ugün bitmeli bence de öğlen olsa yemek yesek geçecek gibi sanki
hıımm benmki işe gidiceği zamn erkenden kalkar ama h.sonları uyur d uyur rahatsız etmem...
h.sonları da bana ne oluyorsa erken kalkarım enteresanım yanii dengesiz miyim neyim hahah
evet bizim bitmiyor ki onlar bi şort bi tshirt tamamdır
evet bizim bitmiyor ki onlar bi şort bi tshirt tamamdır
çok geçmiş olsun perimmm eline sağlık liste içinyolunda çok şükür ama günler azaldıkça telaş artıyo maaleseff sen nasılsınn??
Perim nasılsın canım
Alemsin sende yat işte sende hafta sonu
G
Günaydın canımcım her otelde bulunmaya bilir belki ya da aşağıda ücretli ütü yapıyor olabilirler mini seyahat ütüleri oluyor ya yazın zaten çok ütü isteyen şeyler giymiyoruz ama olsundüzleştirici dalgalar sorunundan kurtulduk o vakit
seni görüyorum buraya gelirmisin. bişi dicem
aynen aynen
bizde yok saçımı düzleştrcem düzleştirici alayım, yok oje sürecem aseton lazım, yok akşam yemeğe çıkarız şık elbise lazım, yok adam beni güzel görsün makyaj lazım, gecelik sabahlık lazım, kazım da lazıımmm
ne çok derdimiz war
ben nişanlıma şunu götrcem bunu götrcem diyince o da 6 gün için o kadar şey götürülür mü sanki taşınıyoruz diyor hehe anlamıyorlarkiii
Sen sağolasın canım
Bende toparlanmaya çalışıyorum canım faranjit üstüne grip olunca yataktan kalkamadım günlerdir, çok şükür şimdi daha iyiyim.
Maşallah senin günler baya azaldı
Hazırlıklar nasıl
heheh h.sonu nişanlımla buluşma heycanı sarıyor galiba kii hemn uyanıp khvltı yapıp hazrlanıyorum
Günaydın kızlar dün sordum kaçtım gibi oldu ama işler sıkıştırdı giremedim dee kusura bakmayın e mii??
sağol bebemmm çıktısını alcam alışverişte çok yardımcı olcak bu liste bana
masrafları sorma zaten kuzu iyice battım ben zaten ya
o tiril tril elbiselerden arıyorum bendee yaa bi denk gelemedim arıyorum ya ondan çıkmıyor karşıma
bizim ki bu konuda serttir çıkarmaz ama ben tabi her ihtimale karşı alcam yanıma noluur nolmazzvalla kız bize antalya sıcak olur o vakitler demişti şapkayı başıma güneş geçmesin diye alcam hatta hırka da alcam ki akşamları serin olabilir ihtimalinden saç düzleştiriciyi de denize girince saçlarım çok kötü oluyor o yüzden yanımda kurtarıcım olcak o benim
ütü yok mudur ki oda da acaba onu taşırsam benimki napıon senn ya der banadüzleştiricim dalga da yapıo canım zaten iki işlemi görürümm
tekrar geçmiş olsun zor canım gerçekten bende gribim 2 hafta olcak benimde dikkat emiyorum kendime hoş ona fırsatım olmuyor kiçoğu şeyi hallettik kardeşime abiye arayışdayız sorma en zoru bu olsa gerek ya yarın izinliyim eşyalarım gelcek gelinlik son provam var bide üstüne kardeşim çokta mızmız yaa
onu araştırayım ben kuzum belki vardır oda daay taşıyamam ütü falan yoksa ben
dövmiceksen gelirirmm
aynısı bende de var ne gerek var kelimesi sürekli dilinde ne gerek var ne gerak varama ihtiyaç sonuçta dimi ama kuzum yani olmasa tüm bayanlar aynı düşüncede olur muydu
tekrar geçmiş olsun zor canım gerçekten bende gribim 2 hafta olcak benimde dikkat emiyorum kendime hoş ona fırsatım olmuyor kiçoğu şeyi hallettik kardeşime abiye arayışdayız sorma en zoru bu olsa gerek ya yarın izinliyim eşyalarım gelcek gelinlik son provam var bide üstüne kardeşim çokta mızmız yaa
Günaydın kızlar, nasılsıınız. 4 gün boyunca tekim rahat rahat yazabilcem
:118: :122:
Boncukum gelmiş artıkın bizimleymiş :118:
Aynıyım canım ya hala bekleme aşamasında
Sen neler yapıyorsun
Biz evde kaldık kuzum
dövmiceksen gelirirmm
Pericim teşekkür ederiz liste için. Listenin en üstüne çıkmışım artık. :) bugün kına gecem var. Dua edin bana.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım alıntı ile cevapla seçeneğinin yanında kutucuk var oraya tıklıyorsun işaretliyor hangi yazıyı seçmek istiyorsan o tiki koy sonra en son alıntı ile cevaplaya tıklakuzum bu çokklu alıntı nasıl yapılıooo
Geçmiş olsun canımcım ne oldu ki acaba stres yaptın o mu sırtına vuruyor soğukmu aldın yoksa:26:Kuzum uykumu falanda geçtim hiç anlayamadığım bir şekilde sırtım ağrıyor 2 gündür :26:
Duramıyorum ya o derece ağrıyor :26:
Bende özledim canım ya bende iyiyim çok şükür uğraşıyoruzCAnım benim özledim valla çok
İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsn canım
Bir araştır kuzumonu araştırayım ben kuzum belki vardır oda daay taşıyamam ütü falan yoksa ben
Günaydın boncuğum konuşamıyoruz ne zamandır ohh rahatsız ne güzelGünaydın kızlar, nasılsıınız. 4 gün boyunca tekim rahat rahat yazabilcem
Dur bakalım ayakkabı altlarından adımız silinirse kurtuldukdeme öyle yahu
Kıyıldı imam nikahım canım ama dua ederim yine de.
2 de kuaförde olucam canım.
Yağmur bastırdı çok burda azcık moralim bozuldu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?