2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

dogru dıyosun kuzuuum olsun ama kocamaaan aaşklarımız var yıllara meydan okuyaan

aaa beynellllmineeellll gözüüm ısırııoo senii 2014emi tranfer oldun sendeeee

evettttt aşklarımızzz yeterkiiiiiiiiiii

ayy ayağımızıı sürümüşş gibi oldukkk bugünn yaaa

Evett ballı kaymağım bende burdayımmm zaman su geçsin artık 100 ün altına düşsekk ya bizde ayy çok mu şey istedim ne

Günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?

Hatçeeee sen ne arıon burdaaa

anammm bizim bütün kızlar buraya gelmiş
bizi ihmal ederseniz gelir bu topiği basarım
şaka bi yana Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar, zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için

Sizi ihmal etmek yok kuzucuummm 2013 gelinlerinde sıcacık bi dostluk kurduk biz,sizleri unuturmuyuz hiç

Ağzını burnunu yedimmiiinniinnnnn miniğiiiiiiiii

amiiin canımmmm beniimm hep birbirimizee destek oluruuzz öyle guzel ınsanlar varkı kk ' da su ınterneetteki en buyuk nımetlerden bırı bence :101:

sibeliiimmm berektlii geldık

Efuliiii ablaamlaa ve teyzeemlee adaşşsııınnn Alanya dada kayınbabiim oturuoooo yaza gelıcez sanırıım orayaa

resmen enerji patlaması yaşıyor bu topik yetişemiyorummmmmm

İnternet kk dan ibaret bence

Ayy kızlarrr kusurbakmayın bende direk daldım sizlere merhaba bile diyemedim :26:

Beni hatıtlıyomusunuz bilmiyorum önceden yazıyodum bu topiğe ama nickim gülin-89 ' du daha sonra değiştirdim Tekirdağ'ın ilçesinde yaşıyorum 10.06.2011 den beri sevdiceğimle beraberiz ve inşallahhh upuzuunn yıllar da beraber oluruz

Şuan ciddi adım atmadık henüz ama bu yaz kısmetse bişeyler yapmayı düşünüyoruz

anaaaa gelinn tabii yaa gelin yakıp kavuralım sizi yaz sıcağımızla

resmen enerji patlaması yaşıyor bu topik yetişemiyorummmmmm

memnun oldumm gülibikkkk hayatımınn kadınıııııııııııı

bende Bolu dan katılıyorum 1.5 yıl olucak sözlüyümm sözlücükk bi var bi yokk onun işi dolayısıylee bi adımm atamıyoruz maleseff herkezciklerrrr kavuşurr en kısaa zamandaa amaaa aşklaraaa

Ben seni çeyizlerinden hatırlıyorum dogru bildim mi canım
Rabbim agzınızın tadını bozmasın inşallah

Kuzumm Bolu mu dedinBende boluluyummm her sene gelip giderim bütün akrabalarımız orda nerdeyse

Ben de memnun oldum ömrümün baharı

Boludan değilde ist.dan katılaydın nolurdu sanki

Ben seni çeyizlerinden hatırlıyorum dogru bildim mi canım
Rabbim agzınızın tadını bozmasın inşallah

Evettt doğru bildin canım Birazcık ara verdim ama yine başlıcam kısmetse çeyizciklere

topiklere yetişcem diye bütün işleri aksattım bugün
amaan bugün cuma nasılsa yaa haftasonu tatilinin rahatlığı içindeyim

topiklere yetişcem diye bütün işleri aksattım bugün
amaan bugün cuma nasılsa yaa haftasonu tatilinin rahatlığı içindeyim

Aynen ezgim ben de öyleyim o topiktren öbürüne atlıyorum işlerim bi dünya beni bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…