2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hatırlamana sevindim çok saol canım tabiki de orda yüzüne bakmasa selamını almasa bile haklıydı ki asla yapmaz babam öyle

iyiyiz allah şükür ama o ailenin benim ailemi hiçe sayıp düğün zamanı yaklaşınca aile olduklarını hatırlaması ve evim ile ilgili koşturmaya çalışması yada öyle göstermelerini istemiyorum çok yapmacık geliyor bana

kuzum evimiz birazcık eski ben o evde doğdum aile apartmanında annemlee beraber oturucaz borçlarımız bitene kadar

evimizde banyo be mutfak çok eski fayanslar falan değişicek işte sonra normak boya badana eşyalarımızda gelince zaten saray gibi olur evim

Evet o olaya bende sinir olurum. Nişandan düğüne son 1 ay kalana kadar ortada olmazlar sonra düğün için bir kaç bişeyin elinden tutarlar zar zor surat ederek yaparlar ama millete de herşeyi biz yaptık diye anlatmazlar mı Çok sinir bozucu çok

Ayy ne güzel bir duygu kuzum. Doğduğun eve gelin olarak geliyorsun Harika bir durum kuzum en azından evliliğe alışana kadar aileninde sana destek olması çok güzel

Ooo mutfak, fayans, banyo falan değişince zaten o ev saray yavrusu olur İnşallah herşey gönlünce olur kuzum

biz birde 2012 ekimde nişanlandık hani öyle 5-6 aylık nişanlı da değiliz o gün bugundur yoklardı yani
ben nişanlıma söyledim zaten gayet sert bir dille kimse benim düğünümü sahiplenmesin sakın diye o da mesajı aldı elbette

evet ya manevi olarak değeri bende çok büyük belki de benimde çocuğum o evde doğar

amin amin işte çok kısıtlı bi bütçemiz var tadilat için olabilecek en iyi fiyatı bulmaya çalışıyoruz işte..annecik 2 üst katımda olucak babacıkımda dolmuşla 15 dk en fazla

çok çektim belki şimdiye kadar nişanlımın ailesinden üzüldüm ağladım düğün tarihimiz belli değilken kendimi çok sıkıyordum ne zaman olcak nasıl olcak diye ama rabbime binlerce kere şükürler olsun ki istediğim bir çok şey hayalini kurduğum ( düğün tarihi mobilyalar düğün salonu ) oluyor.

Neden bu kadar uzun süreli nişanlı kaldınız kuzum :26: Bizde birazcık fazla olucak nişanlı kalmamız ama askerlik var bizim ondan dolayı :26:

Annenle baban ayrı sanırım :26: Ama yinede ikisinin desteğini fazlasıyla hissediyorsun ki ailenden yana bir problemin yok bu çok önemli

İnşallah kuzum cidden bakarsın senin doğduğun evde bebişinde doğar

Anlam veremiyorum ya ne istiyor bu erkek anneleri gelinlerden. Yahu senin oğlunla evleniyo sende az gönülden iyi olmayı denede mutlu olsunlar dimi. İnşallah evlendikten sonra daha da sorun yaratmazlar kuzum ya :26: En önemlisi de nişanlın evlendikten sonra umarım ailesine daha da düşkün olmaz. :26: Ön yargılı olma konusundan dolayı diyorum :26:

1,5 sene oldu işte zaten 1 sene nişanlı kalmak istiyordum ben ama maddi durumlar işte ortada erkek ailesi olmayınca ha diyince düğün dernek yapılamıyor maalesef

evet ayrılar maalesef ama araları iyi görüşürler sık sık şanslıyım o konuda
olabilir kader kısmet

yani beni istemeye gelene kadar bi sorun yoktu sonra iş ciddeye binince +kv ve kp nişandan önce kavga edince kv de de bana düşman oldu

bende bundan korkuyorum zaten umarım aramızdaki mesafeyi korur yapılan şeyleri unutmaz

zaten benim aklımdan şöyle bir şey geçiyor

imam nikahında mehir istenir ya altın ben altın istemicem sadece eşimin ne olursa olsun ailesine beni ezdirmemesini önceliğin biz olmasını isticem uygun düşermi bilmiyorum ama tek korkum bu düğünden sonra ailesinin kıymete binmesi

insanoğlu çiğ süt emmiş ne kadar uzun yıllar beraber de olsan kimse kimseyi tam olarak tanıyamıyor maalesef

Haklısın kuzum bu işler ha deyince olamıyor :26:

Bilemiyorum kuzum nişanlını sen herkesten daha iyi tanıyorsun inşallah olmaz öyle bir durum :26: Ne kadar uzun süreli tanırsan tanı aynı evi paylaşınca bilmediğin yönleri bile çıkıyor. Hayırlısıyla bu zor zamanları da atlatırız inşallah.

