2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

En iyisi
Yok tatlım çalışmıyorum ama yarın bi iş görüşmem varr
Bana şans dileyin kızlarrrr

Pınarımcım iyi şanslar canım, inşallah gönlüne göre olur her şey

günaydınlarrr
bende geldimmm yanınızaaa 2013 hayalleri suya düşen bir gelincik olarak

2013 gelincikleriiiiii şenlendirdiniz topiğimizi, hoşgeldiniz. Valla girerken ayağınızı sürüdünüz sanırım, bir bereket gelmiş, canlanmış buralar

oy sen zaten ıyılesmeden baslamaa adamı telef edıo zaten pilateees hala kendıme gelemedımm geçen dersten beri ne kadar alıştım dersen de bı yerden agrıtıo meret

sevgim okudugum kakdarıyla annen hayatta degıldı dimi senin karıstırmıorum inş. O yuzden abıne ve babana daha hassas yaklasıosun bu konuda. Er yada gec ogrenıcekler elbet halan falan yokmu sana yardımcı olabılıcek?

Kızlar bu arada aranızda hiç Ankara'da olan yok mu yahuu?? Ben bir gıda firmasında çalışıyorum, ismim ebru..

öyle oldu sanırım hoşbulduk canım memnun oldum bende ezgi istanbuldan

oy sen zaten ıyılesmeden baslamaa adamı telef edıo zaten pilateees hala kendıme gelemedımm geçen dersten beri ne kadar alıştım dersen de bı yerden agrıtıo meret

ahh ahh bilirim nazlımm geçen sene 4 ay gittim ben

sağolll bebikooooooo sninn ailen bilmiyomuu ki ??:26:

yapıcamm mi ? az öncee gördüükk canımm ne kadann şeyimm varsaa aşiftee etttinn ahandaa böle oldumm

Ben öyleee şaşırtırım senii aşkooooo Fotona bakmadan duramam ki bennn

bu elbise nasıl?
1. dereceden dostumun düğünü için nikah şahidide olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…