2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzumm Bolu mu dedinBende boluluyummm her sene gelip giderim bütün akrabalarımız orda nerdeyse

hadii canımmmmm merkezdenmi canım ilçesi falanmı ayy ne kaa güzell hemşooo buldum sonunda

Ben de memnun oldum ömrümün baharı

Boludan değilde ist.dan katılaydın nolurdu sanki

sende çorluu diildeee Boludan katılsaydın nolurdkiiiiiiiiiiiiiii

hadii canımmmmm merkezdenmi canım ilçesi falanmı ayy ne kaa güzell hemşooo buldum sonunda

sende çorluu diildeee Boludan katılsaydın nolurdkiiiiiiiiiiiiiii

Merkezdeler kuzum endüstri meslek lisesinin ordalar ohh valla ne güzell yaa

Oyyyy canlar burdamsınız selamlar herkese 2014 kızlarımızn çoğunu çeyiz topiklerinden biliyorum biz 2013 diyoruz ama 2014 te olabilir beklemek aşkla güzel o yüzden sizi yalnız bırakmıyom dedim

Oyyyy canlar burdamsınız selamlar herkese 2014 kızlarımızn çoğunu çeyiz topiklerinden biliyorum biz 2013 diyoruz ama 2014 te olabilir beklemek aşkla güzel o yüzden sizi yalnız bırakmıyom dedim

Burdayız gizotuumm hoigeldinn sefa getirdin

Beklemek hiç bu kdar hevesli olmamıştı

aaaa vay anasınıı yaa peekk mutlandımm ayhhh hemşomsunn artık benimmm [/QUOTE

yeahh

Ayy evet o çok güzel olurdu Seni,siboşu,nazlımı,çağlayıı,gizotuuu çok merak ediyorumm çokk
bende öyle çok görmek istiyorum kii hepiciniziiiiii kavuşcaz bigün merak etme seen
gizomm hoşgeldin canımm
kızlar hepinizi öpüyoum ve ben çıkıyorum

görüşürüz edacımm

kızcelerııımm işler yogunlastı tahsılataa gidicikler şimciikk ofiis bana kalııcaaak ara ara uğraarııımm

ooooooooooooooooooooooo burası minnak sultan kokuyor

aaaaaaaaaaaa senı burda gordugummmee cok sasırdııımm fındık kurduuuuu demek ısterdım ama hiiç şaşırmaadım kk'nın casusu musun kızaam seen? kokumdan buluooosuuun benııı o bi avuc suratını yerım senıııınn

bende bende bendeee 15 dkkayaa gidiciiiimm inşş sebzeee varsa sebze yiceem diyetteyimmm maleseff

Kışın zor olmuyormu diyet ya bana diyet yapmak kışın hep daha zor gelmiştirGerçi hiç yapamadım ama öle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…