- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Ahhh güpürlü gelinlikle bayılırıımmmm:123:
Bende güpürlü istiyorum. Çok şık, çok zarif ve asil duruşu var. Straplez kesinlikle giymeyeceğim ona karar verdim. Benimde gelinliğim güpürlü ve prenses model olacak
Ama duvak konusunda ben rahibe duvağını pek sevemedim. Aslında duvağın güpürlü olan kısmı topuza sarıldığı zaman çok hoş duruyor ama yapılan saçı kapatıyor. Bilemiyorum o anki durumuma bağlıAyy ne güzel heyecanlar bunlar ya düşünce bile gelinlik giyen bir insan her halukarda güzel oluyor
Askere gideceği için birşey yapmak istemiyorum kuzum götüremeyecek sonuçta :26: Özelliklede haftalar öncesinden aldım ki beden bulma sorunum olmasın diye
Off beni mi gördü kayınvalidem ya :26: Hevesim gitti resmen :26: Alınabilecek herşeyi aldım bu zamana kadar. Kendim kutular hazırladım herşeyi yaptım. Bunuda son zamanlarda istediğini falan biliyordum :26:
Canım eğer sürekli maçlarda falan kullanıyorsa farklıysa modelleri öyle olsun o zaman iade almak isteyeceksin sorun çıkartırlarsa falan canın sıkılmasın hem :26:
bende sevmezdim ama geçenlerde arkadaşın duvağı ile topuz yapaıp denedim hoşuma gitti bilemiyorum ne olucak
anlıyorum seni valla bilemiyorum ne alırsın ne yaparsın boşver sıkma canını kaynana iyide olsa kaynanadır
VayyKokulu kağıtlar parfüm sıkmalar Bende yapmadım değil
Günaydın gelincik evet çok keyifli hafta sonu geldi
Canlar size bi soru sorcam.ben tesetturlu bi bas yaptircam ve porselen makyaj fiyatlarini bilen varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın gelinciklerimmm prenseslerimm beniiimmmbugün ctesi ya çok şükür hafta sonu geldi
canım inşaAllah bi aksilik çıkmaz ya ben bu konuda tedirginim çok ev gezdim çok kavga ettim çünkü :18:
bilmiyorum kuzum bende karşıdaki kişinin anlayışı ve yaklaşımı önemli bana güven diyo başka bişey demiyor
aynen canım ya akşam deseydi bana ben gider diğer eksiklerimi hallederdim masamı falan alırdım tv bakardım ünitesini bakardım hepsi haftasonuna kaldı maalesefbişey yaptığımız yok aslında canım ya elle tutulur perdelerim gelmiş dün onu takmışlar işte daha ben göremedim tabi ayyy heyecanım doruktaa
ben altın istemedim canlar mihir olarak beni en yakın zmanda ümreye götürsün dedim hoca bile şaşırdı açık birinden beklemedi sanırım bunupara pul alsa nolur yine bizim kazancımızdann vercek yine biz harcicaz onu en güzeli bu geldi bana
evet çok şükür sen şimdi çıkmışsındır ohh ne güzel bizim daha 5 saatimiz var maaleseff bitmez bugün
Evet canim ya dogru tabiiki erkege cok sey dusuyor psikolojik olarak
Evet yaa ne zaman bitcek bugün
Çok sağol canım 2.eklediğin modeldekiler güzelmiş çekince ne olacak ki sanki sen yenisini yapacaksın hay Allahım ya
Allah yardımcımız olsun şahsen çok utanıyor ve korkuyorum
bitmiyor kuzum yaadakikaları sayıyorum bi sigara olsa da içsem
Benimde en büyük korkularımdan hatta tek korkum diyebilirim
Off evet ne yapsam da geçmiyoru yahuu
ben bi ondan bi de doğumdan tırsıyorumbugün yoğunluğum da var ama zaman geçmiyor yahu
Doğum düşüncesine henüz gelemedim benSen evliliğe daha yakın olduğun için çok çok az kalmış çünkü bide yanılmıyorsam hemen çocuk istiyordun dimi sen?
Aklıma geldikçe tırsıyorum :26:
aynen doğru hatırlıyosun kuzum hemen düşünüyorum yaş geldi geçiyor çünkü o yüzden bana çok yakın oldum olası korkarım kadın doğumculardan hiç gitmedim şimdiye kadarkendi kendimi sakinleştiriyorum kimi çok zor kimisi kolay diyor bilmiyorum ya sevdiği olunca daha kolaydır diye düşünmek istiyorum
Kızlar gecmişi okumadım alıntılar vardı ama bakıcam..
Sadece yazmak istedim..
Kıyafetlerimi ütülüyorum dolabım baya bosaldı..
Pardon annemlerin dolabı artık
Eşyalarım gidecek yarın sabah..saat 9 da inmeye baslayacak eşyalar ne desem ne yazsam bilmiyorum ama büyük duygu patlaması yasıyorum suan
Uzun yıllardır zevkle adıgım hayal kurarak aldıgım esyalarımız yarın o hayallerimizdeki evimize gidecek kısmetse..
Çokta kolay degilmiş be
Ayy kuzum sen çok çok iyi anlıyorum bitanem ev boşaldikca resmen mala bağlıyor insan bugün bi kına fotomu gördüm başladım ağlamaya ya
Eki Görüntüle 1088862 Eki Görüntüle 1088861
yemin ederim öyle iş bile yapasım yok yatıp uyuyasım var aglayasımda var söz vermiştim bide aglamıcam diyeoyyy ne güzel olmussun canım ama aglaman üfff iyice kötü oldum bee şimdi nasılsın kuzum alıstın mı ?
Insan alışiyor tabi de baba evinin rahatlığı yok tabi huzurumuz yerinde çok şükür Allahtan annem yakın, kına ya kadar hep oynadım hiç oturmadim ne zamanki üzerini değiş dediler suratım düştü o moda girdim sen nasılsın bebeğim
Evet benim çevremdeki çok korkan arkadaşlarım vardı. Onlarda evlendiler düşündüğümüz, abarttığımız kadar bişey yokmuş diyolarAma yinede insan korkuyor işte Sevdiğimiz insanın olması elbetteki avantaj. Bizi daha iyi tanıyor, daha iyi anlıyor sonuçta. Anlayış çok çok önemli bu konuda
Kızlar gecmişi okumadım alıntılar vardı ama bakıcam..
Sadece yazmak istedim..
Kıyafetlerimi ütülüyorum dolabım baya bosaldı..
Pardon annemlerin dolabı artık
Eşyalarım gidecek yarın sabah..saat 9 da inmeye baslayacak eşyalar ne desem ne yazsam bilmiyorum ama büyük duygu patlaması yasıyorum suan
Uzun yıllardır zevkle adıgım hayal kurarak aldıgım esyalarımız yarın o hayallerimizdeki evimize gidecek kısmetse..
Çokta kolay degilmiş be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?