En iyisi
Yok tatlım çalışmıyorum ama yarın bi iş görüşmem varr
Bana şans dileyin kızlarrrr
günaydınlarrr
bende geldimmm yanınızaaa 2013 hayalleri suya düşen bir gelincik olarak
benim cümle alem biliyor. babamda biliyor ama yanaşmıyor bilmezlikten geliyor. zaten babama söyleyebilmem 1 yılımı aldım. diğer topikte söyleme çabalarım mevcutben bir kaç defa girişimde bulundum babam konuşturtmadı beni en son kk da ki dostlarım sayesinde bir taktik denedik. bende kendimi dünyaya kapattım isyankar genci oynadım.herkese rest çektim. sonunda anacığım halime acıdı bi cesaret o konuştu babamla. babam kötü tepki vermedi sadece dinlemiş. o kadar ama...
bende başlayamadım hala pufim yaa.düşünce yine ertelemek zorunda kaldım.boynum tam iyileşsinde başlıyıciim inşallah
aynen öyle gülinimmmm
öyle oldu sanırımPınarımcım iyi şanslar canım, inşallah gönlüne göre olur her şey
2013 gelincikleriiiiii şenlendirdiniz topiğimizi, hoşgeldiniz. Valla girerken ayağınızı sürüdünüz sanırım, bir bereket gelmiş, canlanmış buralar
oy sen zaten ıyılesmeden baslamaa adamı telef edıo zaten pilateees hala kendıme gelemedımm geçen dersten beri ne kadar alıştım dersen de bı yerden agrıtıo meret
Kızlar bu arada aranızda hiç Ankara'da olan yok mu yahuu?? Ben bir gıda firmasında çalışıyorum, ismim ebru..
Kızlar bu arada aranızda hiç Ankara'da olan yok mu yahuu?? Ben bir gıda firmasında çalışıyorum, ismim ebru..
merhaba ebru..
ankaraya yok izmit versek
mrb ebru bende sibelAnkara yok Bolu versek
Olur kızlar olmaz mıBen Ankara'dan yola çıkarım, Sibel'i alırım, asmunikal i alırım, ordan İstanbul'daki kızların yanına gideriz :)))
kızı kaçırttın
sağolll bebikooooooo sninn ailen bilmiyomuu ki ??:26:
yapıcamm mi ?az öncee gördüükk canımm ne kadann şeyimm varsaa aşiftee etttinn ahandaa böle oldumm
onlarada söylee kurtul canımney bekliyosun
Olur kızlar olmaz mıBen Ankara'dan yola çıkarım, Sibel'i alırım, asmunikal i alırım, ordan İstanbul'daki kızların yanına gideriz :)))
ohh gell bacımmm geeelll
ne kaçırcazz bak yukardaaseni de alcaktık ama neyseee
yefrrrummmmm benimmm bendee duramam hergünn patilerinii görcem illaaaBen öyleee şaşırtırım senii aşkoooooFotona bakmadan duramam ki bennn
cesaretimin gelmesini
yefrrrummmmm benimmm bendee duramam hergünn patilerinii görcem illaaa
inşlallahh gelirr en kısa zamandaa kuzum :)) kaçlısın sen ? yaş ?
aştım kendimi artık2013e evlenemiceğimi anlayınca
biz burdan da umudu kesersek 2015 topiği aççcazz kızaaaam oryada beklerizz
elbise güzelmş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?