- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Canım bu soronun cevabını aldıgıma cok sevindimKızlar bugün dini nikahımızı kıydırdık çok şükür.
Kendi evimizde yaptık. hem kuran da okunmuş oldu evimizde iyi oldu gerçekten.
Şahit olarak ise anne ve baba olmuyor dedi hoca.
O yüzden iki erkek şahit ayarladık tanıdıklardan.
Bir de mehir denilen durum var. ben 250 gr altın istedim. :) adet yerini bulsun.
bana kalsa bir şey istemezdim de hoca 250 gram uygun olur dedi. :)
Değişik bir duygu gerçekten. Allah'ın huzurunda artık karı-kocayız.
Sıra sizler de kızlar.
Çok güzel düşünmüşsün canım çok güzel olur kesinlikle bu şekilde bende topuzlardan hoşlanmıyorum açık dalgalı saç üzerine duvak çok yakışıyor
İnşallah canım inşallah
Bak edam hiç sıkıntına değdimi çok yıpratıyorsun kendini ohh rahatladın herşey güzel olacak
Nerede gördüm tatlım emin olsam hemen alırım ya saçımda nasıl durur acaba çok istiyorum
Canım hayırlı olsun mutluluklar dilerimKendi evinizde yapmanız ayrı güzel olmuş
ya adam gibi aksam gelicek demiyolar yalan dolan..aksam deseler insan işini gücünü yapar ama masallah canım bir dolu iş halletmişsinizgünaydın canlarım hayırlı cumalar olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin dara sokmasın bizleri inşaAllah dert verip derman aratmasın,hastalarımıza en acilinden şifalar versin. Aş,iş,eş arayan kullarına yardım eylesinn (amiiiinnn)1 hafta olcak nerdeyse uğrayamadım topiğe neler yaptınız biriniz özet geçseniz hayrına
öyle surata bakarak anlıyor muu canım işinin ehli bi doktormuşbizim sgk karşılıyor ya canım hiç bi ücret ödemiyorsun akciğer filmine onu da söylim çarşamba resmi tatil değil mi ya nasıl veriyor ki anlamadım kaç gündür uğrayamadım da topiğe inşaAllah sorunsuz halletmişsindir canımcım
canım aksilikler olmadan halledemiyoruz işlermizi illa bişey çıkcak beyaz eşyam çarşamba günü 09:00-13:00 arası gelcekti ama akşam 18:15 te geldi deli olduk varya neyseki kadın vardı ev temizilği yapıldı falan öyle zaman öldürdük tabi dün yağmur yağınca camlar yine kirlendiduvar kağıdımı yama yama yapmıştı adam sinirlendim söktüm sonra gidip duvar kağıdı aldım dün gece 10 kadar da onun için bekledim adam bitirene kadar 23:30 oldu ama değdi güzel yaptı çocuk işinin ehliymiş avizelerimi de dün akşam taktıırdım o arada bugünde ankastre setimin montajı için gelmişler şuan evdeler eşim ilgileniyor inşaAllah bi aksilik çıkmaz onun ilgilendiği herşeyde problem çıktı çünkü ay çok beceriksizmiş yaa napcam bi ömür ben bunla bilmiyorum ömür törpüsü boya işini beğenmedim gündüz gözüyle bakınca mavilikler kapanmamış o adamı parası helal mi yani bilmiyorum Allah a havale ettim adamı haftasonu da allah ın izniyle koltuklar gelcek haftaya da yatak odası falan günler azaldı ben sıkıştım iyice çok dertliyim çook :18:
14guncukkk kaldiiiii
Canım bu soronun cevabını aldıgıma cok sevindimbisey istemesek olmuyor mu ?
aman sıkıntı bitermi kuzum ya son son günler olsun senide görücezgerci ben göremicem ama bu arada evimiz ev gibi oluyor perdelerde takıldı pazar günü iyice benzer arrtık eve
ya adam gibi aksam gelicek demiyolar yalan dolan..aksam deseler insan işini gücünü yapar ama masallah canım bir dolu iş halletmişsinizasıl beni düşün canım antre yolluklarıyla ilgili bir sorun var inşallah cözeriz pazar günü ceyizlerimiz gelecek oyyy
1 gün daha düşmüşşş
Ay iyi bari. Ne zaman gidecek eşyalar?
Ben de kararsızım duvak ve saç konusunda.
Ayyy ne güzel. Hayırlı olsun.
Çok güzel düşünmüşsün canım çok güzel olur kesinlikle bu şekilde bende topuzlardan hoşlanmıyorum açık dalgalı saç üzerine duvak çok yakışıyor
İnşallah canım inşallah
Bak edam hiç sıkıntına değdimi çok yıpratıyorsun kendini ohh rahatladın herşey güzel olacak
Nerede gördüm tatlım emin olsam hemen alırım ya saçımda nasıl durur acaba çok istiyorum
Canım hayırlı olsun mutluluklar dilerimKendi evinizde yapmanız ayrı güzel olmuş
Tatlım nasıl mutlu oldum anlatamamGelinde saçı çok önemsiyorum , saç içimize sinmeyince
o günümüz mahvolabilir:18: Bu tarz uzun dantel duvakla açık saç ya da yarı toplu saçlar çok
hoş oluyor.İşin ilginç yanı netten araştırınca bu tarz duvakların hep toplu saçla kombini var,
sadece 2-3 tanecik örnek bulabildim:44:
Eki Görüntüle 1086927 Eki Görüntüle 1086931 Eki Görüntüle 1086932 Eki Görüntüle 1086933
merhaba cnm 1 ay kalamı çeyiz seriliyor ? ben 15 gn 1 hafta kala diye biliyorum ayy ozaman benimde çok az kalmıs yaa :18:
Hayirli olsun canim.hersey bitmis masallah.
