dogru dıyosun kuzuuum olsun ama kocamaaan aaşklarımız var yıllara meydan okuyaan
aaa beynellllmineeellll gözüüm ısırııoo senii2014emi tranfer oldun sendeeee
Merhaba canımm bende sevgi alanyada yaşıyorum bi şirkette muhasebe departmanındayım
ay ay ay ben kımlerı goruoorum kımleeerııııııııı güllbiğimde burdaayymıs
valla bende evlencemız zaman 1 bucuk senelııkk sözlü nişanlı olcaak kuzuuummm annem okadarr en fazla 6 ayyy nişanlı tutarım desede olmayınca olmuomus acaba annem buyuk konustu dıyemı bole olduk
ezgootuuummmmmhayallerımızz suyaa düşmediiii kiiiiiii hayallerımızden daha guzelıne kavusucaaazz :!6:
Günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?
anammm bizim bütün kızlar buraya gelmiş
bizi ihmal ederseniz gelir bu topiği basarım
şaka bi yana Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar, zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için
planladıgımızz gbi gitmiyoki işteee güyaa 2012 yazda evlenıodukk bizzzolmuyoo hep bi engel çıkıyoo sağlık olsun aşk olsundaa olurr zaaar diip avutuyoruzz kendimiziii
aşkooooooooooooo mavişimmmmmpatladııı bileee baakk ahahaa :))
Yaşasınnn
Memnun oldum Naz
Rabbimin izniyle inşallah tüm heyecanlarımızı birlikte atlatırızBende sanırım 6 yıl falan oldu kk yı takip ediyorum gerçi daha uzaktan uzaktandı Bende aşkımın istegi üzerine bu üyelikle yeni bir giriş yaptım kk ya
Ne kadar güzel canım bitmesin dostlugunuz hatta bizimle çogalsın inşallah
amiiin canımmmm beniimm hep birbirimizee destek oluruuzzöyle guzel ınsanlar varkı kk ' da su ınterneetteki en buyuk nımetlerden bırı bence :101:
sibeliiimmm berektlii geldık
Efuliiii ablaamlaa ve teyzeemlee adaşşsııınnnAlanya dada kayınbabiim oturuoooo yaza gelıcez sanırıım orayaa
resmen enerji patlaması yaşıyor bu topik yetişemiyorummmmmm
bereketlii geldikkkk hakkaateeennn bakk
bende konuyu okuyanları görünce gözlerime inanamadım
İnternet kk dan ibaret bence
amiiin canımmmm beniimm hep birbirimizee destek oluruuzzöyle guzel ınsanlar varkı kk ' da su ınterneetteki en buyuk nımetlerden bırı bence :101:
sibeliiimmm berektlii geldık
Efuliiii ablaamlaa ve teyzeemlee adaşşsııınnnAlanya dada kayınbabiim oturuoooo yaza gelıcez sanırıım orayaa
Ayy kızlarrr kusurbakmayın bende direk daldım sizlere merhaba bile diyemedim :26:
Beni hatıtlıyomusunuz bilmiyorum önceden yazıyodum bu topiğe ama nickim gülin-89 ' du daha sonra değiştirdimTekirdağ'ın ilçesinde yaşıyorum 10.06.2011 den beri sevdiceğimle beraberiz ve inşallahhh upuzuunn yıllar da beraber oluruz
Şuan ciddi adım atmadık henüz ama bu yaz kısmetse bişeyler yapmayı düşünüyoruz
Ayy kızlarrr kusurbakmayın bende direk daldım sizlere merhaba bile diyemedim :26:
Beni hatıtlıyomusunuz bilmiyorum önceden yazıyodum bu topiğe ama nickim gülin-89 ' du daha sonra değiştirdimTekirdağ'ın ilçesinde yaşıyorum 10.06.2011 den beri sevdiceğimle beraberiz ve inşallahhh upuzuunn yıllar da beraber oluruz
Şuan ciddi adım atmadık henüz ama bu yaz kısmetse bişeyler yapmayı düşünüyoruz
memnun oldumm gülibikkkkhayatımınn kadınıııııııııııı
bende Bolu dan katılıyorum1.5 yıl olucak sözlüyümm sözlücükk bi var bi yokk onun işi dolayısıylee bi adımm atamıyoruz maleseff herkezciklerrrr kavuşurr en kısaa zamandaa amaaa aşklaraaa
anaaaagelinn tabii yaa gelin yakıp kavuralım sizi yaz sıcağımızla
memnun oldumm gülibikkkkhayatımınn kadınıııııııııııı
bende Bolu dan katılıyorum1.5 yıl olucak sözlüyümm sözlücükk bi var bi yokk onun işi dolayısıylee bi adımm atamıyoruz maleseff herkezciklerrrr kavuşurr en kısaa zamandaa amaaa aşklaraaa
Ben seni çeyizlerinden hatırlıyorum dogru bildim mi canım
Rabbim agzınızın tadını bozmasın inşallah
vuuhuuuwwwya gelsiiin yaaazz gelllsiiiinnn bian eveeell gelsiin bu kar kıyamette en cok bunu dılıyoorum
topiklere yetişcem diye bütün işleri aksattım bugün
amaan bugün cuma nasılsa yaa haftasonu tatilinin rahatlığı içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?