Alarmım gık diyo ben ayaktayımBirde şöyle huyum vardır. Alarm çalar kapatır tekrar asla uyumam. Alarm çaldığı dakika direkt kalkarım
Bizimkiler benim aksime top patlasa duymazlar evdeBu nedenle hafta sonu acil birşey olduğunda direkt beni ararlar ben hemen duyduğum için Ne kadar kötü bir durum yaa
Aaaaa
çok iyi yaaaa ben çalıdığında kapatır tekrar uturum sürekli ertelerim ne tuhafmışım meğerr
huyum çok piss kocam olacak adama da Allah yardım etsin o benm gibi değil
aaa hadi yaakötü olmuş
Evet öyle malesef
Neyseki evlenene kadar böyle evlendikten sonra hiiiçç kusura bakmasınlar
Günaydın kızlar dün sordum kaçtım gibi oldu ama işler sıkıştırdı giremedim dee kusura bakmayın e mii??
sağol bebemmm çıktısını alcam alışverişte çok yardımcı olcak bu liste bana
masrafları sorma zaten kuzu iyice battım ben zaten ya
o tiril tril elbiselerden arıyorum bendee yaa bi denk gelemedim arıyorum ya ondan çıkmıyor karşıma
bizim ki bu konuda serttir çıkarmaz ama ben tabi her ihtimale karşı alcam yanıma noluur nolmazzvalla kız bize antalya sıcak olur o vakitler demişti şapkayı başıma güneş geçmesin diye alcam hatta hırka da alcam ki akşamları serin olabilir ihtimalinden saç düzleştiriciyi de denize girince saçlarım çok kötü oluyor o yüzden yanımda kurtarıcım olcak o benim
ütü yok mudur ki oda da acaba onu taşırsam benimki napıon senn ya der banadüzleştiricim dalga da yapıo canım zaten iki işlemi görürümm
ahaahah evet
beni de teyzemler anneme ulaşmayınca arar bende hemen anneme derim telefonuna bak diye meşgule alırım direk :90:
Benimde nişanlım böyle değildir. Alarm kapatır tekrar yatar
Ne güzel işte dengeliyoruz
iyi ewlennce rahat eder sen uyndırrsın onu
bwnimnişanlım "1 kere uyandırmaya çalışırım uyanmazsam uğraşmam işe giderim" diyor şimdiden
yandım ben
Arkadaşlar 5-6 gündür çok hastaydım, listeyi güncelleyemedim kusura bakmayın, anca topluyorum kendimi
Nasılsınz kızlar inşallah herşey yolundadır
Günaydın canımcımGünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Bugün bitmeli bence de öğlen olsa yemek yesek geçecek gibi sankiHer zamankinden çok farklı bugün ya hem yorgun hissediyorum hem uykum var. Ayakta uyuyucam resmen
Evet çok tatlı dimi:))) NE GÜZELMİŞ SENİN STİCKER :))) yatak saat resmen ben:
Günaydın canımcım her otelde bulunmaya bilir belki ya da aşağıda ücretli ütü yapıyor olabilirler mini seyahat ütüleri oluyor ya yazın zaten çok ütü isteyen şeyler giymiyoruz ama olsunGünaydın kızlar dün sordum kaçtım gibi oldu ama işler sıkıştırdı giremedim dee kusura bakmayın e mii??
ütü yok mudur ki oda da acaba onu taşırsam benimki napıon senn ya der banadüzleştiricim dalga da yapıo canım zaten iki işlemi görürümm
Perim nasılsın canımaantibiyotik 'imize Mutluluklar Dilerim
herkescikler evleniyor ne güzel
çok geçmiş olsun. sen anlat bakim işleri güçleri
Evet evlenince sorun yaşamayız çok şükür. Ama mesela şimdiye kadar ben hep onu uyandırdım sabahları işe gideceği zaman. Genelde 1 mesajıma uyanırdı. Uyanmadığında da hemen arardım ve 2. çalmada uyanırdı. Ama hafta sonları 12 den aşağı mesaj atmam onunda hafif uykusu ama işine gelmeyince ağır
o kadar çok eksik warkiii erkekler bizim gibi değiller bizim ıwırımız zıwırımız btmiyor koca bi çanta lazım
Arkadaşlar 5-6 gündür çok hastaydım, listeyi güncelleyemedim kusura bakmayın, anca topluyorum kendimi
Nasılsınz kızlar inşallah herşey yolundadır
Günaydın canımcım
:13::13:
Bugün bitmeli bence de öğlen olsa yemek yesek geçecek gibi sanki
Evet çok tatlı dimiKışın özellikle sabahları çok zor oluyor uyanmak işkence gibi
Günaydın canımcım her otelde bulunmaya bilir belki ya da aşağıda ücretli ütü yapıyor olabilirler mini seyahat ütüleri oluyor ya yazın zaten çok ütü isteyen şeyler giymiyoruz ama olsundüzleştirici dalgalar sorunundan kurtulduk o vakit
Perim nasılsın canım
Biz evde kaldık kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?