Herkes öyle diyo evlendikten sonra düzelirsin tek umudum evlilik
Şu yüzden sanırım kuzum 2012 temmuz da sevgili olduk biz. Tabi ondan öncesinde de vardı tanışıklığımız ama vaktimizi düzgün geçiremedik açıkçası..
2012 Aralıkta nişanlandık, iki ay sonra Şubat 2013 de askere gitti. 1 yıl da öyle geçti. Şimdi düğün telaşı vs derken aslında yine vakit geçiremiyoruz..
Ben de çok istiyorum ama biraz birbirimize doyalım, sevgililiğimizide doğru düzgün yaşayamadık, nişanlılık döneminide.. Ona da söylüyorum ama ben istiyorum diyor ah bilmiyorum kuzum ya :26:
Bilemiyorum işte kuzum hala düşünme aşamasındayım, yaş 20 nehir
İçimiz ferah onlar anlamayacakta kim anlayacak bizi kuzumEn çok sevdiğim insan olduğu için rahatım. Nazımı, öfkemi, sinirimi, ağlamamı herşeyimi çeken insan. O günde beni anlayacağını çok iyi biliyorum ondan yana gönlüm ferah
Ayyy söyleme böyleeeeBende çok istiyorum. Özelliklede kızım olsun istiyorum Neden bilmiyorum ama kız çocuğu ağır basıyor bende Minik minik eller ayaklar, fındık kadar burun. Daha sonra pembiş pembiş elbiyeler, etekler Allahımmm ben her gün oturur yerim onu yaa
O zaman bekleme süren ideal canımcım evliliğide alışmış olursun hemen çocukla çünkü zor evlilik sorumluluk fazla yaşın ideal 2 sene bekleyebilirsin
Bilemiyorum işte kuzum hala düşünme aşamasındayım, yaş 20 nehir
Eki Görüntüle 1091360 aynı resim ama seninki küçük görünüyor canım, istersen bunu kullan:)
Oldu mu tatlım çok teşekkürler
Rica ederim:) sana sormak lazım oldu mu diye
Avatarım daha iyi değil mi kızlaray Allah razı olsun ben büyütemiyordum beceriksizliğimden yağmurda sarılarak dönen çiftler
Kuzum seninle aynıyız diyebiliriz. Bizde 6 senedir beraber ama öyle dolu dolu bir 6 yıl değil açıkcası. He soracak olursan nişanlımın her bişeyini çok çok iyi bilirim. Çok iyi tanıdım. Annesinden bile daha iyi bilirim oda beni çok iyi bilir. Ama dediğin gibi gönlümüzce gezemedik, tozamadık. Bizde evlendikten sonra istiyoruz gezelim tozalım evliliğimizi beraberliğimizi anlayalım istiyoruz. Bebek yapmak evet harika bir durum olsada belirli bir süreden sonra aman hasta olmasın, aman üşümesin diye bir çok şeyden mahrum kalıyosun büyüyene kadar. Benim nişanlımda her ne kadar baskı yapsada evlendikten 5-6 sonra düşünelim diye ben istemiyorum açıkcası. Rabbim istemediğimiz o süre zarfında verirsede aldırma gibi bir durum asla düşünmüyorum.
Ama düşündüğümüz gibi olursa herşey ben 1-1,5 yıl sonra istiyorum. Tüm borçlarım bitmiş ve bebeğimiz içinde az da olsa birikim yapmış bir şekilde hamile kalmak istiyorum. Ve tamamiyle bilinçli bir şekilde hamilelik yaşamak istiyorum.
Avatarım daha iyi değil mi kızlaray Allah razı olsun ben büyütemiyordum beceriksizliğimden yağmurda sarılarak dönen çiftler
O zaman bekleme süren ideal canımcım evliliğide alışmış olursun hemen çocukla çünkü zor evlilik sorumluluk fazla yaşın ideal 2 sene bekleyebilirsinkısmet bu işler tabi biz ne desek boş
Hayır 1 buçuk saat
İçimiz ferah onlar anlamayacakta kim anlayacak bizi kuzumKız bebekler çok güzel oluyor evet pembeler yesinler ya öncelikle sağlıklı olsun tabi ki ama bende erkek çocuk hastasıyım
Bayıldım gözüm şimdi daha iyi görüyor orada küçüçüklerdi sarıla sarıla büyüdüler ablasısağol vallahi canım ya
Ne güzel anlatmışsın gerçekten canım..
Aynı duygular, aynı düşünceler içindeyiz
Gerçekten yukarıda da yazdığın gibi öyle minnak elli bi bebiş. Zaten bilemiyorum nişanlımda bende çocuk konusu açarken önce kız bebiş diye giriyoruz lafa.. İçimize mi doğuyo neAllahım ne tatlı birşey olur, mıncıklarım ben onu Düşününce bile insanın içi bi tuhaf oluyor, hele karnımda bi canlı düşününce allahım :97:
İnşallah istediğin ve dilediğin gibi olur canım herşey..İnşallah hepimiz tatlı bi hamişleer oluruz
Evet kuzum düşüncesi hayali bile insanı alıp götürüyor
Ayy bide hamile kalsam varya ben sürekli konuşurum bebişimle. Ona güzel güzel şeyler anlatırım, nasıl bir aşkın çocuğu olduğunu anlatırımmm
Aminnnnnn inşallahh Zeynommm
Aynen öyle kuzumHehehe bende öyle olurum, nişanlımda öyle olur
Allahım çok konuştuk kapatak şu konuyu içim kıpır kıpır oluyo vallahi
Büşbüşşş / Nehiiirrr ben çıkıyorum canlarım görüşürüz
Evliliğin ilk ayları alışma dönemi sefası sonrasında çıkacaktır canım
Nihanım nerelerdesin ya özlettin kendini çok yoğunsun farkındayım ama gel arada
Eki Görüntüle 1090764
Aynen öyle kuzumHehehe bende öyle olurum, nişanlımda öyle olur
Allahım çok konuştuk kapatak şu konuyu içim kıpır kıpır oluyo vallahi
Büşbüşşş / Nehiiirrr ben çıkıyorum canlarım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?