2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kışın zor olmuyormu diyet ya bana diyet yapmak kışın hep daha zor gelmiştirGerçi hiç yapamadım ama öle hissediyorum

bana heppp zor gelıoo canımmm abur cubura pek bi düşkünümm yemekle pek aram yok ama banaa çikööletaaaa ciippsss boniboonn veee etii puuufff deee atlaya zıplaya lüpletirim hepsinii bianda Etipuf aşkım bambaşkadır

puflar kraliçemizzzzsin seen

Canım ya al benden de o kadar bende de browni hastalığı var Seviyom seviyom hepsini seviyorum

gözüm üzerinde

Kızlarr siz babanıza abinize nasıl söylediniz erkek arkadaşınızı ya

Canım ya al benden de o kadar bende de browni hastalığı var Seviyom seviyom hepsini seviyorum

bende delı gbı sevıoruuummm ama zayıflamakktaa ıstıyoruuummm artıkıııımmmm sıgarayı bıraktıktan sonra 10 kılo aldım ben arada 4-5 verdım 5-6 aldım uff yaa artık tamamen bitsin istioorum

gözüm üzerinde

vuhuuuw korkutucuuusuuunnn minik olduuunu bilmesemmm korkcaaaam

puflar kraliçemizzzzsin seen

puflaar kralıceeennn senı hamlasııınnnnn bende gıttım dıyeeett yemegııı yııceeemm dıye sözdee kemalpaşa tatlısı yedım geldım yeaaa isyeaaann pilates iyi gidio ama inceldin diyo uzun sure gorusmedıgım herkes

oceeemii sadeceee neleeeerrr neleerrr hahaaa yiriiimm seniiiiiiiiiii böcüüükkk

Hahahahhaha siboşş diye senin futuğraflarından oluşan bi klasör yapiiiciimm artık pc'de

bende öyle çok görmek istiyorum kii hepiciniziiiiii kavuşcaz bigün merak etme seen

gizomm hoşgeldin canımm

görüşürüz edacımm

Kavuşalım tabii ezgimmm sanaldan çok çok öte bizim dostluklarımız artık

Kızlarr siz babanıza abinize nasıl söylediniz erkek arkadaşınızı ya

kuzum benım annemle babam ayrı, sevgılıcımınde oylee. Benım sevgılım askerdeyken bana görücü gelmek ısteyen bırı oldugunu soledı bende o sınırle gelmesınler ıstemeye gelmesınleeer benım bekledıgım var dıyıverdım

Kara Kara düşünüyorum ya bütün olayın stresi bunda toplanıyor
benim cümle alem biliyor. babamda biliyor ama yanaşmıyor bilmezlikten geliyor. zaten babama söyleyebilmem 1 yılımı aldım. diğer topikte söyleme çabalarım mevcut ben bir kaç defa girişimde bulundum babam konuşturtmadı beni en son kk da ki dostlarım sayesinde bir taktik denedik. bende kendimi dünyaya kapattım isyankar genci oynadım.herkese rest çektim. sonunda anacığım halime acıdı bi cesaret o konuştu babamla. babam kötü tepki vermedi sadece dinlemiş. o kadar ama...
bende başlayamadım hala pufim yaa.düşünce yine ertelemek zorunda kaldım.boynum tam iyileşsinde başlıyıciim inşallah
Hahahahhaha siboşş diye senin futuğraflarından oluşan bi klasör yapiiiciimm artık pc'de

Kavuşalım tabii ezgimmm sanaldan çok çok öte bizim dostluklarımız artık

aynen öyle gülinimmmm

sağolll bebikooooooo sninn ailen bilmiyomuu ki ??:26:

yapıcamm mi ? az öncee gördüükk canımm ne kadann şeyimm varsaa aşiftee etttinn ahandaa böle oldumm

Bilmeyen 2 kişi var canım oda baba ve abi en önemlileri:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…