Kışın zor olmuyormu diyet ya bana diyet yapmak kışın hep daha zor gelmiştirGerçi hiç yapamadım ama öle hissediyorum
bana heppp zor gelıoo canımmm abur cubura pek bi düşkünümm yemekle pek aram yokama banaa çikööletaaaa ciippsss boniboonn veee etii puuufff deee atlaya zıplaya lüpletirim hepsinii bianda Etipuf aşkım bambaşkadır
bana heppp zor gelıoo canımmm abur cubura pek bi düşkünümm yemekle pek aram yokama banaa çikööletaaaa ciippsss boniboonn veee etii puuufff deee atlaya zıplaya lüpletirim hepsinii bianda Etipuf aşkım bambaşkadır
aaaaaaaaaaaa senı burda gordugummmee cok sasırdııımm fındık kurduuuuudemek ısterdım ama hiiç şaşırmaadım kk'nın casusu musun kızaam seen? kokumdan buluooosuuun benııı o bi avuc suratını yerım senıııınn
Afiyet olsun kızlar , Çok fena Yedimm
Kızlarr siz babanıza abinize nasıl söylediniz erkek arkadaşınızı ya
Canım ya al benden de o kadar bende de browni hastalığı var Seviyom seviyom hepsini seviyorum
gözüm üzerinde
puflar kraliçemizzzzsin seen
işte benim derdimde bu yaaayarama bastın
oceeemii sadeceee neleeeerrr neleerrr hahaaayiriiimm seniiiiiiiiiii böcüüükkk
bende öyle çok görmek istiyorum kii hepiciniziiiiii kavuşcaz bigün merak etme seen
gizomm hoşgeldin canımm
görüşürüz edacımm
Kızlarr siz babanıza abinize nasıl söylediniz erkek arkadaşınızı ya
sağolll bebikooooooo sninn ailen bilmiyomuu ki ??:26:Afiyet olsun canım
Hahahahhaha siboşş diye senin futuğraflarından oluşan bi klasör yapiiiciimm artık pc'de
benim cümle alem biliyor. babamda biliyor ama yanaşmıyor bilmezlikten geliyor. zaten babama söyleyebilmem 1 yılımı aldım. diğer topikte söyleme çabalarım mevcutKara Kara düşünüyorum ya bütün olayın stresi bunda toplanıyor
bende başlayamadım hala pufim yaa.düşünce yine ertelemek zorunda kaldım.boynum tam iyileşsinde başlıyıciim inşallah
bende delı gbı sevıoruuummm ama zayıflamakktaa ıstıyoruuummm artıkıııımmmmsıgarayı bıraktıktan sonra 10 kılo aldım ben arada 4-5 verdım 5-6 aldım uff yaa artık tamamen bitsin istioorum
vuhuuuw korkutucuuusuuunnn minik olduuunu bilmesemmm korkcaaaam
puflaar kralıceeennn senı hamlasııınnnnnbende gıttım dıyeeett yemegııı yııceeemm dıye sözdee kemalpaşa tatlısı yedım geldım yeaaa isyeaaann pilates iyi gidio ama inceldin diyo uzun sure gorusmedıgım herkes
Hahahahhaha siboşş diye senin futuğraflarından oluşan bi klasör yapiiiciimm artık pc'de
Kavuşalım tabii ezgimmm sanaldan çok çok öte bizim dostluklarımız artık
sağolll bebikooooooo sninn ailen bilmiyomuu ki ??:26:
yapıcamm mi ?az öncee gördüükk canımm ne kadann şeyimm varsaa aşiftee etttinn ahandaa böle oldumm
Bilmeyen 2 kişi var canım oda baba ve abi en önemlileri:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?