Aaaaİlk gece mi konuşulmuş burdaaaaa Ben bile fransız kaldım şimdik
Bende korkmuyorum ya, anlayış olduktan sonra.. Zaten genel olarak korktuğundan kendini kasıyormuşsun ve canın öyle yanıyormuş
Az kalmasın, bitsin artık vallahi günlere sövmeye başlayacağım artık..
Sıramızı sana devrettik bebeğim. Senin sabrının sonunda selamat, mükafatını görmek nasip olacak inşallah bak benim gibi
Biziimde tek engelimiz askerlikti, o da yok artık şükür ki, sizinde öyle olacak
Ne bilem ben bi zeyno gördüm sanki gibi oldumEvet hepimiz türküz
Ciddiyim kuzum ben niye korkayım o benden korksunbunca yılın hasreti var ahahah
Asıl bize yazık kaç senedirayyyyy yazık beeee
Valla ben regl sancısı çekerken bile korkuyorum ondan nasıl korkmam :26: :18:
Bak sende korkmuyormuşsun çok normal bir gece sevdiğine kavuşuyorsun bence korkmaktan vajinimusmu ne diyorlar ondan bile olunuyor ne gerek var kasmaya eşin yönlendirecek zaten seni sana bilgiler verende olur o zaman direk olaya girmeyeceğimize göre ön koşullarla hazırlanırızTereddüt etme canım çok güzel huzur dolu vallahi içim sevdi bir an kocaman olsun ne olacak neler sığar biliyormusun kaç odalı olacak maşallah ya biri oturma odası salon yatak odası çocuk odası çalışma odası sinema odası bile yaparsın spor aletleri seviyorsan öyle bir oda olur neler olur o evde iyi oldu sağolsun canım benim takılıyorum akşam oluyor zaten
ahaahha yoooo
yaniii
Öyle ama
Evet konuşulmuş sabah
Acıcık kalmış kuzum biter
İnşallah kuzum benimm. Bende o günlere gelince bir başka gelinciğe devredicem hayırlısıyla
Valla ben regl sancısı çekerken bile korkuyorum ondan nasıl korkmam :26: :18:
Asıl bize yazık kaç senedir
Regl sancısı çekerken neden korkuyorsun kuzumbenimde canım çok tatlıdır ama ağrıya acıya yatkın bir yapım var
Asıl bize yazık kaç senedir
Regl sancısı çekerken neden korkuyorsun kuzumbenimde canım çok tatlıdır ama ağrıya acıya yatkın bir yapım var
]Biz baya geç kalmışız demek ki
İnşallah bebeğim
Tabi tatlım çok başka duygular bunlar ya
Bende kıvranıyorum ya gülüyoruz ediyoruz ama çok sancım var. :26:[/FONT][/B]
Neden herşeyi bis çekiyorus kii :26: Çok şükür bu ayı atlattım ben. Bitti reglim
Yok tatlım korkmuyorum ya, hani şu 5-6 ayda daha çok şeyler öğrendim gibi birşey. Evleneceğim diye ilk gece'den girip, doğuma kadar anlatmaya başlıyorlarYarım yarım.. Bunları anlattıktan sonra 'Korkacak hiç birşey yok, öyle çok acıdı denilecek bi durumda yok.' Yani ilk gece korkusu diye birşey olmamalı bence, evlendin mi evlendin. Görücü usülü mü hayır, severek oluyor sonuçta.. Elinde sonunda da olacak birşey
Ne bilim tatlım uzak olmak istiyordum kv ile ama sonra nişanlım ikna etti beni evimiz ayrı, kapımız ayrı neyi dert ediyorsun diyence mantıklı düşündüm kabul ettim. Yukarıda kocaman bi yatak odası içinde bi de giyinme odası ve ebeveyn banyosu var. Bi ufak oturma odamız, bi bebiş odamız var. Alt katta banyo, mutfak, misafir oturma odası var kuzum. Alt kat çok büyük. Hem odaya hem mutfağa masa alıcam ayrı ayrı biraz alan kaplasın diye
Spor aleti sokmaz ki nişanlım eve 47 kiloyum nehiirr kızar vallahi zayıflarım diye izin vermez
hiçç valla
Canımdan can gidiyor sanki kuzum ya öyle kötü oluyorum. Dizlerimi, belimi hissetmiyorum resmen. Kasıklarımın ağrısından ölüyorum. Ben daha bu acıya dayanamıyorum ona nasıl dayanıcam diyorum hep :26: Bide doğum var. O hepsinden de zor :26:
Ayın 25'inden sonra başlıyo benim sancılar tutarsa 26-27-28-29
Oh be kebapBende bi olaydım :26: Sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorum her ay sonu
Anladım canım kv iyiyse eğer sorun çıkarmaz kötü olan kaç km öteden bile çıakrtabiliyor maalesefmasa al tabi sen ortalarsın hepsini ne güzel büyük ev rahattır ferahtır ilerde bebişleriniz olunca daha rahat edersiniz
