- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Bence ailen takındığı tavırda çok çok haklı. Daha öncede konuşmuştuk zaten konuyu ayrıntıyı çok iyi hatırlıyorum. Gelip gitmeyen bir dünüre baban neden yüz versin. İnsan olarak en başta yapması gerekeni erdemlik göstererek yapmış zaten. Fazlasını beklemeleri çok saçma.
Sen nişanlınla iyiysen, kendi ailenle iyiysen gerisini sorun etme kuzum. Şurda kalmış 48 gün. Bak eşyalarınızda yavaştan gelmeye başlamış bu saatten sonra keyifle, mutlulukla onları yerleştirmeye bakın.
Evinize usta neden geldi. Kaba daire mi yoksa tadilat mı var? :44:
hatırlamana sevindim çok saol canımtabiki de orda yüzüne bakmasa selamını almasa bile haklıydı ki asla yapmaz babam öyle
iyiyiz allah şükür ama o ailenin benim ailemi hiçe sayıp düğün zamanı yaklaşınca aile olduklarını hatırlaması ve evim ile ilgili koşturmaya çalışması yada öyle göstermelerini istemiyorum çok yapmacık geliyor bana
kuzum evimiz birazcık eskiben o evde doğdum aile apartmanında annemlee beraber oturucaz borçlarımız bitene kadar
evimizde banyo be mutfak çok eski fayanslar falan değişicek işte sonra normak boya badana eşyalarımızda gelince zaten saray gibi olur evim
Evet o olaya bende sinir olurum. Nişandan düğüne son 1 ay kalana kadar ortada olmazlar sonra düğün için bir kaç bişeyin elinden tutarlar zar zor surat ederek yaparlar ama millete de herşeyi biz yaptık diye anlatmazlar mıÇok sinir bozucu çok
Ayy ne güzel bir duygu kuzum. Doğduğun eve gelin olarak geliyorsunHarika bir durum kuzum en azından evliliğe alışana kadar aileninde sana destek olması çok güzel
Ooo mutfak, fayans, banyo falan değişince zaten o ev saray yavrusu olurİnşallah herşey gönlünce olur kuzum
biz birde 2012 ekimde nişanlandık hani öyle 5-6 aylık nişanlı da değiliz o gün bugundur yoklardı yani
ben nişanlıma söyledim zaten gayet sert bir dille kimse benim düğünümü sahiplenmesin sakın diye o da mesajı aldı elbette
evet ya manevi olarak değeri bende çok büyük belki de benimde çocuğum o evde doğar
amin amin işte çok kısıtlı bi bütçemiz var tadilat için olabilecek en iyi fiyatı bulmaya çalışıyoruz işte..annecik 2 üst katımda olucak babacıkımda dolmuşla 15 dk en fazla
çok çektim belki şimdiye kadar nişanlımın ailesinden üzüldüm ağladım düğün tarihimiz belli değilken kendimi çok sıkıyordum ne zaman olcak nasıl olcak diye ama rabbime binlerce kere şükürler olsun ki istediğim bir çok şey hayalini kurduğum ( düğün tarihi mobilyalar düğün salonu ) oluyor.
Neden bu kadar uzun süreli nişanlı kaldınız kuzum :26: Bizde birazcık fazla olucak nişanlı kalmamız ama askerlik var bizim ondan dolayı :26:
Annenle baban ayrı sanırım :26: Ama yinede ikisinin desteğini fazlasıyla hissediyorsun ki ailenden yana bir problemin yok bu çok önemli
İnşallah kuzum cidden bakarsın senin doğduğun evde bebişinde doğar
Anlam veremiyorum ya ne istiyor bu erkek anneleri gelinlerden. Yahu senin oğlunla evleniyo sende az gönülden iyi olmayı denede mutlu olsunlar dimi. İnşallah evlendikten sonra daha da sorun yaratmazlar kuzum ya :26: En önemlisi de nişanlın evlendikten sonra umarım ailesine daha da düşkün olmaz. :26: Ön yargılı olma konusundan dolayı diyorum :26:
1,5 sene oldu işte zaten 1 sene nişanlı kalmak istiyordum ben ama maddi durumlar işte ortada erkek ailesi olmayınca ha diyince düğün dernek yapılamıyor maalesef
evet ayrılar maalesefama araları iyi görüşürler sık sık şanslıyım o konuda
olabilir kader kısmet
yani beni istemeye gelene kadar bi sorun yoktu sonra iş ciddeye binince +kv ve kp nişandan önce kavga edince kv de de bana düşman oldu
bende bundan korkuyorum zaten umarım aramızdaki mesafeyi korur yapılan şeyleri unutmaz
zaten benim aklımdan şöyle bir şey geçiyor
imam nikahında mehir istenir ya altın ben altın istemicem sadece eşimin ne olursa olsun ailesine beni ezdirmemesini önceliğin biz olmasını isticem uygun düşermi bilmiyorum ama tek korkum bu düğünden sonra ailesinin kıymete binmesi
insanoğlu çiğ süt emmiş ne kadar uzun yıllar beraber de olsan kimse kimseyi tam olarak tanıyamıyor maalesef
Haklısın kuzum bu işler ha deyince olamıyor :26:
Bilemiyorum kuzum nişanlını sen herkesten daha iyi tanıyorsun inşallah olmaz öyle bir durum :26: Ne kadar uzun süreli tanırsan tanı aynı evi paylaşınca bilmediğin yönleri bile çıkıyor. Hayırlısıyla bu zor zamanları da atlatırız inşallah.
