Sakin canımcım ya az bir zamanın kaldı rahatlayacaksın
Ondanda oluyor canım benim erken tanışma yapacak bir şey yok her şey kısmet
ay evet hatırladımmm
ev niye öyle oldu normal daire niye değil
Heehh seni zeki seni sonunda
Kuzum en iyi ev modeli desem, çelik ev depremde hissetmiyorsun bile.. O kadar sağlam birşey yani
Üst katta oturma odası, çocuk odası, yatak odası, ebeveyn banyosu. Alt katta mutfak, misafar oturma odası, banyo var
Uuu ilk gece korkusuFransız kalma Nehirimm
Şöyle bir baktım bende. Sabah ki konu ilk gece korkusu
Daha sonra benim Zeynom ile askerlikle ilgili konuşmalarımız. Ardından ise Zeynomun hem nikah hemde artık eşi olacağı için eşinin doğum günü onun için sürprüzler düşündük
Daha sonrasında yoğun bir konu yoktu şimdi olduğu gibi
Öpmüyorum resmen dudağını vakumladımbaşıma gelenler yaaa :96:
sen benım ağzıma ne tıkıyon öyle
Canım benim ne güzel bir ev oluyor o öyle ya maşallah çok şirinYok be ne apartmanıApartman değil ki onlarındaki dubleks ev sadece.. Hatırlamıyon mu 3 katlı bi binaları vardı da oraya hırsız girince evlerinin karşılarına bana çelik ev yapmışlardı. Hatta bak bu benim evim
En son daki son haliDaha bitmedi tabi
Ne konusu ya ne oldu ne olduuu :26:
Eki Görüntüle 1091301
Nehirtoşşş naber bebeğimm
Sorun değil kuzum, olsun varsın kaybolsun :86: Az kaldı ya ayyy vallahi az kaldı
Darısı başına canımmm
oo baya büyük yani hemiii
kv evi nerde ben takıldım oraya
anladım canım ne güzelll
460 değil bebeğim 365 gün bekledim460'la başladık, 190 da 90 gün sildik
Geçsin su gibi geçsin kuzuummm
[/FONT][/B]
Nehir, büşbüş'ünde dediği gibi bugün genel olarak muhabbet bendim utanması gereken ben miyim neyim
Uuu ilk gece korkusuBen korkmuyorum karşındaki insan anlayışlı olduktan sonra bence kolay geçecektir birkaç arkadaşıma sormuştum ilk anda sadece oluyormuş hafif sonrasında rahat dediler ahaha çok açık yazdım yahu
Öpmüyorum resmen dudağını vakumladımdudak kalmadı böğrünü sökerim öyle adamın
Canım benim ne güzel bir ev oluyor o öyle ya maşallah çok şirinİyiyim kuzum sen nasılsın bakalım bugün böyle oldu vallahi arada gelmeye çalıştım ama alıntıları cevaplayıp geri döndüm
Hani bi mahalle düşün iki karşılıklı ev düşün ama tabi bizimkiler karşılıklı değil tam 10-15 adım var aramızda benim ev onun çaprazından yani ben onun evi çok net görebiliyoken o benim evi yarım görüyo
Uuu ilk gece korkusuBen korkmuyorum karşındaki insan anlayışlı olduktan sonra bence kolay geçecektir birkaç arkadaşıma sormuştum ilk anda sadece oluyormuş hafif sonrasında rahat dediler ahaha çok açık yazdım yahu
Canım benim ne güzel bir ev oluyor o öyle ya maşallah çok şirinİyiyim kuzum sen nasılsın bakalım bugün böyle oldu vallahi arada gelmeye çalıştım ama alıntıları cevaplayıp geri döndüm
Hıı doğru ya unutmuşum silinmişti dimi sizden 90 günOlsun yinede sabrın sonu selamettir. Sizinde az kaldı
Niye utanasın kızÇok güzel muhabbetti. Nehirimde öğrendi artık kimse Fransız değil
olsun o her yerden görür sizin evi
iyi bakalım hayırlısı canımmm
ay bence deeee
Korkmuyorum diyen biri çıktıııCiddi olamazsın Nehirim
Ay benim nişanlımda çok çok anlayışlı bir insan ama can bu sonuçta. İsterse hiç bişey olmayacak desinler ben yinede korkarım
Ciddiyim kuzum ben niye korkayım o benden korksunbunca yılın hasreti var ahahah
Eeeee yaniHakkımız o kadar dırdırlarını çekiyoruz
Dün bana beni ne kadar çok seviyorsun diye sordu şebeklik yapıyor. Babamın soyadından vazgeçecek kadar çok dedim.
Yine öküzlük yapıp bende kimlikte ki bekar yazısından vazgeçiyorum hava mı atıyosun diyo ayar oldum yaaaa
Harika bir cevap olmus
Aaaaİlk gece mi konuşulmuş burdaaaaa Ben bile fransız kaldım şimdik
Bende korkmuyorum ya, anlayış olduktan sonra.. Zaten genel olarak korktuğundan kendini kasıyormuşsun ve canın öyle yanıyormuş
Canımm beğenmene çok sevindim.İlkin çok tereddütte kaldım ama sonradan içime sindi, evin içine ne sığdırcam diye düşünmeden edemiyorum :44:
Çok çookk iyiyim canımm bugün bi enerjiğim ki sorma sorma
Ooo hepsine takılaydın sen yazana kadar çıkış vakti gelirdi bebeğim iyi yaptın büşbüş döküldü sana konuları fransız kalmadın
ahaahha yoooo
Aaaaİlk gece mi konuşulmuş burdaaaaa Ben bile fransız kaldım şimdik
Bende korkmuyorum ya, anlayış olduktan sonra.. Zaten genel olarak korktuğundan kendini kasıyormuşsun ve canın öyle yanıyormuş
Canımm beğenmene çok sevindim.İlkin çok tereddütte kaldım ama sonradan içime sindi, evin içine ne sığdırcam diye düşünmeden edemiyorum :44:
Çok çookk iyiyim canımm bugün bi enerjiğim ki sorma sorma
Ooo hepsine takılaydın sen yazana kadar çıkış vakti gelirdi bebeğim iyi yaptın büşbüş döküldü sana konuları fransız kalmadın
Az kalmasın, bitsin artık vallahi günlere sövmeye başlayacağım artık..
Sıramızı sana devrettik bebeğim. Senin sabrının sonunda selamat, mükafatını görmek nasip olacak inşallah bak benim gibi
Biziimde tek engelimiz askerlikti, o da yok artık şükür ki, sizinde öyle olacak
Ne bilem ben bi zeyno gördüm sanki gibi oldumEvet hepimiz türküz
Ahahaha işin gücün var ya neyse neyseeSen beni sinir etmeye kalkıyon yine anlamadım sanma
Hayırlısı be gülüm
Ciddiyim kuzum ben niye korkayım o benden korksunbunca yılın hasreti var ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?