2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende sevmezdim ama geçenlerde arkadaşın duvağı ile topuz yapaıp denedim hoşuma gitti bilemiyorum ne olucak

anlıyorum seni valla bilemiyorum ne alırsın ne yaparsın boşver sıkma canını kaynana iyide olsa kaynanadır

Canım eğer sürekli maçlarda falan kullanıyorsa farklıysa modelleri öyle olsun o zaman iade almak isteyeceksin sorun çıkartırlarsa falan canın sıkılmasın hem :26:

Kayınvalidemin aldığı Çubuklu forma.

Benim aldığım ise Taraftarın Gücü forması

Maçlara gidiyor kullanıyorda :26: Değişim kartı verdiler ama geçerlilik süresi ne kadardır bilmiyorum :26:

Benim beğendiğim modeller bunlar. Aslında bir tanesi var tam istediğim çok daha hoş şuan bulamadım ama telefonumda var atarım

Bakalım bir çaresini bulucam hediyenin :26:

Evet canim ya dogru tabiiki erkege cok sey dusuyor psikolojik olarak

Allah yardımcımız olsun şahsen çok utanıyor ve korkuyorum

bitmiyor kuzum yaa dakikaları sayıyorum bi sigara olsa da içsem

Benimde en büyük korkularımdan hatta tek korkum diyebilirim

Off evet ne yapsam da geçmiyoru yahuu

ben bi ondan bi de doğumdan tırsıyorum bugün yoğunluğum da var ama zaman geçmiyor yahu

Doğum düşüncesine henüz gelemedim ben Sen evliliğe daha yakın olduğun için çok çok az kalmış çünkü bide yanılmıyorsam hemen çocuk istiyordun dimi sen?

Aklıma geldikçe tırsıyorum :26:

aynen doğru hatırlıyosun kuzum hemen düşünüyorum yaş geldi geçiyor çünkü o yüzden bana çok yakın oldum olası korkarım kadın doğumculardan hiç gitmedim şimdiye kadar kendi kendimi sakinleştiriyorum kimi çok zor kimisi kolay diyor bilmiyorum ya sevdiği olunca daha kolaydır diye düşünmek istiyorum

Evet benim çevremdeki çok korkan arkadaşlarım vardı. Onlarda evlendiler düşündüğümüz, abarttığımız kadar bişey yokmuş diyolar Ama yinede insan korkuyor işte Sevdiğimiz insanın olması elbetteki avantaj. Bizi daha iyi tanıyor, daha iyi anlıyor sonuçta. Anlayış çok çok önemli bu konuda

Kızlar gecmişi okumadım alıntılar vardı ama bakıcam..
Sadece yazmak istedim..
Kıyafetlerimi ütülüyorum dolabım baya bosaldı..
Pardon annemlerin dolabı artık
Eşyalarım gidecek yarın sabah..saat 9 da inmeye baslayacak eşyalar ne desem ne yazsam bilmiyorum ama büyük duygu patlaması yasıyorum suan
Uzun yıllardır zevkle adıgım hayal kurarak aldıgım esyalarımız yarın o hayallerimizdeki evimize gidecek kısmetse..
Çokta kolay degilmiş be

Ayy kuzum sen çok çok iyi anlıyorum bitanem ev boşaldikca resmen mala bağlıyor insan , su gibi hecsin zaman, degisuk duygular ya bugün bi kına fotomu gördüm başladım ağlamaya ya

Son düzenleme:
Ayy kuzum sen çok çok iyi anlıyorum bitanem ev boşaldikca resmen mala bağlıyor insan bugün bi kına fotomu gördüm başladım ağlamaya ya

Eki Görüntüle 1088862 Eki Görüntüle 1088861

yemin ederim öyle iş bile yapasım yok yatıp uyuyasım var aglayasımda var söz vermiştim bide aglamıcam diye oyyy ne güzel olmussun canım ama aglaman üfff iyice kötü oldum bee şimdi nasılsın kuzum alıstın mı ?

Insan alışiyor tabi de baba evinin rahatlığı yok tabi huzurumuz yerinde çok şükür Allahtan annem yakın, kına ya kadar hep oynadım hiç oturmadim ne zamanki üzerini değiş dediler suratım düştü o moda girdim sen nasılsın bebeğim

Son düzenleme:

canım hangi anlamda o rahatlık yok canım bende dokunsalar aglayacak moddayım

bi tuhaf oldum ya sabahtan beri aklımı kurcalıyor :18::18:

üfff ya benimde haftaya pazar gidiyor ne çabuk geçti zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…