Bu kadar hüzün yeter. Bardağın dolu tarafına bakalım birazda. Eviniz tadilat yapılacak, eşyalarınız gelecekkGelinlik ne durumda gittin mi bakmaya
Değil tabi ki kuzum herşeyde bir hayır vardır ve hiçbirşey sebepsiz değildirEvet kuzum başlama tarihimiz
Cidden ikinci bahar gibi gelecek bizeSanırım bu tarihlerin hiç biri tesadüf değildir. Rabbimin bize güzelleridir
Günaydın gelincik evet çok keyifli hafta sonu geldiGünaydın gelinciklerimmm prenseslerimm beniiimmmbugün ctesi ya çok şükür hafta sonu geldi ]
Bugünde dinlenmek yok yani sana canım olsun bak herşeyi hallediyorsunuz güzel bir fiyat alınır çabucak halledilir inşallahGünaydın kızlarrçook yorgunum akşam arkadaşın doğum günü vardı kop kop yaptık :118::118::118::118::118: acayip yorgunum uyumak istiyorummm
bugun öğlen usta gelicek minnak evimize fiyat vermeye bi an önce başlasa yaa piff zaman daraldı
sonraa annecik ile çarşıya gidicez havlu almaya annecik bana bir sürü havlu kenarı örmüştü onlar için
sonradaa gelinliğimin ilk provasına gidicez ayyy
inşallah bende öyle umuyorum :26::26:
inşallah inşallah
evet neşelenelimhafta içi büyük ihtimal başlar artık.koltuk takımım geldi zaten diğerleride 25 güne gelicek inşallah evimiz minnak olduğundan çok eşyayada ihtiyacımız yok
gelinliğimi perşembe günü siparişini verdim bugun ilk provam var akşam gidicemmayıs sonunda da teslim alıcam inşallah evcağzımm bi yerşelsin resimlerini çekerim yüklerim hemen
Değil tabi ki kuzum herşeyde bir hayır vardır ve hiçbirşey sebepsiz değildir
Günaydın gelincik evet çok keyifli hafta sonu geldi
Bugünde dinlenmek yok yani sana canım olsun bak herşeyi hallediyorsunuz güzel bir fiyat alınır çabucak halledilir inşallah
Değil tabi ki kuzum herşeyde bir hayır vardır ve hiçbirşey sebepsiz değildir
Günaydın gelincik evet çok keyifli hafta sonu geldi
Bugünde dinlenmek yok yani sana canım olsun bak herşeyi hallediyorsunuz güzel bir fiyat alınır çabucak halledilir inşallah
Nehirim ancak bu kadar şansız olabilirim şuan canım çok sıkıldı
Nişanlıma doğum günü hediyesi olarak istediği fb formasını aldım. Hemde haftalar önce. Şimdi mesaj attı bana fb forması mı aldın diye. Bende söylemem dedim. Annem fb forması almışta ben sana söyliyim haberin olsun dedi. Offf ya bu kadar şansız olabilirim ancak
Nişanlımda diyor ben ikisinide giyerim. Dedim ben kapris yaparım niye benimkini giymedin diye olmaz değiştiricem dedim
Kötü olmuş kuzum ya değiştir farklı bir ihtiyacını alırsın sonuçta iki tane olması fazladan olmuş olur üzülme sonuçta ikinizde aynı şeyi düşünmüşsünüz daha farklı bir güzellik düşünürsün sende
Çok eşyaya lüzum yok o zaman kuzum en iyisini yapmışsınız
Gelinliğinin modeli var mı merak ettim şimdi
Çok güzel düşünmüşsün canım çok güzel olur kesinlikle bu şekilde bende topuzlardan hoşlanmıyorum açık dalgalı saç üzerine duvak çok yakışıyor
İnşallah canım inşallah
Bak edam hiç sıkıntına değdimi çok yıpratıyorsun kendini ohh rahatladın herşey güzel olacak
Nerede gördüm tatlım emin olsam hemen alırım ya saçımda nasıl durur acaba çok istiyorum
Canım hayırlı olsun mutluluklar dilerimKendi evinizde yapmanız ayrı güzel olmuş
Nehirim ancak bu kadar şansız olabilirim şuan canım çok sıkıldı
Nişanlıma doğum günü hediyesi olarak istediği fb formasını aldım. Hemde haftalar önce. Şimdi mesaj attı bana fb forması mı aldın diye. Bende söylemem dedim. Annem fb forması almışta ben sana söyliyim haberin olsun dedi. Offf ya bu kadar şansız olabilirim ancak
Nişanlımda diyor ben ikisinide giyerim. Dedim ben kapris yaparım niye benimkini giymedin diye olmaz değiştiricem dedim
Ama feneriumdan aldım ve alabileceğim başka ne olabilir ki :26: Nişanlımda ısrar ediyo ikiside farklı formaların değiştirme ben kullanırım diye
Bilmiyorum bilmiyorum :26:
az eşyam şunlar koltuk takımı masa sandalye konsol ve büfe onlar da salonumu kaplıyor zaten tv ye yer kalmıyor onuda konolun üstüne duvara monte ettiricem
model olarak prenses etek öpücük yada üst kısmı komple dantelli düğünümde sade asil ve zarif bir gelin olmak istiyorum normalde kokoşum bari düğünümde sade olayımama tepeden duvak yaptırıcam o zaten yeterince gösterişli
Canisi kapalicarsidan sevgiler geldim taclarin fotolarini cektim gizli gizli kiz izin vermiyorlar valla manyak bu esnafEki Görüntüle 1088444 Eki Görüntüle 1088445
sıkma canını güzelim fazla mal göz çıkarmazanlıyabiliyorum seni hediyen özel olsun istiyorsun ama el emeği göz nuru birşeyler de yapabilirsin ekstra olarak yada ihtiyacı olan birşey de alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?