2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım bu soronun cevabını aldıgıma cok sevindim bisey istemesek olmuyor mu ?

aman sıkıntı bitermi kuzum ya son son günler olsun senide görücez gerci ben göremicem ama bu arada evimiz ev gibi oluyor perdelerde takıldı pazar günü iyice benzer arrtık eve
ya adam gibi aksam gelicek demiyolar yalan dolan..aksam deseler insan işini gücünü yapar ama masallah canım bir dolu iş halletmişsiniz asıl beni düşün canım antre yolluklarıyla ilgili bir sorun var inşallah cözeriz pazar günü ceyizlerimiz gelecek oyyy

14guncukkk kaldiiiii

1 gün daha düşmüşşş

Ben önce istemem dedim ama adetten bir şey isteyebilirsin canım.
mehir Allah korusun bir ayrılık olursa eşinin sana geçinmesi için vermesi gereken altın ya da para olarak geçiyor.
sen adetten 250 gr altın dersin. :)

teşekkür ederim canım. evet evimizde olması güzel oldu. :)

kaydettim hepsini canım kuaförüme göstericem.
biraz oynarken belki sıcak basar ama olsun önemli olan güzel olması.
Gerçekten böyle dantel duvaklarda açık saç daha hoş duruyor.

merhaba cnm 1 ay kalamı çeyiz seriliyor ? ben 15 gn 1 hafta kala diye biliyorum ayy ozaman benimde çok az kalmıs yaa :18:

Çok kısa bir süre 1 hafta- 15 gün yarın çıkartılcak çeyiizim ancak yeter zaman Hepsi yıkanıp ,kurulanıp diziliecek yerleştirilecek Haftayada giysilerimi götürüp yerleştirecem son haftaya bir şey kalmamalıki misafilerimiz fln olur başka işlere koştururuz evle ilgilenemeyiz.

Son düzenleme:
Canlar size bi soru sorcam.ben tesetturlu bi bas yaptircam ve porselen makyaj fiyatlarini bilen varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugünün tarihinden itibaren düştüğü için öyle sanırım kuzum. Henüz gitmedi askere. Teskere tarihini yazıyorum ve bugünden itibaren kalanı gösteriyor.

Evet tarihler müthiş

aman sıkıntı bitermi kuzum ya son son günler olsun senide görücez gerci ben göremicem ama bu arada evimiz ev gibi oluyor perdelerde takıldı pazar günü iyice benzer arrtık eve

Göreceğiz nasipseNeden göremeyecekmişsin edam gerçekten gelmeyecek misin hiç telefondan bir yerden girmeyecekmisin yani çok üzülürüm ben ya niye bırakıyorsun biziOhh mis gibi artık evinize kavuşmaya azıcık kaldı

birilerine tarif vermişin nehirim banada verebilrmisn acep :26: tarif defteri dolduruyorumda bu arada nasılsın napıyorsun

Tatlım yemek tarifleri ile ilgili konumda istediğin tarifi bulabilirsin morincim haşhaşlı tatlı ile çıtır böreği yapacaktı misafirlerine ben onun için sordum onlarda çok lezizdir hani geçen gün bende yaptım kutlamaya Çıtır börek,Şerit poğaça,Vişneli çikolatalı pasta herkes bayıldı

Vayy Kokulu kağıtlar parfüm sıkmalar Bende yapmadım değil

Bugünün tarihinden itibaren düştüğü için öyle sanırım kuzum. Henüz gitmedi askere. Teskere tarihini yazıyorum ve bugünden itibaren kalanı gösteriyor.

Evet tarihler müthiş

Rabbim en güzel tarihin gelmesini çabucak nasip etsin 05.05.2015 daha güzel senin için

Rabbim en güzel tarihin gelmesini çabucak nasip etsin 05.05.2015 daha güzel senin için

Aminnnn kuzum. 05.05.2008 benim için çok anlamlıydı herşeyden öteydi. Ama 05.05.2015 hepsinden de öte olacak sanırım

2. kez aynı tarihte sevdiğime kavuşucam

Aminnnn kuzum. 05.05.2008 benim için çok anlamlıydı herşeyden öteydi. Ama 05.05.2015 hepsinden de öte olacak sanırım

Ay başlama gününüzde değil mi ne kadar güzel kuzum evet ikinci baharınız olacak bu kavuşma ve artık düğüne şafak sayacaksınız

Ay başlama gününüzde değil mi ne kadar güzel kuzum evet ikinci baharınız olacak bu kavuşma ve artık düğüne şafak sayacaksınız

