2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Heyooo selam gelincikler

Eve geleli bi saat oldu olacak, çok yorgunum. Nişanlımla evimizin dış cephesinin ufak tefek yerlerini boyadık perşembe günü..
Bu arada nikah için evraklarımın hepsini hallettim ben şükür ki Cuma da nişanlıma akciğer filmi çektirdik, sağlık ocağına gittik raporu almak için ama internet yokmuş :26: O yüzden pazartesi gidip gün alacağız inşallah

Nasılsınız, napıyosunuz ?

Ooo Zeynom güzel haberlerle gelmişsin. Sevindim senin adına

İyiyim bende ne olsun mesainin dolmasını bekliyorum Herşey aynı değişiklik yok. Askerimi göndermek için bekliyorum

Ooo Zeynom güzel haberlerle gelmişsin. Sevindim senin adına

İyiyim bende ne olsun mesainin dolmasını bekliyorum Herşey aynı değişiklik yok. Askerimi göndermek için bekliyorum

Sağol bebeğiim, bende çok sevindim

Son saatler bunlar sonra gelsin keyif Tickerde gözüktüğü üzere son 9 gün kalmış heralde Allah kavuştursun tatlımm..
Eğlencesi ne zaman nişanlının yaptınız mı ?

Evet kuzum 9 gün sonra gidiyor hayırlısıyla.:26:

Haftaya pazar kuzum. Öğlen kuranı olacak akşamda eğlencesi Nasıl durucam nasıl dayanıcam bilmiyorum

Evet kuzum 9 gün sonra gidiyor hayırlısıyla.:26:

Haftaya pazar kuzum. Öğlen kuranı olacak akşamda eğlencesi Nasıl durucam nasıl dayanıcam bilmiyorum

Allahım bi tuhaf oldum ya.. Allahın izniyle gidip gelir inşallah canımm.

Bizim kuran 1 hafta önce olmuştu. Ama iyi olmuş bi günde herşey tamam olur. Güçlü dur ki, nişanlın da senden destek alsın.
Nişanlın içinde, senin içinde en güzel zamanlarınızı 9 günde geçirin onun orda avuntusu, senin burda avuntun olacak zamanları doyasıya geçirin
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın, zamanınızı su gibi geçirsin inşallah solişş

Ben öğrendiğimden beri tuhafım

Akrabaları Avrupa Yakasında oturuyor kuzum ve çalışan insanlar sürekli gelemiyorlar. Bu nedenle böyle olsun dedik. Öğlen kuran akşam eğlence. Hafta içi de akrabalarının bir kısmı gelecek yine otobüs terminaline yolcu etmek için.

Ben elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum, ne kadar beceriyorum orası tartışılır

Çokta iyi değerlendirdiğimiz söylenemez bu günleri.. Akraba ziyaretleri v.s. var. Vakit buldukça geliyor zaten yanıma. Sürekli dillendirip sıkmakta istemiyorum..

İnşallah kuzum su gibi geçsin.. Bu dönemde o kadar çok desteğe ihtiyacım var ki buraya takılarak tamamen kafa dağıtıyorum yoksa daha da kötü olurdum biliyorum. Sağolsun Nehirnil bana çok fazla destek. Benim nişanlımda onun sevgilisinin yaptığı yere düştü. Çok fazla destek oldu. Bildiklerini anlattı. Hakkını ödeyemem. Bu 1 yılda da daha da desteğini göreceğime eminim

Aynı şeyleri adım adım yaşadım kuzum, o yüzden çok iyi anlıyorum seni
Eeee yani en iyisi düşünülmüş canım.. Elde olmaz ki duygu yüklüsün sen şuan, ufak bi asker şarkısında dolar gözlerin ama direk tavana bak kuzum ağlarken görmesin seni nişanlın. Ben kendime ve ona söz vermiştim otogarda ağlamayacağım diye ama malesef salya sümük ağlamıştım

Tabi canım kk da olmasa zaman geçmezdi ki. Allahtan askerliği bizim zamanımızda düşürdülerde, sizin içinde iyi oldu.:107: Düşünsene 460 yani 90 gün var arada :18: Biz 460 diye başladık, tam 180'lerdeydik 90 günü sildik
Zaten bu aynı yer durumu apayrı şans Benim de kk 'dan bi tertiple aynı yerdeydi askerlerimiz acemilikte ben haber alamayınca ona, o haber alamayınca bana soruyordu heyt be Canımmm geçip gidecek, sen bile anlayamayacaksın.
Geçmiyor geçmiyor diyoruz ama şuan düşünüyorumda geçmiyor dediğim zaman o kadar çok ki, oysa şuana bakınca nasılda çabuk geçmiş diyorum. Sende diyeceksin bunu Allahın izniyle

