bi tuhaf oldum ya sabahtan beri aklımı kurcalıyor :18::18:
üfff ya benimde haftaya pazar gidiyor ne çabuk geçti zaman
canım hangi anlamda o rahatlık yokcanım bende dokunsalar aglayacak moddayım
Heyooo selam gelincikler
Eve geleli bi saat oldu olacak, çok yorgunum. Nişanlımla evimizin dış cephesinin ufak tefek yerlerini boyadık perşembe günü..
Bu arada nikah için evraklarımın hepsini hallettim ben şükür kiCuma da nişanlıma akciğer filmi çektirdik, sağlık ocağına gittik raporu almak için ama internet yokmuş :26: O yüzden pazartesi gidip gün alacağız inşallah
Nasılsınız, napıyosunuz ?
Ooo Zeynom güzel haberlerle gelmişsin. Sevindim senin adına
İyiyim bende ne olsun mesainin dolmasını bekliyorumHerşey aynı değişiklik yok. Askerimi göndermek için bekliyorum
Sağol bebeğiim, bende çok sevindim
Son saatler bunlar sonra gelsin keyifTickerde gözüktüğü üzere son 9 gün kalmış heralde Allah kavuştursun tatlımm..
Eğlencesi ne zaman nişanlının yaptınız mı ?
Evet kuzum 9 gün sonra gidiyor hayırlısıyla.:26:
Haftaya pazar kuzum. Öğlen kuranı olacak akşamda eğlencesiNasıl durucam nasıl dayanıcam bilmiyorum
Allahım bi tuhaf oldum ya.. Allahın izniyle gidip gelir inşallah canımm.
Bizim kuran 1 hafta önce olmuştu. Ama iyi olmuş bi günde herşey tamam olur. Güçlü dur ki, nişanlın da senden destek alsın.
Nişanlın içinde, senin içinde en güzel zamanlarınızı 9 günde geçirin onun orda avuntusu, senin burda avuntun olacak zamanları doyasıya geçirin
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın, zamanınızı su gibi geçirsin inşallah solişş
Ben öğrendiğimden beri tuhafım
Akrabaları Avrupa Yakasında oturuyor kuzum ve çalışan insanlar sürekli gelemiyorlar. Bu nedenle böyle olsun dedik. Öğlen kuran akşam eğlence. Hafta içi de akrabalarının bir kısmı gelecek yine otobüs terminaline yolcu etmek için.
Ben elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum, ne kadar beceriyorum orası tartışılır
Çokta iyi değerlendirdiğimiz söylenemez bu günleri.. Akraba ziyaretleri v.s. var. Vakit buldukça geliyor zaten yanıma. Sürekli dillendirip sıkmakta istemiyorum..
İnşallah kuzum su gibi geçsin.. Bu dönemde o kadar çok desteğe ihtiyacım var ki buraya takılarak tamamen kafa dağıtıyorum yoksa daha da kötü olurdum biliyorum. Sağolsun Nehirnil bana çok fazla destek. Benim nişanlımda onun sevgilisinin yaptığı yere düştü. Çok fazla destek oldu. Bildiklerini anlattı. Hakkını ödeyemem. Bu 1 yılda da daha da desteğini göreceğime eminim
Aynı şeyleri adım adım yaşadım kuzum, o yüzden çok iyi anlıyorum seni
Eeee yani en iyisi düşünülmüş canım.. Elde olmaz ki duygu yüklüsün sen şuan, ufak bi asker şarkısında dolar gözlerin ama direk tavana bak kuzum ağlarken görmesin seni nişanlın. Ben kendime ve ona söz vermiştim otogarda ağlamayacağım diye ama malesef salya sümük ağlamıştım
Tabi canım kk da olmasa zaman geçmezdi ki. Allahtan askerliği bizim zamanımızda düşürdülerde, sizin içinde iyi oldu.:107: Düşünsene 460 yani 90 gün var arada :18: Biz 460 diye başladık, tam 180'lerdeydik 90 günü sildik
Zaten bu aynı yer durumu apayrı şansBenim de kk 'dan bi tertiple aynı yerdeydi askerlerimiz acemilikte ben haber alamayınca ona, o haber alamayınca bana soruyordu heyt be Canımmm geçip gidecek, sen bile anlayamayacaksın.
Geçmiyor geçmiyor diyoruz ama şuan düşünüyorumda geçmiyor dediğim zaman o kadar çok ki, oysa şuana bakınca nasılda çabuk geçmiş diyorum. Sende diyeceksin bunu Allahın izniyle
Asker bekleyen yarenleri dinledikçe içim daha da huzur buluyor. Daha da çok umutlu, mutlu hissediyorum kendimi. Onlarda benim gibiydi diyorum ama çok şükür kavuştular. Allahın izniyle bende kavuşacağım diyorum
Bende ağlamamak için kendimi sıkacağım ama inşallah başarabilirim bunu
Çok şükür kuzum en çokta ona seviniyorum biliyo musun. İlişkimizi ciddi bir adım ile taçlandırdıktan sonra askerliğin 12 aya düştüğünü öğrendik ve çok çok mutlu oldukSevdiceğimde hemen tecilini bozdurdu ve Allahın izniyle 7 mayısta gidiyor.
Nehirnilin sevgilisi geldi kuzum askerden. 2013 yılında geldi yanılmıyorsamAma yinede ondan yaşadıklarını öğrenmek nasıl olduğunu bilmek bile yetiyor insana
Evet kuzum bizde öyleydik geçer mi geçer mi diyorduk ama üniversiteden mezun olalı 2 yıl olmuş ve nişanlanalıda 5 ayı geçmiş bile. Halbuki hepsi dün gibi
Rabbim girdiğimiz bu yolda bizi utandırmasın inşallah. Hayırlısıyla sevdiğimde gitsin gelsin. Son şafağımız olarakda düğün günümüzü sayalım inşallahh
Kuzum ben çıkıyorum. Malum mesai bitti. Yarın büyük ihtimal girmem ama pazartesi görüşürüz inşallah. Kendine çok çok iyi bak. İyi hafta sonları olsun inşallah
Allah yardımcımız olsun şahsen çok utanıyor ve korkuyorum
bitmiyor kuzum yaadakikaları sayıyorum bi sigara olsa da içsem
Kızlar gecmişi okumadım alıntılar vardı ama bakıcam..
Sadece yazmak istedim..
Kıyafetlerimi ütülüyorum dolabım baya bosaldı..
Pardon annemlerin dolabı artık
Eşyalarım gidecek yarın sabah..saat 9 da inmeye baslayacak eşyalar ne desem ne yazsam bilmiyorum ama büyük duygu patlaması yasıyorum suan
Uzun yıllardır zevkle adıgım hayal kurarak aldıgım esyalarımız yarın o hayallerimizdeki evimize gidecek kısmetse..
Çokta kolay degilmiş be
Ben de cok begendim canim ya gelinligim uygun olsa kesin alirdim
evet çok şükür sen şimdi çıkmışsındır ohh ne güzel bizim daha 5 saatimiz var maaleseff bitmez bugün
Kayınvalidemin aldığı Çubuklu forma.
Eki Görüntüle 1088447
Benim aldığım ise Taraftarın Gücü forması
Eki Görüntüle 1088448
Maçlara gidiyor kullanıyorda :26: Değişim kartı verdiler ama geçerlilik süresi ne kadardır bilmiyorum :26:
Seninki çok güzelmiş canımcım bence birbirlerinden farklılar tabi ki sen bilirsin ama nişanlın öğrenmiş artık ve değiştirme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?