Eki Görüntüle 1091330
Bi bana fayda etmiyor şu sıcak su torbası ya :26: Ama benim bir bel ağrım oluyo sanarsın 8-9 aylık hamileyimde karnımdaki ağırlıktan belim ağrımış öyle bir ağrıHemen bir majezik içiyorum yarım saate ağrıdan eser yok
Anladım canım kv iyiyse eğer sorun çıkarmaz kötü olan kaç km öteden bile çıakrtabiliyor maalesefmasa al tabi sen ortalarsın hepsini ne güzel büyük ev rahattır ferahtır ilerde bebişleriniz olunca daha rahat edersiniz
Eki Görüntüle 1091330
Biraz ağır ve ağrılı geçiyor sanırım canım bel ağrısı fena birşey bendede var o sıcak su torbası kullan ayaklarına iyi geliyor kesiyor birazda olsa evlenince ağrılar azalır diyorlar doğruysa yaşadınkendini böyle söyleyerek korkutuyorsun ama regl acısına dayanıyorsan o ilk anada dayanırsın sonrası zaten rahatmış bak doğumda da bende korkuyorum ama şöyle düşünüyorum bir evladımız olacak ve o an onu kucağıma almak için sabırsızlanacağım ve o kendi kendine seni doğuma hazırlayacak Rabbim bir kolaylık veriyor merak etme sen
En azından ilaç içebiliyosun bebeğim, ben hiç bi şekilde ilaç içemiyorum :26: Hemen kesiliyor :26:
Çok şükür evet kuzum. İlaç içebildiğim için sonrası rahat geçiyor. İlaç içmesem sanırım 3-4 gün etrafta agrasif sinirli bir bayan olarak herkese çemkirir bir şekilde dolaşırım
Allahtan bende öyle birşey olmuyor yaa. Kesilmiyor sadece ağrımı kesiyor çok şükürrrr
Bende çok agrasif oluyorum bu durumda.. Mesela yatıyorum biri beni kaldırırsa, kalkıp getiririm ama zehir olur isteyişi
Çok iyi yaa :26: Bana da verse biraz bu durumdan, bende öyle olmak istiyorum
Büşbüş ben sana söylemedim dimi, nişanlım bebiş konusunu da çok açıyo bu ara ya :44:
2,5 yıl diyorduk- 1,5 yıla indi
Bebiş hemen yapacakmısınız ayy olur hemen inşallah çok severim ben bence bir ilişki uzunsa yaşlarda ve işlerde müsaitse daha fazla bebiş hasreti çekmeye gerek yok mesela ben 20 yaşlarında falan evleniyor olsaydım beklerdim bir kaç sene ama evlenince 25 olacağım hiç bekleyemem
Aynen öyle canım, inşallah bi aksilik çıkmaz ya.Bebişten başlamışken.. Ya bebiş konusunu çok açıyor bu ara nişanlım düğün yaklaştıkça
Resim çok iyi ya
Sıcak su torbası bana etki etmiyor kuzum. Tipik doktorların söylediği kelime evlenince geçer. İnşallah bir kerede haklı çıkarlarda evlenince geçer
Böyle söylendiğime bakma kuzum ya o gün gelir öyle bir dayanırım ki ben bile şaşırırım yaniBende öyle bir azim var. Eğer birşeyin olmasını istiyorsam canım acısada birşey olsada dayanırım. O gününde herkeste olduğu gibi bende de yeri çok ayrıdır. Senelerce bekliyoruz evlenmeyi ve o anında kötü geçmesini yada bir anlık birşeyden dolayı büyüsünün bozulmasını istemem. Dayanacağım
Doğum hepsinden farklı. Düşünsene 9 ay karnında taşıdığın evladını bir kaç dakika sonra kucağına alacaksın. Rabbim öyle güzellikler veriyor ki düşününce bile insanın içi huzur doluyorAllahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah
Bebiş hemen yapacakmısınız ayy olur hemen inşallah çok severim ben bence bir ilişki uzunsa yaşlarda ve işlerde müsaitse daha fazla bebiş hasreti çekmeye gerek yok mesela ben 20 yaşlarında falan evleniyor olsaydım beklerdim bir kaç sene ama evlenince 25 olacağım hiç bekleyemem
Geçecek geçmeli öyle inandırdılar bizeBende de hırs var olacak dedim mi olacak kaçış yok Hiç korkma her şey olması gerektiği gibi olacak Düşünsene eşinden ve senden bir parça acaba kime benzeyecek nasıl bir şey olacak ayy bizim parçamız ve bizi bağlayan şey Amin inşallah Rabbim hepimize o duyguyu nasip etsin
İnşallah evlendikten sonra öyle olursun kuzumm
Neden bekliyosun kuzum bebiş için. Bende istiyorum beklemek ama bazı hedeflerim isteklerim var ondan dolayı. Senin neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?