2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

800 dur belkı cnm yanlıs yazılmıştır benım gorustugum yerlerde hep o cıvarda fıyat verdi yuh yanı tüm gün fotoğraf çektirsem aynı para nasıl iş bu ya

olabilir canım düşünemedim onu

banada kına saç porselen makyaj düğün saç porselen makyaj 500 dediler 400 e indirdik zar zor

Hayırlı olsun canım çok beğendim deniz kabuğu davetiye şekilleri hep aklımda olan modeldir çok şık ve sade güzel bir seçim
Evde olacaksa zaten göza batmaz eğlenirsiniz kendi aranızda kınada yakılır bence daha sıcak sevimli bir atmosfer olur canım sonrasında dışarıda çıkacakmışsınız daha ne olsun
Kizlar bu arada kuafor isimi de hafta sonu hallettim salonun kuaforuyle anlastim yalniz yanimda iki kisi goturebilecegim sadece cok yuksek fiyatlar ya da bana oyle geldi sac makyaj 80tl istediler yaaa
Yanında götüreceğin kişiler içinmi istediler canım hangi saçı yaptıklarının bir önemi varmıymış yoksa standartmı kimi insan düz fön ister kimisi bukleler ister topuz ayrı bunların fiyatları aynı olmaz ki hadi makyaj standarttır ama :26:
Merhaba tatlım

Nasılsın bakalım

Ooo vakit azalıyor çok az kalmışşş

Hazırlıklar ne alemde
Canım nasılsın

porselen deyip su bazlı makyaj yapıyolarmış cnm dıkkat et. nerede bu kuafor yaa

izmirdeyim ben canım kuaför imaj ebru facede var bak istersen su bazlı dediğin nedir?

kadın katalog çekimlerine falan gidiyor araştırdım baya kryloan la yapıyomuş makyajları

Hayırlı olsun canım çok beğendim deniz kabuğu davetiye şekilleri hep aklımda olan modeldir çok şık ve sade güzel bir seçim

teşekkür ederim canım sende böyle yaptır

Canim benim dugunumle nikahim ayni zamanda olacak senin gibi sanirim
Nikah sekeri yaptirmiyorum ben sadece gelin almaya gelenlere lokum ve kurabiye dagitacagim
Davetiyem de bu 800tanesi 400tl tanidik isi tabiiki yoksa bu kadar ucuza olmazdi

Yok hayatim gelin basi icin degil bu fiyat sadece yanimda goturecegim kisiler icin gecerli bana cok pahali geldi ondan soyleyeyim dedim sizlerden bir fikir alayim yapacagi is saca topuz ve normal makyaj yani sanki kus konduracak

çok cici çok güzel bendemi yapmasam acaba nikah şekeri ya :26::26:
lokumu bizde dağıtıcaz

Yok hayatim gelin basi icin degil bu fiyat sadece yanimda goturecegim kisiler icin gecerli bana cok pahali geldi ondan soyleyeyim dedim sizlerden bir fikir alayim yapacagi is saca topuz ve normal makyaj yani sanki kus konduracak

hıı tamam o zaman benim kuaför yanımda götüreceğim kişiler için saç makyaj 50 tl dedi

Son düzenleme:
Merhaba tatlım

Nasılsın bakalım

Ooo vakit azalıyor çok az kalmışşş

Hazırlıklar ne alemde

İyiyim guvercinim ya isler bitti iste takiliyoz incik boncukla sevimli seyler kaldi sadece bir de dugun icin gelecek yatili misafirlere yemek isleriyle ilgilencem cerez lokum cikolata meyve sebze et tavuk falan alacam o kadar bunlar da zaten kinadan bir gun once yapilir

İyi olmaya çalışıyorum nehirim sen nasılsın

Sürekli sitedeyim ama hiç yazmak gelmiyor içimde keyifsizim bu aralar
Canım bir sorunmu var özelden yazabilirsin dinlerimneden keyifsizsin üzüldüm şimdi :26:
teşekkür ederim canım sende böyle yaptır
İnşallah canım nikah şekeri düşünmüyorum nasipse düğün yerinde olacak o kalabalıkta güzel dağıtılmıyor diye vazgeçtim sadece davetiye bu modeller hep kafamda bir nasip olsunda
böööörtlen olsa

tatlı bugun muz varmış menüde
O da olur Öyle tatlı mı olurmuş meyve o tadı tatlıda olsaSütlü tatlılardan şerbetlide olur öyle birşey istiyorum sütlü nuriye var mı canım çekti bak şimdi

Canım davetiyen çok güzelmiş sende benim gibi düşünüyorsun nikah şekeri yaptırmayacağım bende lokum güzel fikirmiş çikolata ya da gelenlere ikram

heeeeh

yok ki yemekte muz verdiler sadece pasta yapayım mı sana

İnsallah guzel gecer tatlim
Evet yanimda goturecegim kisiler icin topuz arti normal makyaj icin 80tl dediler bizimkiler de zaten topuz yaptirir her dugunde aynilar))) bana cok geldi cunku normalde bursada topuzun en guzelini 20liraya yaptirirsin makyaj fiyati da standart 10liradir yani yuksek olmaz benim her zaman gittigim kuaforun fiyatlari bunlar
Gelin basi salon tarafindan karsilaniyor zaten onda sorun yok dun gittim sansima gelin vardi ve cok begendim sacini makyajini acayip guzel olmustu icim rahatladi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…