Kuzumm Bolu mu dedinBende boluluyummm her sene gelip giderim bütün akrabalarımız orda nerdeyse
Ben de memnun oldum ömrümün baharı
Boludan değilde ist.dan katılaydın nolurdu sanki
hadii canımmmmm merkezdenmi canım ilçesi falanmıayy ne kaa güzell hemşooo buldum sonunda
sende çorluu diildeee Boludan katılsaydın nolurdkiiiiiiiiiiiiiii
hadii canımmmmm merkezdenmi canım ilçesi falanmıayy ne kaa güzell hemşooo buldum sonunda
bence ikinizde istanbuldan katılsaydınız nolurduuuuuu
Olsunnn snein kalbin hep benle kiii aşkilopummmmm
bence ikinizde istanbuldan katılsaydınız nolurduuuuuu
7/24 konusuozz bıraktaa olsunnnaşkooooo
foto showw yapıoree sanaaa her sn beeee
süperr olurduu ezgimmm
Merkezdeler kuzum endüstri meslek lisesinin ordalar ohh valla ne güzell yaa
Oyyyy canlar burdamsınız selamlar herkese 2014 kızlarımızn çoğunu çeyiz topiklerinden biliyorum biz 2013 diyoruz ama 2014 te olabilir beklemek aşkla güzel o yüzden sizi yalnız bırakmıyom dedim
Beklemek hiç bu kdar hevesli olmamıştıOyyyy canlar burdamsınız selamlar herkese 2014 kızlarımızn çoğunu çeyiz topiklerinden biliyorum biz 2013 diyoruz ama 2014 te olabilir beklemek aşkla güzel o yüzden sizi yalnız bırakmıyom dedim
aaaa vay anasınıı yaapeekk mutlandımm ayhhh hemşomsunn artık benimmm [/QUOTE
yeahh
Hakkaten yavvv günlük ne oce sürdüğünü bile biliyorummCanımsınn sen benimmm bee bitanemm benim
bende öyle çok görmek istiyorum kii hepiciniziiiiii kavuşcaz bigün merak etme seenAyy evet o çok güzel olurduSeni,siboşu,nazlımı,çağlayıı,gizotuuu çok merak ediyorumm çokk
gizomm hoşgeldin canımmOyyyy canlar burdamsınız selamlar herkese 2014 kızlarımızn çoğunu çeyiz topiklerinden biliyorum biz 2013 diyoruz ama 2014 te olabilir beklemek aşkla güzel o yüzden sizi yalnız bırakmıyom dedim
kızlar hepinizi öpüyoum ve ben çıkıyorum
ooooooooooooooooooooooo burası minnak sultan kokuyor
Acıktımm yaaa
bende bende bendeee15 dkkayaa gidiciiiimm inşş sebzeee varsa sebze yiceem diyetteyimmm maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?