Evet kuzum başlama tarihimiz

Cidden ikinci bahar gibi gelecek bize Sanırım bu tarihlerin hiç biri tesadüf değildir. Rabbimin bize güzelleridir

Günaydın gelinciklerimmm prenseslerimm beniiimmm bugün ctesi ya çok şükür hafta sonu geldi

hhahah kuzumm yaa tayin bekliyoruz o yüzden tutmadık :26: şarka gidebiliriz, %1 ihtimal var, sırf o 1 ihtimalden dolayı tutmadık :26:

canım inşaAllah bi aksilik çıkmaz ya ben bu konuda tedirginim çok ev gezdim çok kavga ettim çünkü :18:

Eyvaaah o 3.maddeyi napicaz gercekten yaaa bak gene aklima geldi

bilmiyorum kuzum bende karşıdaki kişinin anlayışı ve yaklaşımı önemli bana güven diyo başka bişey demiyor

aynen canım ya akşam deseydi bana ben gider diğer eksiklerimi hallederdim masamı falan alırdım tv bakardım ünitesini bakardım hepsi haftasonuna kaldı maalesef bişey yaptığımız yok aslında canım ya elle tutulur perdelerim gelmiş dün onu takmışlar işte daha ben göremedim tabi ayyy heyecanım doruktaa

Ben önce istemem dedim ama adetten bir şey isteyebilirsin canım.
mehir Allah korusun bir ayrılık olursa eşinin sana geçinmesi için vermesi gereken altın ya da para olarak geçiyor.
sen adetten 250 gr altın dersin. :)
ben altın istemedim canlar mihir olarak beni en yakın zmanda ümreye götürsün dedim hoca bile şaşırdı açık birinden beklemedi sanırım bunu para pul alsa nolur yine bizim kazancımızdann vercek yine biz harcicaz onu en güzeli bu geldi bana

Günaydın kızlarr çook yorgunum akşam arkadaşın doğum günü vardı kop kop yaptık :118::118::118::118::118: acayip yorgunum uyumak istiyorummm

bugun öğlen usta gelicek minnak evimize fiyat vermeye bi an önce başlasa yaa piff zaman daraldı

sonraa annecik ile çarşıya gidicez havlu almaya annecik bana bir sürü havlu kenarı örmüştü onlar için

sonradaa gelinliğimin ilk provasına gidicez ayyy

ayy ne kadar güzel tarihler ya

bu son ayrılığınız olur inşallah hep beraber olun ömür boyu

Denizimm çok teşekkür ederim kuzummm. Çok sevindim o güzel dileklerine En kocamanından Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyeyim

Senin hazırlıklar son sürat devam ediyor demekki. Zamanında epey kısalmış Zaman nasıl geçiyor böyle anlamıyoruz

Kayınvaliden hala daha sorun çıkarıyor mu kuzum :26:

rica ederim kuzumm aminnnn

evet koltyklarımız geldi işte kalan mobilyalarımız mayısın ilk haftası gelicek evet yaa 48 gün kaldı bende anlamıyorum salonu tuttuğumuzda 110 gün vardı

valla görmedim işte pideciden sonra bilmiyorum

yalnız kafama takılan birkaç şey var işte geçen hafta pazar günü kayınpeder usta getirdi evimize fiyat versin diye ama hala anneme ve babama gelen giden yok işte

babamın kv ye pidecide çok yüz vermemesinden dolayı ( selamını aldı hatrını sordu daha napıcak ) nişanlım o konuda biraz dolduruşa geldi işte şu an mağdur aile biziz ama nişanlımın sanki mağdur olan onun ailesiymiş cazgırlık yapan benim ailemmiş gibi göstermeye çalışıyormuş gibi geldi nişanlımla aramız çok iyi bu ara hiçbir sorunumuz yok işte ailesi dışında

Bence ailen takındığı tavırda çok çok haklı. Daha öncede konuşmuştuk zaten konuyu ayrıntıyı çok iyi hatırlıyorum. Gelip gitmeyen bir dünüre baban neden yüz versin. İnsan olarak en başta yapması gerekeni erdemlik göstererek yapmış zaten. Fazlasını beklemeleri çok saçma.

Sen nişanlınla iyiysen, kendi ailenle iyiysen gerisini sorun etme kuzum. Şurda kalmış 48 gün. Bak eşyalarınızda yavaştan gelmeye başlamış bu saatten sonra keyifle, mutlulukla onları yerleştirmeye bakın.

Evinize usta neden geldi. Kaba daire mi yoksa tadilat mı var? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…