Asker bekleyen yarenleri dinledikçe içim daha da huzur buluyor. Daha da çok umutlu, mutlu hissediyorum kendimi. Onlarda benim gibiydi diyorum ama çok şükür kavuştular. Allahın izniyle bende kavuşacağım diyorum

Bende ağlamamak için kendimi sıkacağım ama inşallah başarabilirim bunu

Çok şükür kuzum en çokta ona seviniyorum biliyo musun. İlişkimizi ciddi bir adım ile taçlandırdıktan sonra askerliğin 12 aya düştüğünü öğrendik ve çok çok mutlu olduk Sevdiceğimde hemen tecilini bozdurdu ve Allahın izniyle 7 mayısta gidiyor.

Nehirnilin sevgilisi geldi kuzum askerden. 2013 yılında geldi yanılmıyorsam Ama yinede ondan yaşadıklarını öğrenmek nasıl olduğunu bilmek bile yetiyor insana

Evet kuzum bizde öyleydik geçer mi geçer mi diyorduk ama üniversiteden mezun olalı 2 yıl olmuş ve nişanlanalıda 5 ayı geçmiş bile. Halbuki hepsi dün gibi

Rabbim girdiğimiz bu yolda bizi utandırmasın inşallah. Hayırlısıyla sevdiğimde gitsin gelsin. Son şafağımız olarakda düğün günümüzü sayalım inşallahh

Kuzum ben çıkıyorum. Malum mesai bitti. Yarın büyük ihtimal girmem ama pazartesi görüşürüz inşallah. Kendine çok çok iyi bak. İyi hafta sonları olsun inşallah

Ayyy canım benim ya. Allahın izniyle tabi sana da nasip olacak şafak 0 yazacak inşallah

Zaten o alışma evresinde günlerce ağlanıyor bebeğim, gittiğin gün ağlamamaya çalış. O ilk ankesörlü konuşma hepsinin ilki çok başka..
Sonra bi bakıyorsun, alt devren gelmiş sonra çömez, torun derken has torunun gelmiş nişanlın tezkeresini alıp kollarına gelivermiş
Evet evet bende 2013 diye hatırladım sanki.. :44: Tabi canım, orasıyla ilgili bilgi almak bile yetecek sana..
İnşallah usta birliğide güzel bi yere çıkar

Dün gibi dediğimizin üstünden oysa aylar geçiyor Şükür

Oh git keyfini çıkart canım, güzelce dinlen. Pazartesi ben buralarda olmam salı da anlaştık
Görüşürüüzzz

Benim de sevgilim 2012 aralıkta askere gitti. 2013 mayısta döndü. 5 ay yaptı askerliğini. Ama o 5 ay geçmek bilmedi.

3. haftasında yemin törenine gitmiştim. 2-3 gün gezmiştik. Sonra 4 ay kadar hiç görmedim.

İlk hafta çok kötüydü, telefon bile açamıyordu. Sonra alıştım yavaş yavaş.

Hele son ay var ya hiç geçmek bilmemişti.

Ama en güzeli ne biliyor musunuz? Geleceği gün.

16 mayıs 2013 akşamı askerden geliyordu, uçak bileti vardı.

O gün tüm gün boştum. Nasıl vakit geçirsem diye düşünüp duruyordum. Ama içim nasıl kıpır kıpır bilseniz.

Ağda, kaş bıyık, saç ile uğraştım.
Normalde kıyafetime çabuk karar veririm ama o gün saatlerce düşündüm.

Tüm gün sokaklarda gezdim vakit geçirmek için. Akşam da 2 arkadaşımla bir kafenin teras katında oturmuştuk. Uçak ineceği zaman oradan ayrılıp havaalanına gittim. Oturduğumuz yerden inen uçaklar görünüyordu. Arkadaşlarım sürekli uçakların fotoğraflarını bana whatsapp tan yolluyorlardı.

Hele onu ilk gördüğüm anı hiç unutamam ki.

canım senin yaşadıklarını ben de dün gece ve bugün yaşadım.
eşyalarımı bavula koyarken bir anda hıçkırarak ağlamaya başladım.
Uzağa gitmesem de evden çıkıyorum sonuçta.
değişik bir duygu. seni iyi anlıyorum.
bugün de eşyalarımı yerleştirdik eşimle evimizde.
bugün daha iyiydim şükür.
Hepimiz bu süreçlerden geçicez sırayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…