2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum seninle aynıyız diyebiliriz. Bizde 6 senedir beraber ama öyle dolu dolu bir 6 yıl değil açıkcası. He soracak olursan nişanlımın her bişeyini çok çok iyi bilirim. Çok iyi tanıdım. Annesinden bile daha iyi bilirim oda beni çok iyi bilir. Ama dediğin gibi gönlümüzce gezemedik, tozamadık. Bizde evlendikten sonra istiyoruz gezelim tozalım evliliğimizi beraberliğimizi anlayalım istiyoruz. Bebek yapmak evet harika bir durum olsada belirli bir süreden sonra aman hasta olmasın, aman üşümesin diye bir çok şeyden mahrum kalıyosun büyüyene kadar. Benim nişanlımda her ne kadar baskı yapsada evlendikten 5-6 sonra düşünelim diye ben istemiyorum açıkcası. Rabbim istemediğimiz o süre zarfında verirsede aldırma gibi bir durum asla düşünmüyorum.

Ama düşündüğümüz gibi olursa herşey ben 1-1,5 yıl sonra istiyorum. Tüm borçlarım bitmiş ve bebeğimiz içinde az da olsa birikim yapmış bir şekilde hamile kalmak istiyorum. Ve tamamiyle bilinçli bir şekilde hamilelik yaşamak istiyorum.

İçimiz ferah onlar anlamayacakta kim anlayacak bizi kuzumKız bebekler çok güzel oluyor evet pembeler yesinler ya öncelikle sağlıklı olsun tabi ki ama bende erkek çocuk hastasıyım

Bilemiyorum işte kuzum hala düşünme aşamasındayım, yaş 20 nehir
O zaman bekleme süren ideal canımcım evliliğide alışmış olursun hemen çocukla çünkü zor evlilik sorumluluk fazla yaşın ideal 2 sene bekleyebilirsinkısmet bu işler tabi biz ne desek boş
Eki Görüntüle 1091360 aynı resim ama seninki küçük görünüyor canım, istersen bunu kullan:)

Oldu mu daha mı güzel tatlım çok teşekkürler

Son düzenleme:
Avatarım daha iyi değil mi kızlar ay Allah razı olsun ben büyütemiyordum beceriksizliğimden yağmurda sarılarak dönen çiftler

Ne güzel anlatmışsın gerçekten canım..
Aynı duygular, aynı düşünceler içindeyiz

Gerçekten yukarıda da yazdığın gibi öyle minnak elli bi bebiş. Zaten bilemiyorum nişanlımda bende çocuk konusu açarken önce kız bebiş diye giriyoruz lafa.. İçimize mi doğuyo ne Allahım ne tatlı birşey olur, mıncıklarım ben onu Düşününce bile insanın içi bi tuhaf oluyor, hele karnımda bi canlı düşününce allahım:97:

İnşallah istediğin ve dilediğin gibi olur canım herşey.. İnşallah hepimiz tatlı bi hamişleer oluruz

Avatarım daha iyi değil mi kızlar ay Allah razı olsun ben büyütemiyordum beceriksizliğimden yağmurda sarılarak dönen çiftler

O zaman bekleme süren ideal canımcım evliliğide alışmış olursun hemen çocukla çünkü zor evlilik sorumluluk fazla yaşın ideal 2 sene bekleyebilirsinkısmet bu işler tabi biz ne desek boş

Şimdi daha güzel geldi gözüme avatarın

İnşallah 2 sene de ikna edicem Öyle tabi kuzum öylee

İçimiz ferah onlar anlamayacakta kim anlayacak bizi kuzumKız bebekler çok güzel oluyor evet pembeler yesinler ya öncelikle sağlıklı olsun tabi ki ama bende erkek çocuk hastasıyım

Tabikide öncelik sağlıklı olması canım

Benim nişanlımda öyle erkek çocuk hastası. Diyorum ki 2 tane erkek yeğenin var doymadın mı? Kendi çocuğum farklı olur diyo Tabikide öyle ama ne biliyim düşünsene minik bir hanım hanımcık kız evde paytak paytak dolanıyor Nişanlımın düşüncesi ilk erkek olsun sonrası kız olsun. Neymiş abi olmalıymış ilk önce Dedim sen küçüksünde noluyo maşallah ablanın yanında abi gibisin Karıştırma oraları diyor

Evet kuzum düşüncesi hayali bile insanı alıp götürüyor

Ayy bide hamile kalsam varya ben sürekli konuşurum bebişimle. Ona güzel güzel şeyler anlatırım, nasıl bir aşkın çocuğu olduğunu anlatırımmm

Aminnnnnn inşallahh Zeynommm

Aynen öyle kuzum Hehehe bende öyle olurum, nişanlımda öyle olur
Allahım çok konuştuk kapatak şu konuyu içim kıpır kıpır oluyo vallahi

Büşbüşşş / Nehiiirrr
ben çıkıyorum canlarım görüşürüz

ben insannn değil miyiiiiimmmmm dırırıt dırıırt rrııııırıtıtt

Evliliğin ilk ayları alışma dönemi sefası sonrasında çıkacaktır canım

Nihanım nerelerdesin ya özlettin kendini çok yoğunsun farkındayım ama gel arada
Eki Görüntüle 1090764

Nehircim ben de özledim seni, sizleri kuzum. Fırsatını bulduğum an gelicem inşallah.
Nasılsın görüşmeyeli canım, ne var ne yok...
Bu arada okuyamadım geçmişi ama bi mevzu gördüm yaaa şeyy benim düğün tarihimle şey çakışıyo yaaa. Nolcaaak

Görüşürüz Zeynommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…