Bu kadar hüzün yeter. Bardağın dolu tarafına bakalım birazda. Eviniz tadilat yapılacak, eşyalarınız gelecekk Gelinlik ne durumda gittin mi bakmaya

inşallah bende öyle umuyorum :26::26:
inşallah inşallah

evet neşelenelim hafta içi büyük ihtimal başlar artık.koltuk takımım geldi zaten diğerleride 25 güne gelicek inşallah evimiz minnak olduğundan çok eşyayada ihtiyacımız yok

gelinliğimi perşembe günü siparişini verdim bugun ilk provam var akşam gidicem mayıs sonunda da teslim alıcam inşallah evcağzımm bi yerşelsin resimlerini çekerim yüklerim hemen

Evet kuzum başlama tarihimiz

Cidden ikinci bahar gibi gelecek bize Sanırım bu tarihlerin hiç biri tesadüf değildir. Rabbimin bize güzelleridir
Değil tabi ki kuzum herşeyde bir hayır vardır ve hiçbirşey sebepsiz değildir
Günaydın gelinciklerimmm prenseslerimm beniiimmm bugün ctesi ya çok şükür hafta sonu geldi ]
Günaydın gelincik evet çok keyifli hafta sonu geldi
Bugünde dinlenmek yok yani sana canım olsun bak herşeyi hallediyorsunuz güzel bir fiyat alınır çabucak halledilir inşallah

Çok eşyaya lüzum yok o zaman kuzum en iyisini yapmışsınız

Gelinliğinin modeli var mı merak ettim şimdi

Evet kuzum benim çok şükür

Nehirim ancak bu kadar şansız olabilirim şuan canım çok sıkıldı

Nişanlıma doğum günü hediyesi olarak istediği fb formasını aldım. Hemde haftalar önce. Şimdi mesaj attı bana fb forması mı aldın diye. Bende söylemem dedim. Annem fb forması almışta ben sana söyliyim haberin olsun dedi. Offf ya bu kadar şansız olabilirim ancak

Nişanlımda diyor ben ikisinide giyerim. Dedim ben kapris yaparım niye benimkini giymedin diye olmaz değiştiricem dedim

Kötü olmuş kuzum ya değiştir farklı bir ihtiyacını alırsın sonuçta iki tane olması fazladan olmuş olur üzülme sonuçta ikinizde aynı şeyi düşünmüşsünüz daha farklı bir güzellik düşünürsün sende

Ama feneriumdan aldım ve alabileceğim başka ne olabilir ki :26: Nişanlımda ısrar ediyo ikiside farklı formaların değiştirme ben kullanırım diye

Bilmiyorum bilmiyorum :26:

Çok eşyaya lüzum yok o zaman kuzum en iyisini yapmışsınız

Gelinliğinin modeli var mı merak ettim şimdi

az eşyam şunlar koltuk takımı masa sandalye konsol ve büfe onlar da salonumu kaplıyor zaten tv ye yer kalmıyor onuda konolun üstüne duvara monte ettiricem

model olarak prenses etek öpücük yada üst kısmı komple dantelli düğünümde sade asil ve zarif bir gelin olmak istiyorum normalde kokoşum bari düğünümde sade olayım ama tepeden duvak yaptırıcam o zaten yeterince gösterişli

Canisi kapalicarsidan sevgiler geldim taclarin fotolarini cektim gizli gizli kiz izin vermiyorlar valla manyak bu esnaf

sıkma canını güzelim fazla mal göz çıkarmaz anlıyabiliyorum seni hediyen özel olsun istiyorsun ama el emeği göz nuru birşeyler de yapabilirsin ekstra olarak yada ihtiyacı olan birşey de alabilirsin

Ama feneriumdan aldım ve alabileceğim başka ne olabilir ki :26: Nişanlımda ısrar ediyo ikiside farklı formaların değiştirme ben kullanırım diye

Bilmiyorum bilmiyorum :26:

Canım eğer sürekli maçlarda falan kullanıyorsa farklıysa modelleri öyle olsun o zaman iade almak isteyeceksin sorun çıkartırlarsa falan canın sıkılmasın hem :26:

Ahhh güpürlü gelinlikle bayılırıımmmm :123:

Bende güpürlü istiyorum. Çok şık, çok zarif ve asil duruşu var. Straplez kesinlikle giymeyeceğim ona karar verdim. Benimde gelinliğim güpürlü ve prenses model olacak

Ama duvak konusunda ben rahibe duvağını pek sevemedim. Aslında duvağın güpürlü olan kısmı topuza sarıldığı zaman çok hoş duruyor ama yapılan saçı kapatıyor. Bilemiyorum o anki durumuma bağlı Ayy ne güzel heyecanlar bunlar ya düşünce bile gelinlik giyen bir insan her halukarda güzel oluyor

sıkma canını güzelim fazla mal göz çıkarmaz anlıyabiliyorum seni hediyen özel olsun istiyorsun ama el emeği göz nuru birşeyler de yapabilirsin ekstra olarak yada ihtiyacı olan birşey de alabilirsin

Askere gideceği için birşey yapmak istemiyorum kuzum götüremeyecek sonuçta :26: Özelliklede haftalar öncesinden aldım ki beden bulma sorunum olmasın diye

Off beni mi gördü kayınvalidem ya :26: Hevesim gitti resmen :26: Alınabilecek herşeyi aldım bu zamana kadar. Kendim kutular hazırladım herşeyi yaptım. Bunuda son zamanlarda istediğini falan biliyordum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…