2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ay evet hatırladımmm

ev niye öyle oldu normal daire niye değil

Heehh seni zeki seni sonunda

Kuzum en iyi ev modeli desem, çelik ev depremde hissetmiyorsun bile.. O kadar sağlam birşey yani
Üst katta oturma odası, çocuk odası, yatak odası, ebeveyn banyosu. Alt katta mutfak, misafar oturma odası, banyo var

oo baya büyük yani hemiii

kv evi nerde ben takıldım oraya

anladım canım ne güzelll

Uuu ilk gece korkusu Ben korkmuyorum karşındaki insan anlayışlı olduktan sonra bence kolay geçecektir birkaç arkadaşıma sormuştum ilk anda sadece oluyormuş hafif sonrasında rahat dediler ahaha çok açık yazdım yahu
başıma gelenler yaaa :96:

sen benım ağzıma ne tıkıyon öyle
Öpmüyorum resmen dudağını vakumladım dudak kalmadı böğrünü sökerim öyle adamın
Canım benim ne güzel bir ev oluyor o öyle ya maşallah çok şirinİyiyim kuzum sen nasılsın bakalım bugün böyle oldu vallahi arada gelmeye çalıştım ama alıntıları cevaplayıp geri döndüm

oo baya büyük yani hemiii

kv evi nerde ben takıldım oraya

anladım canım ne güzelll

Hani bi mahalle düşün iki karşılıklı ev düşün ama tabi bizimkiler karşılıklı değil tam 10-15 adım var aramızda benim ev onun çaprazından yani ben onun evi çok net görebiliyoken o benim evi yarım görüyo

460 değil bebeğim 365 gün bekledim 460'la başladık, 190 da 90 gün sildik
Geçsin su gibi geçsin kuzuummm

[/FONT][/B]

Hıı doğru ya unutmuşum silinmişti dimi sizden 90 gün Olsun yinede sabrın sonu selamettir. Sizinde az kaldı

ay bence deeee

olsun o her yerden görür sizin evi

iyi bakalım hayırlısı canımmm

Korkmuyorum diyen biri çıktııı Ciddi olamazsın Nehirim

Ay benim nişanlımda çok çok anlayışlı bir insan ama can bu sonuçta. İsterse hiç bişey olmayacak desinler ben yinede korkarım

Aaaa İlk gece mi konuşulmuş burdaaaaa Ben bile fransız kaldım şimdik
Bende korkmuyorum ya, anlayış olduktan sonra.. Zaten genel olarak korktuğundan kendini kasıyormuşsun ve canın öyle yanıyormuş

Canımm beğenmene çok sevindim. İlkin çok tereddütte kaldım ama sonradan içime sindi, evin içine ne sığdırcam diye düşünmeden edemiyorum :44:
Çok çookk iyiyim canımm bugün bi enerjiğim ki sorma sorma
Ooo hepsine takılaydın sen yazana kadar çıkış vakti gelirdi bebeğim iyi yaptın büşbüş döküldü sana konuları fransız kalmadın

Hıı doğru ya unutmuşum silinmişti dimi sizden 90 gün Olsun yinede sabrın sonu selamettir. Sizinde az kaldı

Az kalmasın, bitsin artık vallahi günlere sövmeye başlayacağım artık..
Sıramızı sana devrettik bebeğim. Senin sabrının sonunda selamat, mükafatını görmek nasip olacak inşallah bak benim gibi
Biziimde tek engelimiz askerlikti, o da yok artık şükür ki, sizinde öyle olacak

Niye utanasın kız Çok güzel muhabbetti. Nehirimde öğrendi artık kimse Fransız değil

Ne bilem ben bi zeyno gördüm sanki gibi oldum Evet hepimiz türküz

olsun o her yerden görür sizin evi

iyi bakalım hayırlısı canımmm

Ahahaha işin gücün var ya neyse neysee Sen beni sinir etmeye kalkıyon yine anlamadım sanma

Hayırlısı be gülüm

Harika bir cevap olmus

Bak sende korkmuyormuşsun çok normal bir gece sevdiğine kavuşuyorsun bence korkmaktan vajinimusmu ne diyorlar ondan bile olunuyor ne gerek var kasmaya eşin yönlendirecek zaten seni sana bilgiler verende olur o zaman direk olaya girmeyeceğimize göre ön koşullarla hazırlanırız Tereddüt etme canım çok güzel huzur dolu vallahi içim sevdi bir an kocaman olsun ne olacak neler sığar biliyormusun kaç odalı olacak maşallah ya biri oturma odası salon yatak odası çocuk odası çalışma odası sinema odası bile yaparsın spor aletleri seviyorsan öyle bir oda olur neler olur o evdeiyi oldu sağolsun canım benim takılıyorum akşam oluyor zaten

ahaahha yoooo

yaniii

Ciddiyim kuzum ben niye korkayım o benden korksun bunca yılın hasreti var ahahah

bence de onlar bizden korksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…