2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hıımm benmki işe gidiceği zamn erkenden kalkar ama h.sonları uyur d uyur rahatsız etmem...

h.sonları da bana ne oluyorsa erken kalkarım enteresanım yanii dengesiz miyim neyim hahah

Alemsin sende yat işte sende hafta sonu

evet bizim bitmiyor ki onlar bi şort bi tshirt tamamdır

aynen aynen
bizde yok saçımı düzleştrcem düzleştirici alayım, yok oje sürecem aseton lazım, yok akşam yemeğe çıkarız şık elbise lazım, yok adam beni güzel görsün makyaj lazım, gecelik sabahlık lazım, kazım da lazıımmm

ne çok derdimiz war

ben nişanlıma şunu götrcem bunu götrcem diyince o da 6 gün için o kadar şey götürülür mü sanki taşınıyoruz diyor hehe anlamıyorlarkiii

Son düzenleme:
evet bizim bitmiyor ki onlar bi şort bi tshirt tamamdır

çok geçmiş olsun perimmm eline sağlık liste için yolunda çok şükür ama günler azaldıkça telaş artıyo maaleseff sen nasılsınn??

Sen sağolasın canım
Bende toparlanmaya çalışıyorum canım faranjit üstüne grip olunca yataktan kalkamadım günlerdir, çok şükür şimdi daha iyiyim.
Maşallah senin günler baya azaldı
Hazırlıklar nasıl

onu araştırayım ben kuzum belki vardır oda da ay taşıyamam ütü falan yoksa ben

seni görüyorum buraya gelirmisin. bişi dicem

dövmiceksen gelirirmm

aynısı bende de var ne gerek var kelimesi sürekli dilinde ne gerek var ne gerak var ama ihtiyaç sonuçta dimi ama kuzum yani olmasa tüm bayanlar aynı düşüncede olur muydu

tekrar geçmiş olsun zor canım gerçekten bende gribim 2 hafta olcak benimde dikkat emiyorum kendime hoş ona fırsatım olmuyor ki çoğu şeyi hallettik kardeşime abiye arayışdayız sorma en zoru bu olsa gerek ya yarın izinliyim eşyalarım gelcek gelinlik son provam var bide üstüne kardeşim çokta mızmız yaa

Ay canim insallah sicak olur hava yaaa
Zaten hirka veya kot ceketsiz olmaz ben temmuz agustosta bile geceleri donuyorum ruzgar da olabiliyor antalya kusadasi cok iyi bilirim oralari

Sağolasın canım
Sen dikkat et kendine. Şu sıra havalar belli olmuyor ki,
Haha demi yaa bende öyle düşünüyorum en zoru kardeşe abiyedir
İnşallah kardeşinin gönlüne göre hemen bulursunuz abiye...

eee yaniiii ahh bu erkekler işte anlamazlar nedense gereksiz bulurlar hep

her daim şık olmamız lazım bizimmm kocişkolaraın yanındaa

kadınlar orda süslü gezerken ben boş duramaaamm çatlarıım

Günaydın kızlar, nasılsıınız. 4 gün boyunca tekim rahat rahat yazabilcem

Pericim teşekkür ederiz liste için. Listenin en üstüne çıkmışım artık. :) bugün kına gecem var. Dua edin bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pericim teşekkür ederiz liste için. Listenin en üstüne çıkmışım artık. :) bugün kına gecem var. Dua edin bana.

sen hala buralardamısın

sen bize dua et tuğçe imam nikahın kıyılınca

Kıyıldı imam nikahım canım ama dua ederim yine de.
2 de kuaförde olucam canım.
Yağmur bastırdı çok burda azcık moralim bozuldu.

kuzum bu çokklu alıntı nasıl yapılıooo
Canım alıntı ile cevapla seçeneğinin yanında kutucuk var oraya tıklıyorsun işaretliyor hangi yazıyı seçmek istiyorsan o tiki koy sonra en son alıntı ile cevaplaya tıkla
Kuzum uykumu falanda geçtim hiç anlayamadığım bir şekilde sırtım ağrıyor 2 gündür :26:

Duramıyorum ya o derece ağrıyor :26:
Geçmiş olsun canımcım ne oldu ki acaba stres yaptın o mu sırtına vuruyor soğukmu aldın yoksa:26:
CAnım benim özledim valla çok
İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsn canım
Bende özledim canım ya bende iyiyim çok şükür uğraşıyoruz
onu araştırayım ben kuzum belki vardır oda da ay taşıyamam ütü falan yoksa ben
Bir araştır kuzum
Günaydın kızlar, nasılsıınız. 4 gün boyunca tekim rahat rahat yazabilcem
Günaydın boncuğum konuşamıyoruz ne zamandır ohh rahatsız ne güzel
Dur bakalım ayakkabı altlarından adımız silinirse kurtulduk

Kıyıldı imam nikahım canım ama dua ederim yine de.
2 de kuaförde olucam canım.
Yağmur bastırdı çok burda azcık moralim bozuldu.

üzme kendini. içindeki üzüntü yüzüne vurmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…