekeri yaptirmiyorum ben sadece gelin almaya gelenlere lokum ve kurabiye dagitacagim
Davetiyem de bu 800tanesi 400tl tanidik isi tabiiki yoksa bu kadar ucuza olmazdiEki Görüntüle 1084818
Anladim tatlim o zaman is kolay nisan elbisen zaten abiye sen en iyisi bir de bindalli al hevesin varsa[/QUOen iyisi bindallı gibi gözüküyor su an
Canım bir sorunmu var özelden yazabilirsin dinlerimneden keyifsizsin üzüldüm şimdi :26:
İnşallah canım nikah şekeri düşünmüyorum nasipse düğün yerinde olacak o kalabalıkta güzel dağıtılmıyor diye vazgeçtim sadece davetiye bu modeller hep kafamda bir nasip olsunda
O da olurÖyle tatlı mı olurmuş meyve o tadı tatlıda olsa Sütlü tatlılardan şerbetlide olur öyle birşey istiyorum sütlü nuriye var mı canım çekti bak şimdi
Canım davetiyen çok güzelmiş sende benim gibi düşünüyorsun nikah şekeri yaptırmayacağım bende lokum güzel fikirmiş çikolata ya da gelenlere ikram
Evde olacaksa zaten göza batmaz eğlenirsiniz kendi aranızda kınada yakılır bence daha sıcak sevimli bir atmosfer olur canım sonrasında dışarıda çıkacakmışsınız daha ne olsun
Yanında götüreceğin kişiler içinmi istediler canım hangi saçı yaptıklarının bir önemi varmıymış yoksa standartmı kimi insan düz fön ister kimisi bukleler ister topuz ayrı bunların fiyatları aynı olmaz ki hadi makyaj standarttır ama :26:
Canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?