Ayy ne heyecanli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım ondan dolayı canım neden fazla günler çıkıyor ki izin günleri falan mı farklı olur ki kısalması lazım uzaması ne alaka:44:Çok güzel bence tarihleri özellikle dönüş
EvetBende sıkılıyorum oyunda oynanmıyor ki burada oynardım
aman sıkıntı bitermi kuzum ya son son günler olsun senide görücezgerci ben göremicem ama bu arada evimiz ev gibi oluyor perdelerde takıldı pazar günü iyice benzer arrtık eve
birilerine tarif vermişin nehirim banada verebilrmisn acep :26: tarif defteri dolduruyorumda bu arada nasılsın napıyorsun
dimi canım ya o kadar yaz sonra beğenilme falanbence de büyüt sen yazını kuzum ben zaten önce müsvetteye yazar karalar çizer ondan sonra kokulu renkli kağıtlara yazardım temizcene parfümümü sıkaardım kokumu hissetsin diye yaa
Bugünün tarihinden itibaren düştüğü için öyle sanırım kuzum. Henüz gitmedi askere. Teskere tarihini yazıyorum ve bugünden itibaren kalanı gösteriyor.
Evet tarihler müthiş
Rabbim en güzel tarihin gelmesini çabucak nasip etsin 05.05.2015 daha güzel senin için
Aminnnn kuzum. 05.05.2008 benim için çok anlamlıydı herşeyden öteydi. Ama 05.05.2015 hepsinden de öte olacak sanırım
2. kez aynı tarihte sevdiğime kavuşucam
Ay başlama gününüzde değil mi ne kadar güzel kuzum evet ikinci baharınız olacak bu kavuşma ve artık düğüne şafak sayacaksınız
hhahahkuzumm yaa tayin bekliyoruz o yüzden tutmadık :26: şarka gidebiliriz, %1 ihtimal var, sırf o 1 ihtimalden dolayı tutmadık :26:
Eyvaaah o 3.maddeyi napicaz gercekten yaaa bak gene aklima geldi
ya adam gibi aksam gelicek demiyolar yalan dolan..aksam deseler insan işini gücünü yapar ama masallah canım bir dolu iş halletmişsinizasıl beni düşün canım antre yolluklarıyla ilgili bir sorun var inşallah cözeriz pazar günü ceyizlerimiz gelecek oyyy
ben altın istemedim canlar mihir olarak beni en yakın zmanda ümreye götürsün dedim hoca bile şaşırdı açık birinden beklemedi sanırım bunuBen önce istemem dedim ama adetten bir şey isteyebilirsin canım.
mehir Allah korusun bir ayrılık olursa eşinin sana geçinmesi için vermesi gereken altın ya da para olarak geçiyor.
sen adetten 250 gr altın dersin. :)
Aminnnn kuzum. 05.05.2008 benim için çok anlamlıydı herşeyden öteydi. Ama 05.05.2015 hepsinden de öte olacak sanırım
2. kez aynı tarihte sevdiğime kavuşucam
Günaydın kızlarrçook yorgunum akşam arkadaşın doğum günü vardı kop kop yaptık :118::118::118::118::118: acayip yorgunum uyumak istiyorummm
bugun öğlen usta gelicek minnak evimize fiyat vermeye bi an önce başlasa yaa piff zaman daraldı
sonraa annecik ile çarşıya gidicez havlu almaya annecik bana bir sürü havlu kenarı örmüştü onlar için
sonradaa gelinliğimin ilk provasına gidicez ayyy
ayy ne kadar güzel tarihler ya
bu son ayrılığınız olur inşallah hep beraber olun ömür boyu
Denizimm çok teşekkür ederim kuzummm. Çok sevindim o güzel dileklerineEn kocamanından Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyeyim
Senin hazırlıklar son sürat devam ediyor demekki. Zamanında epey kısalmışZaman nasıl geçiyor böyle anlamıyoruz
Kayınvaliden hala daha sorun çıkarıyor mu kuzum :26:
rica ederim kuzumm aminnnn
evet koltyklarımız geldi işte kalan mobilyalarımız mayısın ilk haftası gelicekevet yaa 48 gün kaldı bende anlamıyorum salonu tuttuğumuzda 110 gün vardı
valla görmedim işte pideciden sonra bilmiyorum
yalnız kafama takılan birkaç şey var işte geçen hafta pazar günü kayınpeder usta getirdi evimize fiyat versin diye ama hala anneme ve babama gelen giden yok işte
babamın kv ye pidecide çok yüz vermemesinden dolayı ( selamını aldı hatrını sordu daha napıcak ) nişanlım o konuda biraz dolduruşa geldi işte şu an mağdur aile biziz ama nişanlımın sanki mağdur olan onun ailesiymiş cazgırlık yapan benim ailemmiş gibi göstermeye çalışıyormuş gibi geldi nişanlımla aramız çok iyi bu ara hiçbir sorunumuz yok işte ailesi dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?